|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.5.2010 8:52:33   
benika
Jutro mačke

vidim, da ste fajn preživele vikend. Mi smo bili v soboto na pikniku pri E. babici. Je praznovala častitljivih 90 letuser posted image user posted image user posted image Imeli smo se super, Jakob je pokazal svoje nogometno znanje (žogo dribla k tavelkuser posted image ), Beni se je pa na frišno zaljubil v eno Saro. Sta bila čist divja in smo jih na koncu komaj zvlekli narazen.

Včeraj pa smo se zjutraj odločili, da gremo tudi mi končno pogledat dinozavre v Volčji potok. Se spakiramo v avto, odpeljemo in ko smo prišli v Kamnik, je pričelo rositi. In tako smo bili postavljeni pred težko dilemo...ali it vseeno tja (za kar je najbolj navijal Beni) ali it kam drugam. Smo klicali kolege v Šoštanj, pa se niso javili, tako da smo zavili v drugo smer in se ustavili v Izoli. Tam smo se sparkirali pri ladjedelnici in naredili en lušten sprehod po Izoli. Nato smo se odpeljali v Portorož na pico, se nažrli ko pujski in potem smo šli še v center na igrala, vlakec, sprehod in obvezen sladoled. Sonce nas je ožgalo (vsaj mene), izgledali smo pa ko vesoljci. Vsi so tam skakali v kratkih hlačah, natikačah, kopalkah, mi pa v dolgih hlačah, pa ornk čevljih, prešvicani do konca...

Slike pa vržem na FB.

Ta teden imam Jakoba doma, ker ga čuvam pred virusi in bakterijami. Tako da bova uživala v mirnih dopoldnevihuser posted image

Lep začetek delovnega tedna vam želim.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
24.5.2010 9:07:48   
Pia67
Ojla, na kratko, ker me že brcajo z interneta, jih zanimajo talenti itd user posted image user posted image

Vikend minil deloma po načtrih, po mojem seminarju, dragi in Nička sta me čakala v ZOO in uživala, smo krenili v BTC po prtljažnik (nujno moramo kanu vzet na morje, ker je zakon), še prej na kosilo (kleni vegi) in potem proti Muljavi, ki pa je zaradi podobnega  razloga kakor Ursin piknik, nismo videli. Ko smo se peljali mimo Višnje gore proti Ivančni nas je zajel najprej dež, potem pa toča user posted image . Nina je itak spala, tako, da smo odbrzeli domov, naložili domači kanu na cizo in hajdi na Krko. Ščuke tokrat niso prijemale, so pa labodi sikali, ker imajo mladičke.
Včeraj smo se potepali po obrobju Gorjancev, Javorovica in nabirali zelišča za čajčke. danes pa je na vrsti bezeg in dobrote iz njega. Nina vneto prebira knjigo: Zelišča male čarovnice: http://www.emka.si/zelisca-male-carovnice/PR/50139,11 Fajn zadeva.

Čez slabih 14 dni greva z Nino za dober teden na morje user posted image v okviru moje službe-vodja tabora. No, Ninin bo najbrž malo okrnjen zaradi deljenega vikenda z očetom. Nička komaj čaka na konjičke, plezalno steno in bazen ter vožnjo s kanuji. Jaz pa si razbijam glavo katere delavnice naj pripravim.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
24.5.2010 9:08:58   
Pia67
Benika kako ljubek buši user posted image  in si kar predstavljam Manco kako uživa.
Še dobro, da so moje skomine 100% zatrte.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
24.5.2010 9:21:48   
2ursae
pia, vi se imate tako super, take zame nadrealistične aktivnosti .. kanu pa ščuke pa labodi user posted image user posted image , tvoji Nini res veliko daš - da otroku pokažeš vse čare narave, vau, želim si, da bi tudi sama to znala user posted image . Si mi pa dala idejo, da bom v Bovcu pogledala, če imajo kakšen rafting za otroke. Res imate stalno neka specialna doživetja, bravo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 9:33:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
24.5.2010 9:36:23   
tažana
odlični izleti vsi po vrsti.
Tudi mi smo imeli noviteto pri preživljanju skupnega prostega časa. Včeraj smo se spokali na kolesa! in to VSI user posted image .
KAtarina na svojem, Aljaž je imel Nežo v stolu, jaz pa tudi s svojim user posted image . Bio je krasno. Katarina je uživala, ker se za njo ni nihče drl naj se ustavi in počaka, Neži pa je tudi dogajalo med vožnjo .
Smo se kar navdušili za kolesa, samo Katarini delajo probleme klanci. V klanec še nima dovolj moči, da bi ga zvozila, iz klanca se pa ne upa spustit, ker ne zna počasi bremzat. In to je tukaj pri nas kar velik problem, ker imamo v vse smeri samo breg. Bo treba kupit prtljažnik za kolesa, da se bomo dostavili na kakšno ravnino user posted image .
Še eno vprašnje a ima katera tako majhno čelado za Nežino glavo- mogoče katera posodi?

