|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
21.5.2010 13:43:03   
lunca14
Ja tms,moji mulčki so vsi zdravi,in so v šoli in vrtcu,no še malo pa jih bo treba it iskat,potem nbo pa spet pestro,ker zunaj pada dež bo treba bit notri,moj gre na montažo,tak,da bo pestro,o treba kaj počet,do sedmih,potem pa itak gredo v banjo,in se tam zabavajo.
In darila lahko pustiš zavita za drugo leto,kaj pa veuser posted image user posted image user posted image ,joj darila,to je nekaj groznega vsaj zame,nikoli ne vem kaj bi komu dala,ker majo vsega preveč,stvari,ki bi pa jim rade volje kupila,so pa tako drage da raje ne razmišljam o njih.No letos,dobi maj za svoj rd. pisalno mizo,omaro in sedežno,vse v stilu delfinov,ker jih obožuje,tako,da tud zaključimo njegovo sobo,enej dobi kolo,ampak pazi,starega od maja,bova prebarvala,in dokupila kake rekvizite,pa bo vesel ko radio,za luna se mi pa še ne sanja kaj bi mu dala.Pa upam,da nama letos rata,da jim narediva eno hišico na drevesu,eno tako robinzonsko,kraj imam že izbran,je zdraven potoka,sam bova mogla fajn zaščitit,da kdo ne pade noter,je pa itak voda globoka,do kolen,razen ob velikem naurju naraste malo več.Da bodo imeli fantje skrivališče-skrita druščinauser posted image ,bomo videli,kaj se bo dalo narest,ker je problem s časom in posledično tud z denarjem.
Aja pa maj gre letos tudi na morje na debeli rtič-zdravstveno zaradi astme,za 14 dni,se že fajn veseli,pa še z šolo-kolonijo bi ga dala,ker je zanj tam fajn klima,tako,da bo skor en mesec na morju.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.5.2010 14:03:37   
TaMaSa
super Lunca.Saj z darili jr kriz.Jaz bi tudi raje kako hisko za tamalo,al kaj vecjega za ven,samo zdaj se se ne izplaca.Se tako mormo gledat,da je cim manjse,ker ni prostora.Za kolo sta se super spomnila,pa sobco tudi.Aja,Lunu-ves da jre to zadnje case ful pogosto ime- pa kaj od Eneja,predelanouser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
21.5.2010 18:20:29   
lunca14
tms....a,ti to mene mal hecaš glede pogostosti imena-lun,pri nas je skor ediniuser posted image ..........in kako poteka žurka?
Pri nas je končno sonce,pa polno luž,in tamali umazani od glave do pete,juhuhu.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
21.5.2010 19:11:33   
TaMaSa
jah ne zezam.Sem na imenih brala,da sta s Sofijo vedno bolj pogosti imeni.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
21.5.2010 19:39:36   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

...............kaj pri nas,al pri vas?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.5.2010 19:42:55   
TaMaSa
Jaz sem cist unicena.Vceraj sem sla ob dveh ponoci spat,dons tale,kao zabava.Je bila pa standnardna.Same me tri smo se igrale.Tavelka seveda zaprta v sobi,potem sva se se skregali.Sem rekla,naj bo ze malo z nami,da se kaj skupaj igramo.Pol pa izjavi nekaj kot da ona pa nikol ni imela take zabaveuser posted image ,oz.tooolk balonovuser posted image user posted image user posted image .Kar nekaj je eno ljubosumnost zganjala.Pri njej nikoli nismo sami praznovali,to je blo.Prvi 2 leti bolj v krogu druzine,kasneje vedno z otroci.Pa ker je bilo poletje,zunaj.Ko je bla manjsa,sem ze prej nastudirala,kaj bodo poceli.Tukaj pa prijateljice povabi in imam spet kup dela z njimi prej in potem.Lani jih je povabila na pico,pa se so kasneje k nam prisli.Tolk me je iz tira vrgla,da sem se zjokala.Sem se komaj pomirila.

Moz je samo vmes vzkocil,ker ima spet kup dela-prevec si je nalozil,pa ga cas daje.Bomo potem v nedeljo in pon.ko je frej,malo skupaj praznovali.

In kaj so kupli v trgovini-je sla se T.zraven:user posted image telefon-ga ze ima od Barbi,ta je za se mal manjseuser posted image user posted image ,potem eno velko skatlo perlic za verizice nizat-take je Tali pri ene 10ih letih dobila,naj pa M.nizauser posted image ,potem stampilke z tremi nastavki in jih je potrebno gor nastavljat,z barvo,da te kap.Je bila M.koj vsa plava.IR se eno miniaturno morsko deklico,z miniaturnimi pripomocki.Res pametno,zdaj,ko imamo S.da se kaj poje.Ampak,to si je pac M.izbrala,je rekel moz v zagovoruser posted image .V kleti imamo pa ze 2vreci novih igrac,se neodprtih,ker se niso uporabne.BV.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.5.2010 19:45:27   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Pri vas,sem na rr imenih prebrala.Samo na slo.statistiki,sem samo zadnje podatke iz l.2008 nasla,za naprej ni,ali jaz ne najdem.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.5.2010 20:53:56   
lunca14

Pri vas,sem na rr imenih prebrala.Samo na slo.statistiki,sem samo zadnje podatke iz l.2008 nasla,za naprej ni,ali jaz ne najdem.

