|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
26.5.2010 12:48:12   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Helou!

Evo, tudi naš vrtičkar je odšel na kmetijo - brez težav. Ni bilo take gužve kot pri vas, Nika. Samo 1 avtobus - 17 otrok, vsakega je pripeljal samo 1 starš, nobeden ni fotografiral user posted image  Prav luštno je blo, vsi smo mahali dokler nam avtobus ni izginil izpred oči.
Jaz sem že od včeraj doma, Tilen ima malce vročine, jutri in v petek pa bo na bolniški moj. Cepljenje je posledično spet odpadlo (že drugič).

Včeraj zvečer sva šla gledat film Robin Hood in moram rečt, da je bil fantastičen. Že dolgo nisem tako uživala v filmu. Priporočam user posted image

Valla, lepo, da je vse potekalo bp. Sem prej pozabila povedat, da sva pri našem odhodu avtobusov skupaj mahali s sosedo, tvojo sodelavko, Simono.user posted image Mi je povedala, da sta nedavno ugotovili, da se poznamo.user posted image Vedno znova in znova - kako majhen je svet!

No, RH sva midva tudi gledala prejšnji teden, ampak mene ni ne vem kako navdušil. To je bolj Tomažev žanr.user posted image Sploh na začetku se mi je kar vlekel, za moj okus bi uvodni del lahko tudi skrajšali. Potem se je film sicer "razživel", ampak kot rečeno - zame je to bilo bolj nujno zlo.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
26.5.2010 13:17:11   
Nika v službi
Popravljam svoj post - me je namreč pravkar Benika telefonsko obvestila, da sem malce spregledala datum posta od 2ursae - pulmologa ima danes, torej je spraševala za kufe DANES... Eh, danes pa ne gre.user posted image Upam, da vseeno ostalim uspe, nazdravite še v mojem imenu.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.5.2010 14:28:30   
A-N-J-A
Joj dobre ste da lahko otroke gledate kako se vkrcavajo na avtobus.Mene bi pobral.Pri nas je taka praksa da jih zjutraj normalno pripeljemo v vrtec, pol pojejo zajtrk in se počasi odpravijo, brez prisotnosti staršev. Že ko jih pridemo iskat se vsakič jokam kot dež, mislim da ne bi prenesla da jo oddam na avtobus user posted image .
Drugač ma pa naša čebela spet škrlatinko, je čist boga, vročino skor 40, no sej nakak mi jo uspeva zbijat.Upam da bo jutri bolje, ko primejo AB. V soboto pa praznuje RD , pa še selimo se .Bo kar nagužvn tale konc tednauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1853
26.5.2010 16:32:21   
benika
Danes mi je G popravila PDP in sicer na 11.9.2010.

Imela sem UZ, mala eno mičkeno malenkost zaostaja v rasti (samo za 3 dni), mi je pa odkrila en miom na maternični steni. Sem jo vprašala, če to predstavlja kakšno nevarnost zame ali za pikico, pa pravi da ne. OK, pa ne. In sem šla pomirjena in vesela lepo domov. Skratka, za celih 10 min pregleda ( s čakanjem vred) sem se morala pripeljat iz KR

Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.5.2010 21:04:53   
2ursae
no, mi2 sva danes ruknili kofe z ninočko in ugotovili, da imava strašne težave s kozarci in krožniki in da bo treba nujno v IKEO user posted image .

Pulmo je bilo ok, je delal test z NO za pljuča in alergološki test, na vse je bil negativen. Najverjetneje bodo naše bronhiolitične epizode kot pri večini drugih otrok, izzvenele kar naenkrat same od sebe. To bi mi bilo popolnoma po godu user posted image .
Potem sem šla še mal pofirbcat v nosečniški H&M, diagnoza: brez veze, majice so šotoraste, pa itak se več in lepše dobi na ženskem oddelku, s hlačami je bilo pa bolj slabo. pa drugič.

lepo bodte, grem brat user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
26.5.2010 21:40:41   
benika
no, mi2 sva danes ruknili kofe z ninočko in ugotovili, da imava strašne težave s kozarci in krožniki in da bo treba nujno v IKEO

No, če bosta v kratkem NUJNO šli v Ikeo, bi jaz nekaj rabila. Pod NUJNO!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.5.2010 21:44:27   
Nika v službi
Benika, fino, da je vse ok z Manco. Še malo, pa boš s PDP-jem na 13.09.user posted image user posted image
Jutri ne vem, kako bo s kavo, najverjetneje bom brez prevoza, tako da bi eventuelno prišla v poštev edinole kava v MC Šiška, ker tja grem lahko peš. Pokliči me na mobi, da se zmeniva, če bo izvedljivo.

