|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
11.6.2010 9:26:48   
gigi1
Jutro user posted image

He, he se vidi, da je petek k ste vse tako zgovorne že navsezgodi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zarči ma user posted image  nooo! Včeri, pa res ni bil vajin dan user posted image  user posted image . Bo pa danes toliko bolje user posted image . Kot Hermy pravi sta letošnjo dozo slabih stvari že pokasirala. Zdej bo šlo pa samo navzgor user posted image
Njuškalo user posted image  user posted image  user posted image

Tassi juhuuu user posted image . Še malo pa akcija user posted image . Pestke na rokah in nogah so že stisnjene user posted image
Hmmm premlade za pirček zjutraj? user posted image  No, jaz ga skoraj nikoli ne spijem do poznega popoldneva ali večera. Odvisno od dela. Enostavno mi ne gre skupaj alko in delo. Še, ko v firmi praznujemo RD in spijem pol kozarca vina, da nazdravimo sem po tistem kar čudna user posted image

Loremi delaj tisto, kar se ti zdi, da ti najbolj pomaga. Jaz nisem hodila k psihologu sem šla pa na tečaje mentalne dinamike, avtosugestije...se mi je zdelo pametno se naučiti tehnik s katerimi si lahko sama pomagam.

Mausi kdaj bodo zrihtali tvojo kariolco? Pa kaj so delali?
Še malo pa se začne vajin "delovni" user posted image teden user posted image

Hermy kako si mi ti? Zdaj je verjetno najlepše obdobje user posted image

Kajšica, BarbiG, Tanjči pupike oglasite se kaj in napišite kako ste.

Sem zvohala, da naša Tanja tudi pričakuje pupiko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bebiii naj bodo frnikolce danes še veliko večje, da čimprej pade stopka user posted image . Se mi zdi, da je ta postopek najbolj uspešen do sedaj user posted image

Fidika kje si mi ti? Nabavljaš pirček in prigrizke za štart SP? user posted image

Miša moja ne vem točno kdaj imaš izpit. Pestke so močno stisnjene user posted image user posted image user posted image

Miklca še danes delaš pa bo vikend user posted image  user posted image  user posted image

Danes je petek + začetek SP user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.6.2010 9:28:05 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
11.6.2010 9:30:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Sem zvohala, da naša Tanja tudi pričakuje pupiko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

njuškalo N. 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja čestitke za babiko!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.6.2010 9:35:06 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
11.6.2010 9:38:05   
gigi1
Njuškalo nr 2 user posted image  je zvohalo, da je Bebiii spet dobro opravila user posted image  user posted image  user posted image

Kopiram:
No, še moje poročilo, folikli pridno rastejo, desni jajčnik:16,16,16,16,15 + 10 manjših, levi jajčnik:
17,20,19,16,18 + manjši
Ponovno UZ jutri, 12.06 misli, da bo jutri padla stopka.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
11.6.2010 9:39:57   
zarja1

Njuškalo nr 2 user posted image  je zvohalo, da je Bebiii spet dobro opravila user posted image  user posted image  user posted image

Kopiram:
No, še moje poročilo, folikli pridno rastejo, desni jajčnik:16,16,16,16,15 + 10 manjših, levi jajčnik:
17,20,19,16,18 + manjši
Ponovno UZ jutri, 12.06 misli, da bo jutri padla stopka.

Njuškalo N.1 je to že vedelo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Njuškalo N.1 je brzoooooouser posted image user posted image user posted image

Bebiii super.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
11.6.2010 10:05:07   
hermy1

Jutro user posted image
He, he se vidi, da je petek k ste vse tako zgovorne že navsezgodi user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
Hermy kako si mi ti? Zdaj je verjetno najlepše obdobje user posted image
Bebiii naj bodo frnikolce danes še veliko večje, da čimprej pade stopka user posted image . Se mi zdi, da je ta postopek najbolj uspešen do sedaj user posted image

