|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
26.5.2010 10:05:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonya stara porodnišnica je tista stavba, ki jo imaš čez cesto na desni strani, ko stopiš ven iz leonišča. Tam opravljajo IVF postopke in tudi čez vikend jemljejo kri, ker drugi takrat ne delajo. Vhod je iz druge strani - ne s ceste.
Ti je dal napotnico za SPB (spolno prenosljive bolezni)?
Kri ti vzamejo v PR oddelek SIII na levi strani.
HSG ti bodo delali v isti stabi v 1. nadstropju. Ponavadi ob sprejemu zahtevajo tudi s-gram, zato je rekel, da povej, da je on to naročil.
Tvoj naj se naroči samoplačniško pri dr. Zornu ali dr. Drobniču (Miša kaj veš, če Drobnič sploh dela samoplačniško?), drugače bo na vrsti šele septembra. Oba sta tudi na Leonišču.

pa kaj ti jaz ličim za enciklopedijo za dr. D-ja? user posted image user posted image user posted image  sicer pa ja, mislim da vsi v Leonišču delajo samoplačniško

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
26.5.2010 10:08:25   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sonya stara porodnišnica je tista stavba, ki jo imaš čez cesto na desni strani, ko stopiš ven iz leonišča. Tam opravljajo IVF postopke in tudi čez vikend jemljejo kri, ker drugi takrat ne delajo. Vhod je iz druge strani - ne s ceste.
Ti je dal napotnico za SPB (spolno prenosljive bolezni)?
Kri ti vzamejo v PR oddelek SIII na levi strani.
HSG ti bodo delali v isti stabi v 1. nadstropju. Ponavadi ob sprejemu zahtevajo tudi s-gram, zato je rekel, da povej, da je on to naročil.
Tvoj naj se naroči samoplačniško pri dr. Zornu ali dr. Drobniču (Miša kaj veš, če Drobnič sploh dela samoplačniško?), drugače bo na vrsti šele septembra. Oba sta tudi na Leonišču.

pa kaj ti jaz ličim za enciklopedijo za dr. D-ja? user posted image user posted image user posted image  sicer pa ja, mislim da vsi v Leonišču delajo samoplačniško

Če ti nisi enciklopedija za dr. D-ja potem ne vem kdo je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
26.5.2010 10:10:02   
Little Star
Sonya če imaš Voglerja si zmagala. Ti povem, da dela čudeže user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
26.5.2010 10:32:39   
zarja1

ponedeljak: odmaranje od vikenda
utorak: priprema na posao
sreda: posao
četvrtak: odmaranje od posla
petak: priprema na vikend
subota, nedelja: vikend

eto tuki je keč mojih sred user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
26.5.2010 10:39:11   
pika.po
Ojla, pupe moje user posted image

Vidim, da se odlično zabavate, stara garda user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz vas pa spet malo gnjavim z vprašanji, moji leksikoni user posted image

Me zanima če lahko PCO dobiš kar "sada iznenada"? Namreč do sedaj mi ni še nobeden omenil, da bi imela PCO, tudi v prvem postopku so bili moji izvidi B.P. Zdaj pa meni Ata da imam PCO. Nč jasno...user posted image
A je možno, da PCO ratajo po vseh teh koktejlih hormonov, ki nam jih talajo v postopkih?
Upam, da kera ve kaj več kot jaz..., kak se tem rečem streže. K zdej vse tko kaže, da mamo še eno oviro več do bebeja kot smo jo meli prej. Do not like it. user posted image

Sem malo ven iz dogajanja. Kongo, še vedno laufa? Srečanja se še dogajajo?

