hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 tak se je treba drugič razgibat.... Mmmmmh, ja, to bi pa pasal...če bi še on mal pomagal !! Dobro jutro bejbe! Loremi, res vse dobro, pa ne samo na RD, res bi bil že čas, da se malo obrne. Saj človek razume, da so v životu dobri in slabi dnevi....ampak, zdaj so že nekaj časa na vrsti dobri...zate Loremi naj pridejo čimprej!!! Jaz vas na hitro preberem, pisat pa skoraj nimam časa. Družabni život je zahteven, v petek Giboni, jaaaaaaaaa, res dobro!!!! Posledica tega so bile v soboto nogice bolj hlebčki, pa kaj . Se mi je pa tako pilo pivo po koncertu, pa me moj ni peljal ! Pa sva v soboto popoldan šla na piknik v mojo službo in sem prišla na svoj račun...žal sem ugotovila, da nisem več v formi, saj sem bila že po dveh kozarcih (ne vprašat kako velikih), kar dobro nalita. Še ves večer potem doma nisem vedela, al bom mogla it bruhat, al bom zdržala...to pa je požrešnost !!! Pred piknikom sva šla še na dan odprtih vrat v mojo bivšo službo, kjer sem srečala morje znanih ljudi in vsi so seveda popadali dol od mojega trebuščka! No, tisočkrat sem slišala, kako pogumna da sem in seveda, da bi bilo ja vse ok! V glavnem sem bila srečno ponosna, ko sem ga (bušija seveda) razkazovala! Ko sem si v nedeljo pri kosilu odprla malo pivo, je mojega skoraj kap...češ, al ni blo že v soboto dovolj??? Očitno je revež mislil, da se mi je vsaj za nekaj časa zagabilo...pa topli dnevi in čas piva šele prihajajo !!! No, sicer sem pa včeraj potem na vikendu ves dan preležala v ležalniku, da sem se malo k sebi spravla. Je moralo za ljudi prav zanimivo izgledat, ker sta se moj in tast skoraj pretrgala od dela okoli hiše, jaz sem pa lepo ležala. Še kosilo je tast pripravil...samo posodo pomit mi je potem le uspelo ! Še nogomet: imava prijatelje s katerimi stavimo (na koncu seveda pade žurka zmagovalca) in me je pooblastil, da preštudiram Polet, da bova znala dobro stavit (on ni nek športni navdušenec)! No, priznam, da sva midve (z Brculjico) hitro ugotovili, da je ta naloga za naju prestresna in bo moral sam prevzeti ta del posla! To je zdaj malo za nazaj in za naprej,... kva sem se razpisala !!! Vsem, ki žal morate delat, čim manj naporen delovni teden, jaz bom pa uživala še za vas !!!
|