...........no jaz pa tud tuki na rr ne najdem,kje si pa zasledila,me res ferbec matra,ker takrat,ko sem sama spraševala za mnenja o tem imenu,so me imele za čistega norcauser posted image ,češ pasje imeuser posted image
In ne se sekirat zaradi tavelke,saj veš puberteta,glede moža,pa imaš lahko isti razlog-moška puberteta,ja moram rečt,da je izbral taprave igrače za njeno starostuser posted image ,pa kaj češ,če si je to želelauser posted image .
Uh-moji so tud zaspali,z mojim sva se mal posurlala,pa meni to takoj udari na psiho in potem sem malo bolj razdražljiva in to ponnavadi občutijo tamali,danes je pa še luna,in so oni mal naspidirani in jaz,tako,da fajn da že spijo,jaz pa si skuham še eno kavo in spat.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
22.5.2010 13:42:23   
Anonimen
Danuser posted image

Meri vse najbojše še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image sicer mal z zamuno, pa vseeno. user posted image user posted image

Mateja, vnetje ušes je lahko brez temperature. Tudi brez smrklja. Pride iznenada, zaboli, zaštiha po domače...tako kot tebe. In boli, hudičevo boli, otrok začne jokat, se zvijat v polhka. Ni lepo za videt, še težje je situacijo pomirit. Govorim iz izkušenj. Zdej pa, al se bo iz sluhovoda izlilo ven in bo kmalu bolje ali pa se bo vnetje nadaljevalo do bobniča.

Sem imela isto situacijo včeraj, so me klicali iz vrtca.Sam ni blo zarad ušesa. Dovolila sem, da dajo mali eno žlico calpola in potem je zaspala, ker je blo glih po kosilu, ko je blo treba spat. Če bi bila situacija slabša z jokom, potem bi aktivirala taščo, da bi šla tamalo iskat.

Težko je vzgojiteljem, res težko. Morate se zavedat, da vam otroka lahko zavrnejo že zjutraj že  s  samo malo temp, ki se načeloma ne zbija. Ravno tako vam otroka lahko zavrnejo s premalo temp., ki kaže jasen znak, da je bila zbita s svečko. user posted image To je pod 36 st. Otroku se vidi, da ima zbito temp.

V bistvu razumem in eno in drugo stran. Nekateri res komplicirajo preveč.V vrtcih mislim. Nimajo prakse, nimajo dovolj izkušenj z otroci. Jih še ne znajo dobro opazovat, nimajo lastnih otrok, da bi lažje vse skupaj presodili pri drugih.
Otroci  pa jokajo iz večih vzrokov. Normalno. In kot pravi AS, če ga vprašaš če ga boli noga bo rekel ja. Če ga vprašaš če ga bolijo laski bo isto rekel ja, nohtek na nogi bo tud rekel ja. Kot naša včeraj.user posted image Vse je bolelo. user posted image

No, naša je imela cel dan temp., popoldne je ob 17 zaspala, je imela dovoljenje potem zvečer, da gre kasneje spat. To je blo luštno pol .user posted image user posted image Danes je že boljša. 3x se je pokakala in že cel blok jo posluša, to njeno kričanje, piskanje...ni da ni.user posted image

Bodite v cvetju.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
22.5.2010 16:16:39   
beyba
oila....

dans sem se spomnila na vas po velikooo časa :-))  saj vem...sam pri meni bolj FB dela kot pa RR. Vidim da veliko novega tukaj tudi pri tistih ki niste na FB. JA naši škratki prehajajo v drugo leto.

NA vas sem se pa spomnila ravno iz tega razloga, ker smo se z znanko že čist zmenli, da pri njej kupimo rabljeno kolo schwinn 12" za Elo za RD ker je res lepo ohranjeno-ko novo...zdej smo pa dobil zlo podobnega šenkanega...pa mamo zdej enega viška.... če katero zanima naj pošlje ZS
user posted image

Slovenka čestitke za bodočega fantka ki se vam bo kmalu pridružil-super sobici sta!

