|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
13.6.2010 21:07:00   
Anonimen
Da se malo javimuser posted image user posted image

Mali mi zdaj spi že 4 ure, ker smo se cel dan potepali in ni nič spal. Se pa bojim kaj bo ponočiuser posted image

Hvala za čestitke za kolokvij. Tintin: saj nimam ravno veliko volje, ker sem kronično zaspana in še zdaj ne vem kako mi bo uspelo vse porihtatuser posted image Ta teden imam v sredo še zagovor in v petek izpit iz didaktikeuser posted image user posted image Mi gre kar na bruhanje, ko pomislim na didaktiko, ker je tega sranja toliko, da se ti zmeša, mali mi pa nič ne spi, če pa že pa itak na hitro porihtam kaj po hiši (zmeraj imam perilo za obesit, dat prat...).

Na srečo moj dragi ne gleda fuzbalauser posted image user posted image user posted image Ga moram pa malo ˝pošinfati˝, ker še med vikendom, ko bi si jaz malo odpočila on dela 32787328 drugih stvari in seveda mali ˝obvisi˝ na meniuser posted image

Nič, kar šibam, ker se hočem vsaj stuširat v miru (prav obožujem tuširanje, ker imam vsaj v tuš kabini 10 minut mira!!!)

Lp

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
14.6.2010 1:10:48   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Komarji - Včeraj smo bili do večera na kin. društvu, kjer je ogromno komarjev. Ker pogosto tam preživljamo večere in bi jih radi tudi v prihodnje, me zanima, kako take malčke zaščititi pred komarji? Ne govorim o enem piku, dveh, jaz sem jih v desetih minutah skasirala preko deset user posted image  

amelie jaz sem htela nabavit sprej otroski in ga vsi odsvetujejo ker je kao za otroke od 2 let naprejj sele ... sem pa uspela zvedet, da baje pomagajo in odganjajo komarje ti vlazilni robcki otroski in parfumi ki so spricani direkt na kozo ... no ker otroka nocem parfumirat po kozi , sem ga pac obrisala  z vlazilnimi robcki pampers sensitive i glede na to da so mene popikali skozi kavbojke in skozi majico in sem cela marogasta zdaj ... zgleda da robcki pomagajo ker tamali ni bil nic popikan ... po nogicah je sicer bil pokrit s plenicko ampak je pa imel rokice skoz odkrite in ni bilo nikjer nobenega pika ...

kontracepcija in M ... zanima me , tiste ki imate cerazette tabletke, kak dolgo je trajala vasa M??? Jaz bom znorela... ze 3 tedne krvavim in to tak mocno, da imam always nocne , tiste tadolge vlozke in mi vcasih tud v 2 urah premoci vse ker so cist prepiti ... Kak so pri vas zgledale krvavitve in kak dolgo ste imele M ?

Nejanejc, mi bomo v Ribčevem lazu. Ti bom tekom tedna na ZS poslala telefonsko, pa se javi, če boš imela kaj prosto. Upam, da ne bo Žiga začel komplicirat z vozičkanjem. V tem primeru lahko malo menjava - saj je vseeno, kdo se dere iz vozička  Ali pa oba otroka podtakneva Dacy, pa midve greva na pir.  Alekseia pa midve čuvava, ker je priden zunaj   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav fajn si me nasmejala user posted image
amelie jaz sem do 18.6. se v MB tak da povej kdaj bos kaj tu okrog pa gremo na kavo ... poklici user posted image

katy meni Aleksei poje 125 ml AM na obrok ... imamo pa 5 obrokov dnevno , vcasih 6... caja pa spije okrog 300ml, ampak v tej vrocini je cist ok ce dosti spijejo ... cajeka itak potem vse polula user posted image

Vglavnem moj mali pikec je cist revcek zdaj po tej vrocini ... sva sla v HR do moje sestricne na obisk in smo kar lepo zunaj cicali cele dneve ... sicer v senci ampak tamali je bil cist koma od vrocine ... sem ga imela samo v tanki brezrokavni majcki in v pamperski pa je se kar bil cist bogi... pa opazla sem da mu zarad vrocine sploh ne pase dosti jest ... No v bistvu ze itak poje samo 125ml na obrok pa se od tega cez dan vedno nekaj nazaj ven pritece ... zvecer ko se ohladi pa je potem cist ok ...
No danes je bil celo tekmo zraven mene in sem se prav fajn nasmejala , je spuscal cel cas neke zvoke in se na veliko pogovarjal in na ves glas , povedal je vse samoglasnike in zvenelo je kot da z mano navija user posted image Zna bit da bo nogometni navdusenec - po mami seveda , ati je bolj za hokej user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.6.2010 7:27:46   
tintin
dacy - proti komarjem nabavi mrežo proti insektom za na voziček. Univerzalno prodajajo v PIkapolonci, ravno zdaj je v akciji za 6.99 evr. Jaz jo bom ziher kupila, čeprav ne hodimo veliko po tekih terenih...ampak že iz vidika kakih os, čebel,....je ok, na kakšnih piknikih naprimer....

