|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
16.6.2010 20:43:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Punce, (skoraj) čisto resno nujno: DRES SLOVENSKE NOGOMETNE REPREZENTANCE

V petek peljem našega malčka na fuzbal tekmo z Jankovičem in rabiva mini dresek. Danes že pretelefonirala BC-je širom Slovenije, pa jih ni nijer več. Torej:

a) Kje bi se ga še dalo nabaviti?
b) Če je pod tč. a odg. "nikjer", bi se ga pri kateri dalo rentati/sposoditi za petkovo popoldne?

včeraj sem jih videla v Supernovi v eni izložbi - na žalost nimam pojma, kake številke so, a so sam odrasli in otroški ali tudi za naše mini čmrlje. pa tudi trgovine ne vem... vem, kaj dosti nisem pomagala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
16.6.2010 20:47:47   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Biba kakšno številko pa rabiš? Bom jaz pri nas pogledala.

Sabsa, nekaj, kar bi lahko natvezila na enomesečnika (če bo treba malce zavihati/požokati, ni problema, da le vlije Američanom strah v kostiuser posted image )

Ajsi, a na Rudniku? Ima Bibon telefon, pa lahko preveriuser posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
16.6.2010 21:02:44   
ledenka

Ajsi, a na Rudniku? Ima Bibon telefon, pa lahko preveriuser posted image
jep, na Rudniku user posted image

sam upam, da ni bila samo dekoracija v izložbi... ker sem res samo s kotičkom očesa uočila user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 16.6.2010 21:09:25 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
16.6.2010 21:21:44   
Goldy
Evo male frajerke (ta, ki očitno hodi na zmenke z ajsinim M user posted image )!

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
16.6.2010 21:23:26   
lučka 25
sapi, super za modernizirano novo lokacijo. user posted image  Pa bravo za malo princesko, ki pridno je, spi,... Kar tako naprej.

bibon, bi pomagala pa ne morem. Vem samo, da jih v KR ni več na sspregled v BC. Za rentat pa nimam nič, čakam kdaj bo Neža dovolj velika, da bomo kakšen košarkaški dres kupili, ker če jo v nogometnega napravim bo očka pihal iz ušes user posted image

Goldy, vidim da tašča že bolje obvlada.user posted image  Pa bravo za A, da je že bolje.

lana, vidim, da ste uživali na morju. Super. Pa lepe mere imate.

Reby, a prvo buško ste pridelali? No pri nas je pa sedaj vsa malo v nežnih plavicah, še posebej po obrazu user posted image . To pa zato ker s tako furjo vstaja, ji spodnese in čof,...pa ko gre po vseh 4 gleda nazaj, ji spodnese roke in čof, se že na glavo postavi. A ti boš pa spet šla v svoje konce. Uživajte user posted image  user posted image  user posted image

gapi, az sem tudi slabo spala ponoči. Ampak zato, ker me je spet šefica klicala, če ji lahko nekaj zrihtam za službo, pa sem že sanjala kako je bilo v službi, pa ene travme,....pa šele čez 2 mesca grem delat. Kaj mi bo dogajalo šele zadnje dni dopusta user posted image

sabsa, ja so naši naviahanci tako hitri, da jih noge, roke prehitio in je že buška tu. A ti greš pa čez 3 tedne delat. A ne, kar je lepo tako hitro mine.

ajsi, da ne boste mele v vrcu svojo skpinico "otročki bork"user posted image  Važno, da ste dobile vrtec in ste zadovoljne.

Pri nas pa že osštevamo dneve, ko gremo na morje. Hitro bo ponedeljek tu in morje.....user posted image  Oči gre službeno, midve bova pa v sosednjem bungalovu, pa malo opazovali če fantje pridno trenirajo user posted image  Potem pa počakava še na Nežin roj, dan, greva domov, očija pa pustiva na drugem taboru, da bo še malo oddelal. Tako, da bova častili ortico, samo šele pozno zvečer ali pa naslednji dan.user posted image
Saj ne morem vrjeti, da bo že eno leto stara.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
16.6.2010 21:24:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Evo male frajerke (ta, ki očitno hodi na zmenke z ajsinim M user posted image )!

