valči
|
Skuštrana,joj,kot bi sebe brala,res.Več,enasko mislim,ful sem srečna,da ima Nina že 2.5 leti.In da je vse za mano,kmalu plenice,še nočno zliframo,pa konec!Jaz,velik ljubitelj dojenčkov,sem postala naveličana le teh.Nič kaj me ne ganejo.Dobila sem nečakinjo.Jo z veseljem pocartam-ko Nine ni blizu,če ne je metanje po tleh In z velikim veseljem jo dam svakinji nazaj Ja,si ne bi mislila,da bom kdaj taka.Samo ti dojadi z leti,res.Nino sem skoraj 2 leti dojila,prej starejšadva,vmes mini pavze.Ja,vesela sem,spijo mi,kot polheki.Veš drugo leto,boš ti na mojem mestu.Vsi trije bodo spali. Le ne vem,kdaj nehajo kričat??Pa sitnarit??To je morda do pubertete živa,pozdravi se hitro,držim pesti.Veš,vse je za tabo prišlo,hiter tempo med ,skoz akcija,hitenje.Sedaj miceno mira in imunski sistem ti je padel.Jaz sem po Nini kar imela težav z vročino,ma ni to fajn.Mine,ko se pobereš malo.Ozdravi in upam,da ti bodo fantki pridni tačas.Mezinček je taki lepi,da joj.Koliko jer bila teža,več kot 3500?Ker bucko zgleda.Luškan malček.