mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, a ni fejst k mamo sonček IZVIRNO SPOROČILO: miklarom gigi - ko vas jest vse tri dobim, bote vidle ko vas bom jaz za rito primla a je to grožnja ali obljuba? Praviš, da si ta teden popoldanska, uf je kar kriza takole delati popoldne, ko je zunaj lep sonček Alko pravite, to je pa edina stvar, ki mi je v postopkih všeč, namreč da lahko pijem pivo brez slabe vesti, ker to je tako dobro za rast foliklov Loremi, za buklami moram sedati, sicer sem si prve dni pripravljala zapiske, zdaj smo pa v dril fazi, še sploh ker me čaka en tak piflarski predmet, bljak kolk jaz ne maram piflarije. Potem praviš, da je žur uspel, lepo se mi zdi, da si potrebovala malo sprostitve Tassi, dr. R nekako res ni moj tip moškega, ampak če bo pa zrihtal deco ga bom imela pa najraje na celem svetu ja babe žabe, kaj se pritožujete zaradi zamujene zabave, je treba sedeti za računalnikom in skoz čekirati RR, kdaj so zabave prav lepe sončne pozdravčke vsem: Žižek, horny teddy, neodkrita, Kruce, LS, Fida,...