user posted image

Cuker zlati. Nič čudnega, da je M vrgel uč na njo, ko je pa taka lepotica. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
16.6.2010 21:32:11   
ledenka

user posted image

bodoča snaha user posted image  obljubim, da bom dobra tašča user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
16.6.2010 21:35:00   
Goldy
ajsi - na, zdej mi je pa kamen padu od srca, kaj kamen, skala.user posted image  Jaz bom tudi dobra tašča, tudi jaz obljubim!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
16.6.2010 21:48:03   
Goldy
Pa še ena slikca bodočega topmodela.user posted image

user posted image

bibon - ne moremo nič rentat - je ata rekeu, da je brezveze, mami bi  kupila.user posted image

lučka - babi se je čist upelala.user posted image  za babi in dedija - oba! user posted image  in tudi za očka! kak fino, da greste na morje. user posted image

sabsa - uživaj še zdaj!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
16.6.2010 22:43:28   
Goldy
semper* - moja večerna čveka!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
16.6.2010 22:44:45   
sapi
lučka jap brez modernizacije ne gre sicer malo pozno vendar možeku ne morem zamerit je imel res gužvo user posted image . Pa ti berem, da si v novih bojih oz se pripravljaš. Midva se tudi za naprej pogovarjva. Imava še dva zamrznjenčka in nama srce ne da, da bi jih na GK pustila. Me je po eni strani strah, ker sta dva po drugi pa vesela, da čakata dve pikici na naju.
Uh morje midva greva septembra. Uživajte na sončku in v vodi. Uh res gre hitro že eno leto.....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
16.6.2010 22:54:44   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

biba - lušten vrtec, luštne vzgojiteljice, luštni otročki, bio hrana, prilagojen urnik (eden spi, drugi se igra), lepi prostori, urejeni, men je blo všeč, je pa 480 EUR + prineseš svoje pleničke

O madona, kakšna cenauser posted image .

Hvala vsem za lepe želje. Smo lepo praznovali. Bomo še enkrat v nedeljo in upam, da bo lepo vreme.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
17.6.2010 0:43:26   
obayifo
reby, maslo je zakon, res da smo ga do zdaj (hvalabogu) samo 2x rabili, ampak ful pomaga. zdej mamo pa rahlo podplute komolce in kolena, ker tako hiti in 'nabija' po tleh, ko se premika, da groza. upam, da bo tudi pri T delovalo. uživajta 'doma'!

skrajšan delovnik - verjetno se bom tut jaz spopadla s temile mlini. še prej bom pa na predlog naše NFTH dala vlogo za podaljšanje porodniške, pa moram zdaj ugotovit, kako se ta reč izpelje... ma katera kaj pojma?

sapi, lepo, da si spet omrežena

biba, a greste na tekmo na tanov stadion user posted image ?

goldy, s tako lepotičko bi šou še kdo na zmenk, ne sam M user posted image

lučka, travme glede službe se pa tut men že dogajajo. čeprav gre šef 'kao' na porodniško, ko jaz pridem. mate pa lepo poštimano, da gresta lahko na morje z očijem. prou fino.

midva sva se šla danes pofočkat v vrtec. so pa že pred tem mel prvi roditeljski sestank, tko da zdej nč ne vem, kaj in kako je treba našga do takrat še 'naučit'. a mora že sam jest z vilco in nožem, pa it na wc al kaj user posted image user posted image

smo bli pa včerej cepljeni in je danes spet vročinca. smo se spravl spat ob 22.h in evo....zdele direkt iz postle.. je trajalo. je bošček čist fertik, spat pa ne more. zgornji enki ven rineta, pa še tole zdej..
bo jutr bolš.
zunej se je tko lepo ohladilo, pr nas v stanovanju pa ne gre ta vročina nikamor, se še kar kuhamo. pa vse odprem, pa je mal prepiha, spimo pr napol odprtem oknu, ampak vrooooče..
še vedno iščemo lokacijo za dopust na morju. ne predaleč in z veliiiiiko sence. kakšen namig???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
17.6.2010 4:21:01   
biba007

user posted image

Kakšna šminkauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
17.6.2010 5:13:11   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

še vedno iščemo lokacijo za dopust na morju. ne predaleč in z veliiiiiko sence. kakšen namig???

