|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
3.6.2010 17:29:49   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Sonja - ma a ti gledaš kaj njihove nogce, pa ritke, pa kako jim jajčka plapolajo v vetru.... in dreski ki se lepjo na prepotene životce in laski zalepljeni na ustka, ušesca...in....

user posted image

sej sem vedela, da moram mal pridet sem gor pokukat

He, he

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.6.2010 17:35:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Sonja - ma a ti gledaš kaj njihove nogce, pa ritke, pa kako jim jajčka plapolajo v vetru.... in dreski ki se lepjo na prepotene životce in laski zalepljeni na ustka, ušesca...in....

Hvala za razsvetljenje user posted image ker tudi meni do te razlage ni bilo jasno kaj vidite v nogometu.
Ampak, kaj pa gledajo moški user posted image

No, ker jaz tudi po moško znam gledat...user posted image  user posted image
Taktika, virtuoznost, goli, obrambe, napadi, vprašljivi ofsajdi, kartoni, favli, sojenje....in ko naša reprezentanca igra na SP - kriki, veselje, žalost, kletvice, pivo, šinfanje sodnikov - NEPRECENLJIVO user posted image

Lepo te je videti spet tukaj user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.6.2010 17:37:37   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pupe lepo bodite, pičim proti LJ, pol pa na Gibonnija........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opaaa...jest bi tut...

Fidi, a veš, da kateri dan sploh ne vem, katerega smo....ko pa pomislim na službo, mi pa kar slabo postane....kdo bi si mislil user posted image

ajooooj, fuzbal, ja itak da bo Žižet okupirana...men pa ni nikol potegnilo, edino košarka, mogoče zato, ker sem jo jaz igrala, pa sedaj jo moj "tamali"... 

babe žabe, a je ktera na FB?? Lahk bi se pofočkale.

mausi, kako?

..kje je mikla, sem jo zasledila na eni drugi temi....

vsem en velik user posted image ..slikc pa žal še vedno ne znam limat user posted image

Men slikco pošlji, pa da nalimam vsem konzervam mal stimulacije user posted image

Veš, da mene ni na FB.

A v službo se ti ne gre? Zate je to kar čudno...čeprav niti ne. materinstvo naredi svoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
3.6.2010 18:42:21   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image  user posted image  user posted image  pozabila si na štunfke. kakšne fajn pisane dokolenke so prav seksi na afriških gazelah user posted image

Jaaaaa seveda , dokolenkice user posted image  , seksi !!!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
3.6.2010 19:01:02   
lana70

Men slikco pošlji, pa da nalimam vsem konzervam mal stimulacije user posted image

Veš, da mene ni na FB.

A v službo se ti ne gre? Zate je to kar čudno...čeprav niti ne. materinstvo naredi svoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

...ja, še sama sebi ne morem verjeti, da se mi je to zgodilo...pa tak zagretež sem bila v službi...

Sem te zbombardirala s fotkami od Žive, kaj...te tri imam na gsm-ju in so mi najlepše...poleg tiste, kjer sta J in Ž skupaj....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
3.6.2010 19:09:10   
Fidolina
Greti - čestitke za novo službouser posted image user posted image user posted image . Upam, da se ti ni več treba vsak dan tolk daleč vozituser posted image user posted image .

Drugač pa, kar se fuzbala tiče - jst tud iz istih razlogov kot Gigi (poleg že prej naštetihuser posted image ), rada kar neki tekem pogledam. Na SP bom pa verjetno kar večino, pa če to "šibki spol" razume, al pa neuser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
3.6.2010 19:52:19   
miklarom
mismis - ma šment no , kaj so ti zdaj to odkrili, da ti pa to v LJ niso odkrili, se pa nič ne čudim, meni so tako delali pred leti v LJ laporo, pa nič naredili, so mi pol v Trbovljah morali to še enkrat delati, da so mi usposobili jajcevode.
mi gremo na letni dopust šele 7.8., je še kr daleč , bomo mogli še kr garatdo takrat, pa zdej mamo še nov delovni čas in mamo odprto do polnočiuser posted image , haloooooooooo, sej sem tak skos tam, več k pol živleja, najboljš da si postlo kr na šihtu naštimam pa tam spimuser posted image

