mamika25
|
Hej punce! Javljam se po dolgmu času... smo imeli doma precej problemov... s tamalo sem bila v bolnici 1 teden in sicer še zdaj ne vem zakaj, ker ugotovili niso nič še, diagnoze prave še nimamo. Mala kar hodit ne more. Na noben sprehod ne more, hoje po klancu in stopnicah ne zmore več... kar utrujena je... dlai smo skoz en kup preizkav, okulista, dermatologa, en kup vzorcev za odvzem krvi smo dali, čaka naš še magnetna res., in na koncu celo biopsija mišic, pa neko pikanje še za vzorec mišičnega tkiva, pa še kri dat za neka protitelesa,... sej še sama ne vem kaj bo... je precej boga. Jaz sem čisto (žalostna), ker ne vem kaj bom mogla še doživet, da se življenje kmalu postavi na stare tirnice. Mali pa je kar v redu, nekako se še borimo za tiste mililitre, pa zapisujem še vedno koliko popije, pa smo nekako 700-750ml dnevno. Smo imeli tudi pregled, brez ceplejnja, pa so nam rekli, da šele pri 4-ih mesecih , a je to normalno? Babyloverka za SEZNAM: mamika25 (MAJ - 12.4.2010) 6230g, 61cm Toliko od mene, Dacy držim pesti, da se vam vse uredi... Naš Maj tudi prespi velik del noči, s tem da se zbudi 2krat ponoči (okoli pol 2h in ob 5h), takrat ga nahranim, čeprav se mi zdi da sploh ni lačen... popije mi cca 2krat po 100ml ponoči, pa tudi čez dan ga hranim na cca 3 ure, popije pa še vedno le okoli 90ml. Tako se nonstop samo hranimo. Ima pa zdaj 2 dni tako zamašen nosek.. komaj da lahko požira in diha, prav bogi je. Spiram mu z fiziološko, pa mal z aspiratorjem ven potegnem, ma to je samo začasno. Upam, da bo kmalu bolje. Ven ne hodimo kaj veliko, še posebno zdaj ko je tako vreme pa še tamala ni za nikamor. Je pa mali kar že velik fantič, se mi zdi da raste kot gobica, pa tudi rokice ima take zalite . Se pa še kaj javim, lepo se imejte, držite pesti, da se tudi nam stanje umiri.
|