|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
1.6.2010 11:23:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, me veseli da si danes bolje, jaz imam jutri uro ob 13.30, ali boš ti prišla tja, ali ti pošljem sms, ko bom fertik

ti povej kaj ti bolj ustreza.....lahko pridem tja, lahkose dobimo v Europarku na kafeju?user posted image

ti pošljem sms, ko bom fertik in se dobimo v Europarku na kafeju, v kafeju user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
1.6.2010 11:32:37   
zarja1

Zarja, me veseli da si danes bolje, jaz imam jutri uro ob 13.30, ali boš ti prišla tja, ali ti pošljem sms, ko bom fertik

ti povej kaj ti bolj ustreza.....lahko pridem tja, lahkose dobimo v Europarku na kafeju?user posted image

ti pošljem sms, ko bom fertik in se dobimo v Europarku na kafeju, v kafeju user posted image

Cafeterija pritličje torej, se slišimauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
1.6.2010 13:21:43   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kruce se ti ne zdi, da malo zapostavljaš svoj konzervasti harem zadnje čase?

Kruce, ti nas pa zadnje čase malo zanemarjaš

Hoj, evo mene, sej kdaj kaj preberem, za javljanje pa res zmankuje časa!
Evo mal stimulacije! Gigi, ni mojuser posted image

user posted image

Kje je ta €park, tudi mi jo bomo prot LJ, sicer na Rudnik pa vendar bi posrebal eno kavo z vami user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
1.6.2010 14:09:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks
Kje je ta €park, tudi mi jo bomo prot LJ, sicer na Rudnik pa vendar bi posrebal eno kavo z vami user posted image

Europark je v Mb-ju (vpadnica iz Titovega m).....

Horny Teddy

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
1.6.2010 19:06:35   
Fidolina
Ekole, pred 5 sekundami sem zaključila s službouser posted image .

Loremi - dobro opravi jutri user posted image
Mismisek - ti tudi user posted image . Z Zarjo se pa lepo obnašajta - da ne bo kakšnih incidentovuser posted image
Vsi dobro opravite jutri in lepo spančkajte danesuser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
1.6.2010 19:08:15   
Fidolina

Glede odnosov. Tudi naju so te postopki zelo zbližali. Včeraj je prišel s poti in sva po večerji še veliko debatirala. Mi je rekel, da je skoraj na vsakem koraku pomislil, kaj bi bilo meni všeč, kako bi se skupaj smejala dogodivščinam... in za zaključek: "Moški se mora v življenju opredeliti. Ali bo samski in zapravljal čas s "prijatelji" v brezveznih debatah, ali bo družinski človek. Jaz sem družinski človek. In mi2 sva družina!" Se mi je kar milo storilo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva tud družina. Pa čeprav samo dvauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
1.6.2010 21:52:40   
Naska
eh ja , drage moje,

fidi in gigi - pri nama je žal ravno obratno...

drugače pa evo še moja cvetka, imam eno sosedo, ki ves čas opreza, če sem že noseča al ne - saj ne vem, kaj bi hotela, al da se ji zjokam ali ne vem no. no in danes sem jo zelo prijazno pozdravila in rekla, da smo jo pogrešali, ker je kak teden ali dva ni bilo ona pa tako s pomenljivim pogledom kaže na moj trebuh (stala sem pa na hodniku s cekarji in sem seveda še z boki podpirala in mi je trebuh rahlo izstopil) - če kaj pričakujem. Ne, sem rekla. Ona pa no, potem si se pa zredila, saj to je tudi v redu. Jaz pa, ma kako me najdeš - ravno takrat ko shujšam za kakšno kilo in sem na dieti, da sem se zredila. v glavnem to se dogaja dokaj redno...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
2.6.2010 6:56:43   
sonya1
Gigi, kar milo se mi je storilo, ko sem brala, kako tvoj razmišlja o vajini skupnostiuser posted image . Car, tale tvoj mož.. Ko bi vedela, koliko je takih, ki razmišljajo drugače... user posted image  

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
2.6.2010 7:52:08   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

drugače pa evo še moja cvetka, imam eno sosedo, ki ves čas opreza, če sem že noseča al ne - saj ne vem, kaj bi hotela, al da se ji zjokam ali ne vem no. no in danes sem jo zelo prijazno pozdravila in rekla, da smo jo pogrešali, ker je kak teden ali dva ni bilo ona pa tako s pomenljivim pogledom kaže na moj trebuh (stala sem pa na hodniku s cekarji in sem seveda še z boki podpirala in mi je trebuh rahlo izstopil) - če kaj pričakujem. Ne, sem rekla. Ona pa no, potem si se pa zredila, saj to je tudi v redu. Jaz pa, ma kako me najdeš - ravno takrat ko shujšam za kakšno kilo in sem na dieti, da sem se zredila. v glavnem to se dogaja dokaj redno...

