|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
24.6.2010 15:03:29   
gigi1
Miša uživaj user posted image

jaz tud šibam user posted image . Lep vikendek vsem. Mwwwaaaa

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
24.6.2010 18:06:55   
gigi1
Ojojojooj zdej pa še Italijani user posted image
No, njim je sicer čisto prav, ker res niso nič pokazali...a kaj morem, če navijam za njih user posted image .
Če bi Slovaki igrali proti kateri drugi reperezentanci, bi za njih navijala, pa vseeno vsa čast slovanskim sotrpinom user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
24.6.2010 18:28:05   
mismis
Sicer nisem gledala, ker mi je dosti nogometnih razočaranj za en teden, ampak čedalje bolj se mi postavlja vprašanje kakšno svetovno prvenstvo je to user posted image user posted image user posted image

mogoče je pa v teh modernih časih malo drugače, da je v bistvu zmagovalec tisti, ki gre prvi domov, ne vem, samo razmišljam naglas user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
24.6.2010 18:46:34   
gigi1
Miša veliko jih gre domov čisto zasluženo, žal (ali na srečo, ker smo med peščico tistih, ki gre z dvignjeno glavo domov) tudi mi.
Ene velike reprezentance pa niso nič pokazale in škoda, da niso bile te v naši skupini. Mi smo pač fasali komolčarske jenkije, ki strašijo ali kupujejo sodnike. Poljub sreče nam je zmanjkal in to je res edini izraz, ki mi v celi tej zadevi sede.

Keku pa vsa čast user posted image  user posted image  user posted image . Na začetku mi ni bil preveč všeč, pa je dokazal meni in vsem da se motimo. Všeč mi je vse kar je naredil. Tako s fanti, kot tudi pametna in premišljena komunikacija z mediji in javnostjo.

Glede Italijanov. Res nisem sigurna, če jim niso oba gola po krivici razveljavili oz ne priznali...ampak so res premalo pokazali in dobrih 20 min igre proti 3 slabim celim tekmam pač ni dovolj za uvrstitev naprej.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
25.6.2010 12:09:47   
mismis
Dober dan,

samo toliko da vas pozdravim in vam zaželim lep dan user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
25.6.2010 21:30:48   
lana08
grrrr napisala celo analizo nogometnih tekem, pa mi je vse ven vrglo. Skratka razočarana ker gremo jutri na Brnik, ampak ponosna na naše fante, sploh Sarma je car kljub nekaj napakam. Angleži so igrali popolnoma drugače kot proti ALŽ in ZDA, ZDA pa imam občutek da so morali iti naprej...

Kar se navijaških pripomočkov tiče je res šlamparija, da ne naročijo več. Ampak K bo vseeno dobil navijaška bodija, ker mu paše zelena barva user posted image .

Pozdravčki in (slinasti) poljubčki vsem navijačicam (ne samo fuzbalerskim user posted image )

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
26.6.2010 12:59:32   
Rakica_80
Da vam sporočim, da sem delala danes test CB-digital, in je pokazal : NISTE NOSEČA SEM 7 DAN PO et, in se bojim, da je prav pokazal test, če mi ne priteče do ponedeljka, bom ponovila. Drugače sem vredu, joške me še bolijo in pika me v jajčnikih.
Vam sporočim v ponedeljek user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
26.6.2010 13:03:26   
sonček33
BEBIII držim pesti za plus.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
26.6.2010 14:48:26   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Da vam sporočim, da sem delala danes test CB-digital, in je pokazal : NISTE NOSEČA SEM 7 DAN PO et, in se bojim, da je prav pokazal test, če mi ne priteče do ponedeljka, bom ponovila. Drugače sem vredu, joške me še bolijo in pika me v jajčnikih.
Vam sporočim v ponedeljek user posted image

