|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
20.6.2010 10:03:09   
sonček33
Dež gor al' dol, naj bo tole ena SUPER NEDELJA

Bibon, točno tako! Meni je včasih prav ljubo, da smo doma...kuhamo, pojemo, plešemo, rišemo, spiiimo, jeeeeeeeemmmmmoooo (to je moje in L. najljubše opravilouser posted image ) ...

Lana, kako?
Neža, kako?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
20.6.2010 10:19:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Neža, kako?

Neži je ponoči temperatura še malo narasla, tako, da sem ji dala eno svečko, pa k meni je šla spat. Zjutraj je temperatura padla vsaj na 38,7 ampak apetita pa ni, pila je komaj kaj,....tako da sva šli v dežurno. Je rekla pediatrinja, da pljuča so v redu, prav tako srček in ušesa, mal je vnetja na grlu, tako da se lahko kaže tudi kakšno vnetje, ampak ker je sluz v nosu prozorna ni panike. Po telesu so se ji danes pod plenico, po trebuhu spustile manjše pikice, ampak še ne moremo govoriti o 6 bolezni, ker so te pikice lahko tudi od vročine. Tako, da moramo zbijat vročino, če pa je 6 bolezen naj bi se po koncu povišane temperature pojavile pikice (najprej po obrau in nato navzdol po telesu). Če pa temperatura ne bo padla tudi pri zbijanju, pa če ne bo pila (posledično niti lulala in bo jeziček suh), pa morava priti nazaj po infuzijo.
Je bla ta najboljša pediatrinja v službi, taka res prijazna, vse je delala počasi, da se Neža ni še bolj vznemirjala, vse lepo razložila,.... V glavnem, če jutri ne bo več vročine, gremo lahko mirne duše v torek na morje, ker če je 6 bolezen se takrat že pojavijo pikice in takrat otrok ni več kužen, drugače pa naj bi se potem tudi vse umirilo.

Lana, kako pa ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
20.6.2010 10:20:01   
lučka 25

Bibon, točno tako! Meni je včasih prav ljubo, da smo doma...kuhamo, pojemo, plešemo, rišemo, spiiimo, jeeeeeeeemmmmmoooo (to je moje in L. najljubše opravilouser posted image ) ...

Meni je to tudi všeč. Ampak kaj ko sva sami user posted image  (ni mojega, ni mojih in njegovih staršev,....vsi so al na dopustu al pa službeno odsotni), pa še Neža je tako občutljiva.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
20.6.2010 10:56:06   
zup2
Dober dan mamice!

Saj vem, jih bom dobila po riti user posted image , naša Hana ima že dobre 3 tedne, jaz pa se šele danes javljam na tej temi. Saj malo sem vas že spremljala, samo časa za kaj napisat pa kar ni bilo user posted image . Mi smo pridni, veliko jemo oz. se pri mamici bolj crkljamo, ponoči pa spimo user posted image . Že trkam na les, da se kaj ne spremeni user posted image . Za nami so že prvi pikniki, rojstni dnevi in tudi večino obiskov, seveda pa Hana ni manjkala na najpomembnejših tekmah do sedaj user posted image
user posted image

Želim vam lep, pa čeprav deževen dan, pa pošiljam kup user posted image za vse bolančke, da se čim hitreje pozdravijo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
20.6.2010 11:14:50   
lana70

Lana, kako pa ti?

Danes sem se zbudila brez vročine, vsa prešvicana in gnila, tako da me je kar odneslo pod tuš... bolečine minimalne, samo kadar dojim, tako da upam, da sem iz hujšega ven....

Nežki user posted image user posted image user posted image  za hitro okrevanje!!

< Sporočilo je popravil lana70 -- 20.6.2010 11:16:22 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
20.6.2010 11:15:53   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Za nami so že prvi pikniki, rojstni dnevi in tudi večino obiskov, seveda pa Hana ni manjkala na najpomembnejših tekmah do sedaj user posted image
user posted image

opa...zvesti navijači v dresih, mi pa nismo nič nabavili, pa sem jih videla v BC....

lepi , lepi...