lahko bi ji rekla tkole: ja pričakujem, da mi bo kdo pomagal nesti vse te cekarje v stanovanje!  user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
2.6.2010 7:54:25   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Glede odnosov. Tudi naju so te postopki zelo zbližali. Včeraj je prišel s poti in sva po večerji še veliko debatirala. Mi je rekel, da je skoraj na vsakem koraku pomislil, kaj bi bilo meni všeč, kako bi se skupaj smejala dogodivščinam... in za zaključek: "Moški se mora v življenju opredeliti. Ali bo samski in zapravljal čas s "prijatelji" v brezveznih debatah, ali bo družinski človek. Jaz sem družinski človek. In mi2 sva družina!" Se mi je kar milo storilo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva tud družina. Pa čeprav samo dvauser posted image user posted image user posted image user posted image

družina sta dva, ki se imata rada, ki sledita istim ciljem in ki zaupata en v drugega!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
2.6.2010 8:09:27   
zarja1
Dobro jutro babe žabe......

pa user posted image user posted image user posted image  pri nas spet dežuje..........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mismis, Loremi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naska jaz sem sicer bolj take freh narave user posted image  pa bi sosedi, ki očitno ne zna nehat in se ne zna o ničemer drugem pogovarjat, ziher našla nekaj, da vrnem žogico......taki, ki samo drezajo in vtikajo nos tja kamor jim ni mesto so ponavadi sami zakompleksani user posted image  do amena. Verjemi, jaz imam sodelavko, ki je takšen pacient (diagnoza: ubožjomaterzabitakotnoč.....user posted image user posted image user posted image ). Pa ne pretiravam. Drugače pa Mausi super odgovor si ji našla.....user posted image user posted image user posted image

Gigi, Fidi tud jaz mam to srečo pod soncem, da ob meni stoji tak ded, pravi ded, na mestu. Čeprav vsake tolko pa le reče pomenljivo user posted image ;"Srce, mene kliče gostilna in fuzbal s kolegi"

Sonya, Lana, Kruce helov.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
2.6.2010 9:08:38   
gigi1
Jutrčka user posted image

Mišu moj dobro opravi danes user posted image  user posted image  user posted image
J. je kar dobro hvala user posted image . Zadnje dni ga zdeluje vreme, na splošno je pa bolje user posted image  user posted image  user posted image
Moj avto? Mam tako gužvo v službici, da sem se včeraj privlekla domov ob 21h. Bom videla kako bo danes.
Kako je s tvojim študijem? Kdaj je izpit?

Loremi kaj imaš ti danes? Oprosti sklerotičnemu Žižeku, res mi je ta info nekam poniknila user posted image . V vsakem primeru navijam user posted image  user posted image  user posted image

Fidi sva v službi glih-glih, pa doma očitno tud user posted image

Kruce nisem niti pomislila na to, da bi svoje premoženje na ogled postavil user posted image . Ti se raje večkrat oglasi in napiši kako ste, kot da nam limaš te slikice. Res ne delujejo nič stimulativno user posted image

Naskič user posted image  žal se tudi to dogaja, da veza zaradi tega zelo trpi user posted image . Upam, da bosta to prebrodila.
Glede sosede..tudi jaz imam eno tako...firbčno. Pa kaj češ, malo jim je dolgčas in se radi ukvarjajo z drugimi. Jaz ji kar ustrežem in povem, da se ne smuka preveč naokoli user posted image . Pa zelo sem prijazna in nisem nič več tako zanimiva user posted image

Sonya tale moj mužič pravi, da mu gredo taki najbolj na živce. V moški družbi so veliki frajerji (sploh, ko imajo nekaj pirov v riti), ko je žena zraven pa kar trokirajo. In jih potem ne marajo peljati zraven. Ponavadi so pa žene teh primerkov zelo zanimive, duhovite in bolj zažigajo v družbi...

Zarči moj še za to ni user posted image . Fuzbal gre večkrat gledat kar na štadion in ko je doma, komaj čaka da se vsede v fotelj in odpre pirček. Zraven se pa reži mojim komentarjem in živčnosti. Najboljš je sploh, ko igra naša reprezentanca. Najprej gledam tekmo v sede, potem vstanem in začneh hodit gor-dol, potem sedim na naslonu od sedežene, čez nekaj časa že stojim na sedežni, na koncu tekme pa visim z lustra (no tole zadnje sem malo preterala, ostalo je pa čisto res). O glasovih, ki jih ob tem spuščam...pa raje ne bi user posted image . Ja, kdo bi tak šov zamenjal za gledanje fuzbala v lokalu? user posted image  user posted image  user posted image
Polubčkaj mi Mišiko in uživajta na kavici user posted image

Mausi lupčka user posted image

In vsem ostalim tudi user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
2.6.2010 9:29:38   
Fidolina

Ekole, pred 5 sekundami sem zaključila s službouser posted image .

Loremi - dobro opravi jutri user posted image
Mismisek - ti tudi user posted image . Z Zarjo se pa lepo obnašajta - da ne bo kakšnih incidentovuser posted image
Vsi dobro opravite jutri in lepo spančkajte danesuser posted image .