Fidika kje si mi ti? Nabavljaš pirček in prigrizke za štart SP? user posted image

Lep dan vsem user posted image

Jest sem zgovorna sam zato, da se ne bom še bolj na user posted image  jezila!!! Od lani ima še 12 dni starega dopusta, ki ga mora izkoristit do konca junija. In jaz potrpežljivo že nekje od marca čakam, da si bo vzel kakšen dan preživet s svojo nosečko, ko sem bila še v dobri formi...pa nič. Pa sem rekla, če ne prej, pa junija, ko bo skrajni čas in bo že zunaj krasno...bova pa šla na morje, al na vikend, pa še v MŠ bo mel čas it z menoj...optimistka user posted image  user posted image  user posted image !!!

Zdaj smo že 11., pa ni mel dopusta še dneva,....pa kot ima splanirano tud še ni videt, da bo kaj. No, saj je že v sredo rekel, da v čet. in petek bo prost....pa je seveda v službi!!
Uspel je celo na šnel kurs it v poned....se je zagvišal, ker je očitno že vedel, da z menoj ne bo imel časa hodit. Bog ve, če bo imel čas it v porodno user posted image  user posted image  user posted image ??? HB imam rok avgusta, ko je edini mesec, ko si celo kakšen dan lahko vzame prost user posted image !!
Jest sem bila pa še 10 dni nazaj čisto fit, počutla krasno...zdej pa izgleda prihaja tisto obdobje nosečnosti, ki ni ravno naudušujoče...trebuh dela napoto user posted image , hodit mi mala ne dovoli, ker se "vleže" na moj mehur, kar grozno boli user posted image ...večkrat mi trebuh otrdi, kar tud ni prijetno, pa še naša pupa se pripravlja na SP in veliko trenira user posted image !!! Po moje je v napadu, ker ni prav nič nežna!!!

Joj, zdej sem pa res izpadla, kot ena hormonsko neuravnotežena tečna nosečnica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

Žiži, drugič pa boljš mene nič vprašat user posted image user posted image  user posted image !!!

Fidika, ja, kako si pa ti kaj??? Greva kmalu v Prago? Jest bi že šla kam? Pa moram prej še v RIm...pravjo tko!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
11.6.2010 13:05:26   
mausikaa
Hermy ne jezi se preveč na svojega user posted image  sej se ti bo odkupil user posted image  
a tamalčka ti pa tko nagaja? ja lumpa majhna, že zdaj je tako nagajiva, kaj šele bo?

he he he praviš da si hormonsko neuravnotežena tečna nosečnica? jaz sem brez da sem nosečka ena velika tečka user posted image user posted image  

tko, grem naprej delat da bo vsaj za pasje briketke, mački naj pa miške lovijo ;-)

Bebiii full navijam zate, pa še kakšno pivičko rukni za boljšo rast, potem pa ma da zmagata!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
11.6.2010 13:17:38   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Hermy ne jezi se preveč na svojega user posted image  sej se ti bo odkupil user posted image  
a tamalčka ti pa tko nagaja? ja lumpa majhna, že zdaj je tako nagajiva, kaj šele bo?

Saj vem, da poleg velik dela sam še to rab - teženje!!! Ampak...sej veš...jest bi ga tud mal mela user posted image  user posted image  user posted image !!!!
Malčka bo pa user posted image  in že pridno trenira!!!

Mausi lep vikend user posted image !!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
11.6.2010 14:26:17   
miklarom
Gigi - jp, glih šibam zdele še na šiht pol pa vikend offffffffffffffffffuser posted image , nam je pa na šihtu klima crknala, pa mamo zdej 45 stopinj noter, mat... mi švic dol teče da bi rabla ene brisalce da bi me sproti brisaliuser posted image

BEBIII -  user posted image user posted image user posted image , naj čim prej pade stopka

ostale lepo se imejte pa ne preveč švicat, bom jest dost namesto vasuser posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam pa,pauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
11.6.2010 14:50:53   
gigi1
Hermy nič nisi tečka user posted image . Ti kar povej, kaj te teži. Zato smo tukaj user posted image . Bošček tvoj, da mora tolk delat, ti pa tud, ker sta tako malo skupaj user posted image