Mi gremo avgusta v Fieso, apartma na gričku med drevjem. Mislim da majo še fraj, če te zanima...

Drugače smo vredu, zdravi in menda premalo težki. No, je ženička zdaj čist obsedena s temi obroki in sm moral zadnjič že prav malce zrojiti in postaviti stvari na svoje mesto. Kaj pa ona kura tam ve. Tamala ni kak poseben jedec, pa kaj, bo že še ....
Zobkov še ni je pa drugače navihanka kot se šika. Naprimer napne vse sile da namoči rokco v kašico pol jo pa dol čez stolček drži da ji jo pes poliže... Pa kruh malce v usta malce na tla po sistemu malce meni veliko tebi..
Joj, moram v službo, ajdi.....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
17.6.2010 8:22:42   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

biba - lušten vrtec, luštne vzgojiteljice, luštni otročki, bio hrana, prilagojen urnik (eden spi, drugi se igra), lepi prostori, urejeni, men je blo všeč, je pa 480 EUR + prineseš svoje pleničke

Hvala vsem za lepe želje. Smo lepo praznovali. Bomo še enkrat v nedeljo in upam, da bo lepo vreme.

Jp, cena ubijalska user posted image

Js tut upam, da bo lepo vreme. Komi čakam user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
17.6.2010 8:24:05   
Reby
sapi - oooo, lepo, da se javiš in da bosta še mali Viti zrihtala družbico. Kar se tiče 2 pingvinčkov, te nč nej ne bo strah user posted image

Pa še kavica, preden letim v CE user posted image

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
17.6.2010 9:23:49   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jp, cena ubijalska user posted image

cena je kar sprejemljiva... eni majo ceno 700, TO je pa res user posted image  

pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
17.6.2010 9:25:59   
gapii27
dan dan dan babike

bibon... naš ga je kupil v Šiški.... imajo pa od 62/68 dalje?... če ne dobiš, ti mi rentamo enegauser posted image  še ne uporabljenega, ker so dva v kompletu, beli in zeleni....

sapi... nič bat, eden je veslje, dva pa dvojnouser posted image    srečno

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
17.6.2010 10:43:18   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

bibon... naš ga je kupil v Šiški.... imajo pa od 62/68 dalje?... če ne dobiš, ti mi rentamo enegauser posted image  še ne uporabljenega, ker so dva v kompletu, beli in zeleni....

Gapi, nimajouser posted image . In biuser posted image . Ti pošljem z.s.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
17.6.2010 15:03:07   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
Mi smo super duper, na morju uživali, imeli vmes UZ kolkov ki so ok in se še cepili (tisti dan smo bili tudi pojokavi), drugače pa veliki 61  cm in težki 6530 kguser posted image user posted image . Tako, sedaj pa šibam, pozdravčke vsem!!

Lanči, superuser posted image . Se bomo morali zmeniti za kakšen play-date, da se naš frajer kaj nauči od vaše lizikeuser posted image

user posted image

...temenca.....kako ste rešile to nadlogo????user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
17.6.2010 15:15:36   
Goldy
lana - pri nas je pomagal šampon proti temencam od Mustele.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
17.6.2010 16:51:30   
kimsy
biba - jst sm dres nečaku kupila v Pikapolonici. Sam se mi zdi, da jih majo od 1 leta naprej!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
17.6.2010 17:27:52   
lana70

lana - pri nas je pomagal šampon proti temencam od Mustele.

Kje si pa kupila ta šampon? V lekarni? In ali si umivala laske vsak dan al kako? user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
17.6.2010 18:55:14   
Goldy
lana - šampon sem kupila v lekarni. Glavico sem ji umivala na 3 dni. Sva ji pa mislim da ene 2x namazala glavico z olivnim oljem, dala kapico gor za čez noč in zjutraj sprala in razčesala. Je šlo kar hitro dol.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Pogradi.
пеперутка16

Da/ne in zakaj?

Da. (54%)

Ne. (44%)

Ne vem. (3%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!