Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:34:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek, za tole tekočino v jajcevodih je že moja bistra glava (beri ) pogruntal, tako nas bodo sedaj zamašili. Tole krčenje mišic pa in kako tole odpraviti, je pa še boljše vprašanje Mismis mogoče pa je dr. R to samo kazal študentku in nimaš bolj ojačanega kot običajno . Pomoje ga je bolj učil, kaj vse se skriva tam notri. Ker bolj kot berem, manj je to hudo narobe. ne, saj sigurno ni bilo to neko silno odstopanje od običajnega, glede na njegovo faco, je bilo čisto vsakdanje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:39:31
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismisek - da ne boš mislila, da si kakšno čudo na tem svetu. Moja diagnoza po prvi laparoskopski operaciji je bila: odstranitev ... miomov ....Ugotovili pa smo obojestranska hidrosalpinksa - stanje po appendectomii (odstranitev slepiča - moj se je čist razlil: tko, da sem bila potem zaradi tega še na dveh operacijah v mladosti). So jih pa meni salpinkse (=jajcevodi) tudi začepili, da ne morejo v maternico se zlivat (tista tekočina). Kar nekaj dr. je tudi mnenja, da je hidroslpinks bolje celo odstranit. Pri meni jih nismo, ker nam je časovno (moja leta) voda v grlo tekla - po taki operaciji je pa dobro nekaj časa pavze od postopkov. Tkole na hitr. Držim pestke, da te fino poštimajo .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:44:37
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A še kej dogaja drug teden? Fidi????? Sonya??? LS??? Lep dan vsem Ja, se dogaja drug tedn. 12-ga se začne fuzbal
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:45:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A še kej dogaja drug teden? Fidi????? Sonya??? LS??? Lep dan vsem Ja, se dogaja drug tedn. 12-ga se začne fuzbal Te bom po riti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:49:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A še kej dogaja drug teden? Fidi????? Sonya??? LS??? Lep dan vsem Ja, se dogaja drug tedn. 12-ga se začne fuzbal Te bom po riti ker se začne 11/6?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:49:46
|
|
|
|
lana70
|
kdaj se bo stara klapa kaj sestala ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:56:02
|
|
|
|
gigi1
|
Sonya ne se sekirat. Ni nujno, da je s tabo karkoli narobe. Pa ne brat nedonošenčkov in drugih žalostnih tem. Ti bodi tukaj. Na večino vprašanj bomo združno znale odgovorit. Pa bodi vesela! Dokazano je, da ženske, ki v času po ET hodijo na zabave, kakšne komedije gledat, ki so v življenju zadovoljne prej zanosijo, kot tiste, ki berejo žalostne zgodbe. Be happy!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:57:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kdaj se bo stara klapa kaj sestala ???? Lanči pojma nimam. Men bo SP v fuzbalu kar pomešal štrene v družabnem življenju Kako ste?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 10:57:35
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A še kej dogaja drug teden? Fidi????? Sonya??? LS??? Lep dan vsem Ja, se dogaja drug tedn. 12-ga se začne fuzbal Te bom po riti ker se začne 11/6? zatipkala se
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 11:01:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina zatipkala se http://www.juzna-afrika.com/razpored-tekem/
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.6.2010 11:07:25 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 11:25:56
|
|
|
|
zarja1
|
Pupe lepo bodite, pičim proti LJ, pol pa na Gibonnija........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 12:30:47
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi No, dost heca . Pri men se ne dogaja drug tedn nč. Je pa res že celoten spored tekem (tak, ki lahko vpisuješ rezultate) prilepljen na vratih v dnevni . Zdaj še nedotaknjen in kar trepeta in medli v pričakovanju, da ga popišemo (pa kaj polijemo s kakšnim pirčkom) . Miklica - lepo da si se oglasila. Mi tudi lavju . Škoda, da morš tolk delat . Lanček - helou. Se vidi, da nisi v službi, da se samo s svojo dišečo bebiko cerkljaš - pa ti zdaj sam še žurke po glavi hodijo . Me pa tolk ves čas delamo . Lupčke Živi Greti pogrešam .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 12:38:31
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči uživaj Fidi mi smo tudi v nizkem štartu na okupacijo TVja . Pirček mormo pa še nabavit Gretka ma pa novo službico in malo manj časa za nas .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 13:08:09
|
|
|
|
sonya1
|
Punce, meni pa nekaj ne gre v glavo: zakaj se 22 odraslih dedcev podi za eno žogo? Kaj ti nogometaši nimajo dost denarja, da bi si lahko vsak svojo kupil ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 13:39:39
|
|
|
|
Fidolina
|
Sonja - ma a ti gledaš kaj njihove nogce, pa ritke, pa kako jim jajčka plapolajo v vetru.... in dreski ki se lepjo na prepotene životce in laski zalepljeni na ustka, ušesca...in....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 13:42:11
|
|
|
|
Fidolina
|
.......in.......
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 13:43:28
|
|
|
|
sonya1
|
Fidi, zdaj šele vem, kaj je bilo narobe ! Nisem imela pravega fokusa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 14:09:18
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Sonja - ma a ti gledaš kaj njihove nogce, pa ritke, pa kako jim jajčka plapolajo v vetru.... in dreski ki se lepjo na prepotene životce in laski zalepljeni na ustka, ušesca...in.... sej sem vedela, da moram mal pridet sem gor pokukat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 14:09:54
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Fidi, zdaj šele vem, kaj je bilo narobe ! Nisem imela pravega fokusa jah Sonči vse je fokusu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 16:36:52
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Sonja - ma a ti gledaš kaj njihove nogce, pa ritke, pa kako jim jajčka plapolajo v vetru.... in dreski ki se lepjo na prepotene životce in laski zalepljeni na ustka, ušesca...in.... Hvala za razsvetljenje ker tudi meni do te razlage ni bilo jasno kaj vidite v nogometu. Ampak, kaj pa gledajo moški
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 16:38:05
|
|
|
|
barbara b
|
Lep pozdrav vsem 40+
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 17:10:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pupe lepo bodite, pičim proti LJ, pol pa na Gibonnija........ opaaa...jest bi tut... Fidi, a veš, da kateri dan sploh ne vem, katerega smo....ko pa pomislim na službo, mi pa kar slabo postane....kdo bi si mislil ajooooj, fuzbal, ja itak da bo Žižet okupirana...men pa ni nikol potegnilo, edino košarka, mogoče zato, ker sem jo jaz igrala, pa sedaj jo moj "tamali"... babe žabe, a je ktera na FB?? Lahk bi se pofočkale. mausi, kako? ..kje je mikla, sem jo zasledila na eni drugi temi.... vsem en velik ..slikc pa žal še vedno ne znam limat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 17:28:14
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Sonja - ma a ti gledaš kaj njihove nogce, pa ritke, pa kako jim jajčka plapolajo v vetru.... in dreski ki se lepjo na prepotene životce in laski zalepljeni na ustka, ušesca...in.... pozabila si na štunfke. kakšne fajn pisane dokolenke so prav seksi na afriških gazelah
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.6.2010 17:29:16
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Fidi, zdaj šele vem, kaj je bilo narobe ! Nisem imela pravega fokusa No vidiš ti kar praši, konzervaste enciklopedije vse vedo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......