Miklca pa kaj je v tej vaši firmi narobe? A ne morjo te klime zrihtat? Bošček moj user posted image . Si kar predstavljam kako vam je v taki vročini. Bo pa ju3 že bolje, si boš pirček v ladovini odprla in se boš mal ofrišala user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
11.6.2010 15:01:50   
loremi
cel post sestavm, pa RR zeza user posted image  in vse zbriše

miklica božica pol ap res rabš enga, da te pride sem in tja mal z brisačko pobrisat
user posted image

pa še en svež napitek zate
user posted image

pa sej ja v mc´ku delaš, bi mogl klime hit zrihtat al kako user posted image
še dans, upam, da bo zvečer, ko zaključuješ, že man vroče
jutri si pa vzami čas zase in si privošč neki hladnega!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
11.6.2010 21:00:08   
mausikaa

• No pupe moje,a pasete ocke ? user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
12.6.2010 8:39:09   
gigi1
Jutrčka user posted image

Bebiiii user posted image  user posted image  user posted image  mislim nate. Dobro opravi.

Vsem želim lep dan user posted image .
Če se mi ne rata oglasit: danes je tekma skupine C.  Anglija:ZDA ob 20.30. Od te tekme bo marsikaj odvisno v naši skupini. Če Angleži slučajno izgubijo ali igrajo neodločeno, se bodo čisto vse naše kalkulacije podrle.

Ob 16.00 je pa Argentina:Nigerija. Vredno ogleda! Pa, da vidimo ali bo Maradona res tako slab trener.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
12.6.2010 14:49:49   
mausikaa
Včeraj so me Francozi čist razočarali, zdajle pa gledam Grke in vse kar mi pride na misel je "περίοδο πρωί"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
12.6.2010 15:56:39   
BarbiG
Gigi, draga moja. user posted image user posted image user posted image Kaj naj ti rečem o počutju. Diham na škrge, pa mislim, da bodo vsak cajt fuč, pa probam kakšne rezervne najdt. user posted image Sploh ne vem, kam bi s sabo v teh neznosno vročih dneh. Najbolj mi paše spanje, tko da večino dneva in noči kar prespim. Edino tistih par uric k sta moja sončka doma, se posvetim njima, kokr lahko. Je pri meni vse ratalo en velik slow motion. user posted image Drgač pa zgleda, da princeski pridno rasteta, obseg trebuha imam že 117 user posted image in ti povem, da ga ni več lahko okol nost. V petek imam UZ v P, pa bomo vidl kaj poreče G, glede na to, da bomo takrat že v 34.-tem tednu. Vidim pa, da si punce tuki gor kr lepo poučila o nogometu. user posted image user posted image user posted image

Mausi, Zarja, Loremi, mismis, bebiii, lana70, miklarom in ostale, ki jih nisem omenila - imam že čist skurjene možgane user posted image - lep pozdrav in vsem, ki ste v postopku želim, da čimprej ugledate user posted image user posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
12.6.2010 22:53:25   
miklarom
loremi - ja pri nas v meku je tak, da se serviserjem jeb.....,za nas,  in se jim nič ne mudi priti  nam pa po rit dol tečeuser posted image , madonca k bi le včeraj imela takega lepotca zraven da bi me brisal z brisačo, bi mi tak pasal, da mislim da bi zdej jest pokvarla klimo, sam da bi z mano ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image

gigi - evo danes sem si pa res privoščila kar dve pivi v hlani senčki z možekom, za zraven sem še pa prej spekla malo slanih palčk s sezamom, da sma še malo pogrickala, madona mi je pasalouser posted image

mišmiš - user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
13.6.2010 8:43:12   
alpog
Dobro jutro! Rada vas mam! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
13.6.2010 10:00:45   
Naska
Živijo,

