BELA BUČA
|
Nikoli nisem razumela mamic, ki so v porodniški in nimajo časa. Zdej pa mam. Komaj sem prišla do parih minut, da sem malo prebrala, sicer se vse vrti okrog tamale in gospodinjskih opravil, ki jih, tako kot ve, opravljam po obrokih. Trenutno kolegici lektoriram diplomsko, ker sem ji že lani obljubila, in sploh ne vem, kje in kdaj naj se česa lotim. Obup. Sploh pa ne vem, kako uspete vse tiste, ki imate jokajoče otroke, ki jih mučijo krči ... Ful se mi smilite, ker sem bila sama na smrt utrujena, ko je bila mala lačna in se je zbujala vsako uro in še zaspat ni hotla, ker sem mela premalo mleka, pa nisem vedela. Zizala je, kolikor sem jo pustila. Ko sem kupla pumpo, sem si pa napumpala sam 20. Zdej ma pa mal zizo, potem pa še flašo, pa je. Vse se je naglihal. Naša je res pridna in nezahtevna. Jokala bi samo, če ne bi dobila po treh ali štirih urah jest ali če bi bila pokakana. Ker vse to vem in pravočasno zrihtam, jo sploh ne slišimo jokat. Kadar je budna, gleda okrog, se igra s prstki, se oglaša, brca ... Res sem vesela, sploh, ko vidim druge, ker se prej nisem zavedala, kako je pridna. 14 dni smo spali od 23.00 do 6. ali 6.30, dva dni pa jo je bilo treba ob 4h al pa ob 5h nahranit. Mogoče kaka luna prihaja. Pa še to, spi na trebuhu -- poskuste, garantiram uspeh. Na 2. pregledu je imela 4720 g in 56 cm, vidim pa, da je vsak dan večja. Zanima me, od kdaj imajo vaši samo pamperske? Bodite lepo in upam, da vam bodo možeki priskočili na pomoč in vas saj malo razbremenili. Služba bo pa vedno izgovor, se ve. Bogi reveži.
|