|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset___ke007
8.5.2010 13:21:23   
skuštrana
Živa, user posted image user posted image to se pa nič lepo ne bere...Upam da čimprej pridete k sebi.

Joj, punce moje, jaz sem pa tako zelo vesela da bo naš Oton že skoraj eno leto star in da je vse to za menoj, nosečnosti in to...Uh, moja prijateljica ima rok novembra ( ima tudi desetko07) in priznam da ji čisto nič ne zavidam. Nekako mi je dovolj teh nosečnosti, pa dojenja, previjanja,nespanja ( arsen se še vedno zbuja ponoči, včasih tudi na eno uro ali manj, da o Otonu ne govorim)...Uh... Ko pomislim nazaj, zadnjih 6 let sem noseča ali dojim user posted image user posted image prav občudujem ženske, ki imajo po 5,6 ali več otrok....

Desetka, Kasija a prideta? Mi bomo tu, izgleda da tudi v četrtek, tako da...Vabljeni user posted image

Mei tai, če bi katera imela, imam jaz še enega, novega seveda, mi je ostal od prodaje, ga dam za minimalno ceno - beri nabavno user posted image

Nosilke, user posted image user posted image a vam naštejem user posted image Mei tai, pouch, Ellaroo trak, Dydimos trak, sling z obroči, sleepy wrap, sedaj pa razmišljam o Boba carrierju ( itak, ker jih bomo uvažali na Hr user posted image )... Največ pa trenutno uporabljam pouch.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
8.5.2010 14:39:45   
skuštrana
Punce, a je katera cepila otroka za pnevmokok? Oton ima spet gnojno vnetje srednjega ušesa, tretjič v kratkem času in sedaj brskam malo za informacijami kako in kaj....Ker takole pa res ne more it več naprej. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
8.5.2010 22:15:44   
valči
Skuštrana,joj,kot bi sebe brala,res.Več,enasko mislim,ful sem srečna,da ima Nina že 2.5 leti.In da je vse za mano,kmalu plenice,še nočno zliframo,pa konec!Jaz,velik ljubitelj dojenčkov,sem postala naveličana le teh.Nič kaj me ne ganejo.Dobila sem nečakinjo.Jo z veseljem pocartam-ko Nine ni blizu,če ne je metanje po tlehuser posted image In z velikim veseljem jo dam svakinji nazajuser posted image Ja,si ne bi mislila,da bom kdaj taka.Samo ti dojadi z leti,res.Nino sem skoraj 2 leti dojila,prej starejšadva,vmes mini pavze.Ja,vesela sem,spijo mi,kot polheki.Veš drugo leto,boš ti na mojem mestu.Vsi trije bodo spali.
Le ne vem,kdaj nehajo kričat??Pa sitnarit??To je morda do puberteteuser posted image

živa,pozdravi se hitro,držim pesti.Veš,vse je za tabo prišlo,hiter tempo med user posted image ,skoz akcija,hitenje.Sedaj miceno mira in imunski sistem ti je padel.Jaz sem po Nini kar imela težav z vročino,ma ni to fajn.Mine,ko se pobereš malo.Ozdravi in upam,da ti bodo fantki pridni tačas.Mezinček je taki lepi,da joj.Koliko jer bila teža,več kot 3500?Ker bucko zgleda.Luškan malček.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
9.5.2010 21:04:40   
10ka
pingi - ma nisem se še pravila k frizerju... ni časa. se pa še nisem odločila al grem v btc ali v leclerc.

živa - user posted image tale kalvarija z zdravniki. upam, da si že kaj boljše

skuštrana - jap, se vidimo v celju. a mi lahko pošlješ svoj mobitel na zs?