Gigi - ja garamo , garamo, ma niso bolniške, sam mi imamo veliko študentov, ki pa imajo sedaj mature in nas je premalo, zato take dolge turnose delamo, eh, bo že minil, še dva meseca pa na dopust

lana70 - evo mene tukaj, še vedno z vami, sam delamo skos pa sem crknjena k miš ko pridem iz šihta, in še vidim sam postlo user posted image , ja na oni temi sem se malo zanimala, pa se zdej še odločamo kako in kaj

maussi -  za ponedeljekuser posted image

Grethy - čestitke za novo službo, sem vesela zateuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 3.6.2010 19:54:47 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
3.6.2010 20:34:59   
loremi
čer, o ja, spet se se mal razpisale user posted image

mismis user posted image  zobato kolo, na rodilih, v telesu??? a tole prav berem?? (a tko se "po slovensko" temu reče) user posted image  user posted image  dobro, kaj vse bi potem tud men odkrili, če bi šla še na ktero drugo kliniko?? al pa bi me bli vsej kje drugje sposobni poštimat user posted image user posted image
ma naj te zdej dobro porihtajo in jeseni štart na +! user posted image

kaj ko bi kakega ljubljanskega direktorčka bolnic poslal tja v MB, da bi še v Lj. prišli do več časa za pozornost pacientkam, ne da se mormo že skor v čakalnici slačit user posted image

miklarom ja božica, ma kje pa to delaš, da mate tako dolg delovnik user posted image  ja ma eni se res ne zavedamo svojga delovnika, če je po sreči, oddelamo od 7. do 15. brez popoldanskih in nočnih. Nej te ne utrudi preveč, dopust bo pa itaaak pasal.
ampak super da si se javila, smo te že mal pogrešal tu user posted image

jst se bom tud jutr spravla rezervirat dopust, letos prvič planirava v juliju, do zdej sva šla vedno v avgustu, ampak morva pa gledat na €, moj je skor brez dela ostal in se potem tud tu vsak € pozna, rabiva pa dopust, nama letos ni blo lahko ... tko da sva izbrala ma eno destinacijo, tud ne bo najcnejš, ampak kak apartma se pa za dva verjetn ne splača user posted image , no al pa se motim, izkušenj s tem glih nimam, pa še nudistične plaže iščeva user posted image

zarja manikura+pedikura, mhmm ena bo pa spedenana user posted image

......in.......user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  kje jih najdete, take smeške mislim

Hvala za razsvetljenje user posted image ker tudi meni do te razlage ni bilo jasno kaj vidite v nogometu.
Ampak, kaj pa gledajo moški user posted image

user posted image  user posted image
No, ker jaz tudi po moško znam gledat...user posted image  user posted image
Taktika, virtuoznost, goli, obrambe, napadi, vprašljivi ofsajdi, kartoni, favli, sojenje....in ko naša reprezentanca igra na SP - kriki, veselje, žalost, kletvice, pivo, šinfanje sodnikov - NEPRECENLJIVO user posted image

evo, neki more bit zanimivo, sej če bi bla pa to pretežno ženska igra, pa vemo, da bi blo vse skup začinjeno .... ma neeee z ženskimi telesi, ah kjeeee paaa, s štumfki na ženskih tačkah vendar user posted image  user posted image

gigi dobr da te imamo, nas v vsem razsvetliš user posted image  in je prav fajn videt žensko, ki je zagnana tkole in se spozna in taka fenica tega nogometnega cirkusa user posted image
morm rečt, da jst pa edino da kako tekmo svetovnega prvenstva pogledam (finale pa skor ziher), ker so te tekmne nekak res tiste, dobr odigrane, polno akcije, najrajš od športa pa gledam umetnostno drsanje, alpsko smučanje, plavanje in atletiko, no pa še kej se najde

Greti - čestitke za novo službouser posted image user posted image user posted image . Upam, da se ti ni več treba vsak dan tolk daleč vozituser posted image user posted image .

no tole sem spregledala in čestitke tudi iz moje strani!

tokrat sem se mal uspela javit, moram ... user posted image  drgač mi  kr nekaj manjka, če se ne javim tukaj, zdej grem pa še mal pogledat v katalog za dopuste in potem še v recepte, tokrat še eno torto spečem, pol sem pa konc s tem za eno leto.

vsem lep (ne premrzel user posted image ) večer!

