|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
2.6.2010 20:36:08   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

O jebote zenska user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
2.6.2010 20:37:59   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Vsem en zelo lep danuser posted image user posted image user posted image .

Kdaj imaš Mausi razgovor v MB?user posted image  Da te vemo nadzirat, če si res šlauser posted image

jao, nadzor na celi črti user posted image   13.30

Danes si imela? Če pa smo mi z Mismis tudi bli tam........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj nisi povedala?

Mausi zeza in hoče skrit kdajuser posted image , a ne more, ker Fidolina vse veuser posted image  .

A veš? Meni nič ni hotla odgovort user posted image

Evo ugašam comp in odhajam s šihta user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
2.6.2010 21:23:32   
miklarom
punce, da se vam na hito javim preden se zvrnem v postlo, user posted image k sem mal prej prišla iz službe jutri pa že spet zjutraj nazaj, se bolj malo javim, ker delas skos, po devet dni skupaj pa sem samo en dan fraj tak da imam res bolj malo časa za PC, bo drug teden boljš delam v popoldansko - nočni izmeni in se bom dopoldan več javila.

mismis - upam da si danes dobro rihtala, škoda da nisem vedela da imaš danes bi se lahk usput nazaj še v Celju v meku ustavla, pa bi mal pokramljale

zarja, Gigi, maussika, fidolinca, lana70, lana08, kruce, lremi, in vse ki jih nisem naštela..... I LOVE YOUuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
3.6.2010 7:33:20   
mausikaa

Vsem en zelo lep danuser posted image user posted image user posted image .

Kdaj imaš Mausi razgovor v MB?user posted image  Da te vemo nadzirat, če si res šlauser posted image

jao, nadzor na celi črti user posted image   13.30

Danes si imela? Če pa smo mi z Mismis tudi bli tam........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj nisi povedala?

Mausi zeza in hoče skrit kdajuser posted image , a ne more, ker Fidolina vse veuser posted image  .

Fidolinca = FBI

ponedeljek, drage moje, v ponedeljek

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
3.6.2010 7:33:38   
zarja1
Dobro jutro pupe......
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
3.6.2010 7:36:10   
mausikaa
aja, pa dobro jutro vam nisem zaželela...DOBRO JUTRO....

in da ne boste lačne

user posted image

naj vam tekne user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
3.6.2010 8:46:10   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

maussi, pa resno, včeraj si bila v MB, pa nič rekla...A si nas videla, tri čveke, ko smo čakale na UZ?

Zarja, včeraj je bilo prav fajn, še dobro da sva potem našla tisto pravo 18 v garažni hiši user posted image user posted image user posted image

Žižek, naslednjič si pa res poskusi vzeti čas, da bi šla z nami v MB, ma ti povem gor je pravi luksuz. Celo une kabine za UZ so 1x večje kot v LJ, notri imaš celo umivalnik user posted image , da ne govorim, da ti dajo toliko časa, da se slečeš, da sem jaz po moje kakšne 5 minut stala z golo ritjo v kabino in čakala, da me pokličejo naprej user posted image . Upam, da se ti tale gužva v službi čimprej porihta, a to te fuzbal baše? Moje učenje, eh, poskušam in nekaj volje je še, molim da mi bo ratal sedaj narediti izpit, če ne me pa jeseni čaka "ponovi vajo".

Mikli, upam da se ti tole delovno vzdušje čimprej umiri, kdaj greš pa na letni dopust?

Loremi, laparo še enkrat, ker imam zamašene jajcevode, pa vendar ne oba, sedaj me bo odprl in mi zamašil oba jajcevoda, ker sta itak tako uničena, da en moreta opravljati svoje funkcije, vendar se pa zna zgoditi, da se neka tekočina iz njih zliva v maternico in preprečuje vgnezditev. Evo to je ta zgodba

Lana08, kako ste vi, mali princ lepo raste?

Fidi, kaj pa tebe matra, da moraš delati v take pozne ure??

in kaj smo ugotovili včeraj na UZ, po vsej logiki sem poseben primerek ali pa na smrtni postelji. Imam neki hidrosalpis user posted image user posted image user posted image  in neko zobato kolouser posted image user posted image , se ne hecam, tole je vse dr. R včeraj videl na UZ. No, če bo vse posreči, me konec meseca čaka laparoskopija in histeroskopija, potem pa jeseni štartamo s postopkom.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
3.6.2010 9:11:37   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

maussi, pa resno, včeraj si bila v MB, pa nič rekla...A si nas videla, tri čveke, ko smo čakale na UZ?

ma ne, v ponedeljek gre, a bo ktera tam??