Jaz sem prejšni teden KONČNO oddala diplomo. Nekje do konca junija pa bom imela še zagovor user posted image . Tako, da se bom spet začela učit user posted image user posted image user posted image - moram pošteno obnoviti tole diplomo, ker je že krepkih 2 leti odkar jo imam napisano user posted image user posted image .

Zdej pa šibam- imava z Nežo en kup obveznosti danes. Morva delat osebno za njo, na obisk k 2 mamama na pokopališču moram kamen spolirat, da se bo svetil user posted image - ni kaj mami je hotla vedno vse bleščeče imet.

Uživajte

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
24.5.2010 10:06:14   
2ursae
saj najbrž je brezupno vprašat, ker se vam ful dogaja, a vseeno: a ima katera ta vikend kaj časa za kakšno druženje? 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
24.5.2010 11:03:21   
ninocka
2ursae, mi bi sli v terme Catez 12-13, edino mam par vprasanj...
1. a to se gre od petka do nedelje al od sobote do nedelje?
2. ce bi bilo napovedano slabo vreme, a se da odpovedat?
3. toje vse, sej sem napisdala PAR vprasanj user posted image

Mi smo se meli tudi cez vikend super - v soboto smo sli v Stari trg na piknik, je blo ful lustno gledat 7 mulckov nakupu. Njaboljsi os bli pa,  ko so vsi zlezli na traktor kosilnico in potem ful peli user posted image  Pa noreli ko zmesani, pa tko fajn so - lih vsak let mamo enega user posted image  razporejeni.

Vceraj je pa prisla svakinja s tamalima in vd mozem. Somi prisli voscit inprinesli darilo, pol smo pa mal spekli na zaru, pa pojedli, otroci so se igrali, mi smo pa cvekali (z obcasnimi motnjami user posted image ). Je tud ene 2x se mal ulilo, pa sem nosila ven in not perilo user posted image

Tazana, user posted image user posted image  za diplomo. Celade pa nimam,  drugace bi ti jo z veseljem posodila.
Pia, se pridruzujem 2ursaeinem mnenju - VAU in kapo dol....user posted image user posted image

Benika, a pol nc ne prides v LJ ta teden?

2ursae, mi mamo v soboto cas, v nedeljo gremo pa na RD...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
24.5.2010 11:07:57   
Nika v službi
Ooo, Beni vara Niko!user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da ste uživali. Drugače pa, Benika: www.vreme.net - za primerno obleko v toplih krajih.user posted image

Pia, lahko se samo pridružim mnenje 2ursae - vaše dogodivščine so tako drugačne od naših in prav zaradi tega tako zanimive. Pohvale za izvirnost!user posted image Mimogrede, a Nina že sama bere? Kam pa greste na morje - tabor?

Valla, super, da je Nik ok in v polni "bojni" pripravljenosti. Obilo prijetnih vtisov s kmetije mu želim!

Tažana, user posted image za izlet s kolesi! Super, res! In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oddajo diplome. Še zagovor, potem pa fešta. Pridemo!user posted image

2ursae, hja, vikend... v tem trenutku je za nas še prezgodaj karkoli reči. Mogoče, ampak edino nedelja se pri nas kaže kot opcija. Je pa bolje, da na nas ne računate, ker je - realno pogledano - več možnosti za NE kot JA. Razen če pridete v Tuheljske toplice na kopanje. To pa hvaležno sprejmemo, ker bo T. itak zaseden s team buildingom, midve z Niko bova pa plavali. Seveda vse pod pogojem, da smo zdravi!!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
24.5.2010 12:20:41   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

2ursae, mi bi sli v terme Catez 12-13, edino mam par vprasanj...
1. a to se gre od petka do nedelje al od sobote do nedelje?
2. ce bi bilo napovedano slabo vreme, a se da odpovedat?