Bebiii, al' te bom dala čez koleno, ne delaj testa tako zgodaj, 7 dan po ET je prezgodaj - vsaj meni se zdi tako...jaz še naprej navijam zate...user posted image

pri meni je ta ciklus očitno cela zbrka, in spet ne bo nič, so se že začeli neki čudni izcedki...user posted image   nič, gremo naprej, ne bomo vrgli puške v koruzo, avgusta me čaka atej, še prej pa pogovor z živo v MB. Ah babe moje, žalostna sem, in prav vesela da ste ve tukaj, da vidim, da nisem sama, da nas je več ki se skupaj borimo...
btw. včeraj sem gledala Robina Hooda in moram rečt da mi je zelo zelo všečen...
tko, zdaj grem pa nazaj v kuhinjo, pethrana je viška in bom naredila pecivo...

lupčka vsem, rvi

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
26.6.2010 15:55:44   
loremi
ahoj

BEBIII prekmalu si delala test, vem pa, kako je ko čakaš, ne izgubi upanja prosim, dokler se ne ulije, končni rezultat še ni znan! user posted image
Sej vem, želela si pripravit še mal presenečenja, upajmo do konca!

mausikaa user posted image  res nisi sama in me vse skup za vse držimo pestke, da se nam enkrat izide po najboljši možni poti! naj se tebi že sedaj začne eno lepo potovanje ali s pomočjo "ateja" ali pa v MB.
kako je fajn prebrat gigi-jine analize user posted image , dobro povedano!

vsem želim lep vikend!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
27.6.2010 18:16:16   
miklarom
ojlauser posted image

spet se vam malo oglašam, končno sem malo fraj in sma si včeraj z user posted image  privoščila malo kopanja na morju, sma se kar v Umag zapelala in cel dan lepo uživala v vodi, na sončku in ob pivičku, je blo prav lepo, naju je pa sonce kar fajn užgalo, pa bo že minalo, važen da sma se mela fajn in da sem se mal nadihala morskega zraka.

BEBIII -  madonca ne delaj tako hitro testka, ker je še res prekmalu, počakaj še par dni in potem naredi test. Sem pa včeraj zvečer mislila nate , ko sma se peljala nazaj čez Koper, sam je že blo full pozen, da bi te poklicala in se oglasila mal k tebi, boma pa tako spet kmalu šla dol takrat pa pridema na dva deciuser posted image

maussi , Gigi, mismis, Loremi sonček33, fidolina, kruce in vse ostale I LOVE YOU user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
27.6.2010 19:58:29   
gigi1
Ojla pupike in Kruce (kje si mi ti?)

Bebiii srce počakaj raje do torka. Vse smo ti napisale, da je včeraj bilo prezgodaj. Daj malo potrpi srčica. Jaz močno, močno držim pestke user posted image user posted image user posted image

Mausika draga moja user posted image  izcedki so včasih dober znak. Mogoče pa le? Oh kako srčno si želim spet enga pluska med džombicami user posted image user posted image user posted image

Lana08 meni Angleži niso bili nobena marka. Današnja tekma je to dokazala. Čeprav bi se vse drugače odvilo, če bi stranski sodnik videl tisti gol.
Predvsem so šli pa jenkiji nezasluženo naprej. Še vedno mislim, da bi mi z Gano lahko dobili. Pa ..brezveze, da se gremo kaj bi bilo, če bi bilo...Naši so junaki. Vesela sem, da je bil včeraj tako lep sprejem. Res so si ga zaslužili user posted image  user posted image  user posted image

A si odkrila, če se da kje še dobiti bodije? Imajo tudi večje številke? Jaz bi nabavila preijateljici za fantka, ki je star 1 leto. Help!

Lanči70 a ste si privoščili le podaljšan vikend, ali ste malo podaljšali?

Loremi kako sta se imela? Upam, da si se sprostila in končno naspala user posted image

Hermi kako si mi ti? Pupa pridna?

BarbiG čakam tvoje poročilo. Skoz mislim na vas.

Kajšica, tamalu Tanja že dihata na škrge? Mislim na vaju in vajini pupiki user posted image

Fidika že padla kakšna odločitev, da gresta k atu pred Prago, ali si bosta privoščila dolgo vroče poletje?

Miša moja love you.

Zarči fouš, fouš ker namakaš lulo v toplem morčku user posted image

Miklca vesela sem, da vama je ratalo ujeti malo sprostitve. Madoniš, dost sta stara, da bi se lahk s kakšno kremo namazala. Pazit se je treba. Tud sonce ni več to kar je bilo.