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
3.6.2010 9:33:01   
zarja1
helov Miklica, Fidolinca........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi jaz sem vsak dan v MB-ju.....user posted image user posted image user posted image , samo v ponedeljek znajo sestanki full trajat.....pa še na manikuro+pedikuro pičim. Taki lepi prstki in nohtki bodo, pa zarad mraza nič sandalčkov......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis še zdaj mi ne gre v glavo to zobato kolo.....mast, jaz mam marovčke....a misliš, da tud raketo?user posted image

Gigi kako? Avto ok? Dragi tud?user posted image

Ajd, letim dalje......

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
3.6.2010 9:35:44   
gigi1
Jutro user posted image

Miša aaaaaaaaaa????? A tega pa tolk let v LJ noben ni videl??? Jezna sem user posted image  user posted image  user posted image . Srce, prvič slišim za to. Bom malo poguglala. A te je šokiralo? user posted image
Sem te hotla včeraj klicat, pa ni bilo časa user posted image . Bom probala danes, da mi bolj v detalje razložiš.

Zarči a ti se potem niši šla pokazat, al kako?

Miklca pa kaj je to? A so bolniške? Dopusti? Da morate toliko delat user posted image . Upam, da se kmalu uredijo zadeve.

Mausi no končno si le povedala user posted image  user posted image  user posted image .

Zdej pa lahko navijamo user posted image  user posted image  user posted image

Mausi razgovor v MB 07.06. 13.30 user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bebiii UZ 09.06 user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

A še kej dogaja drug teden? Fidi????? Sonya??? LS???

Lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.6.2010 9:37:36 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
3.6.2010 9:42:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

neeeee, grem jaz julija po dopustu. Včeraj je imel dost dr. R en fenomen na stolu.....ni rabil še mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
3.6.2010 9:51:35   
sonya1
Punce, jaz tole berem in berem, kam vse hodite in sem kar malo živčna postala. Pa najprej je bilo z vami vse v redu, pa potem ne, pa pol najdejo marsovčke ali nekaj zobatega, pa abrazije ne delajo v redu, pa...
Bog pomagaj, kar prestrašila sem se. Jaz v nedeljo pričakujem menstruacijo, pa upam, da je ne bo. Ker nisem čisto prepričana, da bi moji živci vzdržali preiskave, pa postopke, pa čakanje, kaj bo... Ali pa človek naredi, kar pač mora ?

Punce, držim pesti za vse. Ampak ste res carice, tale tema je najbolj vesela od vseh. Sem zadnjič brala zgodbe o nedonošenčkih, pa sem cel večer jokala kot dež. Ne morem verjeti, da ljudje gredo skozi to, pa da se jim ne zmeša ?  Sem si obljubila, da ne bom odprla več nobene druge teme razen te, ker čisto v depresijo padem.

Danes je mali petekuser posted image , še malo pa bouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
3.6.2010 9:53:54   
mismis

neeeee, grem jaz julija po dopustu. Včeraj je imel dost dr. R en fenomen na stolu.....ni rabil še mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pa gozdne sadeže user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
3.6.2010 9:57:35   
zarja1

sensitive.......pa Dove z blonz efektom.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
3.6.2010 9:59:09   
mismis
Žižek, najprej me je šokirala velikost kabine za UZ user posted image , ti povem da bi tam človek lahko kan kan plesal. Vse ostalo me pa niti ni šokiralo, ker je te strokovne izraze razlagal študentu, ki je bil zraven, ni pa imel take face, kot da je vse to nekaj full slabega. Me je pa imel po moje enih 10 minut na stolu, kar je nepremerljivo več kot v LH, ko sem v 5 minutah fertik in to z slačenjem in oblajčenjem. Na splošno sem zelo zadovoljna, če bo vse posreči, pridem še konec tega meseca na vrsto za operacijo, da me pošitmajo, potem pa akcija.
Sem pa že malo guglala, ampak zna biti, da si kakšen strokoven izraz nisem prav zapomnila, sedaj čakam pošto (Zarja, a dobiš pošto po takem UZ-ju), je pa res, da zobato kolo pa ni teorije, da si narobe zapomniš user posted image

sonya, nič bati, človek sploh ne ve, koliko lahko prenese, dokler ni do vratu v dreku...takrat si pa pravi ali bomo plavali, ali pa potonili

