|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
17.6.2010 20:00:52   
sapi
Pozdravček bom spet malo bolj prisotna, če bo šlo user posted image .

Goldy ampak tale tvoja kodrolasa princeska je pa res corti, nasmešek bo pa še srčeca lomil.
kruce važno, da napreduje. Je že bolje tako kot pa, da bi imela preveč.
Obi ja sedaj sem spet v stiku z zunanjim svetom. Upam, da je z bebiko bolje in nima več vročine.
Reby ne strah pred otročki ampak strah pred skupaj tremi otročki user posted image .

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
17.6.2010 20:08:05   
Goldy
sapi - a se bomo lahko topile še ob Viti??user posted image Naša zna zdej že tudi požmrkniti (če se ji posreči). Ziher jo je ata naučil.user posted image  Ja, strah pred tremi otročki. Sej to se lahko večini od nas zgodi, če gremo spet v postopek...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
17.6.2010 21:28:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sapi - a se bomo lahko topile še ob Viti??user posted image Naša zna zdej že tudi požmrkniti (če se ji posreči). Ziher jo je ata naučil.user posted image  Ja, strah pred tremi otročki. Sej to se lahko večini od nas zgodi, če gremo spet v postopek...user posted image

Jap, za strah pa tudi naju matra. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
17.6.2010 21:30:33   
lučka 25
lana, nasveti od goldy so pravi. To je tudi nam omililo vse skupaj, čeprav pri nas je šlo za temenca zaradi alergije in je potem šele pomagala 1x uporaba kreme za proti alergijam. Drugače pa že zelo koristi nasvet z olivnim oljem in kapico, da ne boš takoj tega šampona uporabila.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
18.6.2010 7:49:25   
Reby
Jutro! user posted image
Samo  na hitrco, ker nisva doma in je cela štala, ga morm skoz gledat.
Na novo obvladamo:
- prižiganje in ugašanje TV-ja
- odpiranje vode na bideju
- plezanje po stopnicah (iz dnevne v jedilnico po 3 stopničkah)
- odpiranje kamina, odklepanje in zaklepanje komod
- renčanje
- metanje knjig iz polic, vleko prta z mize in ostale bedarije, joj, joj... user posted image
Sva pa včeraj prespala celo noč, od pol 9 do 7, se bom kar sem nazaj preselila user posted image  Zgleda, da mu je dogajal, ko je drugje, pa še 2x sva bila v CE. Danes greva k sestri na kosilo, pa še z eno kolegico se dobim popoldan. Dopoldan pa k sestrični in mogoče še dopoldanski sprehod z Ajko do sosedove štale.
lana - mi smo imeli Mustelin šampon, pa ga še kr uporabljam, čeprav že zdavni nimamo več temenc
sapi - jp, to je blo tut mene strah, ko smo šli po 2 pikici, na konc pa nč ni ratal user posted image
Goldy - drug teden bo skoz grdo vreme, a je kak dan napovedano malo lepše?
lučka - a v ponedeljek greste?
bibon - nujno slikco malega bibončka v dresu!!!
Vsem ostalim en lep pozdravček.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
18.6.2010 9:10:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mismis bi tudi rad videl malega Bibona v dresu user posted image user posted image , Reby kje pa ima Tomi svoje navijaške rekvizite?

pa malo gospodično Sapi bi bilo lepo videti user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
18.6.2010 9:56:32   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mismis bi tudi rad videl malega Bibona v dresu user posted image user posted image , Reby kje pa ima Tomi svoje navijaške rekvizite?

Pripopam ... če se nam le uspe danes s Fargijinim dreskom uskladituser posted image

... pa res: kaj pa Tomijevi rekviziti? Alora, mami ... mislim .... še posebej zdaj, ko si lahko kar sam zrihta pravi fuzbal-kanal na TVuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
18.6.2010 12:26:48   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pripopam ... če se nam le uspe danes s Fargijinim dreskom uskladituser posted image

... pa res: kaj pa Tomijevi rekviziti? Alora, mami ... mislim .... še posebej zdaj, ko si lahko kar sam zrihta pravi fuzbal-kanal na TVuser posted image

Tomi bo spustil tekmo, gre na date z eno lušno enoletno frčafelco. J*** ga, že zdej je lover, kakšen nogomet user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
18.6.2010 13:03:02   
mismis
eh Reby, vsak fant mora vsaj malo spremljati fuzbal, če ne vsega pa vsaj tiste tekme, kjer igra naša reprezentanca.
Kar poglej Lovra Bora, ta ne samo da spremlja nogometne tekme, celo z županom se druži user posted image user posted image user posted image  in to pri starosti enega meseca

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
19.6.2010 11:32:54   
sabsa
Biba včeraj mi je le uspelo priti do trgovine, žal navijaških dresov za otroke nimajo več. Upam,da si ga že dobila kje drugje.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
19.6.2010 11:42:22   
BarbiG
Pozdravljene mamice.

Počasi bo potrebno tudi pri nas forum zamenjat, ker smo že zelo blizu Rima. user posted image Smo imeli včeraj zvečer že skoraj rdeči alarm, ampak so se na srečo po več kot dveh urah popadki umirili. user posted image Je blo pa se mi zdi že zelo blizu.

