Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.6.2010 20:00:52
|
|
|
|
sapi
|
Pozdravček bom spet malo bolj prisotna, če bo šlo . Goldy ampak tale tvoja kodrolasa princeska je pa res corti, nasmešek bo pa še srčeca lomil. kruce važno, da napreduje. Je že bolje tako kot pa, da bi imela preveč. Obi ja sedaj sem spet v stiku z zunanjim svetom. Upam, da je z bebiko bolje in nima več vročine. Reby ne strah pred otročki ampak strah pred skupaj tremi otročki .
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.6.2010 20:08:05
|
|
|
|
Goldy
|
sapi - a se bomo lahko topile še ob Viti?? Naša zna zdej že tudi požmrkniti (če se ji posreči). Ziher jo je ata naučil. Ja, strah pred tremi otročki. Sej to se lahko večini od nas zgodi, če gremo spet v postopek...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.6.2010 21:28:51
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy sapi - a se bomo lahko topile še ob Viti?? Naša zna zdej že tudi požmrkniti (če se ji posreči). Ziher jo je ata naučil. Ja, strah pred tremi otročki. Sej to se lahko večini od nas zgodi, če gremo spet v postopek... Jap, za strah pa tudi naju matra.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.6.2010 21:30:33
|
|
|
|
lučka 25
|
lana, nasveti od goldy so pravi. To je tudi nam omililo vse skupaj, čeprav pri nas je šlo za temenca zaradi alergije in je potem šele pomagala 1x uporaba kreme za proti alergijam. Drugače pa že zelo koristi nasvet z olivnim oljem in kapico, da ne boš takoj tega šampona uporabila.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.6.2010 7:49:25
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Samo na hitrco, ker nisva doma in je cela štala, ga morm skoz gledat. Na novo obvladamo: - prižiganje in ugašanje TV-ja - odpiranje vode na bideju - plezanje po stopnicah (iz dnevne v jedilnico po 3 stopničkah) - odpiranje kamina, odklepanje in zaklepanje komod - renčanje - metanje knjig iz polic, vleko prta z mize in ostale bedarije, joj, joj... Sva pa včeraj prespala celo noč, od pol 9 do 7, se bom kar sem nazaj preselila Zgleda, da mu je dogajal, ko je drugje, pa še 2x sva bila v CE. Danes greva k sestri na kosilo, pa še z eno kolegico se dobim popoldan. Dopoldan pa k sestrični in mogoče še dopoldanski sprehod z Ajko do sosedove štale. lana - mi smo imeli Mustelin šampon, pa ga še kr uporabljam, čeprav že zdavni nimamo več temenc sapi - jp, to je blo tut mene strah, ko smo šli po 2 pikici, na konc pa nč ni ratal Goldy - drug teden bo skoz grdo vreme, a je kak dan napovedano malo lepše? lučka - a v ponedeljek greste? bibon - nujno slikco malega bibončka v dresu!!! Vsem ostalim en lep pozdravček.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.6.2010 9:10:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - nujno slikco malega bibončka v dresu!!! mismis bi tudi rad videl malega Bibona v dresu , Reby kje pa ima Tomi svoje navijaške rekvizite? pa malo gospodično Sapi bi bilo lepo videti
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.6.2010 9:56:32
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - nujno slikco malega bibončka v dresu!!! mismis bi tudi rad videl malega Bibona v dresu , Reby kje pa ima Tomi svoje navijaške rekvizite? Pripopam ... če se nam le uspe danes s Fargijinim dreskom uskladit ... pa res: kaj pa Tomijevi rekviziti? Alora, mami ... mislim .... še posebej zdaj, ko si lahko kar sam zrihta pravi fuzbal-kanal na TV
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.6.2010 12:26:48
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - nujno slikco malega bibončka v dresu!!! mismis bi tudi rad videl malega Bibona v dresu , Reby kje pa ima Tomi svoje navijaške rekvizite? Pripopam ... če se nam le uspe danes s Fargijinim dreskom uskladit ... pa res: kaj pa Tomijevi rekviziti? Alora, mami ... mislim .... še posebej zdaj, ko si lahko kar sam zrihta pravi fuzbal-kanal na TV Tomi bo spustil tekmo, gre na date z eno lušno enoletno frčafelco. J*** ga, že zdej je lover, kakšen nogomet
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.6.2010 13:03:02
|
|
|
|
mismis
|
eh Reby, vsak fant mora vsaj malo spremljati fuzbal, če ne vsega pa vsaj tiste tekme, kjer igra naša reprezentanca. Kar poglej Lovra Bora, ta ne samo da spremlja nogometne tekme, celo z županom se druži in to pri starosti enega meseca
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 11:32:54
|
|
|
|
sabsa
|
Biba včeraj mi je le uspelo priti do trgovine, žal navijaških dresov za otroke nimajo več. Upam,da si ga že dobila kje drugje.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 11:42:22
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravljene mamice. Počasi bo potrebno tudi pri nas forum zamenjat, ker smo že zelo blizu Rima. Smo imeli včeraj zvečer že skoraj rdeči alarm, ampak so se na srečo po več kot dveh urah popadki umirili. Je blo pa se mi zdi že zelo blizu. Reby, vidim, da T uživa na počitnicah in da ga nagajivost daje. Ko prideta domov, pa če ne bom jaz slučajno že v P, pa se morta obvezno pr men oglasit. Se že tolk dolg za tole menmo, da mi je že kr nerodn. Je zmeri kej vmes prišlo, na žalost. Biba, sem si ogledala posnetek. Tok je cortkan tale tvoj prestolonaslednik.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 12:13:08
|
|
|
|
gapii27
|
barbig.... ki si našla kak posnetek od bibona? jes bi tud
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 13:05:07
|
|
|
|
sonček33
|
Barbi G pa kako čas beži...saj si ravnokar lulala ...pa kr akciaj je že bila...o še malo še malo ...javi, da bomo dihale s teboj
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 20:16:26
|
|
|
|
lana70
|
Zakuhala na 39.00 :((. Bolijo me vse kosti, sklepi, ma celo koža...zanimivo, da me boli tudi en jošk, ma ne smem se taknit, pa pod prsti čutim kot neke vozličke...a je možno, da sem staknila vnetje prsi?????
