Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:05:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonya stara porodnišnica je tista stavba, ki jo imaš čez cesto na desni strani, ko stopiš ven iz leonišča. Tam opravljajo IVF postopke in tudi čez vikend jemljejo kri, ker drugi takrat ne delajo. Vhod je iz druge strani - ne s ceste. Ti je dal napotnico za SPB (spolno prenosljive bolezni)? Kri ti vzamejo v PR oddelek SIII na levi strani. HSG ti bodo delali v isti stabi v 1. nadstropju. Ponavadi ob sprejemu zahtevajo tudi s-gram, zato je rekel, da povej, da je on to naročil. Tvoj naj se naroči samoplačniško pri dr. Zornu ali dr. Drobniču (Miša kaj veš, če Drobnič sploh dela samoplačniško?), drugače bo na vrsti šele septembra. Oba sta tudi na Leonišču. pa kaj ti jaz ličim za enciklopedijo za dr. D-ja? sicer pa ja, mislim da vsi v Leonišču delajo samoplačniško
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:08:25
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonya stara porodnišnica je tista stavba, ki jo imaš čez cesto na desni strani, ko stopiš ven iz leonišča. Tam opravljajo IVF postopke in tudi čez vikend jemljejo kri, ker drugi takrat ne delajo. Vhod je iz druge strani - ne s ceste. Ti je dal napotnico za SPB (spolno prenosljive bolezni)? Kri ti vzamejo v PR oddelek SIII na levi strani. HSG ti bodo delali v isti stabi v 1. nadstropju. Ponavadi ob sprejemu zahtevajo tudi s-gram, zato je rekel, da povej, da je on to naročil. Tvoj naj se naroči samoplačniško pri dr. Zornu ali dr. Drobniču (Miša kaj veš, če Drobnič sploh dela samoplačniško?), drugače bo na vrsti šele septembra. Oba sta tudi na Leonišču. pa kaj ti jaz ličim za enciklopedijo za dr. D-ja? sicer pa ja, mislim da vsi v Leonišču delajo samoplačniško Če ti nisi enciklopedija za dr. D-ja potem ne vem kdo je
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:10:02
|
|
|
|
Little Star
|
Sonya če imaš Voglerja si zmagala. Ti povem, da dela čudeže
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:32:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ponedeljak: odmaranje od vikenda utorak: priprema na posao sreda: posao četvrtak: odmaranje od posla petak: priprema na vikend subota, nedelja: vikend eto tuki je keč mojih sred
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:39:11
|
|
|
|
pika.po
|
Ojla, pupe moje Vidim, da se odlično zabavate, stara garda Jaz vas pa spet malo gnjavim z vprašanji, moji leksikoni Me zanima če lahko PCO dobiš kar "sada iznenada"? Namreč do sedaj mi ni še nobeden omenil, da bi imela PCO, tudi v prvem postopku so bili moji izvidi B.P. Zdaj pa meni Ata da imam PCO. Nč jasno... A je možno, da PCO ratajo po vseh teh koktejlih hormonov, ki nam jih talajo v postopkih? Upam, da kera ve kaj več kot jaz..., kak se tem rečem streže. K zdej vse tko kaže, da mamo še eno oviro več do bebeja kot smo jo meli prej. Do not like it. Sem malo ven iz dogajanja. Kongo, še vedno laufa? Srečanja se še dogajajo? Srečno vsem! Čimveč , čimprej!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:44:08
|
|
|
|
Fidolina
|
Dr. Drobnič tudi dela samoplačniško. Je bil moj pri njem samoplačniško in je bil na vrsti koj. Še isti dan po 16.00. Sem pa res jaz po telefonu sestri zelo pojokcala kolk se mudi , da bodo vsi papirji hkrati pripravljeni in kolk sm stara , pa spet kolk sem staraaaa - in je ratalo . Da, ne bo nesporazuma, nisem jim nič lagala. Imela sem termin pri TT čez nekaj dni in v kolikor ne bi imela njegovega spermiograma, bi se morala še enkrat naročit pri njemu in spet čakat....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:47:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Jaz vas pa spet malo gnjavim z vprašanji, moji leksikoni Me zanima če lahko PCO dobiš kar "sada iznenada"? Namreč do sedaj mi ni še nobeden omenil, da bi imela PCO, tudi v prvem postopku so bili moji izvidi B.P. Zdaj pa meni Ata da imam PCO. Nč jasno... A je možno, da PCO ratajo po vseh teh koktejlih hormonov, ki nam jih talajo v postopkih? Tega je mene po tihem tudi strah , sta mi pa RR enciklopedistki (beri Gigi in Mismis) rekli, da ne-nimam tega in da jaz tam notri skrivam marsovce......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.5.2010 10:49:11 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:48:20
|
|
|
|
Fidolina
|
No, ni treba zares jokat , jaz nisem. Sem pa res lepo, argumentirano, prosila, da ga vzame koj . Je Zarjica že vmes padla. To seveda leti na dr.D.
