TaMaSa
|
OJ bejbe Imam danes tak hud glavobol,da nisem za nikamor Vceraj smo s puncami zapravljale.Kupila kup oblacil za tamali2 in nekaj za tavelko.Sem gledala,da ni bilo nic prevec drago,na koncu pa zapravla tolk,da dons glava boli hehe. Imam teh cunj,ze vrh glave.Klet polna,pa za S.se vseeno nic pametnega ne najdem.M.je 123 vse premajhno,sploh vec ne vem kaksno velikost bi bilo najprimerneje kupit.Zdaj ima 98,cevlje 23,pa zadnje najkice mesec nosene in so ji tesne.Sem jih 3x dala v stroj in so sle zgleda skup. Slovenka,kaj moram ze komentirat Masazo sem si najbolj zapomnila.Vaaav,a pospesujeta porod Lunca,auc,kako drage tekacice kupujes.Tvoji km...res ala ti vera RMRM,vem,da si pisala,samo kaj????v glavnem:kako sii???? AS,a mooooorjeeeee?Kaj boste pa zda´j?NC zamere,zakaj le.Moja sploh ne ve,da ste ji kaj cestitale Njamka,fino,da sta zobka zunaj.Zdaj bo Sara spet vesela puncka. Jaz moji najbolj lahko prekontroliram zobe,ko se v leze dere.Sem ravn danes preverjala stanje dvojkic zgoraj.Katastrofa Mateja,zato pa mi moz tezi,kako uni njihpovi dol,vse tako hitro.Ne poznajo rr ja zgleda. BS,no vidis,pa si dosegla svoje.Zdej pa hitr rodit,da bom spet prva na vrsti ojjj Pooolllmmaaaa!!Dej nehej z vampi,bljak,bruhuhu. In,ne ni bila Slovenka ampak UVUV-jo pogresam. Jaz sem tut podpis spremenila...tvoje je ,zaziga. Mi ne rata spet zacet hujsat.Pa ze 1kg imam vec