Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:13:53
|
|
|
|
neodkrita
|
AAA sem zdaj pogledala pa imam dve zvezdici hehehe, sem tudi zadovoljna, sam, da sta
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:20:32
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Loremi helou Lepo, da si dobre volje. Ostani tako še naprej ojle, ja Loremi je dans dobre volje ... prej ko sem slišala sodelavca, ko je vprašal ženo (je bla očitno na pregledu), če lepo bije srček bebici, tokrat nisem jokala, drugač vedno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:23:17
|
|
|
|
loremi
|
pa še moj pco in znaki Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije ouje kr fajn ga sr.ačka tole na daljša obdobja, aknasta koža no vsej nekaj, kar na srečo ni pogosto povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo na žalost res zelo zelo ja Pogosto je opazna prevelika telesna teža drži kot pribito in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti starost, da mi niti ne prideš blizu, đizs to bomo pa še vidl a ne, kaj bo ko bomo res stare pco-jevke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:23:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi tokrat nisem jokala, drugač vedno srčica naša..... ....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:23:57
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. aha, pa navodila ti je dal zraven........ JP vsak dan, pa naj pade kamor pade Gigi jaz ne upam vsak dan.. moj ni več najmlajši.. da ga ne preforsiram, pa bo ata na mamo potem pa infarkt
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:25:00
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Mausi, vsak drugi dan je treba ? Kadar imamo mi taprave dneve, pol kar vsak dan, ker me vseskozi skrbi, da bomo zamudili A je res boljše vsak drugi ? baje je boljše vsak drugi dan, čeprav se tudi mi tega ne držimo takrat ko mislimo da so pravi dnevi...pa ne samo zato ker delamo bebiko ampak enostavno je libido takrat tolk visok
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:26:19
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. aha, pa navodila ti je dal zraven........ JP vsak dan, pa naj pade kamor pade Gigi jaz ne upam vsak dan.. moj ni več najmlajši.. da ga ne preforsiram, pa bo ata na mamo potem pa infarkt
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:26:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. aha, pa navodila ti je dal zraven........ JP vsak dan, pa naj pade kamor pade Gigi jaz ne upam vsak dan.. moj ni več najmlajši.. da ga ne preforsiram, pa bo ata na mamo potem pa infarkt ma enkratna tema......moj bi skoz, jaz pa dol padem od utrujenosti ko pricopam domov .......Pol pa je laufarija in smeh, od kuhinje, pod tušem, pri fenanju las, pri likanju......cela komedija.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:27:50
|
|
|
|
loremi
|
sonya1 ja kakpni so pa kej stranski učinki teh rcnij, no če so ?? lahko da tole vpliva tudi kaj na organizem ali pa na sam prebavni trakt, ker v končni fazi vse zaužiješ, ali pa je premočna doza vse to skup jemat? no ne vem, sam "na glas" razmišljam ... kako je pa s pa hja, naj bi zarad samih semenčkov blo menda boljš, da je na dva dni jao jst se zdej koooončno letos kej nadejam, se krvavitve kot kaže vendarle počas poslavljajo, čeprav se jim nikamor pretirano ne mudi neokrita sej počaaaasi se bojo pa tud zvezdice nabrale, sej ko je pa enkrat tolk postov, da je že zdavnej 5 zvezdic, ni pa pol z vedno novimi posti nobene dodatne "nagrade" ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:28:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ma enkratna tema......moj bi skoz, jaz pa dol padem od utrujenosti ko pricopam domov .......Pol pa je laufarija in smeh, od kuhinje, pod tušem, pri fenanju las, pri likanju......cela komedija..... ka te pol maš veliko perila zažganega?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:28:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Punce, odkar malicam tele vitamine, Omega3, matični mleček, pijem čas krvomočnice in malin, imam eno težavo. Mučijo me hudi vetrovi in to tisti tapravi, hudo smrdeči , da kmalu ne bom več za med ljudmi. Saj ne vem, če je razlog v tem, ampak prej jih nisem imela nikoli, zadnje par dni pa opažam, da je prav zoprno. Jem pa nobene take hrane, ki bi povzročala vetrove. Še dobro, da so tihi, da se lahko mal "francoza" delam Razen če imam tudi jaz kake Marsovčke, kaj misliš Zarja ? Lupčke vsem hmmmm, ne vem. Moji marsovčki in jaz zelo poredko prdimo in tudi ko, so to taki nežni, povečini nesmrdeči......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:30:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ma enkratna tema......moj bi skoz, jaz pa dol padem od utrujenosti ko pricopam domov .......Pol pa je laufarija in smeh, od kuhinje, pod tušem, pri fenanju las, pri likanju......cela komedija..... ka te pol maš veliko perila zažganega? ne, tolk cajta mam glih, da ga pokončno postavim......mam pa račun za elektriko ogromen.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:32:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita AAA sem zdaj pogledala pa imam dve zvezdici hehehe, sem tudi zadovoljna, sam, da sta jaz sem prvo leto imela glih dve......zdaj pa bom počasi že luno, ne sam zvezdice, fasala od čvekarije Sploh, ker vidim, da se sama s sabo pogovarjam......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:33:40