1.lahko od petka do nedelje
2. ne, se ne da odpovedat. žal

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
24.5.2010 16:53:40   
benika
Benika, a pol nc ne prides v LJ ta teden?

Seveda pridem. Jutri ob 8. uri zjutraj, v sredo pa imam UZ ob 12,30. Kateri dan bova pol kofetkali?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
24.5.2010 20:41:06   
A-N-J-A
ninocka-zdaj ne vem ker roj dan maš v nedeljo, ampak našga maš v sobotouser posted image , pa še oslovske dirke so popoldan user posted image !

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
24.5.2010 21:07:26   
teta beta
Dober večer!

No, da si pa zdajle vzamem malo več časa in vam malo poročam, kako kaj pri nas. Otroka sta zdrava, le prejšnji teden oz. predprejšnji je imel J. neko alergično reakcijo, nimamo pojma na kaj. Je minilo po sirupu in zdaj je vse isto normalno kot prej, zaenkrat je vse v redu. Dobil je fleke po telesu, ki 4 dni niso izginili, pol sem pa šla k zdravniku.

V sredo imamo ciciolimpijado, kjer bomo navijali za našo športnico. Zmagali bodo itak vsi, rezultate bodo sicer merili, ampak ne objavili.

Mi smo tudi že nabrali prvo rundo bezga in se že namaka za sirup, njami :).

Nika, ja, gledam talente, ker sem se na avdicijah včasih tako prerežala, da joj. Ta prvo sva gledala bolj slučajno, ampak potem do konca. In ti povem, da vidiš vse sorte in tudi marsikaj dobrega.

No, to je to. Aja, zadnjič smo z Dašo gledali shreka 1 na dvdju. In smo komaj komaj prišli do konca, vmes smo dvakrat prekinili, ko sta prišla v grad in je zmajevka bruhala ogenj. Daša je napol v joku rekla, da ne bi več gledala in bi raje šla spat, ampak potem je pa rekla, da bi mogoče za en sam hipec še pogledala in smo nekako zgurali do konca. In zdaj si želi v kino, no, mogoče bomo pa res šle, čeprav mene je strah, da bo to kar travma za njo. A kera ve, če bo sinhroniziran?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
24.5.2010 21:11:35   
benika
A kera ve, če bo sinhroniziran?

Saj je že sinhroniziran. Naš Beni Shreka sploh ne prebavlja, pravi da mu je strašen. Ampak jaz sem pa čisti Shrekfrikuser posted image . Na OMV-ju zbiramo nalepke, zadeli smo Shrekov mp3 predvajalnik...vse za mamico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
24.5.2010 21:12:17   
benika
Nika, ja, gledam talente, ker sem se na avdicijah včasih tako prerežala, da joj. Ta prvo sva gledala bolj slučajno, ampak potem do konca. In ti povem, da vidiš vse sorte in tudi marsikaj dobrega.

Midva z Edotom jih tud gledava. Ampak žal moj favorit zmer takratko potegneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1840
24.5.2010 21:28:02   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Saj je že sinhroniziran.

Mi smo kupili dvd v šparu in ni sinhroniziran, zato vprašam. Ja, mi tudi zbiramo nalepke - bedaste, ker sploh niso nalepke, ampak rabiš lepilo. Grrrrr! Pa se mi valjajo po avtu...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.5.2010 21:38:10   
benika
Mi smo kupili dvd v šparu in ni sinhroniziran, zato vprašam. Ja, mi tudi zbiramo nalepke - bedaste, ker sploh niso nalepke, ampak rabiš lepilo. Grrrrr! Pa se mi valjajo po avtu...

Sorči, sem mislila, da te zanima za 4-kouser posted image Mislim, da 1. del ni sinhro, 2. in 3. del pa sta. Nekako tako kot Ice age.

