Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 11:19:04
|
|
|
|
gapii27
|
od ki pa te si ti čuj?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 12:00:00
|
|
|
|
blanč
|
Halo mamike Mismis želim ti uspešen postopek v MB, mora bit!!! Vaši otročki tu so tolk sladki se kar topim. saj vas berem samo napisat pol pozabim, ker ne komentiram sproti, prav mi je Rojstni dan je za nami, blo fajn, smo praznovali kar cel teden . Piknik nam je malo pokvarilo vreme ampak je blo vseeno lušno. Če se boste dobile v CE, bi tudi mama Blanč s čmrjema vas z veseljem prišli pogledat.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 13:01:50
|
|
|
|
Reby
|
blanč - kako kaže jutri za randi s črnolaso lepotičko? Te dans zvečer pokličem. Pa za četrtek tut vela. Mi na polno zasedeni, ravno z enega obiska, mali spi, potem kosilo in šibava dalje
< Sporočilo je popravil Reby -- 22.6.2010 13:02:56 >
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 13:03:51
|
|
|
|
blanč
|
Ja pokliči, se zmenimo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 13:12:32
|
|
|
|
gapii27
|
bibon od 28. dalje bojo imeli spet te bodije na zalogi
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 15:31:16
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 od ki pa te si ti čuj? Skočiš okrog vogala - in voila, evo Bibona Greste ns zbiljsko noč? Se mi zdi, da je res zdaj enkrat...madoniš mi čas leti P.S.: Super za dreske . Ravno prav za šoping, če se našim fantinom uspe prižokat v osmino
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 17:08:25
|
|
|
|
gapii27
|
men se zdi,da je že bla? ka te vem. ja glej jes/mi se rade vole zmenimo z bibonom in mini bibončkom za kofe... sam povej ki, pa kdaj... te pa sej veš ti okom, ja skokom
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 17:12:30
|
|
|
|
gapii27
|
reby a se že ve kak pa kaj v četrtek? da niste pozablje, ki na nas
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 17:21:09
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 men se zdi,da je že bla? ka te vem. ja glej jes/mi se rade vole zmenimo z bibonom in mini bibončkom za kofe... sam povej ki, pa kdaj... te pa sej veš ti okom, ja skokom Oooooooooooo, super!!! Evo, moj že navija za druženje z vašimi smejčkoti . Bomo zrihtal tole okom-skokom strategijo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 20:51:17
|
|
|
|
Reby
|
gapii - ni panike, ju3 z blančetko vse dogovoriva na kofetku na mestni plaži
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 20:56:14
|
|
|
|
Goldy
|
Čer! Se opravičavlem, ker se tak poredko oglašam. Enostavno ne znese. Šiht, dete, še kakšni obiski, šoping...aja, pa mogoče še kakšna gospodinjska opravila . Reby in ostale štajerke - kdaj in kje v četrtek? Jaz bom po vsej verjetno imela dopust, tako da lahko pred popoldnevom. Se moram jutri še v službi zmeniti,a verjetno bo tako. bibon - ko pridemo mi spet kej nach Laibach se tudi zmenimo za srečanje. mismis - da bo MB zmagovalen!!! sabsa - ku-ku! semper* - kako kaj moja večerna čveka??? Kako K??? seren* - kaj dogaja v Prekmurju??? sonček - a vi ste se tudi gor v P podali?? blanč - teden praznovanj je mimo, si si že kaj oddahnila? Mi smo eno mini praznovanje že imeli - veliko nas pa čaka avgusta, ko bo imel še ati okroglo. lana - že bolje? lučka - lepo praznovanje jutri! Pa vse naj naj Neži in mamici in atiju!!!! Kruce, kimsy, gapii, zup....pozdravček!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 20:57:18
|
|
|
|
Goldy
|
mojsonček - ki se skrivaš???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 21:22:50
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mojsonček - ki se skrivaš??? Nima cajta Sva ble danes na vezi, tako da je vse ok Za četrtek je pa men vseen al dop. al pop., po mojem se bomo mogle dvojčkaricam prilagodit
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 21:39:57
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - kaj nič ne napišeš?? reby - hvala za informacije. Smo na liniji.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 21:42:12