2ursae - zaenkrat še sledim tvojemu nasvetu o večernem učenju. zato bom za večerni babji čvek razpoložljiva šele junija...

sem bila cel teden več ali manj mama samohranilka in čist zmatrana od vsega. tudi mene so 3.5 leta nosečnosti in dojenja kar zdelala in kar nervozno rabim spremembo. včeraj zvečer sem tako šla na dan elektornike v križanke user posted image in to z vip vstopnico user posted image . plesala in se zabavala, prišla domov zgodaj zjutraj, ter danes cel dan prespala in prelenarila v miru. moj dragi je punce peljal k sorodnikom na gorenjsko user posted image . moram rečt, da mi je kar pasalo user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   RE: Deset____ke007
10.5.2010 8:57:07   
janja
Najprej čestitke Živa! Upam, da si že kaj bolje, o slovenskem zdravstvu pa ne bi razpredala.

sanwebdra - moje sožalje. Jaz sem obe babici izgubila v roku dveh let, ko sem bila stara 10 in 12 let, dedka pa pri 30 ih, no lani pri 36 pa še prababico (je umrla v 100. letu).

klaudia - a vneseš na seznam še podatke za Andraža (7.9.2003).

Za prvi maj smo bili malo doma in malo na morju. Otroka sta ful uživala. Malo smo metali kamenčke v morje, pa z vlakcem smo se peljali, pa trampolin... Urban je končno odvrgel dnevno plenico. user posted image Skratka imeli smo se zelo lepo. Je pa prehitro minilo.

sanwebdra - ja kaj pa si ti počela v Šiški? Čisto lahko da si me videla, saj tam živim.

< Sporočilo je popravil janja -- 10.5.2010 8:58:31 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
10.5.2010 21:22:26   
Ulaa
živa Cestitke za novega clana!!! Pa da nisi bila ti v nasem ZD??

Mislim, meni se je to dogajalo danes. Moj dohtar ni delal in je narocil eni drugi naj me vzame (mimorgrede je tudi direktor ZD), in se mi je baba iz ordinacije ven drla, da me ne bo vzela , user posted image user posted image user posted image potem pa sem bivakirala se ene 3 ure da se me je usmilila naslednja izmena, dobim AB in v lekarni ugotovim da samo za 5 dni ne pa za 10, in moram ponovno do mojega dohtarja ki zaradi bolezni ne dela user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kaj naj.

2ursae user posted image user posted image za vrtec, in seveda za prihajajocega novega clana!!

Mi smo bili pa okrog prvega maja na morju in je nas N. takooo uzival, mislim res, prav spocila sem se. Smo se parkirali na plazo in kangle ter lopate pa gas.... Plavanje je bil pa sploh uzitek!!

Vanili
a si se ti malo Jullala? Se mi je zdelo da sem te s kotickom ocesa videla, pa nisem ziher.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
10.5.2010 22:31:11   
janja
Joj me je kar groza kar pišete o dohtarjih. No, jaz HB še nimam take negativne izkušnje (tudi pri otrocih ne). Mogoče je krivo to, da hodim privat koncesionarju, če pa so na dopustu pa ponavadi nadomešča drug koncesionar. Ti pa zaenkrat ne komplicirajo tako.
Ja, bolančki dejte se hitro pozdravit, pa da se še kaj vidimo pred letnimi dopusti.

Zdej pa... lahko noč.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
11.5.2010 11:43:03   
VANILI
Ulla, ja zakaj me pa nisi pocukala za rokav?! Ja sem bila in mi je bilo ok, sicer kaj novega ni povedal, me j pa presenetilo njegovo energetsko stanje, če se lahko tko izrazim - precej medlo je deloval. ne vem ali je ovira njegov trebuh ali je bil kaj bolan. Ga imam v spominu kot bolj energičnega :)

Jutri pa se že veselim predavanja dr. Viljema Ščuke, ki je stručko na kubikuser posted image !!!

Na hitro jaz še kaj - Teo ma fazo, ko se me drži kot klop. Pa nisem nič drugačna do njega. Zjutraj tarna, ko gre k stari mami svoji, da a jaz bom pa kar sam?! "Ti greš v službo, ati gre v službo, Živ gre v šolo ... jaz bom pa čist sam sam ..."

2ursae - sem te že sprašvala, pa nisem zasledila odgovora - kje je muzej železniški?

