|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
26.5.2010 20:48:52   
Anonimen
Ja, lahko bi se še kakšna javila naokoli.user posted image

Torej, jaz imam tud danes grozeeen glavobol. Komaj čakam, da moj prnese tisto pico, jo požrem in grem spat.user posted image toliko o hujšanju.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
26.5.2010 21:29:43   
TaMaSa
user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
26.5.2010 21:43:14   
Anonimen
Kaj se smeješ? Požrla sem, zdej pa sam še enga pržgat in zobe umit in spat...do 5:10.user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
26.5.2010 22:01:43   
TaMaSa
Pri meni je sla M.komaj zdaj spat,tako,da se mi vecer sele pricneuser posted image user posted image user posted image

Glavobol se me se kar drzi.Ni pomagal sprehod,ker je bil stresen na ful.M.je sla z svojim vozickom,pa to kar dalec.in vmes...auva glavauser posted image

As in Slovenka,vajine2 sta res bolj pri mini dvoletnikih,samo zato user posted image VELIKA vragecauser posted image user posted image user posted image .
Slovenka,a da bi te jaz tudi lahko?He,da si naus kej nardilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
26.5.2010 22:05:10   
Anonimen
U, pr nas bo luštno za vikend, ko bo njena sobica postavljena.user posted image Po mojem ne bo spanja tja do polnoči.user posted image Že zdej vsem razlaga, da imamo doma njeno sobico v škatlah.user posted image

No, moj večer pa se je žal že zaključil, sem čist auf.user posted image
Lahko noč babe.
Slovenka, ti pa pejt že rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, ja?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
26.5.2010 22:31:30   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

U, pr nas bo luštno za vikend, ko bo njena sobica postavljena.user posted image Po mojem ne bo spanja tja do polnoči.user posted image Že zdej vsem razlaga, da imamo doma njeno sobico v škatlah.user posted image

No, moj večer pa se je žal že zaključil, sem čist auf.user posted image
Lahko noč babe.
Slovenka, ti pa pejt že rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, ja?user posted image daj nehaj no,maksimu je prelepo in noce se ven.Itak si pa mene zadnji mesec tut skos podilauser posted image

Do jutri popoldan enkrat rabim odgovor kdaj naj dam tamali mal aptamilovega gresa v flasko.Bi dala zvecer kaksno zlico v mleko,samo da ne bo kaksnih krcev.Pa ne zdaj mislit,da je ona moja taprvauser posted image user posted image user posted image user posted image
,e ne bi blo rr-ja bi ji pac dala po pamet,zdaj pa rajs se vprasam.Za ziher.Vec glav vec ve.
Grem se mal pred tv,pol okol jutr pa spatuser posted image
nockouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.5.2010 0:38:53   
polma
Itak, da vse spite...user posted image

slovenka-zdaj vem, da nisi UVUV. si pa bila v Londonu, kamor bi jaz zelooo rada šla, sploh v Camdon Town mal v šoping. Pankerica po duši, kaj češ...user posted image

njamka-bravo za novo sobico v škatlah, da ne bo sara predolgo časa čakal, da se odprejo user posted image user posted image

TMS-kila izgubljena...user posted image user posted image user posted image ...sicer si pa na istem kot jaz-šele po deseti dajo otroci mir...user posted image ,,,kje sva to midve zas.ra.le vzgojo...user posted image user posted image user posted image