Loremi - zgleda da jaz malce zamutila in mislila, da imaš tudi ti danes UZuser posted image . Sem prehitro prebrala v službiuser posted image . Vseeno pa velja, da dobro opravi danes - pač vse user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
2.6.2010 9:32:38   
Fidolina
Vsem en zelo lep danuser posted image user posted image user posted image .

Kdaj imaš Mausi razgovor v MB?user posted image  Da te vemo nadzirat, če si res šlauser posted image

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 2.6.2010 9:34:44 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
2.6.2010 10:03:32   
loremi
ojle

na hitro en moj dnevni raport

gigi am ja, nič nisi ti zgrešila, ker drugega kot službo in popoldan psihologinjo nimam dans, edin še kuhat kosilo, kar mi trenutno res ne diši ... sem včer sam pestke za dans zažežela mismis, pa spotoma napisala, da pomalem pogrešam akcijo, čeprav je vse prej kot prijetna ... pa je fidolina mislila, da sem že v akciji user posted image

fidolina boste pa jeseni držale pestke zame, ko grem spet pod nož, ker zdej ob dveh abrazijah niso nardili nič user posted image  in potem, enkrat, drugo leto spet nova borba ...

mismis zakaj še enkrat laparo+histero?? jaz grem zdej "samo" na histero, da poberejo vse, kaj je ostal in se nabral ob mojih sončkih
dobro opravi danes!

naska ena soseda od tam, od koder je moj doma, ima vsakič, ko imam kako kilo več user posted image , že študira in druge sosede sprašuje, če smo kej naročil, zdej ko sva pa to doživela, pa spet sosedam razlaga, da kakšno tragedijo je moja v.d. tašča doživela ... mah, nimaš kej, nekateri ne morjo iz svoje kože.

Najprej gledam tekmo v sede, potem vstanem in začneh hodit gor-dol, potem sedim na naslonu od sedežene, čez nekaj časa že stojim na sedežni, na koncu tekme pa visim z lustra (no tole zadnje sem malo preterala, ostalo je pa čisto res). O glasovih, ki jih ob tem spuščam...pa raje ne bi user posted image . Ja, kdo bi tak šov zamenjal za gledanje fuzbala v lokalu? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
ja točn tko, že zarad tvojega šova je pol tolk bolj zanimivo ... a pol praviš, da bo pri vama zdej zarad tebe tv cel mesec ob času tekem prižgana user posted image

mejte se vsi lepo in naj vas ne zebe user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
2.6.2010 12:04:25   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Najprej gledam tekmo v sede, potem vstanem in začneh hodit gor-dol, potem sedim na naslonu od sedežene, čez nekaj časa že stojim na sedežni, na koncu tekme pa visim z lustra (no tole zadnje sem malo preterala, ostalo je pa čisto res). O glasovih, ki jih ob tem spuščam...pa raje ne bi user posted image . Ja, kdo bi tak šov zamenjal za gledanje fuzbala v lokalu? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
ja točn tko, že zarad tvojega šova je pol tolk bolj zanimivo ... a pol praviš, da bo pri vama zdej zarad tebe tv cel mesec ob času tekem prižgana user posted image

mejte se vsi lepo in naj vas ne zebe user posted image

Mal me skrbi, ker naši igrajo tekme čez dan user posted image . Bova očitno oba gledala tokrat v lokalu. Bo treba kakšno uro dopusta vzet user posted image . Najhujš je pa to, da se bom mogla kontrolirat, da ne vidijo glih vsi kakšne jaz zganjam ob gledanju tekem user posted image  user posted image  user posted image

Fidi desi se i najboljima user posted image . Tole kukanje v službi je včasih res...

Madoniš je mraz user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
2.6.2010 12:30:19   
lana08

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
2.6.2010 13:24:19   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

user posted image

Love you user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
2.6.2010 14:36:40   
mausikaa

Kdaj imaš Mausi razgovor v MB?user posted image  Da te vemo nadzirat, če si res šlauser posted image

jao, nadzor na celi črti user posted image   13.30

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
2.6.2010 14:37:07   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

user posted image

Lana mene tudi zebe user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
2.6.2010 15:32:36   
lana08

user posted image

uu sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
2.6.2010 17:21:37   
mausikaa
O jebote zenska user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
2.6.2010 17:46:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Danes si imela? Če pa smo mi z Mismis tudi bli tam........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj nisi povedala?

Gigi naslednjič ima da prideš zraven brez pardona.

Mismis, ti in tvoj sta zakoooon!!!!!!

Tak zdaj pa pod tuš in ležat.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
2.6.2010 18:25:50   
lana08

O jebote zenska user posted image

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
2.6.2010 19:06:25   
Fidolina

Danes si imela? Če pa smo mi z Mismis tudi bli tam........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj nisi povedala?

Mausi zeza in hoče skrit kdajuser posted image , a ne more, ker Fidolina vse veuser posted image  .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......