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.6.2010 17:36:39   
Getreal
Hej dekleta user posted image

Malo se vam javljam, da vas lepo pozdravim.
Poletje je v razmahu in s tem tudi izpitno obdobje in ker sm jz tako pridna in zagnana študentka user posted image , sem se odločila, da ne bom padla letnika zarad naše male zgagice, tko da pridno hodim na izpite v LJ, med tem ko se moja miška pazi pri prababici user posted image seveda še vedno polno dojim, tko da je kar mučno trpet in cel dan met nabite joške, ta mala pa pije moje mleko iz flaše user posted image ma no ja...sej bo hitr konec. Še max 2 izpita, mogoče mi na enga sploh ne bo treba user posted image

Drugače pa smo super, po čiščenju samo še kdaj rahlo zakrvavim, ampak ni neke sile, ta mala pa je predvčerajšnjim prvič prespala celo noč od 9 zvečer pa do 7 zjutraj in od takrat je tko vsako noč user posted image user posted image user posted image user posted image bla sem presrečna, ko so me zjutraj zbudili sončni žarki in ne otroški jok sredi noči user posted image user posted image user posted image mamo pa se super, krčki so minili vsaj v večini dni (mogoče samo 1-2x na teden še), prdimo pa 100 na uro. user posted image user posted image naša punca ni nobena dama hehehe user posted image

ok upam da uživate te lepe sončne dni in se bom probala še kaj javit. Sej preberem vas večkrat sam pol mi časa zmanjka za odpisat user posted image

aja ne vem če ste se kaj menle, ampak --- kako grejo kaj skupaj otrok in klima naprave? mi jo mamo odprto, samo pazimo da ta male ne piha, jo mam pa zarad tega v tankih dolgih rokavih, ker se ji drugače kolca. Še kdo kakšne izkušnje s tem?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.6.2010 23:21:33   
katy83
APRILČICE, KJE STEEEEEEEE? user posted image user posted image user posted image

Ok, saj vem, da je lepo vreme, pa da uživate z vašimi sončki, ampak na tej temi je dolgčas. user posted image
Fora je, da sem zdaj 3 dni sama s Timotejem, ker ati dela vsak dan od 12- 20, kar pomeni, da gre ob 11. od doma, pride pa ob 12.uri. user posted image   Groza, no.
Hvala bogu je Timotej priden in je pripravljen skoraj kadarkoli zaspat z menoj. user posted image   Sem bla danes tak zaspanauser posted image , pa nikak ni hotel spat, pa sem se vlegla zraven njega, mu dala zizo in sva skupaj zaspala za 1 uro. user posted image

ooooo, Getreal, tebe pa že dolgo ni bilo. No, lepo da se javiš. Pa full si pridna s faksom. Pohvalno. user posted image  Glede klim pa jaz mislim, da ravno niso ok za dojenčka. Pač pomoje je treba malo pazit, tako kot si napisala, da ne piha ravno po otročku. Al pa di ni ravno v tistem prostoru kjer je klima. Pač, jaz vem da sama ne prenašam najbolje klim. Me začne takoj grlo bolet. user posted image
Odkar imam Timoteja klimo v avtu vklopim kakih 10 minut preden kam greva, potem pa jo dam pač na minimalno pihanje.

dacy, kdaj se vidimo? Aja, v petek, ne? V bolnici? Gremo potem na kakšno pijačo. Te bom že počakala, da z Aleksejem porihtata še uz ledvic. No, se bova že zmenili. user posted image   Ti imaš še vedno M?  Joj, daj idi k zdravniku. To menda ni normalno. jaz imam te tablete, sem imela 8 dni menzo. Zdaj me pa prav zanima če jo bom dobila.

Aprilčica - čestitke za kolokvijuser posted image user posted image user posted image  Ti si tudi v petek v MB? Se lahko kaj vidimo? Fajn opravi v sredo, pa didaktika bo v petek tud ok, boš vidla. user posted image

Babyloverka - ja, saj jaz tud ne mislim otroka stradat. Naj je, če hoče. Boljše to, kot pa da bi vsak ml gledala. pa saj vidim da očitno vseeno ne poje preveč. Kaki dan več, kaki dan manj. Tako kot mama. user posted image  Včasih bi samo jedla, jedla in jedla, danes pa sem dan preživela na 2 sendvičih in 1 čokoladi. user posted image  Ja, res prava hrana, no. user posted image

Amelie - pa kako si dovolijo tvojega sončka zmerjat s 4-mesečnikom? user posted image user posted image user posted image  No, nam se isto dogaja. user posted image

Legenda - hvala za odgovor glede hranjenjauser posted image

evo, grem zdaj spat.
V sredo imava s Timotejem posvetovalnico, pa da vidimo koliko je zrastel naš korenjak. Pa cepljenje imamo. Upam, da ne bo preveč hudo.user posted image Meni zraven gledat, Timotej je itak korenjak. user posted image
čao

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 905
15.6.2010 0:49:22   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: katy83
dacy, kdaj se vidimo? Aja, v petek, ne? V bolnici? Gremo potem na kakšno pijačo. Te bom že počakala, da z Aleksejem porihtata še uz ledvic. No, se bova že zmenili. user posted image   Ti imaš še vedno M?  Joj, daj idi k zdravniku. To menda ni normalno. jaz imam te tablete, sem imela 8 dni menzo. Zdaj me pa prav zanima če jo bom dobila.

katy v petek obvezno ce ne ze prej ... Z wannabemommy sva se pogovarjale po telefonu da se moramo dobit na kavi obvezno, samo ne v najvecji vrocini ampak proti veceru ko je se vedno lepo svetlo ampak ne vec tak hudo vroce ... Ti pa tud mas da prides ko bomo sle ... pa brez izgovorov ker smo itak vse v porodniski in se ne da rect nimam casa user posted image Treba nardit zbor malih aprilckov ... V petek pa komot tud gremo na pijacko ko boma midva gotova z ledvickami user posted image Malo me ma panika za kolke kak bo kaj UZ pokazal ... Ponavadi me glede niceesar ne skrbi, edino ti kolki mi ne dajo miru, ker je kolegica imela tamalo povito v tisto cudo od zelezja al kaj to je sploh in prav grozno zgleda in se mi je tamala prav zasmilila in nocem da moj pikec isto dozivlja ker mora bit hudo neprijetno ...