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 26.5.2010 10:49:20 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:50:27
|
|
|
|
zarja1
|
Loremi ku ku....vidim te...helov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:51:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Je Zarjica že vmes padla. napačni tajming..... Ja uvjek uletim kad ne treba....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:52:44
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Telefonsko naročanje: od ponedeljka do petka od 8:30 – 15 tel. št. ( 01 ) 433 80 27 in ( 01 ) 231 11 63 Po elektronski pošti : silva.petancic@kclj.si mismis a je ta mail še aktiven? ker jaz sem pisala na narocanje.spec.gin.amb@kclj.si, ker sem nekje prebrala, da je ta mail novi (pa sem tud dobila odgovor) zato me sam zanima, če oni od silve petančič še je aktiven IZVIRNO SPOROČILO: mismis ponedeljak: odmaranje od vikenda utorak: priprema na posao sreda: posao četvrtak: odmaranje od posla petak: priprema na vikend subota, nedelja: vikend izvirno ma punce ste tko polne informacij, da ugotavljam, da tud če sem v teh postopkih, sem še zmer en total nevednež zarja ahoj! ja ma sem mal uletela sem gor, drgač pa mam da delam, služim za žemljo in brikete, ni več cajt bit dost na netu a jej tole pa fajn vžge po denarnici ma avti so en sam strošek, spet pa ne mormo brez njih jst mam tud eno manjšo avtočko, sej vem, da je večji več varnosti, ampak je treba za to nament pol tud več €, no sej na račun zdravja daš ja Little Star super, da lahko uživaš brezdelje! pipa.po jst s PCO-jem še vseen računam, da enkrat bo ratalo je pa tud ne klinc na PCO ... sam da me pogledajo na UZ, kdo prijavi .. ja sej tle se pa dobr vid pco en lep dan vsem!
< Sporočilo je popravil loremi -- 26.5.2010 10:53:02 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:52:58
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tega je mene po tihem tudi strah , sta mi pa RR enciklopedistki (beri Gigi in Mismis) rekli, da ne-nimam tega in da jaz tam notri skrivam marsovce...... Zarja, le glej, da tega ne boš pozabila povedati doktorju pri tvojem naslednjem pregledu. Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudiš
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:54:52
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudiš sam potem se bojo pa vprašal, kere zdravila so ji dal, da zdej je pa že o marsovcih prepričana IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Je Zarjica že vmes padla. napačni tajming..... Ja uvjek uletim kad ne treba.... a jaz vedno zamudim vse zabavne akcije in stimulacije tu gor, c c c c
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:56:58
|
|
|
|
Fidolina
|
Loremi helou Lepo, da si dobre volje. Ostani tako še naprej
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 10:58:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tega je mene po tihem tudi strah , sta mi pa RR enciklopedistki (beri Gigi in Mismis) rekli, da ne-nimam tega in da jaz tam notri skrivam marsovce...... Zarja, le glej, da tega ne boš pozabila povedati doktorju pri tvojem naslednjem pregledu. Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudiš veš kak bi to zvenelo...... hmmmm, g. G a vi to vidite kar jaz sumim......... že ko sem omenla čajčke, ker mu endometrij ni bil jasen me je skor po mojilepi ritki........To pa je nevarno, ker ko sem v ambulanti je ta naga........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:00:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudiš sam potem se bojo pa vprašal, kere zdravila so ji dal, da zdej je pa že o marsovcih prepričana zelene čudežne flaške......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:11:08
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tega je mene po tihem tudi strah , sta mi pa RR enciklopedistki (beri Gigi in Mismis) rekli, da ne-nimam tega in da jaz tam notri skrivam marsovce...... Zarja, le glej, da tega ne boš pozabila povedati doktorju pri tvojem naslednjem pregledu. Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudiš veš kak bi to zvenelo...... hmmmm, g. G a vi to vidite kar jaz sumim......... že ko sem omenla čajčke, ker mu endometrij ni bil jasen me je skor po mojilepi ritki........To pa je nevarno, ker ko sem v ambulanti je ta naga........ Good one! Ko pridem naslednjič k Ateju ga bom prepričala, da ni dobr vidu Kakšne ciste neki, mali marsovčki so to!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:12:08