Lepo pozdravljene vse in tudi jaz upam na kakšno snidenje!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
11.5.2010 15:19:06   
Klaudia
Samo na hitrco:

To soboto zjutraj bi spet lahko naredile srečanje v LJ če je katera za.
Vreme bo tako ali tako slabo

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
11.5.2010 16:35:40   
2ursae
vanili, sori user posted image : žel. muzej je na Parmovi, nasproti Zavoda za zaposlovanje.

http://www.slo-zeleznice.si/podjetje/onas/zelezniskimuzej

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   RE: Deset_____ke007
11.5.2010 21:48:53   
majoli
vanili, pri nas je podobno stanje; M je obseden z mano, oči se z njim lahko samo igra in to je vse. Tudi on pravi, da je pri babi čisto sam... Nama je pa včasih že kar hudo, ker tako zavrača očija. Ne sme ga peljat na wc, ne sme ga guncat, potiskat na kolesu... noro. Ampak včasih sva kar stroga in rečeva, da npr. jaz ne morem, ker moram delati kaj drugega in da ga bo oči, ampak se še takrat raje odloči za kakšno varianto, ki ne vključuje sodelovanje očija. Ravno včeraj je mala trma raje ful hodila, kot pa da bi dovolil očiju potiskati njegovo kolo ali pa ga nesti. Ne, raje peš, pa mene za roko.

Jaz pa berem Znanost o vzgoji in mi je zelo všeč.

2ursae, mene si tudi spregledala in ponavljam vprašanje: katera očala imata tvoja dva tamala, kaj priporočaš? Hvala, lp vsem!

< Sporočilo je popravil majoli -- 11.5.2010 21:50:02 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   RE: Deset______ke007
11.5.2010 22:35:13   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

2ursae, mene si tudi spregledala in ponavljam vprašanje: katera očala imata tvoja dva tamala, kaj priporočaš? Hvala, lp vsem!

user posted image user posted image es sem lolek, da ga iščeš user posted image : imata očala Bole, kupljene v Clarusu v BTC. Za kar razumno ceno, se mi zdi. Bor ima take plastične, zelo upogljive, se jih sploh ne da zložit in mu nucajo že 2. sezono user posted image . Priporočam.
In vprašala si tudi, če so Benetke primerne za naše oktobrčke. Odgovor je: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image , maš vlak pa barko pa za golobi se lahko podi, okoli vodnjakov leta, gleda z mostov. je pa res, da sta se fanta veliko tudi zabavala skupaj, tko da ne morem rečt, kaj bi bilo, če bi bil sam.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 11.5.2010 22:36:20 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
12.5.2010 8:17:10   
janja
Moram hitro nekaj napisat, preden nas pogoltne naslednja stran.

Jaz sem naša malčka prijavila za DM Oskarjev tek, ki bo v Tivoliju 5. junija 2010. Baje ni nič kunšt, ker itak lahko tečejo z mamicami in očki. Ni mi pa še jasno kako bom uskladila z Živ Žav-om, ki ga vsako leto organizira Andersenov vrtec in je na isti dan. Sta pa obe prireditvi res dobri in mi je škoda izpustiti eno ali drugo. Lansko leto smo se na Živ žavu celo vozili z gasilci, jahali policijskega konja, božali lavinske pse, pekli piškotke in se udeleževali raznih delavnic. Res je bilo super in ne dvomim, da bo letos tudi tako. Še kakšna interesentka?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
12.5.2010 10:10:48   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

user posted image user posted image es sem lolek, da ga iščeš user posted image : imata očala Bole, kupljene v Clarusu v BTC. Za kar razumno ceno, se mi zdi. Bor ima take plastične, zelo upogljive, se jih sploh ne da zložit in mu nucajo že 2. sezono user posted image . Priporočam.

popravek: Bor ima očala Julbo, Anže pa Bolle. Sorči user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
12.5.2010 13:18:13   
Ulaa
2ursae: user posted image user posted image ..bila je tako prikupno zmedena.....

Vanili: sem prisla zadnje minute in je bila tam guzva, in ko sem pograbila se slusalke in se obrnila da te poizkusam pocukat za rokav, te nisem vec videla.
Ja meni se je tudi zdel bolj kot en lenivec user posted image
srecanje: mi gremo na eno ohcet, tako da ostale ki boste tam - lepo se imejte!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
12.5.2010 14:40:41   
živa
Ma ko ima user posted image mlade ...