No zdaj pa picim spat da se vsaj malo naspim preden se mali zbudi ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 906
15.6.2010 9:29:55   
babyloverka
no da se še jaz javim, sem vas zadnje dni samo brala ker niso bili ravno moji dnevi. no saj tudi danes ni blesteče ampak vseeno. upam da ste vsi ok in zdravi in da uživate sonček user posted image

katy83 jaz si bom danes točno pisala koliko poje ker včeraj bi mali kar na eno uro in pol jedel user posted image  in mi nič ni jasno. sploh komaj sledim kdaj je jedel in koliko je pojedel. bom probala malo popravit ta sistem, čeprav stradala ga pa ne bom user posted image

glede moje hrane je pa bilo podobno kot pri tebi katy, nič kaj zdravega. in sem trenutno čist razočarana nad svojim telesom tako da sem začela malo pazit pri hrani, sicer ne stradam ampak pač malo bolj zdravo jem, sploh zvečer. mogoče mi bo kdaj uspelo celo potelovadit. no glede na to kako je trenutno stanje doma bom menda kar v fitnes šla da se odklopim.

najin zlati ati me pošteno jezi. in včeraj sem ugotovila da mu mali sploh ni navajen user posted image  le zakaj ne? ker tisto malo kaj ga ima se ne ukvarja z njim stoprocentno ker je vedno zraven še tv ali pa telefon ali kaj podobnega. in sem čist razočarana. in še včeraj je zvečer zatajil ko bi ga moral hranit, sem ga čakala da bi prišel domov da ga umijeva in ga nahrani, seveda ga ni bilo pravi čas, mali se je pošteno jokal, jaz pa jezna ko user posted image  potem sem vse sama naredila, mali je bil tak utrujen da je po polovici flaške zaspal. potem pa se je čez eno uro zbudil in jedel dalje. pa cela noč je bila neka čudna. sem iz jeze atija kar na ignor dalauser posted image user posted image

aprilčica10 čestitam za faks, tudi tebi getreal user posted image

dacy upam na čimboljše izvide.

mene je včeraj zjutraj tako bolel levi del trebuha, sem komaj hodla. sem se že ustrašila da so jajčniki. potem sem ugotovila da sem očitno malega nerodno dvignila in si pretegnila mišico ali prepono.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 907
15.6.2010 11:48:39   
amelie
Na hitro se javim, ne vem, kako dolgo bo mali še spal ... Sem vse prebrala, samo dvomim, da mi bo uspelo vse komentirat.
S sprehodi nimava več težav, sem ugotovila, da to on malo pojamra tik preden zaspi in če vozim normalno dalje, v pol minute spi kot polhek, jaz pa sem se ustavljala in preverjala, kaj mu je, in potem normalno, da se je pritoževal.
Dacy, jaz sem šla kupit tisto mrežo, samo mi je zoprno, ker če smo pri miru, mali bedi v vozičku in gleda naokoli. Mi je čudno, da bi ga budnega tako pokrila. Tako da bom poskusla kombinirat tvoj nasvet in mrežo. Jaz sem od sobote dalje v Bohinju, verjetno te bom poklicala v drugi polovici tedna. Sicer pa se bom potrudila še v petek popoldne priletet vsaj na hitro. Ima moj plane, pa ne morem z vozičkom in psi .. Ampak je vseeno dosti šans, da priletim vsaj za pol urce.
Babyloverka, jaz te čisto razumem. Se mi zdi, da sem pokazala ogromno razumevanja za vse njegove prostočasne aktivnosti, ampak zdaj pa imam počasi dovolj. Pa mi ni težko bit sama z malim, mi je pa brezveze. Potem pa včeraj zvečer grem s psom na sprehod in mu rečem, naj da malega spat. Pridem čez slabo uro nazaj, ga on še kar nosi po stanovanju. Ga vprašam, zakaj ga nosi, pa pravi, da ga hoče uspavat. Jaz pa ga že dva meseca prosim, naj otroka ne nosi, ker se bo navadil in kaj naj potem jaz, ko ga zaradi križa ne morem nosit? Pa sploh ni vedel, kako pa naj bi ga drugače uspaval. Hm, če bi bil kaj doma, bi vedel, da ga samo v posteljo položiš, trikrat dudico daš nazaj v usta in to je to. Sem bila čisto razočarana, ker se mi zdi, da je popolnoma izgubil stik z malim user posted image  Pa tako navdušen je bil na začetku, da sem bila kar v sedmih nebesih. To zdaj me pa precej obremenjuje, tako da tud nimam glih najboljših dni, kar se tega tiče. Mislim, saj je vse okej, mi pomaga, ko je doma, ampak doma je tako malo... Danes ga sploh ne bo, pride ponoči nazaj. Pa da bi vsaj zjutraj kakšno minutko prej vstal, če se danes sploh ne bomo videli ... Eh, bo že. Mu je zdaj žal, samo od tega nima nihče nič user posted image
Joj, sigurno sem kaj pozabla pokomentirat. Ene ste ful pridne s faksom, super!
Aja, kolki! Dacy, a so tebi kaj rekli, da bi morala Alekseia široko povijat? Žiga je imel 1a kolke, pa mi nihče ni nič rekel. Sem mu najprej še eno tetra in povijalno zraven dajala, zdaj ga pa imam že dolgo samo v pamperski. Upam, da to ni narobe.
Mali pa se je prej takooooooo pokakal, da sem ga kar v banjo vrgla. user posted image  In to med dojenjem, da sem bila še sama po majci vsa pokakana, ko je vse skoz priteklo user posted image  Je fajn, da mi ni treba vsako previjanje drekca pucat, ampak ko po par dnevih kaj takšnega ustvari, bi pa tud raje videla, da bi skoz po malem kakal user posted image

