|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
26.5.2010 0:32:38   
Kruce Fiks
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
26.5.2010 7:03:25   
sonya1
Dobro jutro vsem !

Vidim, da sem se prva pofočkala.

Mausi, čakamo. Najbrž smo vse enako živčne kot ti. Potrdi že plusek !

Gigi, ti si pa res carka ! Karkoli človek ne ve, Gigi ima odgovor. Le kaj bi brez tebe.

Jaz sem bila včeraj pri Voglerju. Kolimifenski test, HSG, hormoni... vse hoče še ta cikel. Menstruacijo pričakujem 06. junija, upam, da je ne bo iz pravega razlogauser posted image

Preživite danes en lep dan, najbolj a seveda Mausi!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
26.5.2010 7:04:27   
sonya1
Kruce, slika je pa res huda ! Kje sploh najdete take! 

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
26.5.2010 7:57:04   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausi?????? A prav zastopim? Si že lulala in je +++++++++++++++++++++++?????

nop žižika moja, mausi je danes zjutraj nalulala en velik minus - po pričakovanjih user posted image

no ja, sej je atej R rekel, da bo avgusta poskrbel zame...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
26.5.2010 7:57:59   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Gigika jaz ze tko lulala kt je treba ce bi znala, tko pa...user posted image

ma sej sem res butasto napisala, se vidi da sem bla v postelji in sem se z telefonom igrala...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
26.5.2010 7:58:49   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image

Kruce a tk si se za pusta našemil user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
26.5.2010 8:01:30   
sonya1
Mausi, sem bila že vesela novice. Ne bodi preveč žalostna, saj bo ata Reš vse urediluser posted image . Če je obljubil, je obljubil

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
26.5.2010 8:11:06   
mismis
Dobro jutro vsem skupja,

tele mismis je danes čisto zlepljen, je kužon imel ponoči vaje, eh pa še ta dolga sreda je user posted image user posted image

Maussi, kot kaže se boš res morala poigrati z atom, škoda ker ni šlo ata na mamo user posted image user posted image

sonya, tebe pa tudi čaka Vogler akcija, torej bo junij tvoj mesec

Kruce, tale kurent pa zgleda malo oskubljen user posted image user posted image user posted image

Teddy, a si zrihtala

Žižek, večerja je bila? a je dec dobr skuhu, moj je včeraj naredil skuše, so ble dobre za prste polizati

Dejzika, zdaj si že naša, ti kar tle ostan, se bomo malo pozabavale

Fida je pa čveka, superca za tri zvezdiceuser posted image user posted image

tudi vsem ostalim prav lep pozdrav

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
26.5.2010 8:26:05   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Mausi, sem bila že vesela novice. Ne bodi preveč žalostna, saj bo ata Reš vse urediluser posted image . Če je obljubil, je obljubil

Sonči sej niti nisem tolk zlo žalostno, sem pričakovala minus, nekako je bil ta ciklus zlo čuden...no ja, obupali glih ne bomo, se bomo potolažili potem pa v nove boje...žalostna sem edino zato, ker vidim, da mi čas neusmiljeno beži...mogoče pa zato ne rata, ker si to tolk želim?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
26.5.2010 8:27:00   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupja,

Žižek, večerja je bila? a je dec dobr skuhu, moj je včeraj naredil skuše, so ble dobre za prste polizati

tvoj je naredu skuše, moj je šel pa k mamici na kosilo, jaz sem pa ostala brez user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
26.5.2010 8:28:02   
mausikaa
evo tole pa za dobro jutro, razpoloženju primerno

http://www.youtube.com/watch?v=5kmwL-YkmU4&feature=related

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
26.5.2010 8:37:03   
zarja1
Dobro jutro..........

Mismis spet tvoja famozna sreda, jaz sem čist out dansuser posted image , tak da upam, da čimprej dan mine........Rihtam si nekaj, upam, da rata.