N. sem dala včeraj v vrtec, čeprav samo čakam, kdaj spet nabaše vročino, no, in me zdajle kličejo iz vrtca, da se je čvergi!!! zbudil z 38,3 vročine user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam dost. Dajem odpoved user posted image . Ne vem, zakaj je bolezni nikakor nočejo sprejeti user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.5.2010 15:35:06   
pingi
Živa, pri vas se pa tale hudiček kar preveč sprehaja naokroguser posted image  Držte se!

Klaudia, jaz sem načeloma za! Mislim za sobotouser posted image

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.5.2010 20:46:22   
živa
Aja, sem pozabila povedat, da je imel seveda tudi N. vročino, ko je prišel iz vrtca. Sicer spet tako nizko, da se niti ne počuti slabo, ampak vseeno. Imam do nadaljnjega vse štiri moške doma user posted image .

Zdaj čakam, da še mezinček kaj nabaše. To bo vrh ledene gore user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.5.2010 21:31:43   
2ursae
živa, jaz se kar pridružujem tvojemu klubu user posted image :
imam vnete sinuse sem doma na bolniški, ki seveda ni bolniška, ampak nega za B., ki ima bronhiolitis in za A. ki ima vročino - ne hudo in le zvečer, tko da sem ga preventivno raje imela doma. OK, je že tolko v redu, da gre A. kljub kašljanju (danes ni imel vročine) ju3 v vrtec, B. pa rabi le še inhalacije, sicer je pa tudi v redu. Edin mene še glava matra, pa včeraj sem bruhala ... HB nimam še enga dojenčka na skrbi, tako kot ti, čeprav me melo skrbi za pikico v trebuhu, ker se mi tole že kar dolgo vleče. Pa še mož ful dela, tko da dobim pomoč šele ob petih popoldne. Takrat pa se zvalim na kavč in za urco, dve izginem v mižule user posted image .

Po drugi strani sem pa vesela, da smo bolni vsi naenkrat, saj bomo - upam - relativno hitro zaključili. Najhuj mi je, ko zbolevamo eden po eden in smo tudi po tri tedne priklenjeni noter. Imam raje, da je trpljenje bolj skoncentrirano in krajše user posted image .

saj bo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.5.2010 21:55:48   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Samo na hitrco:

To soboto zjutraj bi spet lahko naredile srečanje v LJ če je katera za.
Vreme bo tako ali tako slabo

jaz ne morem žal. se pa lepo imejte.

v celju je bilo super. lepo te je bilo videt skuštrana.

živa in 2ursae hitro se pozdravite user posted image user posted image  pa živa tele bolezni se bi vas lahko res kaj bolj ognile.

vanili, pri nas je podobno stanje; M je obseden z mano, oči se z njim lahko samo igra in to je vse. Tudi on pravi, da je pri babi čisto sam... Nama je pa včasih že kar hudo, ker tako zavrača očija. Ne sme ga peljat na wc, ne sme ga guncat, potiskat na kolesu... noro. Ampak včasih sva kar stroga in rečeva, da npr. jaz ne morem, ker moram delati kaj drugega in da ga bo oči, ampak se še takrat raje odloči za kakšno varianto, ki ne vključuje sodelovanje očija. Ravno včeraj je mala trma raje ful hodila, kot pa da bi dovolil očiju potiskati njegovo kolo ali pa ga nesti. Ne, raje peš, pa mene za roko.

majoli a to od vedno hoče biti stabo ne z očijem? a je to bolj faza? nenavadno zveni. e in g imata oba enako rada, morda očija včasih bolj obsedata, ker je manj doma. daj bolj podrobno pojasni?
Kaj je to znanost o vzgoji?

janja jaz ne vem kako bom s prireditvami. se konec meseca vračam v službo in sem čisto še zmedena kaj in kako bo to... ampak hvala za teke informacije, vedno prav pridejo!!!