Lepo se imejte vse! Si grem hitro še ledeno kavo nardit, dokler mali spi. S ful sladoleda. Da bom lahko pol jamrala, kako sem se zredila v nosečnosti user posted image  user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
15.6.2010 11:57:30   
legenda_m
no kko gre pri nas vse po starem, tko da že prou obupujem da bo kdaj user posted image user posted image user posted image  bolš. zvečer si kr uzamem čas zame, sicer mam slabo vest ampak drgač nm čist nč fuzbala vidla. user posted image

babyloverka tud pr nm je tko, ati mu moli ropotuljico, zravn pa gleda tv, računalnik.... ampak to je zato ker so to moški, ker smo mame narejene tako, da znamo skrbet za otroke psihično, fizično... kko sm jst pametna. no daga še pohvalam, da kdr joka je pa tkoj pri njem in ga tolaži in ga zna čudovito umirit.

getreal mi klime sicer nimamo, je pa rekla patronažna da nj ne bi blo več kot 5 stopinj razlike od uzun da ni šoka. drgač pa čestitke k še štdij furaš zravn, in prav tako use ostale. jst nimam pojma kko bi zmogla. že zdj ful jokam da ne morenm več.

aja katy tko nekak sm zasledila, čeprav moj je hm ja večkrat po mal. se drži načel zdrave prehrane. enkrat 60 pa spet 60 pa enkrat 120 pa drugič sam 30.  180 naenkrat mi je kr znanstvena fantastika.tko da pol čez cel dan dobi ustrezno količino. nimam pojma kko nj pridem do 5 obrokov sploh. tko da danes opazujem pa res gledam kdaj joka zarad lakote in kdaj zarad krčov in napenjanja, ker mu tkrt k ga zvija tud paše mal jest sam pol tko mal poje.... tko da ga zdj okol nosm pa duda, pa kpljice kr na dudo.... no bomo vidl. itak ena lastovka ne prinese pomladi. pa pr teh tamalih je vsak dan drugač

čakam da se zlije, ker je tale zrk tako težek....

pridne bodte.

Neposredna povezava do sporočila: 909
15.6.2010 11:57:51   
babyloverka

Babyloverka, jaz te čisto razumem. Se mi zdi, da sem pokazala ogromno razumevanja za vse njegove prostočasne aktivnosti, ampak zdaj pa imam počasi dovolj. Pa mi ni težko bit sama z malim, mi je pa brezveze. Potem pa včeraj zvečer grem s psom na sprehod in mu rečem, naj da malega spat. Pridem čez slabo uro nazaj, ga on še kar nosi po stanovanju. Ga vprašam, zakaj ga nosi, pa pravi, da ga hoče uspavat. Jaz pa ga že dva meseca prosim, naj otroka ne nosi, ker se bo navadil in kaj naj potem jaz, ko ga zaradi križa ne morem nosit? Pa sploh ni vedel, kako pa naj bi ga drugače uspaval. Hm, če bi bil kaj doma, bi vedel, da ga samo v posteljo položiš, trikrat dudico daš nazaj v usta in to je to. Sem bila čisto razočarana, ker se mi zdi, da je popolnoma izgubil stik z malim user posted image  Pa tako navdušen je bil na začetku, da sem bila kar v sedmih nebesih. To zdaj me pa precej obremenjuje, tako da tud nimam glih najboljših dni, kar se tega tiče. Mislim, saj je vse okej, mi pomaga, ko je doma, ampak doma je tako malo... Danes ga sploh ne bo, pride ponoči nazaj. Pa da bi vsaj zjutraj kakšno minutko prej vstal, če se danes sploh ne bomo videli ... Eh, bo že. Mu je zdaj žal, samo od tega nima nihče nič user posted image

Ja saj... midva sva imela pred kratkim en crash pa sem mu razložla da mu ne težim glede nogometa in kdaj hodi domov in da ko pride iz službe mu dam čas da se odpočije ampak da pričakujem da ga vsak dan enkrat nahrani in morda previje in da ob vikendih ko je doma malo prevzame skrb za njega. pa nič od tega user posted image  včeraj ga je imel 10 minut in je mali že jokal user posted image  v soboto smo bili na pikniku in ga je imel tudi menda 10 minut. in ja...kot praviš ne ve osnov kako jaz delam z njim, ne ve kako ga pomiriti in uspavati... žalostno user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 910
15.6.2010 14:05:35   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Punce, eno vprašanje:
se mi zdi, da Timotej full preveč poje AM. Dojim ga namreč skoraj več ne. user posted image  Na obrok mi poje 150ml, včasih 180ml. user posted image  To je pomoje full preveč za 3.mesečnika al ne?  Saj na koncu dneva to znese okoli 800ml mleka, pa 200 ml čaja, ampak meni je še vedno to ogromno.