Gigi nisem gledala, ker smo v firmi gostili še g. premiera....user posted image

Mausi jaz sem tudi mislila, da ti je ratalo........user posted image user posted image

Fidolinca čestitke za tretjo user posted image

DaisyE lubčka Malčiku......user posted image user posted image

Babe moje mene tolk zvija, vlije pa se user posted image  neeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
26.5.2010 9:21:17   
Fidolina
Mausi žal mi je. Ne bit žalostna preveč. Zdaj imaš MB, potem ata R. , tako, da le pogumno naprej! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
26.5.2010 9:23:38   
gigi1
Jutrčka user posted image

Mausi srce, sem žalosna user posted image . Vem, da nisi preveč pričakovala, pa vseeno kanček upanja vedno tli nekje v nas.
Kdaj greš v MB? Glej, da ne boš zamehurla! Bom huda! user posted image
Neee...obvezno moraš iti, tudi če slučajno ne rata v postopek ti bodo pa vsaj hormonske in imunološke preiskave naredili, pa boš vedela kako se z Rešom naprej menit. Drži se user posted image user posted image

Kruce, če odmislim masko...me vseeno nekaj moti...Le kaj je to? user posted image

Sonya če slučajno ne boš dobila izvidov v dveh izvodih, si prepiši rezultate in nekam shrani. Ti bo še zelo prav prišlo. Dr. V. je pa kar brzinski user posted image  user posted image  user posted image . Takoj danes pokliči na Leonišče - naročanje (tukaj rabimo Mišmiš za telefon) in povej, da sta zmenjena, da takoj prideš k njemu po napotnico za teste. Samo o napotnici govori! Drugače te bodo naročili čez par mesecev.
Glede tega vseveda...ni čisto res user posted image . Ampak sem že nekaj časa na svetu in...se mi je že kaj pokvarilo vmes user posted image

Miša kakšne vaje je imel kužonček? Kaj ga muči?
Moj je včeraj jagnjetino pekel. Mu je kar dobro ratalo...samo meso je imelo premočan okus zame user posted image . Ni bilo v paci.

Zarči si klicala une? Za M sem ti pa že napisala...mogoče bolje da pride ob svojem času, da se ti ciklus končno uredi user posted image user posted image user posted image

Fidika si ti gledala? Očitno sem še edina konzerva, ki ji občasno rata ujeti Evrovizijo user posted image

Naska kje si mi ti? Še kar leteča?

LS se nam je tudi nekam zgubila?

Pa Gretko pogrešamo!

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
26.5.2010 9:33:52   
neodkrita
Jutro konzerve (ice)!
Kaj zvezdice pomenijo leta?? Če jih potem pade name jutri SEEDEEM zvezd! Ajoj kolk je že to, asam čudno men se pa ne zdi nič drugače kot pa pri 15, no ja 20 letih. Če nebi imela otrok bi še mislila, da sem res 20 hehehe!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
26.5.2010 9:42:33   
gigi1
Neodkrita takole zlahka pa ne bo šlo user posted image . Moraš še malo načvekat, da dobiš 3 zvezdice. To so tiste pod nickom in jih dobivaš glede na to, koliko postov objaviš. Manjka ti jih še 300 do 3. zvezdice. 7 pa ne obstaja user posted image
Torej jutri praznuješ? Kaj si pa tako hitela s števcem?
Jaz sem se do postopkov vedno počutila zelo mladostno. Ko so mi pa vsi govorili, da sem stara, sem se začela tako počutiti. Zdej se mi pa mladost vrača user posted image  user posted image  user posted image . Zmer bolj na otročje mi gre user posted image  

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
26.5.2010 9:43:32   
Fidolina
Hvala za čestitkeuser posted image

Gigi - nič gledala Evrovizijeuser posted image . Sploh nisem vedela, da je na sporeduuser posted image . Drugače bi zagotovo kaj pokukala.
Sva pa z mojim vrt in travo (pol vrta je na novo nasjana trava) zalivala. Je bil vroč dan, z vetrom, ki je popolnoma posušil zemljo. Potem smo pa mi3je s Fidom čričke poslušaliuser posted image .
Lepo, da ti tvoj dragi kaj skuha. Tudi tebi je lepo Mismis. Kaj je s kužouser posted image ?

Zarja - upam, da priteče user posted image  in te neha zvijati. Porkaš!user posted image

Sonya se ti dogajauser posted image . Na pravi poti siuser posted image user posted image .