Reby, vidim, da T uživa na počitnicah in da ga nagajivost daje. user posted image Ko prideta domov, pa če ne bom jaz slučajno že v P, pa se morta obvezno pr men oglasit. user posted image Se že tolk dolg za tole menmo, da mi je že kr nerodn. user posted image Je zmeri kej vmes prišlo, na žalost.

Biba, sem si ogledala posnetek. user posted image Tok je cortkan tale tvoj prestolonaslednik.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
19.6.2010 12:13:08   
gapii27
barbig.... ki si našla kak posnetek od bibona?

jes bi tud

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
19.6.2010 13:05:07   
sonček33
Barbi G pa kako čas beži...saj si ravnokar lulala ...pa kr akciaj je že bila...o še malo še malo ...javi, da bomo dihale s teboj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
19.6.2010 20:16:26   
lana70
Zakuhala na 39.00 :((. Bolijo me vse kosti, sklepi, ma celo koža...zanimivo, da me boli tudi en jošk, ma ne smem se taknit, pa pod prsti čutim kot neke vozličke...a je možno, da sem staknila vnetje prsi?????

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
19.6.2010 20:19:10   
lučka 25
Ohoj.

Tko, bolj po diagonali in nahitro. Vidim, da nekatere že vadijo, kako bodo pisale na naši temi, ker bodo kmalu rodile. Lepo, lepo.user posted image

Ah, pri nas pa pestro. Sva bili danes z malo cel dan čisto sami (moj na seminarju, moji na morju, njegovi na dopustu,....), ta mala pa vsa sitna, jokava, kar po naročju. No,.....bližje smo šli večeru, bolj je bla vroča in popoldan zakuhala na 38,7 zvečer pa že 39,2. user posted image  Sem ji hotla dat za pit, pa je dva požirka naredila in zaspala v mojem naročju, v sede. Zdaj pa spi. Upam, da je kriv zobek, da bomo lahko šli v ponedeljek na morje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
19.6.2010 20:22:57   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Zakuhala na 39.00 :((. Bolijo me vse kosti, sklepi, ma celo koža...zanimivo, da me boli tudi en jošk, ma ne smem se taknit, pa pod prsti čutim kot neke vozličke...a je možno, da sem staknila vnetje prsi?????

čisto možno, ja. še dojiš? če ja:
PRED podojem daj na prsi tople obkladke ali jih stuširaj s čim bolj vročim tušem
MED dojenjem masiraj vozličke, potiskaj jih proti bradavici
PO dojenju daj gor mrzle obkladke. jaz sem dala gor brisačke, zmočene z mrzlo vodo, par minut (kake 3) je dovolj
lahko vzameš lekadol
dosti počivaj, če ne bo bolje, pa k zdravniku,lahko gre za mastitis in rabiš AB

in čim več dojit, tudi če boli! pomaga. ne pa črpat, s tem zadeve sam poslabšaš

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
19.6.2010 20:24:05   
sonček33

Lana, bojim se da res. Lahjo gre za mastitis, predvsem zaradi vročine. Držim pesti, da vendarle ni to.

Nežkauser posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
19.6.2010 20:43:14   
lučka 25

Ojoj. Ampak res vse kaže, da gre za mastitis. Upoštevaj nasvet od ajsi.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
19.6.2010 20:44:19   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Hvala. user posted image user posted image  Še jaz 2, da bo bolj pomagalo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
19.6.2010 20:47:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

jaz tud
user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
19.6.2010 21:21:26   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz tud

Se še jaz spikapolončkam zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana - meni tudi tak zveni kot mastitis. Ajsi je dala superca nasvete! *hugs* in naj se ti hitro popravi! user posted image user posted image user posted image user posted image

sončica - kdaj boste pridrjali v našo minidržavico? user posted image Komaj čakam, da vidim Lovra in njegovo mamico!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
19.6.2010 21:32:55   
lana70

čisto možno, ja. še dojiš? če ja:
PRED podojem daj na prsi tople obkladke ali jih stuširaj s čim bolj vročim tušem
MED dojenjem masiraj vozličke, potiskaj jih proti bradavici
PO dojenju daj gor mrzle obkladke. jaz sem dala gor brisačke, zmočene z mrzlo vodo, par minut (kake 3) je dovolj
lahko vzameš lekadol
dosti počivaj, če ne bo bolje, pa k zdravniku,lahko gre za mastitis in rabiš AB

in čim več dojit, tudi če boli! pomaga. ne pa črpat, s tem zadeve sam poslabšaš

thanks...dojim ja, polno. Bom poskusila, ker res ne bi rada kakšne AB jedla :(

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
19.6.2010 21:33:27   
lana70

jaz tud

tut jst

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
19.6.2010 22:26:53   
sonček33
Seren - pridemo 3.  in se vidimo, sigurno

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.6.2010 6:52:07   
biba007
Dobro jutro, pupike. Danes pa vsaki svojouser posted image

user posted image

Lanči in Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbi pa že vadiuser posted image user posted image user posted image

Gapi, ti pošljem našo čvekicouser posted image

Dež gor al' dol, naj bo tole ena SUPER NEDELJAuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kava v nosečnosti
Sadrika

Ali ste pile/pijete kavo v nosečnosti?

Ja - do 1/dan (40%)

Ja - do 2/dan (21%)

Ja - več na dan (4%)

Ne (35%)

Število vseh glasov: 572

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!