no, lep nedeljski pozdrav

Kaj se pa sekiraš???? Naša bo komaj v četrtek stara 2 meseca pa mi zjutraj tudi mazne od 150ml - 180ml ker se zbuja 1* na noč in spi ponavadi vsaj 5 ur v kosu - torej je lačna kot mali volkec :):) Čez dan pa ponavadi poje malo manj, sploh zdaj v vročini - je pa tudi odvisno koliko mine od enega do drugega obroka:) To je čisto ok za 3 mesece :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 911
15.6.2010 14:26:58   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

najin zlati ati me pošteno jezi. in včeraj sem ugotovila da mu mali sploh ni navajen user posted image  le zakaj ne? ker tisto malo kaj ga ima se ne ukvarja z njim stoprocentno ker je vedno zraven še tv ali pa telefon ali kaj podobnega. in sem čist razočarana. in še včeraj je zvečer zatajil ko bi ga moral hranit, sem ga čakala da bi prišel domov da ga umijeva in ga nahrani, seveda ga ni bilo pravi čas, mali se je pošteno jokal, jaz pa jezna ko user posted image  potem sem vse sama naredila, mali je bil tak utrujen da je po polovici flaške zaspal. potem pa se je čez eno uro zbudil in jedel dalje. pa cela noč je bila neka čudna. sem iz jeze atija kar na ignor dalauser posted image user posted image

Evo jaz vas danes komentiram kar sproti, da ne pozabim:)

Babyloverka - čim prej si to stvar porihtaj ker če ne bo mali visel na tebi kot klop in si resnično ne boš mogla vzet časa zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ga moraš imet - če ne se ti odpiči pa čeprav imamo naše sončke rade tak da boli.  Naš ati je včeraj prvič bil cel dan odsoten in je prišel domov komaj ob 22.00 (načeloma malecka ob tej uri že spi) včeraj pa nikakor ni hotla ne jest ne spat - jaz pa utrujena za znoret. No pa je prišel ati (in kot prvo ji vedno da vsaj lubija) in mala ga več ni spustila iz oči - prav iskala ga je. Tako da jo je pol on nahranil in je zaspala takoj :):):) Očitno se je navadila da se njej posveti vsa pri eni rundi rihtanja (hrana, previjane, cartanje) Malo sem se pohvalila - ampak se dajo zdresirat - verjemi - samo vztrajna moraš bit :):)  Primer: v sob. sem bila na eneme pikniku kjer je mamica letela domov ob 8.00 ker njena starejša (4 leta) in mlajša (2 leti) hči ne moreta zaspati brez nje (ati tega ne zna user posted image user posted image user posted image user posted image ), njen mož pa baje od rojstva taprve spi na kavču, ker otroka spita pri njej !!!!!!!!!!!!! What the f......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa že preveč - al sem jaz nora al kaj?

Jaz moje postelje ne dam -  cartamo se v dnevni sobi na kavču - ker to je edini plac v bajti ki je samo najin (pogovori, crkljanje, user posted image )  princeska bo pa itak celo bajto okupirala, se že zdaj vidi. Mi smo v nedeljo od 13.00 bili na kosilu s prijatelji (v gostilni), na dveh piknikih (ob prihodu bebyjev user posted image user posted image user posted image user posted image ) in smo privandrali domov ob 21.30. Zmes smo jedli kjer je prišlo, se previjali v avto kuferanu ali na tleh (s podlogo se razume) in nam ni čisto nič falilo. Mala pa ko je zaspana je nobena galama ne prebudi - ker smo jo tak navadli :):) Vedno bolj je pridna, midva jo vedno bolj razumeva (ja končno ne) in vedno manj komplicirava - posledično še vedno ŽIVIVA ŽIVLJENJE - IN NAM JE SUPER:):):)

Ustvarjamo našo malo družinico

Neposredna povezava do sporočila: 912
15.6.2010 14:50:32   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Evo jaz vas danes komentiram kar sproti, da ne pozabim:)

Babyloverka - čim prej si to stvar porihtaj ker če ne bo mali visel na tebi kot klop in si resnično ne boš mogla vzet časa zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ga moraš imet - če ne se ti odpiči pa čeprav imamo naše sončke rade tak da boli.  Naš ati je včeraj prvič bil cel dan odsoten in je prišel domov komaj ob 22.00 (načeloma malecka ob tej uri že spi) včeraj pa nikakor ni hotla ne jest ne spat - jaz pa utrujena za znoret. No pa je prišel ati (in kot prvo ji vedno da vsaj lubija) in mala ga več ni spustila iz oči - prav iskala ga je. Tako da jo je pol on nahranil in je zaspala takoj :):):) Očitno se je navadila da se njej posveti vsa pri eni rundi rihtanja (hrana, previjane, cartanje) Malo sem se pohvalila - ampak se dajo zdresirat - verjemi - samo vztrajna moraš bit :):)  Primer: v sob. sem bila na eneme pikniku kjer je mamica letela domov ob 8.00 ker njena starejša (4 leta) in mlajša (2 leti) hči ne moreta zaspati brez nje (ati tega ne zna user posted image user posted image user posted image user posted image ), njen mož pa baje od rojstva taprve spi na kavču, ker otroka spita pri njej !!!!!!!!!!!!! What the f......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa že preveč - al sem jaz nora al kaj?

