|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
20.5.2010 14:20:08   
pety78
Pozdravljene,

Midva sva danes prispela domov. Hvala bogu, da je vse za nami. Vid je sicer kar bošček, sem mislila, da bo bolj enostavno, ampak ni panike. Več pa kasneje.

Aja, 2ursae, kaj naj rečem drugega, kot pa ISKRENE ČESTITIKE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.5.2010 15:20:19   
Nika v službi
O, Pety, samo da ste doma. Hvala, ker si se oglasila. Čakamo podrobnosti, Vidu pa user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.5.2010 20:23:24   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Koliko ur pa vi na noč spite? Meni 6, 7 ur ne zadošča, sori. Lahko spim manj, ampak dan, dva tedensko, če je več, pa se mi krepko pozna. No go. Emšo pač.user posted image

no, na tvoje vprašanje sem pomislila danes - ti povem, kam so me pripeljale tri zaporedne noči s 5 urami spanca/ noč: v službi nism bila tisto poskočno dekletce kot ponavadi, ampak meglena vlečka nosečka user posted image , ob treh popoldne bi me pa lahko našla pred Hoferjem, v avtu, kako se nalivam s Hoferjovo kavo user posted image .. ki je, btw, ful dobra in tega ne bi nikoli izvedela, če ne bi bila neprespana user posted image .
Kaj bom danes zvečer naredila s spancem, še ne vem user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.5.2010 20:24:05   
2ursae
videk naš, user posted image za pogum in čim prejšnej okrevanje user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 21:04:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.5.2010 8:56:46   
Pia67
Pety po napisanem sodeč ste bili v NM?user posted image user posted image  Škoda, bi vaju lahko prišli z Ničko obiskat. no, niti ne vem za kaj je šlo. user posted image user posted image user posted image  za Vida.

Nika a si prekinila s tekom? Škoda, mogoče pa vaju zopet prime, jaz sem zaradi poškodbe za 2 meseca nehala in sem se prav težko nazaj spravila (naenkrat sem imela veliko več časa npr. za branje), zdaj pa ko me pesti stara težava, nočem odnehat in si ne predstavljam kaj bi počela. Kolo? user posted image  Plavanje? Najraje bi skike, še najbolj podobno je smučanju-tek. Aja, savna: je IR, keramični grelci, se lepo pregrejem po treningu, mi paše ene 3x tedensko not preždet, velikost ene večje omarice(sprejme dve osebici), ki jo zgolj priključiš na el. omrežje. Montaža v slabi urci.

Ju3 gremo v LJ, jaz imam seminar, moja dva bosta v ZOO, potem pa dvignem štartne številke za DM tek (za kup novomeščank, zase bom čist simbolično, ker me na tek ne bo, se pa splača že zaradi paketa dobrin iz DM in dresa). Me je kar user posted image user posted image . Potem pa na Muljavo. Upam, da bo "kušešika " vreme.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.5.2010 9:52:42   
2ursae
aja no, če bi ktera šla v kakšno do naših hišic v Čateških ali Moravskih toplicah, naj mi pove. Se še dobi kaj fraj, naj pa povem, da so vikendi v juliju že zasedeni. cena je 45€ na nočitev, vključenih je 5 kart za kopanje, a s to omejitvijo, da ne moreš po mili volji hodit ven z riviere, ampak je dovoljen le mislim da en izhod dnevno. Torej, ko si enkrat tam, tam ostaneš oz greš le enkrat ven. Saj to ni problem, ne user posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.5.2010 10:42:21   
pety78
2ursae, a je kak vikend v juniju še frej?

Na hitrco, spet....user posted image Pijem jutranjo kavo, ker imam Kajo doma...Ponoči je bruhala, pobruhala dve postelji, perem ko norc. Vida sem izolirala, ker si ne more privoščiti bruhanja. Bolečine ima še skozi cel dan, tako da ga non stop filam s svečkami. user posted image user posted image user posted image Bogi je.
Sedaj v spalnici gleda risanke, Kajo imam pa v naročju. Hodim pa non stop tja, če kaj rabi. Revček! Sranje na sranje.

Tažana, povej mi, kako so sedaj otroci oblečeni v vrtcu, ko spijo in kako so pokriti? Tamala je bila zadnje čase ob treh, ko so jo hodili iskati, vedno mrzla, ledena po rokicah, nogicah in noseku. V petek sem jo šla iskati jaz in sem se o tem res prepričala.

