|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
22.5.2010 23:51:23   
Anonimen
Pa en kratek seznam :)
user posted image user posted image user posted image

21.5

Marisa 
TaMaSa

24.5   Janez   tweetek

28.5  Luka     sasa.vracko
  Anžej in Ažbe   I.daisy

29.5   Anja     Tina28
        Žiga      Kaja08

7. 6    Vita      Polly80

8.6     Jaka     Anaj22
        Lun      Lunca14

9.6     Lovro    aleksandra.silvija

10.6   Maks    D.anna76

11.6   Žiga     lonapo

12.6   Izabela  alea01

13.6   Sara
    njamka

16.6   Žan    taanikaa

17.6   Lana  mtinca

18.6    Tjaša  mate0ja

19.6   Sabina
  babysolza

22.6   Luka-Patrik  nya

23.6   Ela  beyba

24.6   Luka  *Mojca*

25.6   Lara   Samsa

26.6   Lukas  RMRM

30.6   Ema   ninny

3.7    Sofija  slovenka

< Sporočilo je popravil njamka -- 22.5.2010 23:55:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
23.5.2010 0:01:15   
TaMaSa
user posted image user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
23.5.2010 0:01:49   
Anonimen
Kaj imate kakšnoi novo leto pri vas?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
23.5.2010 0:03:01   
TaMaSa
to je namest smeskov,ker jih nimamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
23.5.2010 0:09:44   
Anonimen
Ma sej jih maš polno, sam vtipkej v gugla strica...

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
23.5.2010 0:20:41   
TaMaSa
ce vtipkam smeski,ni nc,ker nimam sumnikov.kaj nej?

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 17.11.2010 8:39:25 >

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
23.5.2010 0:20:50   
Anonimen
Zdej pa grem, je jok iz sobe.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
23.5.2010 18:32:54   
Anonimen
Kaj sta fletne ej user posted image user posted image user posted image , pa te špangice...user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
23.5.2010 19:24:35   
RMRM
njamka, user posted image user posted image  za seznam.

TMS - kakšni lepotičkiuser posted image user posted image user posted image .

Slovenka, kako kaj?

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
23.5.2010 20:03:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka, kako kaj?

Diha diha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj upam no.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
23.5.2010 20:08:50   
TaMaSa
hvala vid2user posted image

Lustni,pa dons ful nekaj cmeravi.Smo bli cel dan od doma,püa je blo kup enga cmeranjauser posted image .Vreme je blo in je se krasno,vroce.M.je bla bosa,S.kr.hlace,majcko,brez stunfkov.Prvic tko poletno.
Imam pa vneto oko,tko da sem imela ocala,cez se soncna in klobuk,pa je bolj malo pomagalo.Grem v torek k okulistu.

In seveda,doma sem pozabila telefon.Prav ves dan sem razmisljala,kaj ce se pri Slovenki kaj dogaja,jaz pa brez mobijauser posted image .Sicer pa res,kje hodi???

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
23.5.2010 20:10:10   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka, kako kaj?

Diha diha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj upam no.user posted image

Jaz  tudi,nisem ponoc pozabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
23.5.2010 20:21:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
23.5.2010 23:32:36   
slovenka
pupe, še diham ja, samo nič bolj na gosto kot običajno user posted image Ma, problem imam, ker mi že skoraj dva dni ne dela internet. JE crknil komunikator od siola. Danes mi je sestra posodila mobilni ključek za internet, ker sem hotela poslati še neke popravke knjige v založbo. Potem mi je pa malo prej še crknil usb ključek, računalnik ga ne zaznava. Pa imam par sprememb, ki si jih nisem shranila na računalnik. Sem tako jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri bom poskušala rešiti problem, sem pa zdaj še res jezna, ker bi lahko zdaj poslala vse skupaj na založbo in bila rešena te zadeve s knjigo, sedaj pa enih stvari, ki sem jih včeraj in danes delala, sploh nimam user posted image

Bebi bo pa kmalu tu, ja. Me prav boli doli, skoraj da čutim, da se počasi odpiram... ampak to se lahko še vleče kak teden, v nedeljo pa imam itak rok user posted image Ma, prej se mi je zdelo, da jutri ziher moj ne gre v službo, sedaj pa spet ne vem user posted image user posted image user posted image

Grem dol z interneta, ker delam strošek moji sestrici. Upam, da hitro uredim te zadeve. Brez interneta sem sedaj res kot odrezana od sveta user posted image

Lepo spite.