dolgo se nisem javila, ker smo si vzeli dopust - hotelčič štiri zvezdice, kopanje, uživanje, kolesarjenje, špilanje igrici ipd - tale dopust je bil nuuuujno potreben, zdaj smo se spet malce sestavili in našli.
Danes bom pa morala kar delati začeti in potem imam naslednja dva tedna divja...
v glavnem - optimizem se mi je vrnil.
vsem velik objem!
hmmm pa malo se bom verjetno morala zmigati, če hočem začeti še en postopek do svojega rojstnega dne... ko so pa ti telefoni ves čas zasedeni...

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
13.6.2010 15:49:52   
loremi
Dan

se vid da je lepo vreme, pol pa al ste vsi zunej al pa pred tv-ji in navijate za naše.

Mene je pa tečkauser posted image  razveselila na današnji dan, ne vem zakaj, ampak dans je bla pa prav boleča user posted image  in sem spet na nalgesinih in si je resnično neeee želim čez en mesec na dopustu user posted image . pa še mal glavobola je še za zraven user posted image
Sam se točn vid, da neki ne štima, ker je drugačna, kot so moje običajne.

Naska waw kje sta pa bila, če smem vprašat? Oooo fouš, ma sam da sta se mela lušn in da je pasal!
Jap, telefoni so pa res skoz zasedeni, pol se pa še zna zgodit, da dobiš vezo ... pa reče ... pokličte čez 15 minut, ne moram zdaj .. pa smo spet tam. user posted image  Pa naj uspe in da greš spet kmalu v akcijo!

miklarom pol nej se pa tamle pr vas odločjo ... al dajo nega tegale z brisačko na voljo al pa nej hit popravjo vraga od klime!
upam, da lepo preživljaš vikend!
gigiiiii kej nazdravljaš izidu 1:0?? ti si zdej čist v elementu user posted image , očke si kej napaseš? user posted image

vsem želim lep preostanek vikenda!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
13.6.2010 19:40:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG
bomo takrat že v 34.-tem tednu.

super!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
13.6.2010 19:45:13   
zarja1
Gigi a si še na plafonu? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alpog me tebe tudiiiiiiii, fejstuser posted image user posted image user posted image

Mismis
misamo te, Miklaromka naslednji teden bodo baje ohladitve, Mausi čeprav sem bila v Grčiji že kakšnih 10 x tega ne znam prebrat...povej povej kaj pomeni...user posted image Naska kje si bila na dopsutu? Loremi upam, da si bolje...
user posted image Kje pa hodi naša Fidolinca, pa Sonya, pa Neodkrita, pa Lanici.....

Ajd cure......moram se it pripravit za Švabe.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
13.6.2010 19:46:07   
miklarom
loremi - evo sem lepo preživela vikend, mi je prav pasalo bit fraj, sam me je pa vročina mal zdelalauser posted image , no juter pa spet nov delovni dan za tri dni pol pa en dan off, in pol spet šibamo sedem dni skupaj garanja, potem sem pa zadnjih šest dni v mesecu ooooooooooofffff, komi čakam, grema z mojim mal na primorsko se namakatuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
13.6.2010 19:48:51   
miklarom
zarči - upam da bojo res mal ohladitve, k sem spet glih popoldan na šihtu, pol k sem pa zjutri skos pa naj bo spet mal vroče, sam ne preveč

Gigi - madona a še kar piješuser posted image od današnje zmage našihuser posted image ,

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
13.6.2010 20:24:48   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
Gigi - madona a še kar piješuser posted image od današnje zmage našihuser posted image ,

Sam da jo s špahtlom ne drgnejo s stropa ;)

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
13.6.2010 23:09:38   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Sam da jo s špahtlom ne drgnejo s stropa ;)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kruce...Karolinca je tak cukrček user posted image  user posted image  user posted image !!!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
14.6.2010 8:47:54   
zarja1
Dobro jutro babe žabe......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......