< Sporočilo je popravil Kasija -- 12.5.2010 21:58:02 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.5.2010 22:42:00   
majoli
2ursae, hvala. Pa hitro se pozdravite.

živa, user posted image user posted image user posted image user posted image

klaudia, jaz imam to soboto delovno, žal.

kasija, tole maksovo vedenje traja že kak mesec. Je pa mogoče bolj izrazito po barceloni. Mogoče misli, da me je oči na silo odpeljal tja in s tem stran od njega user posted image . Knjigo Znanost o vzgoji je napisala Margot Sunderland. V knjigi piše kako vsakdanja komunikacija z otrokom vpliva na njegove razvijajoče se možgane. Knjiga na podlagi znanstvenih raziskav dokazuje, da bodo otroci, katerih čustva, občutki, izbruhi jeze, so razumljeni in upoštevani, odrasli v ljudi, ki bodo manj depresivni, manj anksiozni in bodo znali bolje obvladovato jezo in se odzivati na stresne situacije. Je priročnik o vzgoji, ki nas seznanja z znanstvenimi dejstvi, kako je najbolje vzgajati otroka. Poudarja kako je pomembno dotikanje, smeh, igra in kako to spodbuja hormone, ki povečujejo sposobnost za ljubezen do življenja. V knjigi najdeš praktične nasvete o spanju, joku, igri in ustvarjanju čustvenega ravnovesja za vse življenje. Priporočam!
Pa še tole sem hotela napisati; pred časom si napisala, da se ti zdim umirjena mamica. Že mogoče, ampak lahko je meni samo z enim. Res vas fuuuul občudujem, ko imate več otrok. In še nekaj je res; Maks je en tak zelo priden in umirjen fantek. Če bi imela kakšnega gavnarja, bi se meni tudi sfecljalo.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
13.5.2010 8:01:36   
janja
Klaudia - jaz tudi ne morem v soboto. Imam (končno!!!) naročeno frizerko, pa še oči mi pride popravit električno napeljavo. Žal. Pa drugič.

Živa  user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa čimprej se pozdravite.

majoli - tvoj primer me čisto spominja na Andraža, ko še nismo imeli Urbana. Takrat je bil tako priden fantek, ampak priklenjen name. Končno sem bila tudi jaz tisti, ki se je največ ukvarjala z njim in ga vlekla naokrog kot mladega mucka. Ko je prišel Urban, pa so se stvari spremenile. Čeprav se še vedno veliko ukvarjam z njim (beri: več kot z Urbanom), je postal neubogljiv, izsiljuje...tako da sploh ne vem kaj naj naredim. V šoli skoraj vsak teden poslušam, kaj vse je spet ušpičil. No, ravno včeraj sem bila na govorilnih urah in so mi tudi vzgojiteljica in varuški pritrdili, da je sicer priden (kar se tiče šolskega dela), drugače pa se obnaša kot bi bil hiperaktiven. Pri vsaki pi**** je zraven. Sicer uboga, ko ga opozorijo, a kaj ko kmalu spet najde kaj drugega in jovo na novo. Najhuje pri tem pa je, ker vse te negativne stvari prenaša na Urbana. Zdej se že on grdo obnaša...mi odgovarja, tepe, meče stvari po zraku, kriči in izsiljuje. Zdi se mi, kot da sem v začaranem krogu. Iščem dobro vilo, ki mi bo pokazala pot ven.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
13.5.2010 21:13:06   
10ka
ejejej, živa in 2ursae - pikepoke naj čim prej primejo user posted image user posted image user posted image

v soboto jaz žal ne morem, se pa z veseljem dobim kdaj drugič.

mi imamo pa pravo kalvarijo s spanjem.user posted image punci zdaj spita skupaj v sobi in ful zbujata druga drugo.

