Anonimen
|
Zdravo! Kako kaj mamice z sončki,sedaj bomo pa malo lažje zadihali,ko ni tako vroče. Drugače smo mi ured,spančkamo ,jemo,malo smo včasih sitni... Nataša35..zakaj tako misliš,da te bo kdo prijavil na socialno,saj otrok se ima pravico jokati,kaj pa druge briga za tvojega otroka,ti si mama ..a ni tako...a si probala avstrijsle kapljice,nam so edino te pomagale ...tudi naša Ema,kakšen dan zelo sitna ,da jo nihče ne potolaži ne roka ,ne ziza ,potem se pa zmatra ,pa zaspančka,naslednji dan je pa vse uredu...ponoči ,pa je vse ured,pa spimo kot top... Amelie ti imaš preventivno široko povijanje,tako kot jaz,kdaj imaš kontrolo,ko bo staros 3 mescev ali prej..je pa res ,da se lahko poslabša stanje kolkov... Legenda-m jaz ji prekuhavam stekleničko za čaj,ker se še dojima ,ji dajem samo čaj..dudo ji pa spiram pod pipo vročo vodo..1 krat na teden pa tudi prekuhavam... Babyloverka moški so res čudni včasih,pravijo ,da so zmatrani,zaspani ,ne morejo imeti svojega otroka 10 minut ,ko je pa treba pred tv,pa kam iti potepat ,pa takoj v akcijo...probaj svojega pustit samega z tamalim...jaz sem takole naredila..ko smo se na hranili ,sem jo dala v ležalnik,ko se je zajokala ,sem šla ven in je moj sam bil z njo ,se mu je jokala ,pa je pol sam pogruntal,da več ko bo znjo ,bolj se ga bo navadila ..sedaj nimam problemov več z njem,,,probaj ,mogoče pa ti uspe..drugače sem pa jaz tud prej imela probleme z mojim,je raj tv gledal ,tamala se je pa jokala ,pa jo ni vzel na roke...pa smo pol se skupaj pomenila kako in kaj,,na začetku sem pa skoraj popizdila... Katy zakaj imaš tak občutek ,da ti sinek poje preveč...moja ,ko ima dovolj ,tako začne odklanjat... sedežna naša Ema je zelo rada na sedežni...otroci vedo kje je mehko... tabletke cerazette..jaz jih tudi jem,menstruacijo sem imela 10 dni zelo močno,kar je za te tabletke značilno,pa naslednje menstruacije bodo lahko ne redne ,pa manj močne...bom videla ,kako bo ko dobim naslednjo menstruacijo.. cr nas je kar nekaj mamic ,ko smo imele carski rez ,ste že začele z telovadbo.. hrana,kg..mi jemo skoraj vse,kg pa samo gor,dol pa nič... kreme za sončenje katere kaj uporabljate,sem videla reklamo od nivea,da je zelo fajna... kopanje uprabljate kaj za po kopanju mleko ali olje .... striženje nohtov imate kaj problemov z tem ,mi to v spanju delamo ,ker če bedimo ,je katastrofa... pasenje kravic naša zelo uživa,jo pa ni več varno pustit na blazini ,ker se že odriva ,pa obračat se je že začela...je zelo močna... nogometne tekme jaz jih sovražim,moški ne znajo druga kot pred tv ,ko so tekme... Ja nič dosti sem se napisala ,sedaj se je naša Ema prebudila ,je lakota ,hoče zizo. Lepo se imejte se še kaj pišemo,upam ,da bost kaj več doseglive danes ,ko je slabo vreme...lp... Lubčkajte svoje zakladeke...lp..
|