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 20:19:10
|
|
|
|
lučka 25
|
Ohoj. Tko, bolj po diagonali in nahitro. Vidim, da nekatere že vadijo, kako bodo pisale na naši temi, ker bodo kmalu rodile. Lepo, lepo. Ah, pri nas pa pestro. Sva bili danes z malo cel dan čisto sami (moj na seminarju, moji na morju, njegovi na dopustu,....), ta mala pa vsa sitna, jokava, kar po naročju. No,.....bližje smo šli večeru, bolj je bla vroča in popoldan zakuhala na 38,7 zvečer pa že 39,2. Sem ji hotla dat za pit, pa je dva požirka naredila in zaspala v mojem naročju, v sede. Zdaj pa spi. Upam, da je kriv zobek, da bomo lahko šli v ponedeljek na morje.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 20:22:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Zakuhala na 39.00 :((. Bolijo me vse kosti, sklepi, ma celo koža...zanimivo, da me boli tudi en jošk, ma ne smem se taknit, pa pod prsti čutim kot neke vozličke...a je možno, da sem staknila vnetje prsi????? čisto možno, ja. še dojiš? če ja: PRED podojem daj na prsi tople obkladke ali jih stuširaj s čim bolj vročim tušem MED dojenjem masiraj vozličke, potiskaj jih proti bradavici PO dojenju daj gor mrzle obkladke. jaz sem dala gor brisačke, zmočene z mrzlo vodo, par minut (kake 3) je dovolj lahko vzameš lekadol dosti počivaj, če ne bo bolje, pa k zdravniku,lahko gre za mastitis in rabiš AB in čim več dojit, tudi če boli! pomaga. ne pa črpat, s tem zadeve sam poslabšaš
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 20:24:05
|
|
|
|
sonček33
|
Zakuhala na 39.00 :((. Bolijo me vse kosti, sklepi, ma celo koža...zanimivo, da me boli tudi en jošk, ma ne smem se taknit, pa pod prsti čutim kot neke vozličke...a je možno, da sem staknila vnetje prsi????? Lana, bojim se da res. Lahjo gre za mastitis, predvsem zaradi vročine. Držim pesti, da vendarle ni to. Nežka
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 20:43:14
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Zakuhala na 39.00 :((. Bolijo me vse kosti, sklepi, ma celo koža...zanimivo, da me boli tudi en jošk, ma ne smem se taknit, pa pod prsti čutim kot neke vozličke...a je možno, da sem staknila vnetje prsi????? Ojoj. Ampak res vse kaže, da gre za mastitis. Upoštevaj nasvet od ajsi.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 20:44:19
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nežka Hvala. Še jaz 2, da bo bolj pomagalo.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 20:47:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nežka Hvala. Še jaz 2, da bo bolj pomagalo. jaz tud
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 21:21:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nežka Hvala. Še jaz 2, da bo bolj pomagalo. jaz tud Se še jaz spikapolončkam zraven lana - meni tudi tak zveni kot mastitis. Ajsi je dala superca nasvete! *hugs* in naj se ti hitro popravi! sončica - kdaj boste pridrjali v našo minidržavico? Komaj čakam, da vidim Lovra in njegovo mamico!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 21:32:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Zakuhala na 39.00 :((. Bolijo me vse kosti, sklepi, ma celo koža...zanimivo, da me boli tudi en jošk, ma ne smem se taknit, pa pod prsti čutim kot neke vozličke...a je možno, da sem staknila vnetje prsi????? čisto možno, ja. še dojiš? če ja: PRED podojem daj na prsi tople obkladke ali jih stuširaj s čim bolj vročim tušem MED dojenjem masiraj vozličke, potiskaj jih proti bradavici PO dojenju daj gor mrzle obkladke. jaz sem dala gor brisačke, zmočene z mrzlo vodo, par minut (kake 3) je dovolj lahko vzameš lekadol dosti počivaj, če ne bo bolje, pa k zdravniku,lahko gre za mastitis in rabiš AB in čim več dojit, tudi če boli! pomaga. ne pa črpat, s tem zadeve sam poslabšaš thanks...dojim ja, polno. Bom poskusila, ker res ne bi rada kakšne AB jedla :(
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 21:33:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nežka Hvala. Še jaz 2, da bo bolj pomagalo. jaz tud tut jst
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.6.2010 22:26:53
|
|
|
|
sonček33
|
Seren - pridemo 3. in se vidimo, sigurno
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.6.2010 6:52:07
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike. Danes pa vsaki svojo Lanči in Neža Barbi pa že vadi Gapi, ti pošljem našo čvekico Dež gor al' dol, naj bo tole ena SUPER NEDELJA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
SeksJe polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?Da (
39%)
Ne (
45%)
Ne vem (
16%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!