< Sporočilo je popravil lana70 -- 20.6.2010 11:16:44 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
20.6.2010 18:01:04   
Reby
Dan user posted image

Evo nas s piknika.
blanči - super je blo, hvala še enkrat za vse, fajn hrana, pijača in seveda še posebi družba. Vreme nas nč ni motilo. Lara in Bernardek cukrčka, tortica je bila njami njami. Od srede naprej bo lepe vreme, tako da pršibamo še kej naokroguser posted image
podganca - vaša dva fantiča sta taprava šarmerja, Nejček sramežljiv (ati tudi), Rokec pravi spogljedljivček, oba pridna pridna, mamica super pridna.
Grethy - lepo te je blo videt po dolgem cajtu
zupka - ja kakšen cuker je vaša pupa, lepi laski
lana - super, da si bolje, tale mastitis je res eno sr****. Čeprav men je v porodnišnici v LJ odsvetovala vročo vodo, to je bila baje praksa včasih, zdej pa samo po podoju za 10 minut mrzel obkladek, umiti bradavice, namazati gor Bepanthen in položiti na njih sterilno gazico
sonček - helou, vidim, da uživate
lučka - tudi nam so se tam najprej čisto male pikice vidle, potem po obrazu, nazadnje po trebuščku, malo po prsih in hrbtu. Upam, da se čimprej pozdravite.
bibon - danes sem v CE v BC-ju vidla še dreske, ampak niso isti kot ti od Fargi in zupke.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
20.6.2010 21:35:05   
sabsa
Tiste, ki ste že dobile menstruacijo, kako je izgledala prva po porodu? Ker jaz sem danes dobila krvav izcedek, a se v enem dnevu ni napolnil niti en vložek. Je to normalno? Ponavadi pravijo, da prvič kar lije.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
20.6.2010 21:48:25   
Goldy
Oj!

Da vas še jaz malo pozdravim. smo utrujeni. V petek smo šopingirali, v soboto in danes pa hodili po obiskih.

sabsa - tudi jaz sem danes dobila prvo M po porodu. No, tako da ti nasveta še ne morem dat.

zup - Hana je lepotička!user posted image

reby - a se bomo kej zmenile za čvek?? Jaz v sredo ne morem , drugače bi pa lahko, povej kdaj. Sicer bi mi bolj odgovarjalo popoldne, če ti lahko. Oz. druge. Se pa prilagaodim. Vreme bo proti koncu tedna boljše. Mogoče bi ve četrtek, pa grem jaz kakšno ure prej iz službe....

Drugim pa lep pozdrav, mirno noč. Grem pripravit stvari, da bo jutri imela tašča vse na dosegu roke...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
20.6.2010 21:51:59   
kimsy
sabsa - moja prva M  je prišla točno en mesec po porodu! user posted image  In to kljub dojenju... Je bla pa zelo šibka, sam manjši izcedki in sm upala, da je to za nekaj časa vse, ampak jo imam redno na 28 dni! je pa manj boleča kot prej, ampak bolj močna! user posted image
zup - srčkana čupkica!
lučka - user posted image user posted image user posted image  za Nežo
lana - upam, da bo kmal vse ok!

Mi smo bli mal na morju, mala sitna ponoč, da sm kmal živčnga fasala, smo po treh dneh prišli domov. V čet gremo spet probat! user posted image  
Drugače mam pa jst tud rada kako grdo, deževno nedeljo, da se doma cartamo.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.6.2010 9:29:07   
ledenka
jutro user posted image

lučka user posted image user posted image user posted image  za N! pri M so bile pikice samo po trebuhu in hrbtu, drugje ne. in trajale so ene 3 dni, nič več.

sabsa, moja prva M je bila precej šibka. potem druga in tretja sta bili pa že precej močni. in dolgi, cel teden user posted image

če se dobite na kakem popoldanskem čveku, sva midva tud za user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.6.2010 9:44:18   
Reby
sabsa - jaz sem že prvič mela kr močno, tako močnih user posted image  kot jih imam po porodu, še nisem imela nikoli.
Goldy - super za M, zdej bo pa kmalu akcija. Četrtek je men čist ok. Še gapii bi lahko prišla?
lučka - kako je Neža?
ajsi - lahko, če prideta v CE user posted image
kimsy -ah, pridejo takšni dnevi oz. noči, saj bo bolje. Uživajte!

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.6.2010 9:49:33   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

ajoj, pol pa nič user posted image  s kolesom je mal predaleč!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
21.6.2010 9:56:08   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

Evo, gapii je rekla, da ni blema, da lahko pride v čet.popoldan, poslala sem še miklarom.
Sam kraj še mormo določt.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
21.6.2010 10:22:06   
lučka 25
A skolesom se gre v CE user posted image . Mal se hecam.