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
3.6.2010 10:02:01   
zarja1
Zarja, a dobiš pošto po takem UZ-ju), je pa res, da zobato kolo pa ni teorije, da si narobe zapomniš user posted image

ne, ponavadi dobiš pošto za razgovor in postopek..... Sam za zobato kolo bo mogoče naredil izjemo...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.6.2010 10:06:47 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
3.6.2010 10:05:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Punce, jaz tole berem in berem, kam vse hodite in sem kar malo živčna postala. Pa najprej je bilo z vami vse v redu, pa potem ne, pa pol najdejo marsovčke ali nekaj zobatega, pa abrazije ne delajo v redu, pa...
Bog pomagaj, kar prestrašila sem se. Jaz v nedeljo pričakujem menstruacijo, pa upam, da je ne bo. Ker nisem čisto prepričana, da bi moji živci vzdržali preiskave, pa postopke, pa čakanje, kaj bo... Ali pa človek naredi, kar pač mora ?

Sonya te stvari se res mogoče še bolj grozno berejo kot so v resnici. Ja, damo marsikaj skozi, ampak po poti pozabiš in ko si/bomo na cilju bo pogled nazaj še lepši....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
3.6.2010 10:05:56   
mismis

sensitive.......pa Dove z blonz efektom.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda vse to, edino to so prave priprave za UZ user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
3.6.2010 10:08:01   
zarja1

ti si si še copatke nesla zravn.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
3.6.2010 10:16:02   
gigi1
Miša se mi je zdelo, da je hidrosalpis tekočina v jajcevodih. To je tisto, kar sva se že pred časom pogovarjali.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrosalpinx
in ta hudič je po vsej verjetnosti največji krivec, da se zarodki ne primejo.

O zobatem kolesu sem najdla samo tole:
RIGOR je zvišana mišična napetost, ki jo ugotovimo s poskusom pasivnega razgibavanja-govorimo o pojavu zobatega kolesa-Negrojev fenomen. Preiskovanec občuti enakomeren odpor v vsem obsegu pasivnega giba in ima vtis, kakor da bi pregibal svinčeno cev.

Če jaz prav zastopim gre za neko zakrčenje mišice user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
3.6.2010 10:16:53   
mismis

ti si si še copatke nesla zravn.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda, naslednjič moram pa tele obuti

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 3.6.2010 10:17:07 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
3.6.2010 10:21:32   
mismis
Žižek, za tole tekočino v jajcevodih je že moja bistra glava (beri user posted image  ) pogruntal, tako nas bodo sedaj zamašili. Tole krčenje mišic pa user posted image user posted image user posted image  in kako tole odpraviti, je pa še boljše vprašanje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
3.6.2010 10:22:54   
zarja1

Miša se mi je zdelo, da je hidrosalpis tekočina v jajcevodih. To je tisto, kar sva se že pred časom pogovarjali.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrosalpinx
in ta hudič je po vsej verjetnosti največji krivec, da se zarodki ne primejo.

O zobatem kolesu sem najdla samo tole:
RIGOR je zvišana mišična napetost, ki jo ugotovimo s poskusom pasivnega razgibavanja-govorimo o pojavu zobatega kolesa-Negrojev fenomen. Preiskovanec občuti enakomeren odpor v vsem obsegu pasivnega giba in ima vtis, kakor da bi pregibal svinčeno cev.

Če jaz prav zastopim gre za neko zakrčenje mišice user posted image

se strinjam......To bo dr. R porihtal in potem bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
3.6.2010 10:30:48   
zarja1

Žižek, za tole tekočino v jajcevodih je že moja bistra glava (beri user posted image  ) pogruntal, tako nas bodo sedaj zamašili. Tole krčenje mišic pa user posted image user posted image user posted image  in kako tole odpraviti, je pa še boljše vprašanje

Mismis mogoče pa je dr. R to samo kazal študentku in nimaš bolj ojačanega kot običajnouser posted image . Pomoje ga je bolj učil, kaj vse se skriva tam notri. Ker bolj kot berem, manj je to hudo narobe.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
3.6.2010 10:32:15   
gigi1

Se spomnim, da so nam na GK dajali pred punkcijo apaurin za sproščanje mišic. Mogoče bi ti kakšno tako zeliščno zadevo rabila po ET? ne vem user posted image  Na glas razmišljam... Za vprašati bi bilo kakšnega G ali dr.
Si že pisala Pušenjaku? Do sedaj ga še nihče ni o tem spraševal. Piši mu in ga povprašaj za oboje. Kaj on misli? Priporoča?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......