lučka 25
|
sapi, super za modernizirano novo lokacijo. Pa bravo za malo princesko, ki pridno je, spi,... Kar tako naprej. bibon, bi pomagala pa ne morem. Vem samo, da jih v KR ni več na sspregled v BC. Za rentat pa nimam nič, čakam kdaj bo Neža dovolj velika, da bomo kakšen košarkaški dres kupili, ker če jo v nogometnega napravim bo očka pihal iz ušes Goldy, vidim da tašča že bolje obvlada. Pa bravo za A, da je že bolje. lana, vidim, da ste uživali na morju. Super. Pa lepe mere imate. Reby, a prvo buško ste pridelali? No pri nas je pa sedaj vsa malo v nežnih plavicah, še posebej po obrazu . To pa zato ker s tako furjo vstaja, ji spodnese in čof,...pa ko gre po vseh 4 gleda nazaj, ji spodnese roke in čof, se že na glavo postavi. A ti boš pa spet šla v svoje konce. Uživajte gapi, az sem tudi slabo spala ponoči. Ampak zato, ker me je spet šefica klicala, če ji lahko nekaj zrihtam za službo, pa sem že sanjala kako je bilo v službi, pa ene travme,....pa šele čez 2 mesca grem delat. Kaj mi bo dogajalo šele zadnje dni dopusta sabsa, ja so naši naviahanci tako hitri, da jih noge, roke prehitio in je že buška tu. A ti greš pa čez 3 tedne delat. A ne, kar je lepo tako hitro mine. ajsi, da ne boste mele v vrcu svojo skpinico "otročki bork" Važno, da ste dobile vrtec in ste zadovoljne. Pri nas pa že osštevamo dneve, ko gremo na morje. Hitro bo ponedeljek tu in morje..... Oči gre službeno, midve bova pa v sosednjem bungalovu, pa malo opazovali če fantje pridno trenirajo Potem pa počakava še na Nežin roj, dan, greva domov, očija pa pustiva na drugem taboru, da bo še malo oddelal. Tako, da bova častili ortico, samo šele pozno zvečer ali pa naslednji dan. Saj ne morem vrjeti, da bo že eno leto stara.
|