|
|
|
|
gigi1
|
Pika-po helou srčica . Dobrodošla Glede PCO...hmmm ne bom nič trdila...samo na glas razmišljam. PCO se pokaže na hormonskih preiskavah kot LH, ki je višji kot FSH. Če si v postopku jemala Menopur, Monogon, Merional.. oz menopavzne gonadotropine, ki vsebujejo tudi LH, je možno, da se je zaradi tega razmerje porušilo. Reš verjetno sklepa po UZ, ker imaš najverjetneje več aktivnih foliklov, ki ne dozorijo. V postopku je bolje jemati Gonal ali Puregon, ker je čisti FSH (to načeloma velja za starejše in tiste s PCO). Pri PCO se je treba izogibati prečiščenemu sladkorju in moki. Najbolje bi se bilo prehranjevati po Montignacu in jemati 1500mg Mace na dan, da se uredi hormonsko ravnovesje. Zarči ni res! Jaz te imam na sumu za neko čudno obliko PCO. Marsovsko Larilu to mi deli srčica. Vedno več nasmeškov prosim Fidi se je tudi vpisala med konzervaste enciklopedije Sonya tvojega opozori, da je utica za oddajo semena na Leonišču . majhna sobica na hodniku. Naj vzame kakšen Playboy s sabo , al pa tebe, da mu pomagaš . Pa dr. D. ali Z. mu bo mal poteškal jajčka . V glavnem so vsi šokirani, ko morajo svoje premoženje dat na razstavo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:24:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči ni res! Jaz te imam na sumu za neko čudno obliko PCO. Marsovsko samo res, jaz teh klasičnih znakov nimam..... Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije (2x zdaj in 1x pred poroko in pred enim ET) na daljša obdobja, aknasta koža (ma sem lepa kot ), povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo (no way....zelo malo povsod, pa še te so bolj svetle dlačice ). Pogosto je opazna prevelika telesna teža (niti ne, na 165 cm 51kg ) in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti (sem baje še mlada ).
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.5.2010 11:28:05 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:24:56
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pika-po helou srčica . Dobrodošla Glede PCO...hmmm ne bom nič trdila...samo na glas razmišljam. PCO se pokaže na hormonskih preiskavah kot LH, ki je višji kot FSH. Če si v postopku jemala Menopur, Monogon, Merional.. oz menopavzne gonadotropine, ki vsebujejo tudi LH, je možno, da se je zaradi tega razmerje porušilo. Reš verjetno sklepa po UZ, ker imaš najverjetneje več aktivnih foliklov, ki ne dozorijo. V postopku je bolje jemati Gonal ali Puregon, ker je čisti FSH (to načeloma velja za starejše in tiste s PCO). Pri PCO se je treba izogibati prečiščenemu sladkorju in moki. Najbolje bi se bilo prehranjevati po Montignacu in jemati 1500mg Mace na dan, da se uredi hormonsko ravnovesje. Žižetka, thnx! Izvid hormonov (narejen pred postopkom) je b.p., je pa sklep o PCO bil narejen po ultrazvoku, jap. V 1. postopku sem imela Gonal, zdaj pa mi je napisal 3 amp. Menopurja. To je lih nekaj kontra. Eh nima veze, se bom poskušala ne obremenjevat se s tem. Pa ma da rata, je že cajt. Sem jest tud že kar vredu konzerva!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:30:07
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi sem zrihtala avto.......... -70% na redno ceno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mater sem happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:31:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči ni res! Jaz te imam na sumu za neko čudno obliko PCO. Marsovsko samo res, jaz teh klasičnih znakov nimam..... Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije (2x zdaj in 2x pred poroko in pred enim ET) na daljša obdobja, aknasta koža (ma sem lepa kot ), povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo (no way....zelo malo povsod, pa še te so bolj svetle dlačice ). Pogosto je opazna prevelika telesna teža (niti ne, na 165 cm 51kg ) in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti (sem baje še mlada ). Proizvedeš pa v ciklusu več aktivnih foliklov in imaš občasno debelejši E. Kar je tudi lahko znak neke vrste PCO. Pa tudi zelo suhe ženske (morda ne trenutno pretirano, ampak si bila kdaj prej zelo suha) so nagnjene k PCO. Ni pa tole sploh rečeno. Ti iz nekega vzroka blazno reagiraš na hormone in se ti zelo hitro ravnovesje poruši. Morda bodo to enkrat poimenovali marsovski PCO, ali pa odkrili kaj je zadaj.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......