|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
29.6.2010 8:58:31   
Anonimen
Aja, podatki!

PDP     Ime(starost) (št ., št. ) pregled, kraj,     spol, +kg, cm buši
18.09.   T.Z. (26)  (1.user posted image , 0user posted image ), 29.06., Laško, user posted image , +? (sporočim po pregledu), 105

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
29.6.2010 9:01:06   
lidik
mateja33 evo podatke:
09.07. ob 15:00 v Kitajskem Dvoru na Teharski cesti

pridemo pa zaenkrat 100% :
- T.Z.
- urskaf
- lidik
- mogoče tudi nadka30.

Se nam pridružiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
29.6.2010 9:04:02   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image ., št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši
10.11. mateja33(34)(1,0 )  30.6.mono.,Žalec,   +5       ?
15.12. urskaf(28)     (2user posted image ,1user posted image )    30.6.    Grobelno user posted image   +1,5    ?
15.12. lidik(30)         (1
,0)     19.7.    Šentjur       +2,5    ?

Pripombe so zaželjene!!!

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf (mogoče nadka30)

< Sporočilo je popravil urskaf -- 29.6.2010 9:05:32 >

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 953
29.6.2010 9:05:26   
lidik
o super urskaf še srečanje si vključila. To pa super. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 954
29.6.2010 9:06:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Pripombe so zaželjene!!!

A jaz sem se ti pa zamerila user posted image Me nisi dala na seznam user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
29.6.2010 9:06:23   
urskaf
Neki mi smeškoti nagajajo. user posted image Ja, srečanje sem dala kr zraven, saj so vse vabljene. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 956
29.6.2010 9:07:39   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

A jaz sem se ti pa zamerila user posted image Me nisi dala na seznam user posted image

Nisi se mi zamerila, sam ne vem vseh podatkov, pa mal sem lena, se mi jih ne da iskati. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
29.6.2010 9:07:56   
mateja33
če nebo kej vmes pršl se tudi js vam pridružim,kr napište me na seznam,za srečanjeuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 958
29.6.2010 9:08:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Nisi se mi zamerila, sam ne vem vseh podatkov, pa mal sem lena, se mi jih ne da iskati. user posted image user posted image

Prvi odgovor na tej strani sem ti jih extra napisala user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
29.6.2010 9:11:52   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image ., št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši
18.09. T.Z. (26)        (1user posted image , 0user posted image ),   29.06., Laško,      user posted image   +?    105
10.11. mateja33(34)(1user posted image ,0user posted image )   30.6.mono.,Žalec,    +5       ?
15.12. urskaf(28)     (2user posted image ,1user posted image )    30.6.    Grobelno user posted image   +1,5    ?
15.12. lidik(30)        
(1user posted image ,0user posted image     19.7.    Šentjur     +2,5    ?

Pripombe so zaželjene!!!

Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33, (mogoče nadka30)

< Sporočilo je popravil urskaf -- 29.6.2010 9:14:18 >

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 960
29.6.2010 9:12:36   
urskaf
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti ....!!!!!!!!!!

Sem spregledala. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 961
29.6.2010 9:14:14   
Anonimen

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti, oprosti ....!!!!!!!!!!

Sem spregledala. user posted image

šit hepnds user posted image sam da sem zdaj zraven user posted image

Ok punce, kako ste drugače? Jaz sem... emmm... nič se mi ne da. Lena. Komaj čakam pregled.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
29.6.2010 9:19:25   
urskaf
Jst tudi bolj na pol delujem, se vidi, ko sem zgrešila tvoj post. Drugače pa tudi komaj čakam na pregled jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
29.6.2010 9:20:35   
lidik
ja T.Z. to ti pa verjamem, da se ti nič ne da in komaj čakaš pregled. Bi jaz bila na tvojem mestu verjetno isto. NO pa sej bo dan šel hitro mimo. Poglej zdajle malo čvekaš z nami, potem popapcaš malico, potem greš na kavico in je že pregled. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.6.2010 9:22:01   
nadka30
jutro no bolj že dober danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
komaj sem se iz postlje spravla, še dober da sem doma.Vidim da vas je veliko jesenskih user posted image .
No pa še moji podatki;

rok ; saj ne vem katerega naj napišem, bom kar tazadnjega_10.9.2010
ime; nadka30, starost zaenkart še 30, samo še do septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
noseča; 3
št; 1
pregled; 05.07.
kraj; slovenske konjice
spol; vsakič nam drug spol povedo
kilogrami; povem v ponedeljek po pregleduuser posted image
buši; ponosnih 98 cm

mislim da sem vse napisalauser posted image .
Drugače me pa nekaj zanima ali mogoče katera ve ali rabim za cca 3t bolniške mnenje svoje ginekologinje oziroma ali je dovolj da mi bolniško odpre moja osebna zdravnica? Se kateri kaj sanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
29.6.2010 9:23:41   
pikamonca
Halo, "celjske nosečke"!

Naj se vam še jaz na hitro pridružim... Vam že dalj časa sledim, pisat se mi pa ne da. Nekaj koristnih info. sem pa dobila od vas. Škoda, da res niste čisto iz Celja.
PDP     Ime        (starost) (štuser posted image ., št.user posted image ) pregled,  kraj,     spol, +kg, cm buši
25.11.  pikamonca  (31)    (2user posted image   ,1user posted image )     02.08.    Celje      ?    +<1    ?

