mismis
|
dobro jutro vsem skupaj, evotudi mismis je javlja na raport po soldinem vikendu, ki pa je bil absolutno prekratek. Mi smo malo pospravljali po bajti, okoli bajte, hodili na sprehode s kužonom, se veliko izležavali na soncu, ma sploh nam je bilo fino, še preveč tako da nam danes sploh ni bilo za vstati in iti v službo. Še dobro, da se moja budilka na štirih tacah ne pusti motiti in je točen kt urca, vsako jutro ob 6.00 mi poje serenade pod oknom. To pa je tudi nekaj Mikli, lepo da ste uživali na morčku BEBIII, ma bemti če ne bom jaz tebe dala čez rit, mislim bog ne daj počakati s testom do 12. in 13. dne, da se nabere nekaj hormona, ampak ne delati test čisto prezgodaj, da se v štartu ubije upanje. %$$##//() jezen sem, zelo, zelo Žižek, tudi jaz tebe mam rad, kdaj greva na per barbara B, uživajte na morju bety, lepo da Damjan raste, še mene zanima kakšno je to naravno hujšanje lana08, držim pestke, da dobiš bodi, da bo mali K. ta prav navijač Sonček naš, te misamo, ne samo brati,t udi kaj napiši Naska, ti verjamem, da sanjaš o dopustu, jaz tudi, naslednji teden pa naj le pride , da vidite kakšno je stanje, če je slučajnotreba še kaj porihtati, da se porihta pred jesenjo. Loremi, kako je bilo na Štajerskem, sta uživala, pa mufine ste vse pojedli? alpog, tudi tebi lep pozdrav kje pa je Fida, a še vedno poskuša omrežiti svoje inženirčka?