loremi
|
ojle na hitro en moj dnevni raport gigi am ja, nič nisi ti zgrešila, ker drugega kot službo in popoldan psihologinjo nimam dans, edin še kuhat kosilo, kar mi trenutno res ne diši ... sem včer sam pestke za dans zažežela mismis, pa spotoma napisala, da pomalem pogrešam akcijo, čeprav je vse prej kot prijetna ... pa je fidolina mislila, da sem že v akciji fidolina boste pa jeseni držale pestke zame, ko grem spet pod nož, ker zdej ob dveh abrazijah niso nardili nič in potem, enkrat, drugo leto spet nova borba ... mismis zakaj še enkrat laparo+histero?? jaz grem zdej "samo" na histero, da poberejo vse, kaj je ostal in se nabral ob mojih sončkih dobro opravi danes! naska ena soseda od tam, od koder je moj doma, ima vsakič, ko imam kako kilo več , že študira in druge sosede sprašuje, če smo kej naročil, zdej ko sva pa to doživela, pa spet sosedam razlaga, da kakšno tragedijo je moja v.d. tašča doživela ... mah, nimaš kej, nekateri ne morjo iz svoje kože. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Najprej gledam tekmo v sede, potem vstanem in začneh hodit gor-dol, potem sedim na naslonu od sedežene, čez nekaj časa že stojim na sedežni, na koncu tekme pa visim z lustra (no tole zadnje sem malo preterala, ostalo je pa čisto res). O glasovih, ki jih ob tem spuščam...pa raje ne bi . Ja, kdo bi tak šov zamenjal za gledanje fuzbala v lokalu? ja točn tko, že zarad tvojega šova je pol tolk bolj zanimivo ... a pol praviš, da bo pri vama zdej zarad tebe tv cel mesec ob času tekem prižgana mejte se vsi lepo in naj vas ne zebe