Pa, Meri, super sladka si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
23.5.2010 23:33:30   
slovenka
O, Safija, sedaj sem pa še tvojo slikico videla. Si tudi že prava baba, še malo pa boš na RR čvekala z nami user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
24.5.2010 12:34:54   
babysolza
Babysloza zadnjič je kolega prav brihtno prjavu eni nosečki, da naj začne ruzak nosit, da pridela ravnovesje, ker ga trenutno skrbi, da se bo prevrnila na nos. Torej predlog zate.
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

user posted image user posted image  user posted image user posted image  pa predstavljaj si, kako zgleda, ko mam še tamalo v naročju. user posted image user posted image

Živjo bejbe, kako?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
24.5.2010 12:42:20   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: polma

TMS, čaki da slovka rodi, pol bom pa spet sam nate mislila.....pa na moooooorje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TMS, sori, sam ne boš še na vrsti. user posted image  Pol bo Polma name mislila, kako se bom jaz matrala. V prvo sem se samo enih 15 minut, pa sem bla po izgledu daleč od modne revije. user posted image user posted image  Bl za med klošarje, vsa zadrogirana pa objokana, ko sem štručko vidla...

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
24.5.2010 13:40:31   
slovenka
ojla mamice, je lepo vreme, ne? user posted image

Jaz do kakih treh nisem mogla zaspati, sem bila nekam sigurna sinoči, da grem rodit... ampak zjutraj je spet bebi manj pritiskal dol... user posted image

Tistega ključka nismo mogli rešiti, tako da imam spet delo na knjigi user posted image

Delo, delo... pravi Nodi user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
24.5.2010 15:10:55   
mate0ja
Dan ...

Slovenka a samo še teden dni te loči. No ja v nedeljo greš itak na obhajolo, tko da takrat porod odpade. V ponedeljek se moraš še mal spočit. Torej ... v torek po kosilu bo treba jit user posted image user posted image . Pa boš mela junijčka.  Pa za boga odloži že delo. Da ga ne boš slučajno s sabo v porodnišnico vlekla.

Bebysolza kok te pa pol križ boli, če poleg trebuha še Sabino vlačiš naokrog. Boga.

Njamka hvala za odgovor. Sicer si se tok časa obirala, da sm že sama prišla do zaključka. Pravzaprav dobro, da te ni blo v tistem trenutku gor, ker bi pol takoj letela ponjo, pa nič ne bi falilo. Jest dopust v službi, tamala bi pa dosegla svoje (oziroma pridobila navado, da če mal pojokca mamica pride. Že par dni je od tega pa niti enkrat ni več zajokala bv (vedno je vzrok trma). V vrtcu pa tud upam, da bodo dojeli, da ne bomo za vsak jokec takoj prileteli. Si mi pa povedala nekaj novega, ker sm namreč prebrala kup člankov, forumov, pa nikjer nisem dobila podatka, da iznenda brez vročine uho zaboli. Tudi pediatrinja mi je rekla, da bi mela prej sigurno vročino, da ne bi bli kar tko iznenada, ker še nikoli ni mela kakih vnetij ušesa in ni bla nič prehlajena v tistem času.

Mi smo kot običajno.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
24.5.2010 18:55:37   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Babysloza zadnjič je kolega prav brihtno prjavu eni nosečki, da naj začne ruzak nosit, da pridela ravnovesje, ker ga trenutno skrbi, da se bo prevrnila na nos. Torej predlog zate.
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

user posted image user posted image  user posted image user posted image  pa predstavljaj si, kako zgleda, ko mam še tamalo v naročju. user posted image user posted image

Živjo bejbe, kako?