Pia, joj, mi je žal, da se nisem spomnila. V ponedeljek popoldan sva pa res imela frej do večera.

Več kasneje...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.5.2010 11:54:09   
benika
Vidko, božček moj mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.5.2010 12:53:14   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

2ursae, a je kak vikend v juniju še frej?

ja, 5-6.6. in 12-13.6 za Moravce in Čatež,
19-20.6 le Moravci, potem pa kasneje nič več.

Ktera bi rada kej vzela, naj mi sporoči in na ZS pošlje podatke o vseh družinskih članih, ki gredo zraven, to je: ime, priimek, naslov, rojstni datum.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.5.2010 12:55:33   
benika
user posted image

Evo, to sem pa jaz 24 1/7user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.5.2010 13:03:58   
pety78
19-20.6 le Moravci, potem pa kasneje nič več.

To bi rezervirala, samo se mi Matjaž ne oglasi. Ti kmalu javim, ko ga dobim na telefon.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.5.2010 13:08:53   
2ursae
oooo, benika, take ploščice imamo tud mi user posted image user posted image

hec, hec, lep buši user posted image , pa še bo rastel user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.5.2010 15:17:43   
ninocka
Pety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Vida in  Kajo, pa eno user posted image  zate in da bosta kmalu mala Ok, da se lahko tudi timalo spocijes...

2ursae, jst bi pa 12-13.6 Catezke rezervirala. A ti lahko potem v ponedeljek cist dokoncno potrdim oz. odpovem?

Jst sem iz BTCja, sem sla z mozekom na kosilo (solato), pol pa se v HM ya eno jakno za Evana pogledat in v Spar po kruh, pa tankat na OMV (zdaj zbiramo nalepke za kozarcke Srek), pa domov, da psijem kavico, ker pol je ze vec ne smem.
Jutri gremna UZ trebuha, pol gremo pa v Stari trg k sestricni na piknik...bomo meli tako druzinsko varianto user posted image

Da vam povem, kako so me razveselili moji fantje za RD. So mi prinesli vsak eno vrtnico, s tem da jo je Ruben vrgel cez ramo, kot da nese eno culo, Evan se je zjokal in padel v totalno histerijo, da mi ne bo dal rozice, no Samo se je pa potrudil in mi dal se lubcka zraven user posted image user posted image  Pol dam pa jst te vrtnice v vodo in grem po Evana (se zmeraj joka), da lahko pride, ker sem dala ze rozice v vodo. Se stisne k meni, mi da lupcka, pomiri, potem se pa cez ene 10 min spomne, da mi ni cestital in mi da roko in rece : Mami, vse najboljse za RD. Ti zelim, da si kupis en jeep user posted image user posted image user posted image  Zvecer se je pa spomnil, da mi je pozabil se nekaj povedat in rece, da mi zeli se, da si kupim tank. Jst mu pa pravim Ampak, Evan, tanki pa niso za puncke, on pa Pa si kupi takega punckastega user posted image user posted image

Valla, Evan je zdaj na dieti urtikarija III. Se mi zdi, da je alergicen na konzervanse, mozno je pa tudi na mivko. Teste bodo pa delali sele po koncani dieti.
Nika, jst ce odspim 2 uri v kosu sem ze cist prerojena user posted image   uh, kaj bi sele blo 6, 7 ur...ma sej bi me po celmu Bizoviku lovil od naspidiranosti user posted image
Evo,me je lih Samo vceraj vprasal, kolikokrat se je Lian ponoci zbudil. Pa sem rekla, da ne vem,  niti ne stejem vec, ker mi to nic ne pomaga - se zmeraj ne spim, tud ce se  zbudi 2, 5 al pa 10x. Pa se ne sekiram vec. Sem bla pri Evanu, (ki je BTW cele noci spal) bolj sesuta, ce se je ponoci slucajno kaj zbudil, kot pa zdaj, ko ze ne spim skor 3 leta...aja, pa cez dan tudi ne spim, da ne boste mislile, da potem takrat kaj oddremam...ful redkokdaj...