Jaz moje postelje ne dam -  cartamo se v dnevni sobi na kavču - ker to je edini plac v bajti ki je samo najin (pogovori, crkljanje, user posted image )  princeska bo pa itak celo bajto okupirala, se že zdaj vidi. Mi smo v nedeljo od 13.00 bili na kosilu s prijatelji (v gostilni), na dveh piknikih (ob prihodu bebyjev user posted image user posted image user posted image user posted image ) in smo privandrali domov ob 21.30. Zmes smo jedli kjer je prišlo, se previjali v avto kuferanu ali na tleh (s podlogo se razume) in nam ni čisto nič falilo. Mala pa ko je zaspana je nobena galama ne prebudi - ker smo jo tak navadli :):) Vedno bolj je pridna, midva jo vedno bolj razumeva (ja končno ne) in vedno manj komplicirava - posledično še vedno ŽIVIVA ŽIVLJENJE - IN NAM JE SUPER:):):)

user posted image user posted image user posted image

evo, tak jaz razmišljam. user posted image user posted image user posted image
Če moraš bit nor, da tak razmišljaš, pol sva pač mi2 z Didi nori. user posted image

Jaz tudi malega kar na podlogi previjem, pa hranim ga tudi kjerkoli, pa domov tudi ne hodimo samo zato, da bi malega porihtali, pa ne vem kaj. user posted image
Ok, v posteljo ga jaz tu pa tam vzamem, ker ga pač...user posted image , ampak se vidi, da točno ve, da je njegova posteljica za spanje, najina pa za cartanje. user posted image

aja, Didi5, ma saj sem zgleda preveč paniko zagnala, ja.user posted image Vidim zdaj. Si pišem koliko poje, pa tamali čisto normalno je. user posted image  

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 913
15.6.2010 15:05:16   
Anonimen
Hej punce.

Vidim, da je tukaj res zatisje.

Jaz nimam nic pametnega za povedati. Nase dete je pridno in zadovoljno. Vsi moji strahovi o zvijanju so bili odvec. Ukinila sem tudi ad3 kapljice pa ni nobene razlike, tako da gre zdaj spet nazaj na njih. Lezalnik sem tudi pospravila, ker ji itak ni bilo silno vsec notri. Tako da je zdaj obsojena na kavc in na tla. Ima pa spodaj ponavadi tisto otrosko igrisce al kakorkoli se ze rece in se pomenkuje z igrackami in slikicami. Pa ropotuljico prime. In je mati zadovoljna. No, zdaj cakam, da najdem spet kaj novega, da se bom sekirala in panicarila. user posted image

Smilite se mi s temi tipcki. Nas se je hvalabogu umiril, ker drugace bi se majkemi locila. Jaz sem izjemno nepotrpezljiva do teh razlik moski-zenska, nabiralka-lovec, prinasalec denarja-mati in dojilja ... K*** pa razlike!! Jaz znam tudi v sluzbo iti pa denar domov prinesti! Actually razmisljam, da bi mojemu predlagala, da si razdeliva porodnisko ... meni je trenutno to izjemno naporna rutina. In tisto sekundo, ko moz stopi skozi vrata mu uturim malo v roke in se poberem sama stran. Ne vem, obcudujem vas, da ste tako potrpezljive in razumevajoce. Za ozenit ste! Upam, da se bodo vasi moski malo zamislili nad tem kaksne zlate punce imajo doma. Zaradi mene jim lahko tudi zagrozite, da poznate eno, ki bi jih ganjala na konec sveta, da ne bi prisel domov in poskrbel za otroka. Bogi moj moz user posted image No, da se malo opravicim. Ima tudi on veliko od dneva. Zdaj sploh ko je fuzbal. Gleda cisto vse tekme, gre na rekreacijo in vceraj sem mu naredila muffine. Uf, sem dobra. Hvalabogu za pridnega otroka!! user posted image

Sem pa v petek koncno dobila darilo za porod. Mi je mozek kupil dvoja ocala. Korekcijska in soncna, da bom dobro izgledala. No, samo se 10 kil morem izgubiti user posted image Danes grem pa k frizerju, jutri pa na pedikuro. Da se bom spet malo bolj kot zenska pocutila.

Aja, pa se ginekologa imam jutri. Ceprav sva midva ze zelo hitro zacela seksati. Se dobro, da imava pridnega otroka, da sva bila spocita in razpolozena user posted image No, upam, da je vse nazaj na svojem mestu in da dobim neko kontracepcijo. Ful mi je smesno kako zelo se bojim zanositi. Kot da je to najslabsa stvar na svetu user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
15.6.2010 15:23:51   
amelie
Katy, zakaj nori, to je edino normalno razmišljanje! user posted image  Zato je tud mene taka panika zgrabila, ko je mali začel protestirat v vozičku ... Jaz sem komaj čakala, da malega prvič previjem na prostem. In pri enem mesecu je lepo cel dan preživel na tekmi med deset_inami psov in ljudi, vedril v avtu med nevihto itd. Seveda pazim, da ga ne napiha, opeče itd., ampak v hišo naju pa res ne bom zapirala. Tud rabim vsaj na nekaj dni odklop, čeprav malega naravnost obožujem, ga moram malo pustit samega, it s psi v gozd za uro, dve ...
Sva pa obadva z mojim imela nikakve odnose z očeti, no, jaz sem svojega vidla dvakrat v življenju, očim pa ... raje ne bi o tem ... zato mi je še toliko bolj pomembno, da mali in ata razvijeta odnos, ki je VSAJ enakovreden najinemu. Ga ne mislim forsirat, ker se te stvari morajo razvit naravno, sem pa verjetno zato še toliko bolj občutljiva, ko vidim, da ata štrajka user posted image
V postelji pri nama otrok še ne spi - no, je vmes nekaj dni, ko je imel ful zamašen nos - ampak če bo kdaj silo delal, mu ne bom branila. Če psa lahko, bo on tudi user posted image Ampak potem bomo rabili večjo posteljo, ker na kavč pa ne bo hodil nihče spat user posted image