Škoda, da imate zmenek ravno na 9.7. Ravno ta dan ima mami rojstni dan, roj. dnevi pa so v naši družini sveta stvar! (Pa ne prestavljat;)). Jaz sem itak vedno v nekem gibanju in imam zelo redko čas.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 966
29.6.2010 9:28:29   
nadka30

18.09. T.Z. (26)        (1user posted image , 0user posted image ),   29.06., Laško,      user posted image   +?    105
10.11. mateja33(34)(1user posted image ,0user posted image )   30.6.mono.,Žalec,    +5       ?
15.12. lidik(30)        
10.09. nadka(30)     (3user posted image , 1user posted image )    05.07. Slov. konjice user posted image +?  98 cm

pa kdo pravi da ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.6.2010 9:30:02   
lidik
nadka30 nič jokat pri letih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem bila par dni nazaj takšna ,ko sem se od dvojke poslavljala, pa ti povem, da se v trojki počutim še mlajša kot prej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za bolniško pa nimam pojma kako to gre.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.6.2010 9:33:40   
nadka30

15.12. lidik(30)        
10.09. nadka(30)     (3user posted image , 1user posted image )    05.07. Slov. konjice user posted image +?  98
25.11. pikamonca (31) (2user posted image ,1user posted image ) 02.08. Celje  user posted image +?  

sedaj sem pa mende ja prav naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 969
29.6.2010 9:36:59   
nadka30
yeeeeeeeeeee uspelo je.
Lidik pa saj sem se že kar navadila da imam trojko zraven sebe, baje me je trojka pomladilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj šele bo pri štirkiuser posted image .
Ja to za bolniško še moram pogruntat, no v vsakem primeru bom prašala svojo g, ki jo imam naslednji teden če mi lahko kaj napiše za mojo zdravnico, čeprav mislim da sploh en bo problem.
A je še katera, ki se zjutraj vstane bolj zmatrana kot se pa zvečer vležeuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 970
29.6.2010 9:39:33   
zalos
Ojla.

No pa da se še jaz pridružim na seznam celjskih nosečk.

PDP 23. 11 (zalos) 1user posted image , 0user posted image , NP 12. 7 M (Rogaška) + 4 kg ?cm

Vidim, da ste vse celjanke zelo pridne in ste pridobile ful malo kg. Mene kr malo skrbijo tile moji kguser posted image .

(odgovor članu pikamonca)
Neposredna povezava do sporočila: 971
29.6.2010 9:44:19   
nadka30
zalos dobrodošla vidim da si v moji smeri domauser posted image
No jaz sem vsegaskupaj zaenkrat to je do junija pridelala +6 kg, kaj bo pa sedaj pokazalo še pa ne vem, tako da zaenkart imam jaz rekorduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš videla vse bo šlo z vozičkanjem doluser posted image user posted image

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.6.2010 9:45:09   
lidik
hmmm veš kaj nadka30 sem zdajle študirala. Na začetku sem imela izcedke in sem bila v bolnici - no in potem so mi tam v bolnici dali za mojo zdravnico da sem ji nesla, da mi je dala teden dni bolniške. No ko sem imela pa kontrolo pri Simonitiju je bilo pa tako: je bilo ravno okoli prvomajskih praznikov in je imel dopust, zato je rekel, da če bom imela izcedke naj grem v porodnišnico na pregled - mi je pa napisal en list, da naj grem pa s tem listom k svoji zdravnici da mi da bolniško. Tako  da mislim, da ti bo mogla tvoja G napisati za tvojo zdravnico. Bolniški list boš pa dvignila pri zdravnici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak ja raje se prepričaj, ker nisem sigurna. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 973
29.6.2010 9:50:43   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši
10.9.   nadka30(30) (3,user posted image 1user posted image )    05.07.Slov. Konjice user posted image    +?     98
18.09. T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image ) 29.06.  Laško        user posted image   +?    105
10.11. mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image ) 30.6.mono.,Žalec,  user posted image   +5       ?
23. 11 zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image ) 12. 7 M   Rogaška  user posted image   +4       ?
25.11.  pikamonca(31)(2user posted image ,1user posted image )   02.08.   Celje       user posted image   +<1     ?
15.12. urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )    30.6.    Grobelno user posted image   +1,5    ?
15.12. lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image   19.7.    Šentjur   user posted image   +2,5    ?

Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33, (mogoče nadka30)

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.6.2010 9:52:13   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hmmm veš kaj nadka30 sem zdajle študirala. Na začetku sem imela izcedke in sem bila v bolnici - no in potem so mi tam v bolnici dali za mojo zdravnico da sem ji nesla, da mi je dala teden dni bolniške. No ko sem imela pa kontrolo pri Simonitiju je bilo pa tako: je bilo ravno okoli prvomajskih praznikov in je imel dopust, zato je rekel, da če bom imela izcedke naj grem v porodnišnico na pregled - mi je pa napisal en list, da naj grem pa s tem listom k svoji zdravnici da mi da bolniško. Tako  da mislim, da ti bo mogla tvoja G napisati za tvojo zdravnico. Bolniški list boš pa dvignila pri zdravnici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak ja raje se prepričaj, ker nisem sigurna. 

ja saj glih zaradi tega me zanima, ker imam v ponedeljek pregled in da mi potem ne bo potrebno nazaj hodit, ker moja g je na doberni zdravnico pa imam v slov. konjicah in mi ni glih za sem pa tja se vozit.Sem pa včeraj popoldan potem ko sem šla v trgovino pa punce nimam daleč, samo za nosit mi pa tudi ni bilo in sem se peljala z avtom, tako me je križ bolel v avtu, da sem komaj čakala da se bom ustavilauser posted image enostavno se sploh ne morem več vozit v avtu, prej ko sem pa v službo hodila sem pa vsakodnevno naredila 50km pa ni bilo problema sedaj pa še jih 5km ne morem narediti, moram priznat da takih bolečin pa še nisem imela, najrajši bi se od bolečin zjokalauser posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?