Vceraj sem bila pa z naso Beniko in spelko na kavi. Benika ma res lusten busi (sem ji kar mal foususer posted image ); Oskar je pa ze ful velik...pa intelektualec user posted image  No in sta meli obedve ful dobri torbi, tolk, da sem si jo se jst zazelela za RD in sem si jo sla kupit (v Samotovem imenu) user posted image

Uh, se to vam povem - loto - sem ga sla vplacat in placala 17 EUR. Pol sva pa vceraj s Samotom pogledala in sem zadela 4. In to v tisti koloni, k sem jo na hitrco v avtu krizala. Jupi, skor 5 EUR user posted image  Grem pa danes vnovcit listek in sem dobila 17 EUR ven, ker sem igrala kombinacijo user posted image user posted image  Zdej jih pa lahko zapravim user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.5.2010 15:32:16   
ninocka
Se to - sem dobila fizoterapevtko za Evana, pa se ta me je vzela, k sem se ji skor zjokala po telefonu, da ga noben noce vzet.Tko da greva v torek tja se pokazat, pol bomo pa vidli...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.5.2010 15:37:05   
benika
Vceraj sem bila pa z naso Beniko in spelko na kavi. Benika ma res lusten busi (sem ji kar mal foususer posted image )

To lahko Samo hitr zrihta, da mi ne boš več foušuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.5.2010 16:49:20   
tažana
pety: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Vida in za Kajo. Tale viroza je v našem vrtcu pravi "hit". Tudi jaz sem šla danes ob 11ih po katarino, da jo boli trebušček. Upam da ti izolacija uspe!

Kako so pokriti- pojma nimam. vem toliko kot ti. Če se prav spomnim imajo deko. ne vem pa kako jih dejansko pokrijejo. Vprašaj!

ninočka: Kaj si ti nora? Jaz brez spanja nisem za med ljudi. (in moja okolica se strinja s tem user posted image user posted image user posted image user posted image )

O toplice.... jest bi tut. pa sem ta mesec že preveč zapravila... (diploma pa to...) še mal... zdej čakam na datum zagovora. user posted image

grem mala se dere. očitno me ne vidi user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.5.2010 21:54:21   
spelka12
Aaaaa ninočka si si pol kupila torbo? - wunderbaruser posted image . Ups. samo jo je kupil. Ja na kavi je bilo res super, naslednjič pa pridemo mi v Lj. (pa na solato gremo ane?user posted image )

Ja itak moj oskar je pa cel intelektualc. Drugi se igrajo, puzajo, hodijo, on pa samo z odprtimi usti gleda ljudi v obrazuser posted image . Bolje da ne vem, kaj si zraven misli.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.5.2010 12:21:23   
benika
Eno vprašanje...ali ima katera doma ležalnik za dojenčka, ki se čisto poleži oz. da gre čimbolj v ležeči položaj? Mi ga sicer imamo ampak se ne poleži, tako da ni primeren za mičkeno štručko. Če ga ima katera za posodit oz. za prodat bi bila zelo vesela.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.5.2010 17:06:40   
pety78
Mam jaz ležalnik za tvojo ljubico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.5.2010 21:41:11   
Nika v službi
Dober večer, moje dame! Kako ste kaj? Je bila danes katera na Rašci? Mi se nismo odločili iti, ker sva šli tudi danes z Niko v šoping. Zadnje dneve samo še nakupujemo - Nika je dobila krasen Samsonite troley - čebelico za v Gorje in kasneje za na morje, pa vrečko za copate, vrečko za umazano perilo (vse Fifi style), toaletno torbico, škatlico za milo, pa seveda razno razna mila v obliki vrtnice, morskega konjička, lunce... Kupili sva tudi nov vazelin, pa novo krtačo za lase in nov glavnik.... skratka, kup (ne)pomembnih in (ne)potrebnih drobnarij.user posted image  Danes dopoldan sva tako bili tudi v BTC-ju in malce podoživeli FNZ. Sem obračala oči, če bi kje zagledala Miho, Valla, pa nisem bila te sreče.user posted image

Pety, Kaja, Videk... za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Je danes kaj bolje z malima bolničkoma?

Pia, tek sva samo začasno prekinila. T. ima prihodnji teden UZ, potem pa bova videla in temu ustrezno prilagodila vadbo. IR savna je pa super, bravo še enkrat za tako krasno investicijo. Uživajta v njej!

2ursae, kako pa je zasedenost hišk v avgustu in potem kasneje na jesen oz. zimo? A to sproti preverjaš ali imate pol/letne razporede? Pri T. imajo polletne, če pa je vmes kaj frej, objavijo posebej. Sicer pa tale vaša ponudba niti ni tako ekstra poceni. Mi plačamo za 1 teden (7 nočitev - manj ni mogoče) v T. Olimia 200€, pa še to v 2 obrokih trgajo Tomažu pri OD. Paket vključuje 4 karte z neomejenimi vhodi/izhodi, apartma je pa za 4 - 5 oseb. Pri vaši ponudbi mi je predvsem všeč ta opcija preko vikenda...
Benika, lep trebušček! Manca je res fotogenična.user posted image user posted image

Ninočka, no, si si potem kupila punčkast tank?user posted image  In torbico, kje ste to kupovale, Benika in Špelka?