katja zaspi prva. čez kakšne pol ure začnemo spat spravljati še tjašo.  ta mora še vsaj dvakrat lulat, pa dude je treba umit, pit je treba, itd... ko zaključi s temi nujnimi opravki, končno prižgemo uspavanko in v upanju zapustimo sobo. če se katja ob vsej tej kalvariji ne zbudi, pa tjaša vstane iz postelje, prižge luč, vzame katji dudo in začne kričat "KATJA! ZBUDI SE! JAZ NE MOREM SPAT!!!"  seveda ubogega dojenčka skoraj kap zadane ob takem napadu...noči so načeloma kar ok (trkam na les - tok tok tok), samo dovolj hitro morava odreagirati, če se katera izmed punc zbudi. kajti, če se sredi noči zbudita obe, je to cel žur in uspavanje postane nemogoča misija... zadnje dni se katja zbuja med peto in šesto zjutraj!!!! jaz jo seveda hitro prestavim v zakonsko posteljo, da vsaj pe malo poležim, ko ona kolovrati med nama. ker če zbudi še tjašo, moramo vstati vsi (oz. vse, on spi dalje)...

...in danes zjutraj sem katjo spet prestavila v zakonsko posteljo ob pol šestih zjutraj. dojenčica naju je malo cukala, nama vtikala prste v nos in vsake toliko kaj povedala. brez problema se je dalo dremati ob njeni telovadbi. ob šestih se je začel moj predragi pritoževati, da to pa ne gre naprej, da on ne more spat in naj to zrihtam. kolk sem ratala jezna!!!user posted image user posted image user posted image ker ob zgodnji uri še nisem bila sposobna govoriti, sem se v mislih skregala z njim in se s katjo pobrala iz spalnice. potem se pa zanalašč obe punci odpeljala od doma. tako da je bil celo jutro in dopoldne čisto sam doma in se je lahko v miru naspal. in zanalašč ga nisem zbudila, čeprav je imel ob devetih tenis. še mobitel bi mu skrila, če bi ga našla. nisva se slišala in videla do večera, ko je prišel domov iz službe. cel dan sem užaljeno kuhala mulo in ga nisem niti enkrat klicala. on pa tudi mene ne!!!

vsekakor, zvečer mi je povedal svojo verzijo zgodbe. ponoči ga je katja nekaj mučila in jaz sem jo odstranila.  zbudil se je malo pred deveto, čisto sam v stanovanju in v blaženem miru. spočit se je pripravil za tenis, po tenisu šel v službo in cel dan sploh ni vedel, da sva skregana. mislim, blagor mu.

jaz si bom pa resno kupila zamaške za ušesa, da bom lahko ponoči mirno spala, pa naj se ob ukvarja z malimi razgrajačkami. ker tole spanje, ojojoj, kolk ga pogrešam

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
14.5.2010 11:38:54   
Kasija
10ka kako znaš ti katastrofalne zadeva sprejet na humoren način. user posted image

majoli hvala za tolažbo, se pri elianu včasih res zasekiram, kako sem na kratko z živci user posted image
sicer pa včeraj je mož peljal gala  dopoldan k svojim staršem, jaz sem imela čistilno akcijo. in ni hotel več k meni po vrnitvi, je trmasto stegoval roke k očiju in jokcal. po moje je imel prvič očija čisto zase več kot 5 minut in je bil preč od sreče. sem pa jaz odpadla povsem.

punce, lepo vas je brat!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
15.5.2010 16:23:25   
majoli
10ka, tale tvoja zgodbica zveni še kako znano. Jaz včasih rečem Maksu, da naj bo zelo vesel, da je fantek, saj lažje furajo skozi življenje. Vsaj meni se tako zdi.

Stanje doma se zelo umirja; oči lahko maksa že skopa, mu bere, danes sta morala preživeti dopoldne sama in sta se imela super. Zdaj imam pa tudi prosto popoldne, sta šla sama na en r.d. in to brez solz ob slovesu. V ponedeljek grem pa za pet dni z učenci v šolo v naravi tako, da bo moj fantek itak moral preživeti brez mene.

Mi je pa zelo všeč, ko se zadnje čase prav stisne k meni in me ful objema in lupčka. Res paše, ker maks nikoli ni bil za te stvari. Zdaj pa prav reče, ko mu vrnem objem:''Ne, te bom jaz sam objel.''In potem me objema in se mazi, ko mala mucka. Malo moram počakati, potem ga pa lahko stisnem. Srčka mojega...

Lep vikend!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?