Srečno vsem! Čimveč user posted image user posted image , čimprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
26.5.2010 10:44:08   
Fidolina
Dr. Drobnič tudi dela samoplačniško. Je bil moj pri njem samoplačniško in je bil na vrsti koj. Še isti dan po 16.00. Sem pa res jaz po telefonu sestri zelo pojokcala kolk se mudiuser posted image , da bodo vsi papirji hkrati pripravljeni in kolk sm starauser posted image , pa spet kolk sem staraaaauser posted image  - in je ratalo user posted image .
Da, ne bo nesporazuma, nisem jim nič lagala. Imela sem termin pri TT čez nekaj dni in v kolikor ne bi imela njegovega spermiograma, bi se morala še enkrat naročit pri njemu in spet čakat....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
26.5.2010 10:47:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po
Jaz vas pa spet malo gnjavim z vprašanji, moji leksikoni user posted image

Me zanima če lahko PCO dobiš kar "sada iznenada"? Namreč do sedaj mi ni še nobeden omenil, da bi imela PCO, tudi v prvem postopku so bili moji izvidi B.P. Zdaj pa meni Ata da imam PCO. Nč jasno...user posted image
A je možno, da PCO ratajo po vseh teh koktejlih hormonov, ki nam jih talajo v postopkih?

Tega je mene po tihem tudi strahuser posted image , sta mi pa RR enciklopedistki (beri Gigi in Mismis) rekli, da ne-nimam tega in da jaz tam notri skrivam marsovce......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.5.2010 10:49:11 >

Horny Teddy

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
26.5.2010 10:48:20   
Fidolina
No, ni treba zares jokatuser posted image , jaz nisem. Sem pa res lepo, argumentirano, prosila, da ga vzame koj user posted image .

Je Zarjica že vmes padla. To seveda leti na dr.D.

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 26.5.2010 10:49:20 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
26.5.2010 10:50:27   
zarja1
Loremi ku ku....vidim te...helovuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
26.5.2010 10:51:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Je Zarjica že vmes padla.

napačni tajming.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja uvjek uletim kad ne treba....

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
26.5.2010 10:52:44   
loremi
Telefonsko naročanje:
od ponedeljka do petka od 8:30 – 15

tel. št. ( 01 ) 433 80 27 in  ( 01 ) 231 11 63

Po elektronski pošti :
silva.petancic@kclj.si

mismis a je ta mail še aktiven?
ker jaz sem pisala na narocanje.spec.gin.amb@kclj.si, ker sem nekje prebrala, da je ta mail novi (pa sem tud dobila odgovor)
zato me sam zanima, če oni od silve petančič še je aktiven

ponedeljak: odmaranje od vikenda
utorak: priprema na posao
sreda: posao
četvrtak: odmaranje od posla
petak: priprema na vikend
subota, nedelja: vikend

izvirnouser posted image  user posted image  user posted image

ma punce ste tko polne informacij, da ugotavljam, da tud če sem v teh postopkih, sem še zmer en total nevednež user posted image

zarja ahoj! ja ma sem mal uletela sem gor, drgač pa mam da delam, služim za žemljo in brikete, ni več cajt bit dost na netu
user posted image  a jej tole pa fajn vžge po denarnici user posted image  ma avti so en sam strošek, spet pa ne mormo brez njih
jst mam tud eno manjšo avtočko, sej vem, da je večji več varnosti, ampak je treba za to nament pol tud več €, no sej na račun zdravja daš ja

Little Star super, da lahko uživaš brezdelje!

pipa.po jst s PCO-jem še vseen računam, da enkrat bo ratalo

je pa tud ne klinc na PCO ... sam da me pogledajo na UZ, kdo prijavi .. ja sej tle se pa dobr vid pco user posted image

en lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 26.5.2010 10:53:02 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
26.5.2010 10:52:58   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tega je mene po tihem tudi strahuser posted image , sta mi pa RR enciklopedistki (beri Gigi in Mismis) rekli, da ne-nimam tega in da jaz tam notri skrivam marsovce......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja, le glej, da tega ne boš pozabila povedati doktorju pri tvojem naslednjem pregledu. Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudišuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
26.5.2010 10:54:52   
loremi
Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudišuser posted image

user posted image  user posted image
sam potem se bojo pa vprašal, kere zdravila so ji dal, da zdej je pa že o marsovcih prepričana user posted image

Je Zarjica že vmes padla.

napačni tajming.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja uvjek uletim kad ne treba....

a jaz vedno zamudim vse zabavne akcije in stimulacije tu gor, c c c c

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
26.5.2010 10:56:58   
Fidolina
Loremi helou user posted image
Lepo, da si dobre volje. Ostani tako še naprejuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
26.5.2010 10:58:18   
zarja1

Zarja, le glej, da tega ne boš pozabila povedati doktorju pri tvojem naslednjem pregledu. Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudišuser posted image

veš kak bi to zvenelo......
hmmmm, g. G a vi to vidite kar jaz sumim.........