< Sporočilo je popravil amelie -- 15.6.2010 15:24:32 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.6.2010 16:42:49   
amelie
Ne vem, a moj bere ta forum ali pa je skapiral, da je bilo že malo preveč vsega. Me je presenetil in prišel domov z besedami: Imam uro in pol časa, naloži mi delo user posted image  Ah, zdaj pa res prisegam, da ga ne bom več opravljala!!!
Zdaj me je mali trikrat polulal in še enkrat je kakal. Čisto zeleno!!! Zdaj je drugi dan, odkar znova dobiva AD3 kapljice. Samo ni imel nič krčev in se ni nič drugače obnašal. Jaz pa še jem itak isto sr**** kot vedno, tako da dvomim, da je od moje hrane. Bomo videli, kako bo naprej. Če bo samo drek zelen, ostalo pa vse enako, nimam s tem nobenih težav. user posted image
Nič, moram si it nogavice preobut in noge umit, ker je mali tla polulal, jaz sem pa not stopla user posted image  

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.6.2010 16:53:55   
Anonimen

Ne vem, a moj bere ta forum ali pa je skapiral, da je bilo že malo preveč vsega. Me je presenetil in prišel domov z besedami: Imam uro in pol časa, naloži mi delo user posted image  Ah, zdaj pa res prisegam, da ga ne bom več opravljala!!!

Hudo! Enkrat je ena pisala, da ima RR terapevtske ucinke. Mogoce pa kje obstaja dobra vila (nisem glih krscansko navdahnjena, lahko je tudi bog) ringaraje, ki resi vse tezave, ko se ji zaupas. Kot prerocisce v Delfih, kjer so nimfe prerokovale. Uf, zdaj me ze anticna grcija navdusuje ... Grem rajsi fuzbal gledat. Ceprav mi gre Ronaldo na zivce. Fejka bolj kot igralke v pornicih orgazme user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
15.6.2010 17:27:27   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Hudo! Enkrat je ena pisala, da ima RR terapevtske ucinke. Mogoce pa kje obstaja dobra vila (nisem glih krscansko navdahnjena, lahko je tudi bog) ringaraje, ki resi vse tezave, ko se ji zaupas. Kot prerocisce v Delfih, kjer so nimfe prerokovale. Uf, zdaj me ze anticna grcija navdusuje ... Grem rajsi fuzbal gledat. Ceprav mi gre Ronaldo na zivce. Fejka bolj kot igralke v pornicih orgazme user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.6.2010 18:31:34   
amelie

V tem primeru prosim dobro vilo ringaraje, naj še enkrat dobro prebere moje objave, ker sem se že neštetokrat pritožila čez poporodne šlaufe, pa se me še kr držijo user posted image  Pa da ne bom zvenela nehvaležno: Hvala, dobra vila!!!  user posted image user posted image Mi je prav prišlo, da je dragi pse sprehodil, da sem se lahko jaz v tem času z napolitankami basala. Pa ne pozabi na moje poporodne šlaufe, ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
15.6.2010 18:47:48   
katy83

V tem primeru prosim dobro vilo ringaraje, naj še enkrat dobro prebere moje objave, ker sem se že neštetokrat pritožila čez poporodne šlaufe, pa se me še kr držijo user posted image  Pa da ne bom zvenela nehvaležno: Hvala, dobra vila!!!  user posted image user posted image Mi je prav prišlo, da je dragi pse sprehodil, da sem se lahko jaz v tem času z napolitankami basala. Pa ne pozabi na moje poporodne šlaufe, ok!

user posted image
dobra vila RR, tudi jaz se javljam z enako prošnjo kot Amelie.
Obljubim, da bom pridna in vsak dan prišla na RR. ne samo brat, tudi komentirat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.6.2010 19:33:50   
legenda_m
jst pridajam krče sam krče pa dab mela velik sladoleda pa dnarja pa, vroče je pr nm čeb lahko klimo pa novo bajto in avto, pa na morje bi šla.... sj sm skromna ane

aglaia tud jst ne vrjamem v sranje o moškem in ženskem delu sam dejstvo je da dedci so še zmer dedci... ne morjo iz svoje kože, me pa tud ne...  pa ne žalt ronaldota user posted image

ane ne me aghm kko bi rekla zasmehovat ane, a ve kj prekuhavate flaške i dude itd. user posted image  

