aleksandra silvija
|
VRTČEVSKI ZAKLJUČKI---ostati na domačemvrtčevskem igrišču se mi zdi prav fina ideja, pomembno je druženje, sploh za tako majhne. Mi gremo danes z Jernejem v KEkčevo deželo. Upam, da ne bo preveč dežja. Lovlo pa ima zaključek naslednji teden, na eni turistični kmetiji bomo imeli piknik, otroci bodo jezdili konje. Pa zmotila sem se, ko sem napisala, da ima 16 zob. 12 jih je lepo zunaj, 2 v zametkih. Slovenka, RMRM- ti je tako lepo napisala, da nimam kaj dodati. Matej0a---tudi jaz sem imela CR. Prvič po naravni poti, druga dva CR. Zato, ker sem bila po 1. porodu preveč poškodovana, da bi še naravno rodila-----Slovenka, ne se bat, ker vsega je bil kriv ginekolog, ker je čakal in čakal s porodom, jaz pa sem krvavela, potem je bilo pa prepozno za CR, za naravni naravni pa sem izgubila preveč krvi, prrej in potem....Ampak čakal je, ker je bil pijan ko mavra!!! Po tistem v "moji" porodnišnici ni več delal. Ni bi tam sicer zaposlen, samohodil na dežurstva, ki so potem odpadla. Rešili so me ostali zaposleni, so ponoči klicali domov drugo ginekologinjo. V glavnem . V P sem šla s 67 kg, domov pa po enem tednu s 53. Takšnega hujšanja ne priporočam. Pa punčka še 3 kg ni imela. Bila sem mlada in naivna, zaupala zdravnikom. Danes zagotovo ne bi krvavela in čakala v porodnišnici, ampak bi takoj zahtevala premestitev drugam! Lepo se imejte, Lovlo s vojim atikom ostaja doma. Sta prav smešna, ko sta skupaj. Lovlo ga ima noro rad in če je on v bližini, mene sploh noče. Grem jima pripravit še kaj za jest. Lovlo bi itak preživel samo ob sadju in zelenjavi. Na lubenice je povsem nor. Sam je naenkrat toliko poje, da ne moreš verjet! Kupujemo kar cele in gre 1 na dan ali kvečjemu v 2-eh dneh in glavni jedec je Lovlo. Pa poleg sevada jagode, marelice, jabolka....vse kar mu prileze pred očke. Vmes še malo brokolija, korenja, bučk, cvetače, kakšna pašteta in je zadovoljen. Navajen je na sadje po obroku in se mi zdi, da se z ostalimi jedmi kar špara za sadje. Razen zjutraj. Takoj ko se zbudi, steče za mizo in hoče kosmiče. Ovsene, pirine, tiste ta navadne. Je prav smešen. Lepo bodite, vse! Danes in jutri bom imela bolj malo časa. Jutri imamo še obhajilo, tako da,..... Slovenka....držim pesti!
|