že ko sem omenla čajčke, ker mu endometrij ni bil jasen me je skor po mojilepi ritki........To pa je nevarno, ker ko sem v ambulanti je ta naga........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
26.5.2010 11:00:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Za pravilno diagnozo potrebujejo prav vse informacije o tebi, ki jim jih lahko ponudišuser posted image

user posted image  user posted image
sam potem se bojo pa vprašal, kere zdravila so ji dal, da zdej je pa že o marsovcih prepričana user posted image

zelene čudežne flaške......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
26.5.2010 11:09:39   
mismis
evo tukaj nekaj članokov o PCO-ju

http://m.24ur.com/bin/mobile/index.php?article_id=3151803

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/policisticni-jajcniki-niso-nepremagljiva-ovira-za-zanositev.html

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
26.5.2010 11:11:08   
pika.po

veš kak bi to zvenelo......
hmmmm, g. G a vi to vidite kar jaz sumim.........

že ko sem omenla čajčke, ker mu endometrij ni bil jasen me je skor po mojilepi ritki........To pa je nevarno, ker ko sem v ambulanti je ta naga........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Good one! Ko pridem naslednjič k Ateju ga bom prepričala, da ni dobr vidu user posted image  Kakšne ciste neki, mali marsovčki so to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
26.5.2010 11:12:08   
gigi1
Pika-po helou srčica user posted image  user posted image . Dobrodošla user posted image
Glede PCO...hmmm ne bom nič trdila...samo na glas razmišljam.
PCO se pokaže na hormonskih preiskavah kot LH, ki je višji kot FSH. Če si v postopku jemala Menopur, Monogon, Merional.. oz menopavzne gonadotropine, ki vsebujejo tudi LH, je možno, da se je zaradi tega razmerje porušilo. Reš verjetno sklepa po UZ, ker imaš najverjetneje več aktivnih foliklov, ki ne dozorijo.
V postopku je bolje jemati Gonal ali Puregon, ker je čisti FSH (to načeloma velja za starejše in tiste s PCO).
Pri PCO se je treba izogibati prečiščenemu sladkorju in moki. Najbolje bi se bilo prehranjevati po Montignacu in jemati 1500mg Mace na dan, da se uredi hormonsko ravnovesje.

Zarči ni res! Jaz te imam na sumu za neko čudno obliko PCO. Marsovsko user posted image  user posted image  user posted image

Larilu user posted image  user posted image  user posted image  to mi deli srčica. Vedno več nasmeškov prosim user posted image

Fidi se je tudi vpisala med konzervaste enciklopedije user posted image  user posted image  user posted image

Sonya tvojega opozori, da je utica za oddajo semena na Leonišču user posted image . majhna sobica na hodniku. Naj vzame kakšen Playboy s sabo user posted image , al pa tebe, da mu pomagaš user posted image . Pa dr. D. ali Z. mu bo mal poteškal jajčka user posted image . V glavnem so vsi šokirani, ko morajo svoje premoženje dat na razstavo user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
26.5.2010 11:17:14   
pika.po

evo tukaj nekaj članokov o PCO-ju

http://m.24ur.com/bin/mobile/index.php?article_id=3151803

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/policisticni-jajcniki-niso-nepremagljiva-ovira-za-zanositev.html