ajd.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.5.2010 9:43:50   
lunca14
Dan,na tako prečudovit danuser posted image ,sonček,toplota,miruser posted image user posted image user posted image user posted image .
Vidim da ste ble včeraj zelo pridneuser posted image ,ko bi blo vsaj večkrat tako.Mi smo bili včeraj pri mojih,so pospravljali seno,in je blo tamalim pravo doživetje,kot v starih časih,ko smo bili tam,veliko ljudi,skoz neko dogajanje,to tud sama zelo pogrešam,ko pride soseda malo na čvek,pa ta sosed kaj pove,pa kaka mami gre na sprehod pa se mal ustavi pa počvekaš,tu je pa vse še bolj na izi.
Mene je pa po 26 letih spet zagrabil alergijski seneni nahod,tako,da mam otečene okice,skoz rdeče,pa kiham,šmrkam,sem mislila,da ne bo treba na tabletke prešaltat,ampak ne bo druge,še dobro da jih ma maj na zalogi.Pa danes mamo roditeljski sestanek,se leto že zaključuje,madonca,moj mišek,bo končal prvi razred,še malo pa bo drugarček-neverjetno prehitro gre.
Lepo se mejte,jaz grem mal pucat,pa potem še mal na vrt,mi je tko fajn po zemelci šarat,sem ko taprava kokoškauser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.5.2010 9:46:35   
mate0ja
jutro, že dolgo nismo kave kuhale tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da je dovolj, da si vsaka svojo vzame. Mi smo dons po dolgem času spet noč v kosu prespali user posted image user posted image user posted image , tamala do jutra v svoji pojstli, in še zjutrej se je sama zbudila. Zadnje čase imam namreč grozne probleme tamalo iz pojstle spravt. Se obrača okol ko mali odojek in v smehu pravi mami še maj, tok je prisrčna, ko se uleže na bok, čist zvije in roke podstavi pod glavo. Mi je kar hudi, ker jo morm na silo pokonci spravit.

Je pa včer popoldne spala od cca 5:30 eno urco. Sm mela vse lase pokonci, ker nisem vedla kako bo zvečer. Ampak je ob devetih uspela zaspat. Jest jo pač pustim, pa gremo kasneje spat. Rajši eno urco kasnej kot pa da je tečna in ji nič ne paše.

Njamka user posted image user posted image user posted image user posted image za sobico. Joj bo Sara ponosna nanjo. Načrtujete dan odprtih vrat ?user posted image user posted image Sm kar oči vn vrgla, ko so pri bratu od mojega organizirali zabavo ob vselitvi v novo sobico. Da se ja prvi dan že kako pohištvo obtolče in preproga polije user posted image

AS mi nimamo problemov z dopustom. Imam stare straše v Izoli, ki se čez poletje odpravijo na "hladnejši zak" naš pa čaka prazno stanovanje z vsem kar potrebuješ in kar si poželiš. Sej vsako leto dobim ene ideje, da bi šli kam drugam in pregledujem ponudbe ampak na koncu vedno zmaga udobje, ki ga mamo dol. Pa še rezervirat ni treba, plačevat, posteljnine in vseh pritiklin s sabo vlačit in zadnji dan se ni treba izselit do enajstih user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.5.2010 10:02:22   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Do jutri popoldan enkrat rabim odgovor kdaj naj dam tamali mal aptamilovega gresa v flasko.Bi dala zvecer kaksno zlico v mleko,samo da ne bo kaksnih krcev.Pa ne zdaj mislit,da je ona moja taprvauser posted image user posted image user posted image user posted image
,e ne bi blo rr-ja bi ji pac dala po pamet,zdaj pa rajs se vprasam.Za ziher.Vec glav vec ve.

nockouser posted image

je tole nevidnouser posted image
pa dobro jutro.

Polma,moja tut vlece po 3h popoldan,vcasih se vec.A o sr...u nekaj sprasujes?Moja S.se je zjutraj kr na mojo postlouser posted image .Jo zmerej pustim en cas nagico,da se mal razmiga,pa evo,kam miganje pripeljeuser posted image user posted image mej se........................stara mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.5.2010 10:16:25   
lunca14
tms.......ne,me kregat,ampak o adaptiranem mleku jaz ne vem nič,če me vprašaš za nasvet,glede gresa,ti povem,da raje še malo počakaj,zaradi glutena,ampak saj poznaš mene,da kompliciram zaradi teh alergij,daj ji raje kako žito,ki ne vsebuje glutena.To je sam moj nasvet.
Pa lep dan tam gor.
In hvala mateja za kavo,pa važička,jaz bi tud mela tak komfort,glede morja,inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje v celem,mi spimo sedaj skoz v celem,danes je blo do sedmih,sam enej je prišel k meni pol urce prej.Itak pa se mormo ob sedmih vstat,da jih zrihtam za ob osmih.Pa po tanovem se maj sam zrihta,tko,da moram sam še dva oblečt,pa sebeuser posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.5.2010 10:27:39   
TaMaSa
lunca,pa saj si mogla isto dajat gh.Sem vceraj na brzino kupila nekaj od Aptamila,ni bilo velke izbire,zdaj pa vidim,da je mix koruza,psenica in riz.Bom sla drugo kupit.Pise pa itak nad 4m.