2ursae, tudi tvoje dobre novičke od pulmota je lepo brati. A potem boš šla kar z Ninočko v šoping?user posted image

Midva sva pravkar od večerje. Sva šla v Napoli na špikane čevapčiče, Valla.user posted image  Res se odlični. Pa T. je bil na UZ trebuha - vse bp, človek je zdrav kot riba.user posted image  O kili ne duha ne sluha, tako da mu je zdaj svetovana zmerna, postopna vadba. Mogoče greva že kar jutri zvečer na en počasen tek + sprehod, tako na izi, da prideva nazaj v ritem.

Novičk od naših čmrljev ni, sveže bodo spet jutri zjutraj - komaj čakam, da izvem, kako so preživeli noč....

Grem brat - ampak na žalost strokovno literaturo, kakih 90 listov. V kratkem nas čaka audit pomembnega potencialnega kupca in nas je zasul z materiali, poslovniki, vprašalniki, itd., zdaj moram pa vse podrobnosti preučiti in izpolniti. Uf, uf. Takoj zamenjam za eno dobro knjigo....user posted image

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.5.2010 22:22:29   
teta beta
Mi smo imeli danes ciciolimpijado, kjer so naši mali športniki tekmovali v skoku v daljino, metu žogice in teku na 40 metrov. Bilo je zelo lepo in zabavno, na koncu so vsi dobili priznanja, pa še rogljiček in sok. Potem smo šli še na večerjo kar na pico, kjer smo v piceriji srečali kar dva iz njenega vrtca (plus še nekaj otrok) in so potem divjali po igralih. Sem mislila, da bosta oba že kar v avtu mrknila (konec koncev smo se peljali skoraj 30 km), ampak kje! Še doma sta skakala po postelji, jaz sem pa zmatrana kot... saj ne vem kaj user posted image .

Nika, saj pri nas tudi ni tv zdaj aktualna (razen živ žava in ribiča pepeta), ampak smo shreka gledali zvečer pred spanjem samo zaradi tega, ker si Daša želi v kino in da prej vidi, kako to sploh izgleda tako dolg film in da malo spozna zgodbo. Itak pa smo dobili še magnetke v šparu in nalepke za kozarčke in to je zdaj hit. Bom verjetno še kupila drugi in tretji del, da si ga ogledamo, pol pa res v kino, če ima tako željo.

Ikea... oh, no, saj bi tudi jaz morala nujno it... user posted image  po kaj že??? Eh, verjetno bom šla naslednji mesec oz. julija, če bo Janoš dobil spet kuponček za darilo, pa da ga gremo dvignit. Pa se bo do takrat še malo več evrčkov nabralo na računu in bo bolj zabavno user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.5.2010 23:50:43   
pety78
Jaz pa res NUJNO rabim iz Ikee 2 Antilop stolčka z mizicama, bele barve.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
27.5.2010 5:49:11   
A-N-J-A
2ursae-včeraj ko si šla od ninocke sva se srečali ;)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
27.5.2010 7:35:57   
2ursae
ok, torej: v IKEO grem v sredo ali petek. Prosim, naročila oddajte do takrat user posted image

benika, a ti pol zbiraš Shrek nalepke iz OMV? Grem velikokrta tja tankat in bom nabrala zate, če rabiš.

ok ....grem delat.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
27.5.2010 7:45:45   
Nika v službi
Benika, danes ne bo šlo s kavo, imam cel dan tako zabasan, da.... Drugič. Žal.

Teta beta, bravo za male olimpijce!

A-n-j-a, a Ela ima že drugič škrlatinko?! A to lahko večkrat dobiš? Ojej, da bi le AB čimprej prijel, ampak priporočen je počitek (zaradi srčka), tako da upam, da vam res vsi projekti uspejo.

Pa dobro jutro vsem!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
27.5.2010 8:22:56   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ok, torej: v IKEO grem v sredo ali petek. Prosim, naročila oddajte do takrat user posted image

benika, a ti pol zbiraš Shrek nalepke iz OMV? Grem velikokrta tja tankat in bom nabrala zate, če rabiš.

ok ....grem delat.