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy blanč - teden praznovanj je mimo, si si že kaj oddahnila? Mi smo eno mini praznovanje že imeli - veliko nas pa čaka avgusta, ko bo imel še ati okroglo. Sem ja Drugače midva nič ne praznujeva. Ko imava midva rd pobegneva na smučanje, saj do zdaj je bilo vedno tako, ampak tale 1. rojstni dan smo pa mogli zalit, toliko truda, volje in energije je blo vanju vloženo, da sma enostavno to mogla zalivat
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 21:42:25
|
|
|
|
sonček33
|
sonček - a vi ste se tudi gor v P podali?? ???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 22:10:06
|
|
|
|
Goldy
|
sonček - se mi zdi, da sem nekje zasledila, da greste v Lendavo. Prekmurje? No, sej lahko, da sem kaj zamešala. Sorry. blanč - ja, mi2 tudi ne glih neki praznujeva svojih rd, samo ker ima mož letos okroglo, pa bo treba mal zalit. Pa še eno leto naše princeske!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 22:24:15
|
|
|
|
Serendipity
|
goldy - kar miško našo vprašaj kak je v Prekmurju. Me je že zezala, kaj to za vremena imamo tu. Sivo, deževno in izredno vetrovno (gospod sever na obisku) Hm - mi bomo šli v Čatež tam okoli 14.7 - anyone za kofe kje v bližini ali Lj? Za dafi itaq že vem (čeprav nič tu ne sodeluje , ampak naj ji bo ker je dabl mami ) Ma še nekaj sem hotela pametnega povedat pa je pobegnilo. Lupčka vsem & fsm
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.6.2010 22:40:11
|
|
|
|
Goldy
|
sonček - eh, kot zgleda sem te z miško zamenjala. Sej ne zameriš, ko sem vas na dopust poslala? seren* - vi se boste pa čez Laško peljali???? Obvezno da imate postanek!!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 7:40:28
|
|
|
|
sonček33
|
sonček - eh, kot zgleda sem te z miško zamenjala. Sej ne zameriš, ko sem vas na dopust poslala? Goldy , eh kaj zamerim, saj gremo mi tudi v kratkem in to v P.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 7:41:36
|
|
|
|
gapii27
|
jutro nam je tud vseeno kdaj lahk dopoldan al popoldan... zjutraj med 08.00 in 12.00 pa popoldne med 13.00-16.00 pa pole do 20.00.... no tolko o temu, da mi je vseeno kdaj danes je Ažbe mal cendral ponoč, tak da sma spala na obroke, Jakob pa je lepo ninčkal in bi še, če ne bi Ažbe že ob pol sedmih začel razlagati vse kaj ga mantra lep dan in pozdravčki vsem pikecom, pikicam, mamicam, in očkotom
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 7:53:40
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! gapii - pr nas je blo tut pestro dans ponoč, mali se je od 2 zjutri kr naprej zbuju blanč - zalival pa se je res, a je kej pjače ostal? Goldy, gapii - sporočim danes, kdaj in kje se dobimo. Mikla se mi pa nč ni javla, jo morm poklicat dans. Se* - , spet ne bom vidla male princeske, mi smo takrat na morju.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 8:19:00
|
|
|
|
kimsy
|
Jutro! Našo je pa nekaj okol 11ih zvečer metalo, pa sm jo pol mal prklopla in mi je prespala celo noč. Mam na sumu, da ima mal nosek zamašen. Sej ni čudno, ko je pa tok bedno vreme. Sm pa včeraj na brzino organizirala, da imamo v nedeljo krst. Mojga je kmal kap! Jst pravim bolj kompliciraš, slabše je! Ampak gremo vseeno ju3 na morje do sobote zvečer. Da bo mami mal barve dobila! Nč lepo bodite, pa se še kaj oglasim! Aja, pa fajn navijajte danes!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 9:28:09
|
|
|
|
ledenka
|
jutro hehe, štajerska naveza se dobi jutri spali smo, pa bi še... sam še jutri, pol pa je doooolgi vikeeeeeend!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 14:18:25
|
|
|
|
blanč
|
Rebi, če boš iskala kremo za guzico je v naši previjalni torbi
|
kaj praznujeteNaša črtica koraka8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?oboje (
44%)
samo 8. marec (
21%)
samo 25. marec (
12%)
nič od naštetega (
17%)
vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (
3%)
nič ne bi. pa moram :((( (
3%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!