Poznano,samo da sem sama imela se ruzak zadaj,pa jezik do taluser posted image

V redu,pa ti?

Slovenka,to je pa res user posted image ,da ti je vse zastrikal in moras ponovno.user posted image

Mi smo se spet skoraj ves dan potepali-moz je bil doma,praznik.Pa vroce za znoret,kaj sele bo.je pa zato S.veliko raje v vozicku,ker ima samo body in lahko se bolj veselo brca.Zdaj bom pocasi se kosaro ven dala,bo pa sploh uzivala.Upamuser posted image .
Se je pa zjutraj S.prvic prekotalila na trebuscek s tem da ji je uspelo tudi rokice izvlectuser posted image zaenkrat ji samo ena stran ratuje,na drugo sploh ni navajena.Sicer je bila pa M.ista.
M.se je pa prvic v wc polulala in to 2xuser posted image .Kahlice ne mara,kot kaze,ker noc ein noce gor.na wc je pa zanimivo,ker smo tudi drugi gor,potem si se rito obrise,vodo potegne...Enkrat do sole bouser posted image .

Moj uc je malo boljsi,pa itak,ko imam skos ocala,dvojnauser posted image .In ker se mi se kar prevec blesci,vnetje pac,imam prav "fino"na celu fejst gubeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
24.5.2010 19:03:27   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: polma

TMS, čaki da slovka rodi, pol bom pa spet sam nate mislila.....pa na moooooorje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TMS, sori, sam ne boš še na vrsti. user posted image  Pol bo Polma name mislila, kako se bom jaz matrala. V prvo sem se samo enih 15 minut, pa sem bla po izgledu daleč od modne revije. user posted image user posted image  Bl za med klošarje, vsa zadrogirana pa objokana, ko sem štručko vidla...

Haha,sanja hrhr kukuruzuser posted image user posted image
Clo 15min si se matrala..no,to bi bilo nekaj za Slovenko.

Kot veste,je tu vsesorte folk.Od belih,rumenih,crnih...in ze mal nazaj,gremo s tamalimi v Stuttgart.Cakamo na vlak in pride nasproti ena crnka. M.jo gleda in nardi, VAAAVVVVuser posted image user posted image .Ejjjj,kolk mi je blo smesno.
Danes smo bli v BurgerKingu-menda s to hrano shujsasuser posted image user posted image ,ce slucajno ne,pomaga doma vcerajsna pizzauser posted image user posted image  ,no,in tamala se na igralih malo igra in pride zraven fantek-mulat.Sicer ga je ze prej od dalec gledala,ampak zgleda barve ni opazila.In,ko on priroma k njej,tamala gasa,pa med jokom k nama.Mi je blo sicer mal zoprno,samo smo tako vse bolj na hec prikazali.

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 24.5.2010 19:08:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2946
24.5.2010 20:15:14   
TaMaSa
mal gledamo slike od Tali,ko je bla mini in sem cist sokirana.Sva sli z njenimi 5m v Nemcijo.In ona lepo sama sedi,se igra z domacim telefonom,je fruchtzwergeuser posted image ...sploh ne morem verjet.V primerjavi z s.,ko noc in dan.Tamalo mal posedim pri meni v narocju,pa se to nerada in moza skos kregam,ce jo ima v sede.Igra se z dudo,pa robcki,plenicko...da ji dam kr tavelik telefon????
Sem imela dobrih 20let,ko s eje T.rodila in pojma od pojma,mami pa tut stara sola.Se v vozicku je ona ze cist v sede,na kavcu v sede sama...in sem ziher,da ima zdaj zaradi tega tezave s hrbtenico.recimo,z prsti se ne more dotaknit tal,vse raztegovalne vaje,most...so velik problem.totalka neraztegljiva,ji kar nekaj zasteka.