< Sporočilo je popravil loremi -- 3.6.2010 20:37:11 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
3.6.2010 20:36:07   
loremi
2x postnila user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
4.6.2010 0:50:03   
gigi1
Hmmmmm..... pozabla napisat (pri moški verziji)...ko te po vsem tistem piru scat prime.....in ne morš počakat do polčasa......skor obvezno gol pade, ko si na WC...pa so ponovitve, ampak nisi cele akcije  vidu.....ajoooooj tega pa ne upaš nobenmu priznat (če nisi glih v lokalu in vsi vejo, da te prostata je.be)...to je pa res neprecenljivo user posted image  user posted image  user posted image

Fidi ane? a ne? dokolenkice...mmmmmm, te pa dvignejo...kakobiset__emureklo...apetit user posted image  user posted image

Gretka ma zdej službico v domačem (no...preseljenem ;))  kraju user posted image  user posted image  user posted image

Miša moja, če kdo kej ve, veš ti  user posted image  Love you...pa hvala, ker si! Mooooja!!!! Uff mi je Toše zdej neki v glavi user posted image

Lanči  Wiiiiiii kakšna lepotička user posted image user posted image user posted image . Bom jutri objavila. user posted image

Miklca bemmumast bi človk od globalne korporacije pričakoval, da se ne grejo takih stvari user posted image . RTM user posted image

Loremi user posted image  ne me v zadrego spravljat user posted image . Na splošno pa priporočam ogled 1/4 in 1/2 finalnih tekem. So boljše k finale. V finalu je vsepreveč taktike - tudi, če gre na "nož" user posted image . Je preveč pomembna tekma, da bi kar napadali...in napad je bistvo (ker je meni obramba všeč user posted image   sploh pri Italjančkih) user posted image .

Elferji so pa zgodba zase!!! To je pa hudo! Sploh, če kakšen trener oceni, da ima dobljeno tekmo in najboljše stelce menja, pa v zadnjih minutah faše gol. Jojojjojojoooooooj pol se pa nič ne zgodi v podaljških iiiiiiiiin nima strelcev za elferje. Travma!!!
A sem vam približala zadevo?

Grem se našmu pridružit. Pridne bit! user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 4.6.2010 0:57:52 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
4.6.2010 8:05:38   
mausikaa
Žižetka naša, skoraj sem s stola padla, pa še na glas se ne morem smejat ker sem v službi...
nogomet, ah nogomet, pri nas je glih obratno, jaz padam na F1 ter delno na nogomet, moj F1 tudi videti ne more več...  

user posted image

FB? Lanči jest sem gor user posted image  

uf, petek je, ju3 mamo delovno soboto, zvečer se pa dobim z babjo družbo - gremo v kino - trikrat lahko ugibate kaj gremo gledat  user posted image  , jaz sem pa že danes koma...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
4.6.2010 8:38:32   
mausikaa
evo da še malo poskrbim za vas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pa še zajtrk za ta lačne

user posted image

pa za nostalgniče

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
4.6.2010 8:47:43   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

vidim da bo sedaj pa že počasi čas za morje, ko nam je maussi postregla s tako lepim kompletom poletnih hlačk user posted image user posted image . Maussi uživaj danes v kinu in babjem čveku user posted image

Žižek moj, any time, any place, zate vedno. user posted image

Loremi, to pa je bil roman včeraj, še Tolstoj bi ti ga zavidal. Glede MB, ti povem, da sem zelo vesela, ker sem zamenjala, meni je šlo v LJ zelo na živce, ker so me samo terali iz postopka v postopek, noben pa ni nikoli raziskal zakaj ne pride go vgnezditve. Še bolj me je pa sedaj poparilo, ko mi je dr. R našel tele hydrosalpise user posted image user posted image , ma hudič kako to niso videli v LJ, pa sem imela pri njih ma zihr 100 UZ-jev, v MB mi ga je pa našel na prvem. Posledično s tem hydro neki, itak ne more priti do vgnezditve. Mogoče bi se ti pa splačalo malo razmisliti o zamenjavi

Miklica, potem pa držim pestke, da tole maturitetno in študentovsko obdobje čimprej mine, da se ti zadeve na šihut normalizirajo

Zarja, kako je bilo na Gibonniju?