Neposredna povezava do sporočila: 1842
25.5.2010 7:30:40   
2ursae
jutro user posted image

glede sinhronizacije, jaz mislim, da za nazaj ne sinhronizirajo. Smo pa tud mi gledali Shrek2 na HTV, pa jima sploh ni potegnilo, meni pa tudi ne. Osebno sem Ice Age fan, oz. natančneje Scrat fan - po mojem si nikoli ne bom naveličala gledat veveričjih scen ... mislim "sabre tooth squirrel" user posted image
A ktera ve, če je Nemo sinhroniziran? Sem bila sveto prepričana, da ne, pa se mi zdi, da je zanč ena omenila, da je.

talenti: jaz tudi gledam, no, vsaj načeloma. Do sedaj sem gledala en polfinale (unga z ala Tošejem in Dunkin'' Devilsi), pa finale nameravam gledat ... če bom do takrat že prebrala knjigo, seveda user posted image

lepo se mejte danes, če se bom spomnila, bom še kaj napisala, imam pa danes ful enga smotanega dela, ker me ju3 ne bo v službi, greva z Borom končno k pulmologu.

Aja, še to: drug teden grem v IKEO, če katera rabi kakšno omaro, kavč ali kakšno drugo malenkost user posted image , naj mi javi.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 25.5.2010 7:38:17 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
25.5.2010 7:55:19   
Nika v službi
Oj!

Midva sva včeraj trenirala trebušne prepone v Špas teatru ob gostujoči predstavi Narodnega gledališča MB s predstavo Svobodni zakon. Hudo simpatično! Pa še zakusko smo imeli prej, pa kavica v miru z možem, eh, blaženost.user posted image

Danes imamo pa predstavo v vrtcu - ima Nika zaključni plesni nastop ob 16:00.

Shrek, Ice Age ipd. pri nas niso aktualni, prav tako tudi Talenti ne. TV-ja pri nas res ne gledamo, pozimi smo vsaj risanko, zdaj še tega ne, ker smo preprosto do večera zunaj. Se veliko več dogaja kot po TV. Včeraj npr. je Nika prvič zadela pravi koš - na ta velikem košarkarskem igrišču je sama vrgla žogo v koš in zadela!user posted image Ima s košarko strašansko veselje in posledično ji gre res odlično od rok.

V Gorje bomo verjetno šli, če se le do jutri kaj res drastičnega ne zgodi. Včeraj sva pakirali njeno čebelico, danes morava dokončati, jutri pa ob 8:20 zbor pred vrtcem. Juhej.

Grem zdaj naredit moj vitaminski napitek (pomaranča, grenivka in limona - sveže stisnjeno, vsako jutro), potem pogledat maile ter naredit domačo nalogo za seminar.

Ajd, se tipkljamo.

p.s. Ninočka, a si zabulila s terminom ali imaš 2 rojstna dneva?user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
25.5.2010 7:58:26   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

ninocka-zdaj ne vem ker roj dan maš v nedeljo, ampak našga maš v sobotouser posted image , pa še oslovske dirke so popoldan user posted image !

ja, sem ugotovila...se mi je zdelo, da je 29. nedelja... user posted image

2ursae, Ikea, ja jst rabim...ti sporocim...aja, sam ne omar, bolj skatle za trofast user posted image
Nemo ni sinhroniziran, zal...user posted image  Evan ga ful rad gleda drugace

Benika, jst mam danes ob 13h fizio z Evanom...,jutri smo pa julijke zmenjene. Sem pa prilagodljiva...za kavicoin en cvek z odraslo osebo ze :-)

ne morem tipkat, ker mi skoz Lian pritiska zraven po tipkovnici user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
25.5.2010 12:43:38   
Pia67
user posted image  eh, saj nam drugega ne preostane (mimogrede, sem bila v soboto v šoku, ko sem videla LJ stadion v Stožicah), ker imamo samo divjino okoli sebe, da se zabavamo na tak način. Drugače ne bi mogla niti krompirja okopat, tako pa sva skoz na preži zaradi koloradskega hrošča. mal za motivacijo in eko namenVčeraj sva z Nino "nalovili" večerjo (bezeg), mi je pa zopet težila zaradi krapov v ribniku, da bi jih jedlauser posted image . Zadnjič, ko ji je sovrtičkarica omenila, da bo za RD dobila zlato ribico, jo je Nička vprašala: "Kdaj pa jo boste pojedli?" user posted image  Mala je bila osupla, jaz pa v zadregi. V ribniku imamo tudi nekaj japonskih krapov konkretnih dimenzij in lepih barv...