Me pa zanima,KDAJ? najboljs da dam.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
27.5.2010 10:33:16   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

lunca,pa saj si mogla isto dajat gh.Sem vceraj na brzino kupila nekaj od Aptamila,ni bilo velke izbire,zdaj pa vidim,da je mix koruza,psenica in riz.Bom sla drugo kupit.Pise pa itak nad 4m.

Me pa zanima,KDAJ? najboljs da dam.

Midva sva začela z gh.šele pri osmih mesecih,prej itak ni hotel nič drugega,saj pri tebi nimate alergij,in če je mix,je verjetno čisto malo pšenice,sam vseeno saj veš na začetku ko uvajaš je najbolje,samo po eno stvar na enkrat,par dni potem uvedi nekaj novega,da vidiš če je vse ok,najbolje je da vzameš samo riž ali koruzo,po moje je najbolje začeti z rižkom,pa saj maš doma riž,pa ga skuhaj na vodi,potem ga pa zmiksaj in dodaj k mleku,pa maš obrok.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
27.5.2010 10:43:58   
TaMaSa
lunca,hvala lepa.Saj sem res bk.ji bom kr mal riza skuhala,zmiksala,precedila,pa v flaso.tisto skatlo bom mela za mal kasnej.
In se zdaj ne vem kdaj naj ji dam.Zdele,zvecer..user posted image user posted image ok,ji bom dala naslednji obrok.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
27.5.2010 10:50:19   
TaMaSa
..al pa jutri za zajtrk.Madona tale zacetek je hud.Saj samo,da zacneva pa bo.Je pa zdaj dilema se z dudo,ker imam vse zacetne z eno luknico.Itak bom dala samo eno tavelko zlico.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.5.2010 11:04:13   
lunca14
Ja najbolje da ji daš v dopoldanskem času,da vidiš če bo mela probleme,da nimaš potem nočne.Saj vem tole s hrano je en user posted image se spomnim,na začetku ne veš kaj bi dal,potem noče jest,ne mara jest,pa skuhaš,pa poje eno žličko....................joj hb.da je to mimo,pa da so meni mlekarne delale 100/h,če ni hotel,je pa dobil zizo,pa je bil sit.Sej bo,počasi,pa bo vse ok,še prehitro bo jedla šnicle,lun obožuje meso,pa baje v vrtcu poje,da ne morejo verjet,koliko pojeuser posted image .
Grem jaz nazaj pucat,pol pa spet mal prečekiramuser posted image rr.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.5.2010 11:51:09   
TaMaSa
Lunca,ji bom res dala jutri zjutraj.Ostalo bom se mal pocakala,ker se mi zdi,da ni se prav nic pripravljena.
Jaz tudi,kuham,pa M.pripravljam mixano sadje,prat moram dat,tus klice...tamala spi in pol moram takrat vse na brzino.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.5.2010 12:00:17   
mate0ja
Tamasa pa zakaj bi ti že kar gres dajala al pa nekaj v mleko vsipala.
Jest sm tamali začela dajat gh user posted image user posted image user posted image user posted image (boš razumela v nadaljevanju zakaj tak smeh) pri 4 mesecih, in to zato, ker je požirala z očmi če je kdo zraven nje jedel če si ji dal jabolko za polizat ga je skor celga vase posesala.

Začeli sva z žličko in sicer najprej jabolčni kompot (samo vodo od prekuhanih jabolk). Pol sm začela dajat korenje in jabolko (pasirano). Pri 6 mesecih je mela že cel obrok (ala kosilo) in takrat sem ji med zelenjavo dala tud mal riža. V flašo pa vedno samo mleko. Pri ene 6. sm tud včasih dala kako kašico (uno za z vodo mešat), ampak sva lepo z žlico jedle.

Pa vso hrano (ki ni AM) dajat dopoldan in samo eno stvar naenkrat.

Evo se delam neki pametno pa sm pri 4. mesecih tamalo začela z GH spoznavat. Za nekatere popolnoma nedopustno. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 27.5.2010 12:01:49 >

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.5.2010 12:06:04   
TaMaSa
Mateja hvala za informacije.
Moja sploh ne slivi,ko mi jemo.Bi ji zacela dodajat gres,ker ne spi celo noc.je okol enih ponoci,pa pol ob petih-sestih,osmih...da ne bi bla ponoci lacna.