Sonči33 Kako ste????? Dej kaj napiši. Vem, da nas bereš. Lupčke L in tebi.

Pogrešam Gretko in neodkrito, pa Aquico in Pikico 36, pa Kiwi se že dolgo ni oglasila,  Pa Naska se bolj švoh oglaša, pa nove sotrpinke Sonyo in LS, pa stare borke BBpikico in mojo drago Dajči, pa zvesti navijačici Alpog in BarbaroB, pa Bety, Reny in še ena T bi lahko poročale kako se počutijo,...pa še katero..., ki mi je trenutno ušla iz misli...
Pa ne da vas je prfoksa Lojzka prestrašila s svojimi fuzbalskimi komentarji??? Bom Lojzko prec sterala user posted image

Love you all user posted image . Mwwaaaa

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
27.6.2010 20:02:49   
sonček33
Sonči33 Kako ste????? Dej kaj napiši. Vem, da nas bereš. Lupčke L in tebi.

Res vas. LOvro ti pošilja lupčke nazaj.
pa ne bodi tako skromna, kako si ti?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
27.6.2010 20:11:56   
gigi1
He, he kdo je skromen? Še vedno nisi napisala kako ste? Jaz sem OK. Hvala user posted image . In hvala Lovrotu za lupčke user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
27.6.2010 20:36:48   
alpog
Gigi, tu sem. Berem vas in se slinim nad stimulanti. Pridem preverit vsak dan, ampak sem postala bolj redkobesedna. Mogoče od vročine al pa od čakanja na dopust.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
27.6.2010 20:53:18   
Bety11
Gigi....Bety pogreša tudi vas....ne pogrešam upanja, delanja testov, solz ob rdečki......pogrešam pa pravo družbo.....

Midva sva več kot OK.....Jaz očasi hujšam naravno, Damjanček raste.....

Imejte se lepo...

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
27.6.2010 20:53:44   
miklarom
Gigi - ja saj veš kaj pravijo, bolj star bolj noruser posted image , pol pa pozabiš na mazanjeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
27.6.2010 21:27:36   
gigi1
Oooo pogrešane se oglašajo user posted image  user posted image  user posted image

Alpog saj jaz načeloma tudi sodim med navijačice user posted image . Ampak sem pa gobčna user posted image .
Bi bila pa zelo vesela poročil o tvojih sončkih. Zdej jih pa verjetno hudo razganja user posted image

Bety user posted image  user posted image  user posted image  sem te le zbezala user posted image . Me veseli, da uživate user posted image . Kakšne nove Damjanove slikce za stimulacijo bi bila zelo vesela user posted image
Kako to naravno hujšaš? Manj ješ in več migaš? Al maš kakšen spešl recept?

Miklca saj vem user posted image . Predin nam je dal izgovor, da ne pazimo nase user posted image

Lojzka me tle neki po prstih tepe in se hoče oglasit user posted image . Pravi, da je prvi gol Argentincev padel iz ofsajda po odbiti žogi (to sem prav razlagala par strani nazaj).

grem nazaj fuzbal gledat user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
27.6.2010 21:40:00   
sonček33
miklarom kako si? priček praviš? pa sonce in morje...uživancija

žižek..ja fajn smo, fajn... Lovro raste, govori sto na uro, energijo proizvaja non stop, tako da...mami komaj lovi sapo .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
27.6.2010 22:20:27   
Naska
Živijo živijo - evo pogrešana - se javlja...
v glavnem sem res garala zadnja dva tedna, potem pa direkt v podaljšan vikend od doma...
pivo pomaga, da zdržiš, zadnji teden sem si ga kar parkrat privoščila.
drugače pa kot sem že napisala, nič novega, čakam na user posted image - verjetno nekje začetek prihodnjega tedna - razen če bo kakšno presenečenje, potem se grem pokazat. potem bomo pa videli kakšno je stanje...
sanjam o dopustu. dost mam!
ajd lahko noč
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
27.6.2010 22:34:29   
lana08
Lojzka dobro ti to vidiš, upam da ne bodo sodniki zmagovalci letošnjega SP. ANG-NEM nisem gledala, sem si šla pa sedaj pogledat nekaj posnetkov in sramota res za nepriznanje gola, prav tako gol iz ofsajda ARG. Kaj bi če bi...raje ne bi user posted image . Messi kar pleše z žogo user posted image . Zaenkrat sem kar za Argentino so me še najbolj prepričali.