Hvala Mišmišu user posted image

Največji hec je, da nimam niti enega od omenjenih simptomov za PCO user posted image  
Zmeraj manj jasno...user posted image  Bom še malo pobrskala po netu, pa se probala ne obremenjevat s tem, a ne user posted image  To bo še najboljš. Pa mal prehrano zaostrit (bye slatkiši user posted image ). Pa ko bo cajt na polno v nove bitke do zmage. user posted image
Ni vrag, da ne bojo našli 1 kvalitetne celice in 1 kvalitetnega plavalca lahk pa tud dva (čeprav na dva moj noče nič slišat - heh a zdaj misli, da se lahk pa še zmišljuje user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
26.5.2010 11:24:30   
zarja1
Zarči ni res! Jaz te imam na sumu za neko čudno obliko PCO. Marsovsko user posted image  user posted image  user posted image

samo res, jaz teh klasičnih znakov nimam.....

Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije (2x zdaj in 1x pred poroko in pred enim ET) na daljša obdobja, aknasta koža (ma sem lepa kot user posted image ), povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo (no way....zelo malo povsod, pa še te so bolj svetle dlačiceuser posted image ).
Pogosto je opazna prevelika telesna teža (niti ne, na 165 cm 51kguser posted image ) in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti (sem baje še mladauser posted image ).

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.5.2010 11:28:05 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
26.5.2010 11:24:56   
pika.po

Pika-po helou srčica user posted image  user posted image . Dobrodošla user posted image
Glede PCO...hmmm ne bom nič trdila...samo na glas razmišljam.
PCO se pokaže na hormonskih preiskavah kot LH, ki je višji kot FSH. Če si v postopku jemala Menopur, Monogon, Merional.. oz menopavzne gonadotropine, ki vsebujejo tudi LH, je možno, da se je zaradi tega razmerje porušilo. Reš verjetno sklepa po UZ, ker imaš najverjetneje več aktivnih foliklov, ki ne dozorijo.
V postopku je bolje jemati Gonal ali Puregon, ker je čisti FSH (to načeloma velja za starejše in tiste s PCO).
Pri PCO se je treba izogibati prečiščenemu sladkorju in moki. Najbolje bi se bilo prehranjevati po Montignacu in jemati 1500mg Mace na dan, da se uredi hormonsko ravnovesje.

Žižetka, thnx!

Izvid hormonov (narejen pred postopkom) je b.p., je pa sklep o PCO bil narejen po ultrazvoku, jap.
V 1. postopku sem imela Gonal, zdaj pa mi je napisal 3 amp. Menopurja. user posted image  To je lih nekaj kontra. user posted image
Eh nima veze, se bom poskušala ne obremenjevat se s tem. Pa ma da rata, je že cajt.user posted image Sem jest tud že kar vredu konzerva! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
26.5.2010 11:30:07   
zarja1
Gigi sem zrihtala avto..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
-70% na redno ceno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mater sem happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
26.5.2010 11:31:44   
gigi1

samo res, jaz teh klasičnih znakov nimam.....

Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije (2x zdaj in 2x pred poroko in pred enim ET) na daljša obdobja, aknasta koža (ma sem lepa kot user posted image ), povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo (no way....zelo malo povsod, pa še te so bolj svetle dlačiceuser posted image ).
Pogosto je opazna prevelika telesna teža (niti ne, na 165 cm 51kguser posted image ) in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti (sem baje še mladauser posted image ).

Proizvedeš pa v ciklusu več aktivnih foliklov in imaš občasno debelejši E. Kar je tudi lahko znak neke vrste PCO. Pa tudi zelo suhe ženske (morda ne trenutno pretirano, ampak si bila kdaj prej zelo suha) so nagnjene k PCO.
Ni pa tole sploh rečeno. Ti iz nekega vzroka blazno reagiraš na hormone in se ti zelo hitro ravnovesje poruši. Morda bodo to enkrat poimenovali marsovski PCO, ali pa odkrili kaj je zadaj.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
26.5.2010 11:32:21   
mausikaa
evo babe, mal nostalgije, da ne bo samo resna debata o postopkih, pa hormončkih pa vseh teh pidarijah user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=_D1jeG6YtLU

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......