NATAŠA35
|
aprilčica te čisto razumem, jaz se včasih kar zjokam, ker moji deci samo nase gledajo...vem, da moj dela in ga cele dneve ni doma, samo jaz pa tudi ne zabušavam in sem prav vesela, če je vsaj malo z malim...madonca najraje bi ga z valjarjem po glavi, če bi kaj zaleglo umivanje lask jaz ga včasih umijem z šamponom in gelom oriflame kozmetike, včasih pa s tem gelom iz dm, pa še na pumpico je, tako da se ga ne more predozirat... babyloverka hvala za pojasnilo, torej dva vbrizga pred vsakim obrokom, če dojim to pomeni pred vsaki dojenjem...a ni tole preveč ...jih moram čimprej kupit, da vidim, če kaj pomagajo... kakanje nekaj bi vprašala, prej je moj vsako plenico tudi pokakal in to sesirjeno, zdaj pa je bolj tekoče, včasih zeleno, včasih lepo oranžno, samo z malo vonja in to samo 1x na dan ...pa ne vem, ali naj je kaj narobe ali je to samo od čaja, ki ga kar dosti popije ...bom poskusila zmanjšati čaj, potem pa bom videla, če je blato kaj drugačno nejanejc res sem utrujena in komaj čakam, da vsi zaspijo, pol pa si vzamem čas zase, ker ga čez dan sploh ne morem, ker me še z wc vržejo kmalu malenaa ja tako sem tudi sama nareila, ker sem mislila, da je moje mleko bolj švoh, pa čeprav mu dodam in lepo popije naenkrat od 50-100 ml, se kmalu spet oglaša, čeprav podreva kupčke, potem pa mi kar pol ure poliva, ker je prepoln in je spet jok in zvijanje tu