amelie
|
Na hitro se javim, ne vem, kako dolgo bo mali še spal ... Sem vse prebrala, samo dvomim, da mi bo uspelo vse komentirat. S sprehodi nimava več težav, sem ugotovila, da to on malo pojamra tik preden zaspi in če vozim normalno dalje, v pol minute spi kot polhek, jaz pa sem se ustavljala in preverjala, kaj mu je, in potem normalno, da se je pritoževal. Dacy, jaz sem šla kupit tisto mrežo, samo mi je zoprno, ker če smo pri miru, mali bedi v vozičku in gleda naokoli. Mi je čudno, da bi ga budnega tako pokrila. Tako da bom poskusla kombinirat tvoj nasvet in mrežo. Jaz sem od sobote dalje v Bohinju, verjetno te bom poklicala v drugi polovici tedna. Sicer pa se bom potrudila še v petek popoldne priletet vsaj na hitro. Ima moj plane, pa ne morem z vozičkom in psi .. Ampak je vseeno dosti šans, da priletim vsaj za pol urce. Babyloverka, jaz te čisto razumem. Se mi zdi, da sem pokazala ogromno razumevanja za vse njegove prostočasne aktivnosti, ampak zdaj pa imam počasi dovolj. Pa mi ni težko bit sama z malim, mi je pa brezveze. Potem pa včeraj zvečer grem s psom na sprehod in mu rečem, naj da malega spat. Pridem čez slabo uro nazaj, ga on še kar nosi po stanovanju. Ga vprašam, zakaj ga nosi, pa pravi, da ga hoče uspavat. Jaz pa ga že dva meseca prosim, naj otroka ne nosi, ker se bo navadil in kaj naj potem jaz, ko ga zaradi križa ne morem nosit? Pa sploh ni vedel, kako pa naj bi ga drugače uspaval. Hm, če bi bil kaj doma, bi vedel, da ga samo v posteljo položiš, trikrat dudico daš nazaj v usta in to je to. Sem bila čisto razočarana, ker se mi zdi, da je popolnoma izgubil stik z malim Pa tako navdušen je bil na začetku, da sem bila kar v sedmih nebesih. To zdaj me pa precej obremenjuje, tako da tud nimam glih najboljših dni, kar se tega tiče. Mislim, saj je vse okej, mi pomaga, ko je doma, ampak doma je tako malo... Danes ga sploh ne bo, pride ponoči nazaj. Pa da bi vsaj zjutraj kakšno minutko prej vstal, če se danes sploh ne bomo videli ... Eh, bo že. Mu je zdaj žal, samo od tega nima nihče nič Joj, sigurno sem kaj pozabla pokomentirat. Ene ste ful pridne s faksom, super! Aja, kolki! Dacy, a so tebi kaj rekli, da bi morala Alekseia široko povijat? Žiga je imel 1a kolke, pa mi nihče ni nič rekel. Sem mu najprej še eno tetra in povijalno zraven dajala, zdaj ga pa imam že dolgo samo v pamperski. Upam, da to ni narobe. Mali pa se je prej takooooooo pokakal, da sem ga kar v banjo vrgla. In to med dojenjem, da sem bila še sama po majci vsa pokakana, ko je vse skoz priteklo Je fajn, da mi ni treba vsako previjanje drekca pucat, ampak ko po par dnevih kaj takšnega ustvari, bi pa tud raje videla, da bi skoz po malem kakal Lepo se imejte vse! Si grem hitro še ledeno kavo nardit, dokler mali spi. S ful sladoleda. Da bom lahko pol jamrala, kako sem se zredila v nosečnosti
|