loremi
|
čer, o ja, spet se se mal razpisale mismis zobato kolo, na rodilih, v telesu??? a tole prav berem?? (a tko se "po slovensko" temu reče) dobro, kaj vse bi potem tud men odkrili, če bi šla še na ktero drugo kliniko?? al pa bi me bli vsej kje drugje sposobni poštimat ma naj te zdej dobro porihtajo in jeseni štart na +! kaj ko bi kakega ljubljanskega direktorčka bolnic poslal tja v MB, da bi še v Lj. prišli do več časa za pozornost pacientkam, ne da se mormo že skor v čakalnici slačit miklarom ja božica, ma kje pa to delaš, da mate tako dolg delovnik ja ma eni se res ne zavedamo svojga delovnika, če je po sreči, oddelamo od 7. do 15. brez popoldanskih in nočnih. Nej te ne utrudi preveč, dopust bo pa itaaak pasal. ampak super da si se javila, smo te že mal pogrešal tu jst se bom tud jutr spravla rezervirat dopust, letos prvič planirava v juliju, do zdej sva šla vedno v avgustu, ampak morva pa gledat na €, moj je skor brez dela ostal in se potem tud tu vsak € pozna, rabiva pa dopust, nama letos ni blo lahko ... tko da sva izbrala ma eno destinacijo, tud ne bo najcnejš, ampak kak apartma se pa za dva verjetn ne splača , no al pa se motim, izkušenj s tem glih nimam, pa še nudistične plaže iščeva zarja manikura+pedikura, mhmm ena bo pa spedenana IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina ......in....... kje jih najdete, take smeške mislim IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Sonja - ma a ti gledaš kaj njihove nogce, pa ritke, pa kako jim jajčka plapolajo v vetru.... in dreski ki se lepjo na prepotene životce in laski zalepljeni na ustka, ušesca...in.... Hvala za razsvetljenje ker tudi meni do te razlage ni bilo jasno kaj vidite v nogometu. Ampak, kaj pa gledajo moški IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, ker jaz tudi po moško znam gledat... Taktika, virtuoznost, goli, obrambe, napadi, vprašljivi ofsajdi, kartoni, favli, sojenje....in ko naša reprezentanca igra na SP - kriki, veselje, žalost, kletvice, pivo, šinfanje sodnikov - NEPRECENLJIVO evo, neki more bit zanimivo, sej če bi bla pa to pretežno ženska igra, pa vemo, da bi blo vse skup začinjeno .... ma neeee z ženskimi telesi, ah kjeeee paaa, s štumfki na ženskih tačkah vendar gigi dobr da te imamo, nas v vsem razsvetliš in je prav fajn videt žensko, ki je zagnana tkole in se spozna in taka fenica tega nogometnega cirkusa morm rečt, da jst pa edino da kako tekmo svetovnega prvenstva pogledam (finale pa skor ziher), ker so te tekmne nekak res tiste, dobr odigrane, polno akcije, najrajš od športa pa gledam umetnostno drsanje, alpsko smučanje, plavanje in atletiko, no pa še kej se najde IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Greti - čestitke za novo službo . Upam, da se ti ni več treba vsak dan tolk daleč vozit . no tole sem spregledala in čestitke tudi iz moje strani! tokrat sem se mal uspela javit, moram ... drgač mi kr nekaj manjka, če se ne javim tukaj, zdej grem pa še mal pogledat v katalog za dopuste in potem še v recepte, tokrat še eno torto spečem, pol sem pa konc s tem za eno leto. vsem lep (ne premrzel ) večer!
< Sporočilo je popravil loremi -- 3.6.2010 20:37:11 >