ninocka
|
Jst imam pa od vcerja Evana doma. Smo bili v torek na enem RD in je tam pojedel torto in crke iz ticino mase, ko sva sla pa s Samotom spat (skor ob polnoci) pa pride v sobo, da ga nogice srbijo in je bil cel flekast, prav buhtle je mel... Ga je Samo peljel na metelkovo, dobil medron in claritin, pa se ventolin, ker so ugotovili, da se rahlo piska in ima bronhiolitis. Pa par dni smo dol z zascite, ****u... Danes je pa doma se ker imajo kros, pa tko ali tako ne bi smel tect, pa da ni zalosten je boljs da je doma. Poleg tega se mu je pa napovedal se obisk, tko da sploh fajn... A ne benika, Na fizio je blo fajn, je pokazala vaje (hoja na racko pa crviu ya plavanje, sedenje na zogi, potem vaje na zogi, hoja po stopnicah, brcanje nogometa...). Je blo pa ful dobr, ker je bla lih na fizioterapiji takrat se ena terapevtka in sta ga potem obedve gledale. Je rahlo aimetricen (ena lopatica je za prst visja od drge), pa ful je velik za svojo starost. Obracanje nogice je pa potem posledice te velikosti oz. zagonov v rasti in telo ne sfolga tolk hitro sprocesirat in vse pravilno ustimat, Evan pa tudi gre vse po liniji najmansega odpora in je potem tko malo l abavo vse... Skratka priporocila je tudi ene 4 - 5 obiskov, yato da dobimo osnove, potem pa vaje doma in se bo hitro popravilo. Sibek je v trebusnih misicah in medenici in potem gredo nogice malo na iks in s tem tudi ibraca stopala. Vceraj pa sva z 2ursae spile kavico, pocvekale, razglabljale o kozarcih, in ne bos verjela 2ursae, kaj se je zvecer nardilo - Lian je potegnil z mize kozarec in ga razbil Ampak na sreco ni bil eden iz kompleta, sem mela samo enega tega (je bil pa ful dober, un od cocacole iz McD), tko da zaenkrat se zmeraj ne potrebujem novih Benika, tebi pa se enkrat sori, k sem preslisala zvonenje... Ej Nika, sej ko si napisala, kolk mas stevilcno pizam, se men ne zdi tolk velik, ker jih imam jst tud tam nekje Ne vem, a mas pol ful majhno komodo, da ne pridejo obojesezonske not, al kaj? Priporocam nakup nove, evo lih 2ursae gre v Ikeo, hitro napis Skoda k ne mores priletet na kavo...ej, zate bi se ledeno s smetano nardila Valla, a ti si pa tud doma? A prideta se vidva s Tilnom k meni na kavico? 2ursae, mi tud zbiramo Shrek nalepke, ce bos mela kaksno odvec, te se jst prosim Pety, kako sta maladva? Uh, sibam pod tus, sem vceraj zaspala na kavcu in se ob 1:30 sam prestavla v posteljo... Aja, pa PLS drzte pesti da dobimo vrtec za LIana...zdaj razposiljajo odgovore...