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 JP vsak dan, pa naj pade kamor pade Gigi jaz ne upam vsak dan.. moj ni več najmlajši.. da ga ne preforsiram, pa bo ata na mamo potem pa infarkt ma enkratna tema......moj bi skoz, jaz pa dol padem od utrujenosti ko pricopam domov .......Pol pa je laufarija in smeh, od kuhinje, pod tušem, pri fenanju las, pri likanju......cela komedija..... cjoo to mate srečo s takimi deci ... moj pa mam včas filing, da ok no če že morm, sam zdele je bla pa doooolga pavza pa ima da se mal zmiga IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 hmmmm, ne vem. Moji marsovčki in jaz zelo poredko prdimo in tudi ko, so to taki nežni, povečini nesmrdeči...... pol pa ti svoje marsovčke zelenčke z nečim drugim futraš ... pa tok fajn primejo na stimulacijo ala utropizderaj zmer IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ne, tolk cajta mam glih, da ga pokončno postavim......mam pa račun za elektriko ogromen..... ja itak, to mata spotoma še kej drugega prkloplenga
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:34:04
|
|
|
|
sonya1
|
Zarja, pol imate pa veselo pri vas . Uživajta, dokler se da. Pol, ko bo polno hišo otrok, ne bo šlo več tako Moj bi tudi vseskozi. Zdaj je pa nekaj bolan in sploh ni preveč navdušen, kar je pri njemu znak, da se res slabo počuti. Sva imela čez vikend taprave dneve, pa sva komaj nekaj spravila skupaj. Se revežu sploh nisem upala povedati, da MORAVA, ker pol pa najbrž res ne bi bilo nič . Sem raje vžgala ono drugo taktiko "prisile", da se ni mogel upreti. Zvezdica, moj tudi ni več najmlajši, ampak kar se pa tega tiče, je pa kot 20-letnik. Ko bi bil še za kakšno delo tako navdušen, bi nama precej boljše šlo
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 26.5.2010 14:35:33 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:36:21
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita AAA sem zdaj pogledala pa imam dve zvezdici hehehe, sem tudi zadovoljna, sam, da sta jaz sem prvo leto imela glih dve......zdaj pa bom počasi že luno, ne sam zvezdice, fasala od čvekarije Sploh, ker vidim, da se sama s sabo pogovarjam...... ja to pa zato, ker računaš na to, da ti RR da en poseben status ... npr. RRfrik no evo, ideja, slište tam na RR, dodatek zvezdicam je luna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:39:52
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 [Sploh, ker vidim, da se sama s sabo pogovarjam...... maš vsaj za ziher pametnega sogovornika
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:40:26
|
|
|
|
Little Star
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Little Star IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. aha, pa navodila ti je dal zraven........ JP vsak dan, pa naj pade kamor pade Gigi jaz ne upam vsak dan.. moj ni več najmlajši.. da ga ne preforsiram, pa bo ata na mamo potem pa infarkt ma enkratna tema......moj bi skoz, jaz pa dol padem od utrujenosti ko pricopam domov .......Pol pa je laufarija in smeh, od kuhinje, pod tušem, pri fenanju las, pri likanju......cela komedija..... ja sej.. tudi moj je tak.. on BI in BI in BI.. ja najbrž Ko sem mu pa povedala, da bo treba vsak dan je pa kar bled postal.. in sumljivo tiho.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:49:57
|
|
|
|
gigi1
|
Sonya so zaradi Omega 3. >Ribje olje pospeši prebavo in vetrove. Tudi klomifen - oz. hormončki temu pripomorejo. Predvsem glej, da ješ sadje pol ure pred obrokom ali 3 ure po. Drugega ti ne znam svetovati. Glede so deljena mnenja. Na GK pravijo, da ne več kot na 2 dni, ker seme rabi čas, da se obnovi. Itak pa plavalčki preživijo 48 ur in se ni za bati, da se zamudi O. Reško je drugega menja. Če vsak dan, potem je seme tako dobro, da ne rabi 48 ur, da se obnovi. Ampak to je treba konstantno vsak dan, ne le v času O. Mi je žal, da nimam več kot tolk časa. Prav lušne ste dans
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:55:32
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star ja sej.. tudi moj je tak.. on BI in BI in BI.. ja najbrž Ko sem mu pa povedala, da bo treba vsak dan je pa kar bled postal.. in sumljivo tiho. zanimivo a ne? ko jih postaviš pred dejstvo potem pa "vse tiho je bilo"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 15:02:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 [Sploh, ker vidim, da se sama s sabo pogovarjam...... maš vsaj za ziher pametnega sogovornika
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 15:16:45
|
|
|
|
Fidolina
|
Evo, takole pa je izgledalo kar nekaj najinih ljubezensko erotičnih uvodov v (pred ET-ji): Jaz: Ajde, dej prid že enkrat v postlo. Saj veš, da se morš dons spraznt. On: kaj pa če bi rajš jutr zjutri? Jaz: jutr bo prepozn On: zakaj Jaz: ker boš moru pojutršnem spet d...t No, mogoče je bila zadeva rahlo bolj milo povedana - kaj veliko pa ne Romantika na višku
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 15:21:24
|
|
|
|
Fidolina
|
Pa, da ne bo katera rekla, da sem vulgarna. Sestre na GK ti točno tako naročijo: naj se vaš partner 2 dni prej sprazni - potem pa do punkcije nič.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 15:21:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina ker boš moru pojutršnem spet d...t čist do solz si me nasmejala......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 15:35:40
|
|
|
|
mausikaa
|
pupe danes ste me pa spravile tolk v dobro voljo, da vam ne znam povedat full vas mam rada
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......