drgač vs pa berem kko hodte okol... kakooooo sm vm fouš, sam tkole res ne morm it, ker ga zvija skoz po malem zdle spi na men, in ne vozičkanje ne nč ne pomaga. no če ni zlo hudo pol rad posluša kako voda teče iz pipe (ekologi linčajte me ker odpiram pipo in točim vodo brez veze), takrat zadovoljno sklene ročice in pametno gleda ampak k ga zvije ga zvije ful kriči. ena znanka mi je pravla, da ma njena sestra 5 mejhnih otrok in da se skoz en dere, in so sosedje klicali policijo, da jih pretepa user posted image . no tega res jst ne bi. razen če bi bil kkšn fejst. policaj mislm
grem hitr na sladoled...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.6.2010 23:02:36   
dacy
Aja, kolki! Dacy, a so tebi kaj rekli, da bi morala Alekseia široko povijat? Žiga je imel 1a kolke, pa mi nihče ni nič rekel. Sem mu najprej še eno tetra in povijalno zraven dajala, zdaj ga pa imam že dolgo samo v pamperski. Upam, da to ni narobe.

amelie v bistvu mi niso rekli da moram povijat na siroko ... priporocali so mi 2xtetra in povijalno cez in ne 3xtetra in povijalno tako kot je pravilno siroko povijanje ... no jaz sem prvi mesec povijala z 2x tetra in vcasih samo 1x tetra + povijalno ... smo pa dosti krat bli tud samo v pamperski ... zdaj pa sploh ne povijam vec z nobeno tetra ... je pa imel Aleksei 1b kolke , kar ne pomeni da niso ok ampak da so v bistvu se hrustancni... tak je meni obrazlozla P in je rekla naj me kao ne skrbi da 1b je cist vredu ... ampak sem pa slisala da se nekaterim tud poslabsa lahko tak da jaaz pac upam da to nismo mi ...

katy, amelie in vse ostale ... kdaj gremo na pijacko se ta teden ... napisite kdaj bi vam pasalo da se dogovorimo ... user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 922
15.6.2010 23:35:20   
NATAŠA35
drage moje se vam javljam, berem redno, samo ne morem pisat - čez dan zaradi tamalega, zvečer sem pa zelo utrujena...

legenda nisi edina, moj mali se dere kot zmešan, pa ga včasih pustim dret, da vsaj na wc skočimuser posted image , ampak je že hudo...spi samo meni v rokah, nosim ga neprestano, drugače me bo kdo prijavil na socialouser posted image ...ne vem, kaj naj še naredim, zvija ga neprestano, pa ne vem od česa...koroške kapljice ne pomagajo user posted image user posted image

punce jaz sem kar zmatrana, sedaj se zaključuje šola in ostale dejavnosti, da komaj čakam počitnice, čeprav bom potem imela doma vse 4 otroke...če rabim avto, peljem mojega v službo, proti večeru, pa ga grem iskat, ker delajo na terenu, tako da sem sama za vse...on se samo naje in vse lepo pusti, da jaz pospravimuser posted image , pa gre lepo pod tuš, potem pa se zlekne na kavč v dnevni in takoj zaspi...otroci nimajo nič od njega, kar mi je hudo, tako da je vse na meniuser posted image ...zvečer pa ko vsi zaspijo, pa pospravljam, pa dajem prat in potem sušit, ker čez dan ne morem nič, ker mali nič ne spiuser posted image user posted image ...res ne vem, kaj ga tako muči, zvija se in joka od bolečin, celo solzice pritečejo, pa jokam skupaj z njim...roke me bolijo, ker ga imam po rokah, vsake toliko časa ga dam na kavč, če je dobre volje, drugače pa skačemo, plešemo,....ne vem, zakaj je ponoči mir in ga nič ne zvija, prdi med dojenjem in ga ne boliuser posted image ...se tolažim, da bo kmalu minilo, ponavadi je to pri treh mesecih...

drugače razmišljam o telovadbi, ker mi ni nič prav, sploh pa poletne stvari, ki so bolj oprijete, pa so mi ostali še malo šlaufi, sploh ker ne jem dobro, oz vedno eno in isto, zaradi malega, teža ne gre dol ampak goruser posted image user posted image ...pa razmišljam, da se vrnem v študijske vode, da dokončam faks, pa upam, da mi bo ratalo, če ne bom vse skupaj pustila..

grem še malo brat knjigo, zdaj imam miruser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
16.6.2010 8:52:36   
ema tiara
ojla...se nisem javljala in nisem več na seznamuuser posted image user posted image user posted image ni panike...moram se potožit da imamo vodene koze...najprej naš 4-letnik...zdaj pa naenkrat 14mesečnik in mala miss-2meseca...sta taaaak boga,pa v močni obliki imata...drugače pa uživajte...tako mali ne bodo več nikoli,zato cartajte zakladke

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 924
16.6.2010 10:05:36   
amelie
Legenda_m, a veš, da sem glih razmišljala, ko mi je mali protestiral v vozičku in sem bla čist obupana, da kolk sem v bistvu že razvajena, kar se njega tiče. Ga vlačim vsepovsod s seboj, ko pa ne gre čist po mojem planu, sem pa čisto paf ... Smo lahko pametne tiste mamice, ki nam otroci dovolijo vse, kar smo si zamislile, ampak že pri naslednjem otroku lahko vsa ta pamet splava po vodi. Ali pa pri že tem, ko ne bojo več dojenčki. Aja, drugač pa - kdaj lahko začnemo male v kengurujčku nosit? Takrat bosta pa sigurno lahko nadoknadila vse te dneve, ko nista mogla ven. user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.