No, jutri gremo pa mi na izlet - Lipica + Štanjel.user posted image  Lepo vreme naročeno, dobra družba zagotovljena.

Naredite si tudi vi lepo nedeljo! Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.5.2010 22:52:45   
teta beta
Dober večer!

Tako sem se nalikala, da samo še počakam, na konec talentov in grem spat. Ajd, drugič kaj več.

2ursae, sem ti poslala zs glede vaših hišic.

ninočka, vse najboljše!!!!!! user posted image user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.5.2010 7:38:49   
2ursae
mi smo preživeli en tak luškan vikend user posted image . V soboto smo šli dopoldne v naš Mercator po čevapčiče in naleteli na predstavo čarovnika, fajn je bilo, sem pri eni točki še jaz sodelovala, ful sem dobr čarala user posted image , smo prišli domov, pekli na žaru, pol nas je je pregnal dež. U. je popoldne delal, mi smo pa lenarili, malo gledali risanke, mal sestavljali kocke ... skratka, luštn. Včeraj smo pa spet pekli, otroka sta se igrala v peskovniku in skakala po toboganu, mi2 pa sva se v miru crkljala na gugalniku user posted image , pol smo se pa spokali v bližnji gozdiček na špancir. Luštno, luštno, sem si prav fino spočila. Je pa res, da komaj čakam na morje, da U. ne bo treba (oz. ne bo mogel user posted image ) tolk delat. Prav smili se mi, ker vidim, kolk ga ta njegova firma skrbi user posted image , pa mu ne morem niti ne znam pomagat. Prav hrepenim po nekem normalno sproščenem družinskam življenju, v katerem se služba konča popoldne in so vikendi prosti. Ah, saj tudi to enkrat bo, a ne.

Zdej sem mal zabluzila, dobro jutro vsem user posted image .

teta beta, takoj se lotim tvojega naročila.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.5.2010 7:56:35   
Nika v službi
2ursae, tvoj opis se res sliši kot uživancija na kvadrat.user posted image Od vsega skupaj sem si še posebej zapomnila 2 zadevi: čevapčiči in gugalnik.user posted image In koga/kaj si začarala?user posted image

Teta beta, pa ne da gledaš Talente? Ojej, od tebe pa ne bi pričakovala tega...user posted image

Naša včerajšnja nedelja je bila tudi krasna. Po poznem zajtrku smo se podali na pot proti Lipici, postanek na kavici v Sežani, potem pa sprehod po lipiških poteh, ta male na skirojih, mi peške. Igrišče, jahanje ponija (Sara), pa spet sprehod in nadaljevanje poti do Štanjela. Najprej kosilo pri Zorotu, nato vzpon do Fabianijevega vrta, sprehod po parku, fotkanje. Ko smo odhajali nazaj proti avtomobilom, je padlo nekaj kapljic, ko pa smo se že vozili proti NG, se je usula ploha. Kakšen timing! Izlet smo sklenili proti večeru s kavico, sladoledom in ledeno kavo v "naši" Havani. Fotke sledijo na FB, mogoče pa kak utrinek tudi tule gor.user posted image

Ta teden bo naporen za nas. Najprej bo treba močno stiskati pesti, da Nikin prehlad ne napreduje in da bo v sredo lahko odšla na kmetijo v Gorje. Trenutno mi zmerno kašlja in smrka, upam, res iskreno upam, da se prehlad ustavi. Držite pesti. Sicer pa imava danes midva s Tomažem zabavo. Mene je poslovni partner povabila na zakusko in ogled komedije v Špas Teater, tako da ob 18:30 pokava proti Mengšu. Jutri imamo nabavo, pa Niko spakiramo, v sredo zjutraj naši malčki odpeketajo na tabor, v petek se vračajo. Valla, je Nik zdrav in pripravljen? V soboto ima pa T. in AHR piknik oz. team building v Tuheljskih toplicah, pa gremo tja vsi3. Seveda vse pod pogojem, da se Niki stanje ne poslabša. Mimogrede, se je katera že kopala v Tuheljskih? Vtisi?

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.5.2010 8:43:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

In koga/kaj si začarala?user posted image

izbrala sem isto karto kot čarovnik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.