mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, maussi, pa resno, včeraj si bila v MB, pa nič rekla...A si nas videla, tri čveke, ko smo čakale na UZ? Zarja, včeraj je bilo prav fajn, še dobro da sva potem našla tisto pravo 18 v garažni hiši Žižek, naslednjič si pa res poskusi vzeti čas, da bi šla z nami v MB, ma ti povem gor je pravi luksuz. Celo une kabine za UZ so 1x večje kot v LJ, notri imaš celo umivalnik , da ne govorim, da ti dajo toliko časa, da se slečeš, da sem jaz po moje kakšne 5 minut stala z golo ritjo v kabino in čakala, da me pokličejo naprej . Upam, da se ti tale gužva v službi čimprej porihta, a to te fuzbal baše? Moje učenje, eh, poskušam in nekaj volje je še, molim da mi bo ratal sedaj narediti izpit, če ne me pa jeseni čaka "ponovi vajo". Mikli, upam da se ti tole delovno vzdušje čimprej umiri, kdaj greš pa na letni dopust? Loremi, laparo še enkrat, ker imam zamašene jajcevode, pa vendar ne oba, sedaj me bo odprl in mi zamašil oba jajcevoda, ker sta itak tako uničena, da en moreta opravljati svoje funkcije, vendar se pa zna zgoditi, da se neka tekočina iz njih zliva v maternico in preprečuje vgnezditev. Evo to je ta zgodba Lana08, kako ste vi, mali princ lepo raste? Fidi, kaj pa tebe matra, da moraš delati v take pozne ure?? in kaj smo ugotovili včeraj na UZ, po vsej logiki sem poseben primerek ali pa na smrtni postelji. Imam neki hidrosalpis in neko zobato kolo , se ne hecam, tole je vse dr. R včeraj videl na UZ. No, če bo vse posreči, me konec meseca čaka laparoskopija in histeroskopija, potem pa jeseni štartamo s postopkom.