Pia67
|
eh, saj nam drugega ne preostane (mimogrede, sem bila v soboto v šoku, ko sem videla LJ stadion v Stožicah), ker imamo samo divjino okoli sebe, da se zabavamo na tak način. Drugače ne bi mogla niti krompirja okopat, tako pa sva skoz na preži zaradi koloradskega hrošča. mal za motivacijo in eko namenVčeraj sva z Nino "nalovili" večerjo (bezeg), mi je pa zopet težila zaradi krapov v ribniku, da bi jih jedla . Zadnjič, ko ji je sovrtičkarica omenila, da bo za RD dobila zlato ribico, jo je Nička vprašala: "Kdaj pa jo boste pojedli?" Mala je bila osupla, jaz pa v zadregi. V ribniku imamo tudi nekaj japonskih krapov konkretnih dimenzij in lepih barv... Tažana družinsko kolesarjenje je zame pravi podvig, z nNino si niti pod razno ne upam na cesto, le po gozdni se voziva, ker ni prometa, le kak gig-voz za kasaške dirke zaide in naju prehiti. tako, da vsaka čast, pa klanci so tudi okoli Tržiča, res je mal sitno. Čelado sem jaz Nini kupila, ko še ni napolnila 1 leto in jo še ima, ker se da lepo regulirat, imajo čisto konkretni razpon. Res, da je malo bolj bučasta po meni, sklepam, da ima Neža pa konkretne kodrčke, tako, da bi ji bila čisto običajna čelada prav. Za diplomo pa sploh, škoda, da toliko truda ne bi oddala. Nika, greva v bližino Ankarana, mal nas mede pomanjkanje kadra ampak bomo že. Nina komaj čaka. Bere pa ne, le čekira slike in sklepa iz posameznih črk in narisanega za katero rožo gre. Glavno je, da se znajde in da zna poiskat, glede branja pa, čisto drugačna kakor jaz njega dni, itak ima mene, da ji berem. trenutno je zakon Anica od Dese Muck. Danes je torek, do 20. ure nas ne bo domov, potem pa je konec s tečaji, trening bodo prestavili na poznejšo uro in začno se počitniceeee. No, ne za vse, ampak malo pa si jih bomo privoščili.
|