No, najprej poročam za Nežo. Vročine ni v več (in moooooočnoooo upam, da je tudi ne bo več), je pa naša mala postala flekasta kot leopard user posted image  od glave do pete. Apetita še ni pravega, ima še kar shujševalno. Pa sem ji lepo povedala, da mami rabi shujševalno in ne ona. user posted image
No, danes bova vseeno ostali doma in greva jutri na morje.

kimsy, upam da vam v drugi rundi morja bolj uspe uživat in bo mala bolj pridna.

sabsa, moja prva M je bila bolj z izcedki, kar nekaj. Potem pa močne M, kot ne vem kaj. Pa prvič v življenju jih  imam na približno 28 dni.

Reby, gapi, goldy, miklarom,....vse tote štajerke, uživajte na čveku.user posted image

Nič, grem klovna špilat, ker moj je že šel na morje, vsi ostali tudi al pa so še vedno tam. Popoldne pa prideta domov tast in tašča, bosta malo z Nežo, da grem jaz še nabavit zadnje stvari.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
21.6.2010 10:22:54   
lučka 25

user posted image

Evo, gapii je rekla, da ni blema, da lahko pride v čet.popoldan, poslala sem še miklarom.
Sam kraj še mormo določt.

Lahko pa v Kranj pridete. user posted image  A ja, me ne bo takrat domov, ja pol pa v Pineto pri Novem gradu user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
21.6.2010 10:43:06   
Reby
lučka - pa je T na dejtu okužil N user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
21.6.2010 10:48:24   
ledenka
matr, tile nŠI MULCI, ŽE ZDAJ SE NA DEJTU OKUŽIJO, KAJ ŠELE BO user posted image  uuups, caps lock

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
21.6.2010 11:52:09   
lučka 25

Jah, kaj pa vem. Možno user posted image

Daj povejte mi punce, koliko časa je kaj trajalo, da se apetit povrne? Ker pri nas bi jedla samo kruh al pa piškote, ostalo že pri prvi žlici bruhne ven user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
21.6.2010 11:53:00   
lučka 25

matr, tile nŠI MULCI, ŽE ZDAJ SE NA DEJTU OKUŽIJO, KAJ ŠELE BO user posted image  uuups, caps lock

Ja, takole se zacahnajo za naprej user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
21.6.2010 12:11:58   
gapii27
ojla babike

z Ažbetom mal srfava p0o netu, Jakob še pa ninčka

se že veselim četrtkovem čveku in da vas končno spoznam,no vsaj delček vas iz RRuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
21.6.2010 12:35:31   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jah, kaj pa vem. Možno user posted image

Daj povejte mi punce, koliko časa je kaj trajalo, da se apetit povrne? Ker pri nas bi jedla samo kruh al pa piškote, ostalo že pri prvi žlici bruhne ven user posted image

ene 3, 4 dni zagotovo. naš je še 3 dni po prenehanju vročine spal 2x na dan, kar je zanj zelo neobičajno, potem pa se je stanje normaliziralo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
21.6.2010 12:39:49   
mismis

Lana, kako?
Neža, kako?

lepo, kako pa je mali veliki L., a vrtec sta dobila?
aja, pa morda kakšna slikica za mismis, plossimmmmmmmmmmmm

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
21.6.2010 12:47:31   
sonček33
lepo, kako pa je mali veliki L., a vrtec sta dobila?
aja, pa morda kakšna slikica za mismis, plossimmmmmmmmmmmm

mismis, kako je tebe lepo brat. Kako si mi, srce?
Lovrek je..živ kot poper ...mama nima niti minutke frej..če pa si to slučajno vzame, zagotovo mali že stoji na okenski polici, "pomiva" posodo, pade v banjo, se tušira in podobno.

Slikico grem pa zdejel zbrskat
Samo zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
21.6.2010 12:50:48   
mismis
JUpi, Sonček čakam slikico malega razbojnika, kot berem je ta prav fant, vse ga zanima, vse mora vedeti in seveda biti povsod prvi. Tako je tudi prav user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

koliko časa?
čipka

V KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?

v enem tednu (14%)

v enem mesecu (9%)

v dveh mesecih (5%)

v treh mesecih (10%)

v šetih mesecih do enega leta (30%)

v več kot 1 letu (32%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!