Kruce - spodaj spredaj, vidim, da si vreduuser posted image . Kako pa kaj trtica. Je bolje?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
26.5.2010 9:45:33   
sonya1
Gigi, dr. Vogler mi je že dal napotnice. Za HSG, pa dve za krvni test ob jemanju klomifena. Pa rekli so mi, če pade 3. dan menstruacije na soboto ali nedeljo, da moram iti v staro porodnišnico na odvzem krvi. Kje sploh je ta stara porodnišnica ????  A bi morala dobiti še kaj ? Pa navodila, kam mora moj na spermiogram. Je pa Vogler rekel, da naj na HSG-ju kar povem, da ne bomo čakali izvidov spermiograma, da je on tako rekel, pa da že naslednji ciklus naberemo vse skupaj, da se začnemo lahko meniti. Ja, stara sem že, pa se mudi, nimam kaj čakat...  Če naberem izvide pred poletjem, pa pol kaj pametnega ukrenemo jeseni. Čez poletje moram namreč za dobrih 5  tednov v Ameriko (ne niso počitnice, bolezen v družini..)

Zarja, ko bi se vozila s Cliotom brez klime kot jaz, ki ga zna vsak vaški posebnež popravljat, ne bi imela teh težav. Ja, če si pa šminka, pa plačajuser posted image

Mausi
, saj stare smo pa vse približno enako, pa smo še vse precej optimistične. Se pa ne strinjam s tem, da si preveč želiš. MORAŠ si želeti, da se uresniči.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
26.5.2010 9:52:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Zarja, ko bi se vozila s Cliotom brez klime kot jaz, ki ga zna vsak vaški posebnež popravljat, ne bi imela teh težav. Ja, če si pa šminka, pa plačajuser posted image

ni šminka, je varnost. user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
26.5.2010 9:54:25   
zarja1
Zarči si klicala une? Za M sem ti pa že napisala...mogoče bolje da pride ob svojem času, da se ti ciklus končno uredi user posted image user posted image user posted image  

pa se res vedno bolj premika na moj ustaljen datum.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
26.5.2010 9:55:55   
zarja1
Zmer bolj na otročje mi gre user posted image  

ja, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
26.5.2010 9:59:12   
Little Star

Juto vsem. Nisem se zgubila.. uživam še v zadnjih dneh brezdelja.. drug teden pa spet laufanje in stres in še enkrat stres. Mi kar slabo rata, če samo pomislim. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
26.5.2010 10:00:22   
gigi1
Fidi moj bolj poredko kuha, ker je kuhinja moje kraljestvo user posted image . Če mu dovolim, je pa full vesel user posted image . No včeraj je bil pred mano doma...in je bilo logično, da on skuha user posted image

Sonya stara porodnišnica je tista stavba, ki jo imaš čez cesto na desni strani, ko stopiš ven iz leonišča. Tam opravljajo IVF postopke in tudi čez vikend jemljejo kri, ker drugi takrat ne delajo. Vhod je iz druge strani - ne s ceste.
Ti je dal napotnico za SPB (spolno prenosljive bolezni)?
Kri ti vzamejo v PR oddelek SIII na levi strani.
HSG ti bodo delali v isti stabi v 1. nadstropju. Ponavadi ob sprejemu zahtevajo tudi s-gram, zato je rekel, da povej, da je on to naročil.
Tvoj naj se naroči samoplačniško pri dr. Zornu ali dr. Drobniču (Miša kaj veš, če Drobnič sploh dela samoplačniško?), drugače bo na vrsti šele septembra. Oba sta tudi na Leonišču.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
26.5.2010 10:01:55   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Little Star

Juto vsem. Nisem se zgubila.. uživam še v zadnjih dneh brezdelja.. drug teden pa spet laufanje in stres in še enkrat stres. Mi kar slabo rata, če samo pomislim. user posted image

Pa si se le oglasila user posted image . Uživaj še zadnje dni v brezdelju...potem se pa probaj ogradit od stresa. Verjemi...tudi to se da user posted image

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
26.5.2010 10:03:58   
mismis
sonya, naročanje v Leonišču je tole, pa raje jim pošlji mejl, zelo hitro odgovorijo, pa po mejlu ponavadi ne komplicirajo

Telefonsko naročanje:
od ponedeljka do petka od 8:30 – 15

tel. št. ( 01 ) 433 80 27 in  ( 01 ) 231 11 63

Po elektronski pošti :
silva.petancic@kclj.si

Zarja, ma kaj jo kličeš, saj bo prišla, moje srede so pa eh, saj poznaš tisto črnogorsko
ponedeljak: odmaranje od vikenda
utorak: priprema na posao
sreda: posao
četvrtak: odmaranje od posla
petak: priprema na vikend
subota, nedelja: vikend

eto tuki je keč mojih sred user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......