In hrana..pri 5m je po moje jedla vse,oz bi,ce bi hotela,s.pa s ena mleku.Aja in seveda pri 7m v hojici.To nujno,ker so itak vsi bili in si bil ze cuden,ce tvoj otrpok ni bil.Itak mi nikol ni nihce rekel,da bi lahko bile kake posledice.

No,tele moje3 so kot noc in dan.Zadnji2 prot T.cist nazadujeta.T.je puzzle sestavila-po6,kot bi mignil.m.jih se gledat noceuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
25.5.2010 8:14:00   
mate0ja
tamasa, kaj si pol ugotovila? Da tvoji otroci niso po nobenih navodilih narjeni user posted image user posted image Sej eni še zdej ful zgodej sedijo pa stojijo, pa v hojici so. Včasih je blo premalo informacij, da bi vedel kdaj je "zdravo" otroka na kaj navajat, dons jih je pa vsepovsod preveč, pa zavlačujemo s temi zadevami. Sicer pa so eni čist ponosni, če njihov otrok zna "sedet" pri štirih mesecih, čeprav mora biti z vseh strani podložen, da se ne zvrne. Ti kar počasi. Sej se nikamor ne mudi.  

Puzzle pa tud naša miš ful rada sestavlja. Zdej sm pogruntala, da si po drugem poskusu zapomni pozicije. Torej so vsake aktualne natanko en dan. Sm že v knjižnici spraševala, če imajo za sposojat, ker jest ji ne mislim vsak teden novih kupovat pol pa na kup odlagat, pa pravijo, da so jih meli in da že prvič, ko so jih dali ven, niso prišli vsi kosi nazaj in so jih zato umaknili. Sm ji pa prejšnji dan kar sama ene par nardila. Sm sprintala slikice pa nalepla na karton in zrezala različne oblike. Jih ima polno škatlo, tko da ma za nekaj časa dela, da vse naštudira.

Naša je pa neki prehlajena. Kašlja in smrka. Sm zjutrej študirala a nej jo peljem v vrtec al naj kličem za bolniško. Sm jo napokala pa peljala pa vzgojiteljici povedala, pa mi je rekla, naj se ne sekiram, da jo vzamejo, da itak vsi smrkajo in kašljajo. Sm jo kar mal pisan pogledala, to ji je normalno, če pa otrok joče pa kliče, naj jo pridem iskat. user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
25.5.2010 12:18:28   
slovenka
ojla mamice, nisem še šla rodit user posted image Čeprav me vsak večer tako dol tišči, da sem ziher, da grem tisto noč user posted image

Z založbo sem uredila. Tako so pridni moji bebiji, da podpirajo kariero svoje mamice in nič ne prehitevajo... user posted image Sem se jima v predgovoru knjige zahvalila user posted image

Zdaj bom pa v bistvu čakala... user posted image

Danes sva bile s pupo v trgovini, je bila takoooo pridna, da je še spoznala nisem, da je to res ona. Pa sva potem za nagrado šle v  bife user posted image Je pa vroče kot user posted image , mala pa ponosna, da ima kratke rokave...

Pri nas so tudi puzzle aktualne. V Mb Europarku je ena stojnica blizu Interspara in prodajajo lesene, te se mi zdijo zelo fajn, imajo različnih velikosti (12- delne, 30-delne...). Se nič ne uničijo, pa zelo lepo so narejene, lepe slikice...

Danes bom vrnila ta ključek za internet sestrici, pa če ne bodo na Mobitelu dali rezervnega siol komunikatorja, se en čas ne bom mogla javljati... ampak za porod boste ziher izvedele user posted image

Lepo bodite! Idite kaj na bazen user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
25.5.2010 12:19:37   
slovenka
Mateja, ja res vsi smrkajo, tudi naša, pa gledam tudi druge otroke...

TMS - torej hočeš reči, da je fajn, da se staramo, da smo zmeraj bolj pametni? user posted image

No, zdaj pa res grem...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?