Bodiji bodo jutri na voljo v BC. Sicer niso originali SLO ampak kaj pa dojenčki vejo user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
27.6.2010 22:45:50   
gigi1
Sonči si pa končno nekaj napisala user posted image  user posted image  user posted image . A bo Lovro šel  med prfokse? Se že zdej vidi, da bo retorik user posted image
Kako je v službici? Saj je sedaj za nedoločen?

Naskič še malo pa nizki štart. Upam, da bodo tokrat naredili vse tako, kot se šika user posted image user posted image user posted image
Pirček pa nuca, ja user posted image

Lana08 se strinjam za Argentino. Tudi mene so še najbolj prepričali user posted image . Sploh golman v nadkolenkicah user posted image . Naš pravi, da ima štrumpantlne user posted image
Sodniki pa user posted image . Saj smo jih na vsakem SP ali EP kritizirali. Ampak tole user posted image

Hvala za info. Bom skočila jutri v BC user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.6.2010 22:50:53 >

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
28.6.2010 6:52:15   
barbara b
Pozdravljene! Jaz vas redno berem, napišem pa nič.
Bom pa zdajle nekaj napisala: mi gremo pa na morje, mi gremo pa na morje
user posted image    user posted image     user posted image     user posted image     user posted image   user posted image   user posted image user posted image

V Ljubljani se ustavimo na kavici in reogličkih, potem pa še v Lipico, da vidimo konje ker jih moj mali obožuje, naslednja postaja  pa noge namakat v slano vodo.

< Sporočilo je popravil barbara b -- 28.6.2010 6:53:03 >

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
28.6.2010 8:36:25   
mismis
dobro jutro vsem skupaj, evotudi mismis je javlja na raport po soldinem vikendu, ki pa je bil absolutno prekratek.

Mi smo malo pospravljali po bajti, okoli bajte, hodili na sprehode s kužonom, se veliko izležavali na soncu, ma sploh nam je bilo fino, še preveč tako da nam danes sploh ni bilo za vstati in iti v službo. Še dobro, da se moja budilka na štirih tacah ne pusti motiti in je točen kt urca, vsako jutro ob 6.00 mi poje serenade pod oknom. To pa je tudi nekaj user posted image

Mikli, lepo da ste uživali na morčku

BEBIII, ma bemti če ne bom jaz tebe dala čez rit, mislim bog ne daj počakati s testom do 12. in 13. dne, da se nabere nekaj hormona, ampak ne delati test čisto prezgodaj, da se v štartu ubije upanje. %$$##//() jezen sem, zelo, zelo

Žižek, tudi jaz tebe mam rad, kdaj greva na per user posted image

barbara B, uživajte na morju

bety, lepo da Damjan raste, še mene zanima kakšno je to naravno hujšanje

lana08, držim pestke, da dobiš bodi, da bo mali K. ta prav navijač

Sonček naš, te misamo, ne samo brati,t udi kaj napišiuser posted image

Naska, ti verjamem, da sanjaš o dopustu, jaz tudi, naslednji teden pa naj le pride user posted image , da vidite kakšno je stanje, če je slučajnotreba še kaj porihtati, da se porihta pred jesenjo.

Loremi, kako je bilo na Štajerskem, sta uživala, pa mufine ste vse pojedli?

alpog, tudi tebi lep pozdrav

kje pa je Fida, a še vedno poskuša omrežiti svoje inženirčka? user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
28.6.2010 8:54:10   
gigi1
Jutrčka user posted image

BarbaraB user posted image  user posted image  user posted image  uživajte na morju.

Miša ta teden enkrat. Sem s Hedi nekaj zmenjena, pa mogoče pridem do vas. Komi čakam, da te spet vidim user posted image

Vsem želim res lep dan user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......