Fida, ti si tudi tak fuzbal fan, midva z mojim sicer nisva, ampak kakšno dobro tekmo je pa treba pogledati. Še dobro, da smo nabavili zalo heinekena in kokic, da bomo lahko kavčali pred TV-jem

Gretič, joj kolk sem jaz vesela, da ti je uspelo dobiti službo v home town, da se ti ni treba voziti, verjamem da je tole precej utrujajoče

Lana70, evo čakam, da bo Žižet imela cajt, da objavi sliko princeske, mogoče pa tekom dneva skočim pogledati na FB kaj je novega.

nč babe moje, gremo delati, da bomo zaslužili za pasje brikete in žemljo, vas pridem kasneje spet počekirati

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
4.6.2010 8:55:56   
mausikaa
in še zame user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=aKJn53FiLbI&feature=related

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
4.6.2010 9:39:12   
gigi1
Jutrčka user posted image

Evo naše Lizike user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Lanči srce hvala ti za stimuloacijo user posted image .
Ena fotka je žal tolk slaba, da se skoraj nič ne vidi in je nisem dala gor.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
4.6.2010 10:02:38   
Fidolina
Ooooooooooooooo, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, naša Lizika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Se je spomnim še kot pluska user posted image , zdaj pa tako prisrčno deteuser posted image . srečka Lanauser posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
4.6.2010 11:08:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

zakooooooonuser posted image user posted image user posted image , samo gužva taka za ****.....user posted image user posted image user posted image

Buba me glava za umret.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
4.6.2010 11:11:59   
zarja1
user posted image user posted image kakšni cukerčki.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.6.2010 11:19:53   
gigi1
Mausi F1? eeeeeehh...dobri stari časi, ko so nam učke počivale na Senni, Hillu, Alessiju, tamalmu Fitipaldiju, Coulthardu...Vožnje z avtodomom na dirke...popiti hektolitri piva in čakanje v kilometrski vrsti na WC...poslušanje dretja pijanih Avstrijcev v kempu GEEErHARD  BEEEEErGEEEEr (z unim njihovim R) celo noč.... ....ja, ja...tudi to smo dali skoz user posted image  Zdej pa nekako ni več isto user posted image . Ko je iz karavane odšel še Coulthard ni več nobenga za učke spočit. No, sedaj navijam za Alonsa...ampak niti približno ne tako goreče. Še imam doma srajco, pulover, jakno, kapo, celo čelado od Hilla user posted image  user posted image  user posted image
Pri meni se je bolj treba vprašati katerega športa ne spremljam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
4.6.2010 11:20:31   
gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

zakooooooonuser posted image user posted image user posted image , samo gužva taka za ****.....user posted image user posted image user posted image

Buba me glava za umret.....user posted image user posted image user posted image

Preveč pirčka? user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
4.6.2010 11:23:06   
gigi1

user posted image user posted image kakšni cukerčki.......user posted image user posted image user posted image

A to si mislila na Liziko, al na stimulacijo v toplesu? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
4.6.2010 11:56:20   
sonya1
Lana, kakšen lep otrok ! Vidimi, da znate, ko se stvari resno lotite, kar tako naprej user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
4.6.2010 12:02:14   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

uf, petek je, ju3 mamo delovno soboto, zvečer se pa dobim z babjo družbo - gremo v kino - trikrat lahko ugibate kaj gremo gledat  user posted image  , jaz sem pa že danes koma...

1) Shrek za vedno (sinhronizirano)user posted image
2) Shrek za vedno (podnapisi)user posted image
3) Shrek za vedno 3Duser posted image  ali mogoče Vojna Titanovuser posted image

A sem uganlauser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
4.6.2010 12:04:02   
Fidolina
Aja, bajdvej, a je kera že gledala seks v mestuuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
4.6.2010 12:09:06   
Fidolina
Gigi user posted image user posted image user posted image  za nočno šolo nogometa. Elferji user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......