Jaz rabim iz Ikee tunelček za igranje. To je tista zadevščina, ki se dobi ponavadi zraven otroškega šotora, ampak v Ikei jih prodajajo tud solo. Se nam je naš včeraj dokončno strgal.

Shrek....prosim, ja. Če jih le ne zbiraš, bi jih bila vesela.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
27.5.2010 8:52:22   
ninocka
Jst imam pa od vcerja Evana doma. Smo bili v torek na enem RD in je tam pojedel torto in crke iz ticino mase, ko sva sla pa s Samotom spat (skor ob polnoci) pa pride v sobo, da ga nogice srbijo in je bil cel flekast, prav buhtle je mel...user posted image Ga je Samo peljel na metelkovo, dobil medron in claritin, pa se ventolin, ker so ugotovili, da se rahlo piska in ima bronhiolitis. Pa par dni smo dol z zascite, ****u...user posted image
Danes je pa doma se ker imajo kros, pa tko ali tako ne bi smel tect, pa da ni zalosten je boljs da je doma. Poleg tega se mu je pa napovedal se obisk, tko da sploh fajn... A ne benika,  user posted image

Na fizio je blo fajn, je pokazala vaje (hoja na racko pa crviu ya plavanje, sedenje na zogi, potem vaje na zogi, hoja po stopnicah, brcanje nogometa...). Je blo pa ful dobr, ker je bla lih na fizioterapiji takrat se ena terapevtka in sta ga potem obedve gledale.  Je rahlo aimetricen (ena lopatica je za prst visja od drge), pa ful je velik za svojo starost. Obracanje nogice je pa potem posledice te velikosti oz. zagonov v rasti in telo ne sfolga tolk hitro sprocesirat in vse pravilno ustimat, Evan pa tudi gre vse po liniji najmansega odpora in je potem tko malo l abavo vse... Skratka priporocila je tudi ene 4 - 5 obiskov, yato da dobimo osnove, potem pa vaje doma in se bo hitro popravilo. Sibek je v trebusnih misicah in medenici in potem gredo nogice malo na iks in s tem tudi ibraca stopala.

Vceraj pa sva z 2ursae spile kavico, pocvekale, razglabljale o kozarcih, in ne bos verjela 2ursae, kaj se je zvecer nardilo - Lian je potegnil z mize kozarec in ga razbil user posted image user posted image user posted image Ampak na sreco ni bil eden iz kompleta, sem mela samo enega tega (je bil pa ful dober, un od cocacole iz McD), tko da zaenkrat se zmeraj ne potrebujem novih user posted image user posted image user posted image
Benika, tebi pa se enkrat sori, k sem preslisala zvonenje...user posted image
Ej Nika, sej ko si napisala, kolk mas stevilcno pizam, se men ne zdi tolk velik, ker jih imam jst tud tam nekje user posted image Ne vem, a mas pol ful majhno komodo, da ne pridejo obojesezonske not, al kaj? Priporocam nakup nove, evo lih 2ursae gre v Ikeo, hitro napis user posted image Skoda k ne mores priletet na kavo...ej, zate bi se ledeno s smetano nardila user posted image

Valla, a ti si pa tud doma? A prideta se vidva s Tilnom k meni na kavico?
2ursae, mi tud zbiramo Shrek nalepke, ce bos mela kaksno odvec, te se jst prosim user posted image
Pety, kako sta maladva?

Uh, sibam pod tus, sem vceraj zaspala na kavcu in se ob 1:30 sam prestavla v posteljo...

Aja, pa PLS drzte pesti da dobimo vrtec za LIana...zdaj razposiljajo odgovore...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
27.5.2010 9:16:45   
benika
Aja, pa PLS drzte pesti da dobimo vrtec za LIana...zdaj razposiljajo odgovore...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.5.2010 9:18:58   
pety78
Pety, kako sta maladva?

Vredu sta. Danes imava y Vidom kontrolo pri svoji pediatrinji. Je pa neki na slabem glasu.

Držim pesti, da Lian vrtec dobi. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.5.2010 9:43:21   
ninocka
DOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!

Zdej grem pa ven user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.5.2010 10:25:53   
Nika v službi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vrtec!