Tažana družinsko kolesarjenje je zame pravi podvig, z nNino si niti pod razno ne upam na cesto, le po gozdni se voziva, ker ni prometa, le kak gig-voz za kasaške dirke zaide in naju prehiti. tako, da vsaka čast, pa klanci so tudi okoli Tržiča, res je mal sitno. Čelado sem jaz Nini kupila, ko še ni napolnila 1 leto in jo še ima, ker se da lepo regulirat, imajo čisto konkretni razpon. Res, da je malo bolj bučasta po meni, sklepam, da ima Neža pa konkretne kodrčke, tako, da bi ji bila čisto običajna čelada prav.  Za diplomo pa sploh, škoda, da toliko truda ne bi oddala.

Nika, greva v bližino Ankarana, mal nas mede pomanjkanje kadra ampak bomo že. Nina komaj čaka. Bere pa ne, le čekira slike in sklepa iz posameznih črk in narisanega za katero rožo gre. Glavno je, da se znajde in da zna poiskat, glede branja pa, čisto drugačna kakor jaz njega dni, itak ima mene, da ji berem. trenutno je zakon Anica od Dese Muck.

Danes je torek, do 20. ure nas ne bo domov, potem pa je konec s tečaji, trening bodo prestavili na poznejšo uro in začno se počitniceeee. No, ne za vse, ampak malo pa si jih bomo privoščili.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
25.5.2010 16:28:22   
benika
Ninocka, jakna že čaka Evana pri meni domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.5.2010 17:39:33   
2ursae
če bo ju3 kakšno druženje, bi bila tudi jaz zainteresirana: z Borom imava opoldne pulmologa na pediatrični, potem sva pa fraj. Oz. najbolj verjetno bi prišla solo, ker bom Bora oddala pri babi, da bo dobil kosilo. Ne vem pa seveda, koliko časa bo trajal pregled ... mobi sem pa seveda pozabila v službi, a ga bom šla dopoldne iskat, tko da bom po 10h dosegljiva.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
26.5.2010 11:30:46   
Nika v službi
A kar kofetkali bi rade jutri al' kaj? No, mogoče tudi jaz uletim, odvisno od lokacije in ure zmenka. Napišite, kje se dobite.

Mi smo danes oddali naše vrtičkarje in pred pol ure je že bila objava na naši spletni strani vrtca:

TABOR: ŽIVALI, NARAVA IN MI OD 26.5. DO 28.5.2010

26.5.2010 ob 10.00: Sporočamo, da so otroci srečno prispeli v Zgornje Gorje. Trenutno se nastanjajo v domu. Imajo lepo, toplo in sončno vreme. Med vožnjo ni bilo posebnosti. Po kosilu se bodo odpravili na kmetijo Kolenc, kjer jih čaka jahanje in spoznavanje konj.

user posted image user posted image user posted image user posted image Verjamem, da bodo uživali!

Je bila zjutraj čisto divje - več kot 60 otrok iz našega vrtca, skoraj vsi z obema staršema v spremstvu, pa babice, dedki, vzgojiteljice-spremljevalke, avtomobili, kovčki, 2 avtobusa, 2 šoferja... RULJA!user posted image Otroci v polnem pričakovanju, papirji, trakci, logistika, očkati s fotoaparati, kamerami... no, jaz nisem nič slikala, se sploh spomnila nisem.user posted image
No, sem pa zato včeraj poslikala našo plesalko - predstava je bila res luštna. Prava pravcata koreografija!user posted image

Pia, sem se prav nasmejala tvojemu opisu vaših prehranjevalnih navad z (zlatimi) rib(ica)ami.user posted image user posted image

Ninočka, nič ne rabiš iz Ikee, to se ti zgolj zdi, imaš že vsega dovolj....user posted image user posted image

No, 2ursae, mogoče bi ti jaz kakšno pižamo naročila...user posted image

Valla, kako je pri vas potekal odhod na kmetijo? Vse ok?

Pety, kakšno je pri vas zdravstveno stanje, sta Vid in Kaja bolje?

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 12:10:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.