lp

p.s. obljubim da se še kaj oglasim!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
22.5.2010 20:31:22   
TaMaSa
oj bejba.meni je vsec.Ti kar poslji hehe.sam res,ce ga ne rabis,pride nasa mami lahko ponj.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
22.5.2010 21:43:46   
RMRM
Marisa, VSE NAJBOLJŠE za drugi rojstni dan, Lukas ti pa pošilja koš poljubčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.5.2010 21:44:17   
RMRM
Marisa, VSE NAJBOLJŠE za drugi rojstni dan, Lukas ti pa pošilja koš poljubčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.5.2010 21:47:28   
TaMaSa
o hvala RMRM in Lukas.In to kar 2xuser posted image user posted image
Sem ravn v kuhinjo nekaj prinesla,pa koj na rr pocekiratuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.5.2010 21:49:33   
TaMaSa
..v bistvu sem hotela napisat slovki,da naj se vsak dan javlja,da ne gledam vse cas v telefonuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.5.2010 21:53:18   
RMRM
TMS, helo. Sem vidla ja, da je kr 2x. Sem pol kr pustila, sva tko al tko mal zamudila user posted image

Kdaj pa ima Slovka rok?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.5.2010 22:03:53   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

TMS, helo. Sem vidla ja, da je kr 2x. Sem pol kr pustila, sva tko al tko mal zamudila user posted image

Kdaj pa ima Slovka rok?

.............kmaluuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.5.2010 22:06:53   
TaMaSa
ne vem tocno kadaj ima rok.Enkrat konec mesca...samo,S.je po roku rodila,zdaj bo fantek,bo pa pred,a neuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
22.5.2010 22:13:41   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Kdaj pa ima Slovka rok?

.............kmaluuser posted image

sej to se mi je nekako dozdevalo user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
22.5.2010 22:16:34   
lunca14
Mislim,da ima 1.06,to je pa tako blizu.Jaz pa iščem nove tekaške copate,pa nike ima eno super napravco,ki jo daš v copat-senzor,in ti meri,koliko si pretekel,kakšen teren,koliko,koliko kalorij si pokuril-skratka fajn zadevca,sam bom mogla mal počakat,da se mal cekinčkov nabere,ker bo prišlo kar enih 200 evrčkov,al pa še mal več,sam moje stare teniske bodo kmalu mrknile.In naš enejček se danes nekaj zbuja,spet neki jamra brez veze,no sedaj še lun joka-blekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.5.2010 22:58:41   
Anonimen
Jaz sem pa danes vidla v živo tistega skiperja ( al kak se že napišeuser posted image ) in je res fenomenalno kolo.user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da je zadnjič Polma o njem pisala pa slike nalimala.user posted image

Ja, lahko bi se še kakšna javila od junijk. Čas bi že bil. Pa da pove kako se kaj imajo, tudi tiste, ki so si družinico še povečale.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.5.2010 23:17:37   
Anonimen
Pa en kratek seznam :)

21.5

Marisa 
TaMaSa

24.5   Janez   tweetek

28.5  Luka     sasa.vracko
  Anžej in Ažbe   I.daisy

29.5   Anja     Tina28
        Žiga      Kaja08

7. 6    Vita      Polly80

8.6     Jaka     Anaj22
        Lun      Lunca14

9.6     Lovro    aleksandra.silvija

10.6   Maks    D.anna76

11.6   Žiga     lonapo

12.6   Izabela  alea01

13.6   Sara
    njamka

16.6   Žan    taanikaa

17.6   Lana  mtinca

19.6   Sabina
  babysolza

22.6   Luka-Patrik  nya

23.6   Ela  beyba

24.6   Luka  *Mojca*

25.6   Lara   Samsa

26.6   Lukas  RMRM

30.6   Ema   ninny

3.7    Sofija  slovenka

< Sporočilo je popravil njamka -- 22.5.2010 23:29:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.5.2010 23:28:47   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Pa en kratek seznam :)

21.5

Marisa 
TaMaSa

42.5   Janez   tweetek...tale janezek mora bit pa iz kaksnega drugega planeta.Kak Kripton,al od kot je ze Supermanuser posted image

28.5  Luka     sasa.vracko
  Anžej in Ažbe   I.daisy

29.5   Anja     Tina28
        Žiga      Kaja08

7. 6    Vita      Polly80

8.6     Jaka     Anaj22
        Lun      Lunca14

9.6     Lovro    aleksandra.silvija

10.6   Maks    D.anna76

11.6   Žiga     lonapo

12.6   Izabela  alea01

13.6   Sara
    njamka

16.6   Žan    taanikaa

17.6   Lana  mtinca

19.6   Sabina
  babysolza

22.6   Luka-Patrik  nya

23.6   Ela  beyba

24.6   Luka  *Mojca*

25.6   Lara   Samsa

26.6   Lukas  RMRM

30.6   Ema   ninny

3.7    Sofija  slovenka

Fino,da si se potrudilauser posted image user posted image user posted image Samo mal kaka slikica manjka.meni vec ne delajo tiste animacije,ki nam jih je Samsa posredovalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.5.2010 23:39:48   
Anonimen
Bodo pa druge če hočejo. U, pozabla sem Tjašo.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.5.2010 23:45:01   
TaMaSa
Pa Janezu datum popravi haha.
Mi je zmanjkal cigaret,ene par skatel je se v garazi,samo komu se da sol:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?