Jabolcni kompot,jaaa,hvala mljavznkratuser posted image .Ima zihr ze cez glavo caja.Pa ne bom zacela samo s korenjem,kot pri Meri,ki ga ni marala,bom dala ravn tako z jabolkom.
Saj sem vedla,kje moram sprasevatuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.5.2010 12:10:24   
TaMaSa
Se en kvescn,zdaj za Meri.Delam eno omako iz sampinjonov.Za na spagete,moz za zraven k jetrcam...pa me zanima,ste ve tamalim ze dale kaj gob?

Kompot se ze kuhauser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
27.5.2010 12:22:35   
lunca14
gobice,če delaš omako,ja zakaj pa ne,saj jih ne bo pojedla pol kile,ampak bodo sam za okus,jih je jedel na pici,pa tud enkrat sem naredila omako in je jedel.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
27.5.2010 12:34:12   
TaMaSa
S.se spi,pa je ze cas za M.ampak soba zasedenauser posted image .
ji bom dala omako,itak,da ne bo velik pojedla.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
27.5.2010 13:46:58   
slovenka
ojla mamice

sem celo gredo rož posadila zdajle Pa sem rekla mojemu, da se z malo več ne bom vozila okrog, ampak sva vseeno šle v trgovino v bližini, potem pa še potegnile v vrtnarijo

TMS - potem pa nič, no... samo sinoči smo pa imeli po dolgem času - tega pa ti ne bi predlagala

Torej, gris ste že jedli, ne? Uh, kaj me vse čaka... sem si prej pri rožicah mislila, kako bo spet trajalo dve leti, da bom imela tak mir.

Ja, gobice je naša tudi že jedla... sploh juhico s kruhom namočenim notri...

Pa mi tudi spimo 3h čez dan. Nekje ob 11.30 gre spat. Potem pa nekje ob 21.30, pa spi do 7.30.

Mi tudi načrtujemo Jadran letos; imam nagledano eno destinacijo (Breli pri Makarski), ki pa je menda aprila čist zasedena, tako da Bomo videli, morda bo proti koncu avgusta še kaj fraj. Sicer bomo šli pa v hotel v Rovinju Nisem mogla spomladi delat rezervacij, ko ne vem, če bom še živa poleti

Polma, Camden je pa zame strašen kraj, no... POln norcev, pa sem tudi sama bila nekoč pankerica, ampak tam je pa res

Njamka, veliko veselja z urejanjem sobice. Mi smo ravno mimo tega. Ja, pa da montaža hitro pride. Pri moji sestrični je po dveh letih moj ata vskočil in zmontiral sobici njenim hčeram, ker od njunega ata ni bilo nič Mi smo pa imeli "zastonj" montažo od Alplesa in sta prišla dva monterja, ki sta zgledala, kot da za TV oddajo sestavljata, tako sta bila zagnana

Sicer pa njamka - po eni strani bi rada, da kdo tu gor čveka, po drugi strani pa me podiš v P

Grem zdaj. Cao cao

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
27.5.2010 13:50:57   
mate0ja
da ne boš kar dva deci kompota ji v flašo naštimala. Dej ji dons sam par žličk, pa jutri par, da boš vidla reakcije. pol ji v flašo šopej.

Za spanje (oz hranjenje med spanjem pa takole - kot je meni prd skoraj dvema letoma razložila patronažna, ki je bw bolj praktik kot teoretik). Tudi če otroku ne vem kaj namešaš v mleko ne bo zaradi tega nič bolj spal. Tudi odrasli ne potrebujemo hranjenja ponoči, ker telo počiva, vendar pri otrocih še ni razvit ritem (njim je na začetku vseeno ali je dan ali noč, samo da se spi user posted image user posted image ) Če otroku daš zvečer bolj kalorično hrano bo samo vnos kalorij večji in več dela s prebavo, presnovo, ni pa zagotovila, da bo dalj časa sit. Meni je priporočala (in lej ga zlomka je pomagalo), da naj ji po petem, šestem mesecu dam namesto mleka čaj ali vodo. Štiri dni je spila par požirkov čaja (ker naša afna pa res ne bo pila vode user posted image ), peti dan se ji pa ni zdelo vredno zbudit user posted image . Na ta način smo mi eno nočno hranjenje ukinli.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
27.5.2010 14:14:25   
TaMaSa
Mateja mal si pozna,je ze skoraj celo flasko spilauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?