lunca14
|
Ja tms,moji mulčki so vsi zdravi,in so v šoli in vrtcu,no še malo pa jih bo treba it iskat,potem nbo pa spet pestro,ker zunaj pada dež bo treba bit notri,moj gre na montažo,tak,da bo pestro,o treba kaj počet,do sedmih,potem pa itak gredo v banjo,in se tam zabavajo. In darila lahko pustiš zavita za drugo leto,kaj pa ve ,joj darila,to je nekaj groznega vsaj zame,nikoli ne vem kaj bi komu dala,ker majo vsega preveč,stvari,ki bi pa jim rade volje kupila,so pa tako drage da raje ne razmišljam o njih.No letos,dobi maj za svoj rd. pisalno mizo,omaro in sedežno,vse v stilu delfinov,ker jih obožuje,tako,da tud zaključimo njegovo sobo,enej dobi kolo,ampak pazi,starega od maja,bova prebarvala,in dokupila kake rekvizite,pa bo vesel ko radio,za luna se mi pa še ne sanja kaj bi mu dala.Pa upam,da nama letos rata,da jim narediva eno hišico na drevesu,eno tako robinzonsko,kraj imam že izbran,je zdraven potoka,sam bova mogla fajn zaščitit,da kdo ne pade noter,je pa itak voda globoka,do kolen,razen ob velikem naurju naraste malo več.Da bodo imeli fantje skrivališče-skrita druščina ,bomo videli,kaj se bo dalo narest,ker je problem s časom in posledično tud z denarjem. Aja pa maj gre letos tudi na morje na debeli rtič-zdravstveno zaradi astme,za 14 dni,se že fajn veseli,pa še z šolo-kolonijo bi ga dala,ker je zanj tam fajn klima,tako,da bo skor en mesec na morju.