Ledena kava.... njami, kar sline se mi cedijo. Ampak žal - res ne gre.user posted image

Mimogrede, takole so nas danes obvestili na vrtčevski strani:

27.5.2010 ob 10.00: Tudi danes je lepo sončno vreme. Noč je minila mirno, otroci so dobro spali. Zvečer so imeli ples in zabavne igre. Po zajtrku se bodo odpravili na kmetijo, kjer bodo spoznavali kmečka opravila. 

Očitno uživajo....user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 12:33:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1869
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 12:37:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.5.2010 12:59:15   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nika, mislim, da bom jaz drugo leto tudi predlagala tako internetno obveščanje. Jaz zdaj nič ne vem, če bi bil Tilen v vrtcu, bi vsaj mimogrede vprašala, kako so kaj na kmetiji, zdaj se mi zdi pa brezveze klicat tja. Včeraj sem klicala, tako da sem zvedela, da so srečno prispeli, ostalo pa .... izvem v petek user posted image

Saj - če bi bilo kaj ekstra posebnega, itak ne objavijo, ampak kličejo dotične starše, tako da je tole obveščanje bolj kot ne pomirjevalnega značaja. Je pa vseeno uredu in vsi nestrpno čakamo naslednje jutro, ko objavijo sveže novičke.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.5.2010 14:51:56   
Nika v službi
Nika v službi, daj ti poglej za tiste odeje, o katerih si govorila... če imajo nepremočljivo podlago, pa koliko jih imaš...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha, a sem vaju prehitela z opomnikom, a? Tole je namenjeno kofetkaricama Beniki in Ninočki. Paconki, me še po telefonu gnjavita in dražita z ledeno kavo!!!!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.5.2010 21:13:38   
A-N-J-A
Nika-pediatrinja je rekla, da ko AB prime otrok itak postane živ in gre komot na praznovanje. Je pa res mela škrlatinko par mesecev nazaj user posted image .

2ursae me pa ignorira user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.5.2010 21:53:16   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
2ursae me pa ignorira user posted image

2ursae, zakaj ignoriraš A-n-j-o?user posted image

No, jaz sem pa pravkar dobila sms iz Gorij, da je Nika vendarle izrazila željo, da jo jutri pridemo iskat na Bled.user posted image  Super, si bomo naredili lepo skupno popoldne, pa še do kremšnite bom prišla.user posted image  Komaj že čakam, da miško piško stisnem v objem.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 27.5.2010 22:05:35 >

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
28.5.2010 9:06:12   
Pia67
Ojla, veselemu vikendu naproti...

Jutri gremo najprej v Gornji Grad-službeno, potem pa jo mahnemo proti Logarski dolini, ciljev, ki so zanimivi malo morje, ne vem kako bomo naredili selekcijo, najbrž bo vreme tisto, ki bo krojilo vse skupaj, definitivno pa slap Palenk, ker ga je Nina splezala, ko je bila v trebuščku. na vsak način ga hoče videt, ker je zadnjič gledala stare fotke.
Uspela sem jo prijavit na Gripove tedne mladih, 6 dni različnih športov in druženja, na koncu še športne igre staršev user posted image .
Sem bila pa včeraj kar mal razočarana, Nino sem peljala na otroško igrišče, pa so bile tam  4 njene sošolke in niso delale nič drugega kakor druga drugo podile iz igral, dobesedno opravljale kako je katera oblečena in egoistično skrivale sladkarije. Nina je bila čisto izgubljena, vsaki je takoj odstopila igralo, tako, da je bila prav vesela dragega in sta šla na pasjo šolo. Ima samo eno prijateljicouser posted image s katero se igra, ostale jo odrivajo, ker imajo pravi klan Wingsic itd. Mal preveč za rosnih 5 let. Upam, da se bom znala zadržat(moja gobčnost, ki me tepe) na končnem izletu s starši, ker so matere pravi originali svojih zgoraj opisanih kopij. Grozljivka.

Benika user posted image  za Manco, itak UZ so bolj tako tako. Pa super, ker te cista ne boli in ni moteča. Meni je med user posted image  celo izginila user posted image .

Ninocka user posted image  za vrtec, malo manj pa zaradi alergične reakcije. Si ne predstavljam, da skoz gledam kaj Nina da v usta.

Če sem koga izpustila naj mi oprosti, lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.