TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Babysloza zadnjič je kolega prav brihtno prjavu eni nosečki, da naj začne ruzak nosit, da pridela ravnovesje, ker ga trenutno skrbi, da se bo prevrnila na nos. Torej predlog zate. IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja pa predstavljaj si, kako zgleda, ko mam še tamalo v naročju. Živjo bejbe, kako? Poznano,samo da sem sama imela se ruzak zadaj,pa jezik do tal V redu,pa ti? Slovenka,to je pa res ,da ti je vse zastrikal in moras ponovno. Mi smo se spet skoraj ves dan potepali-moz je bil doma,praznik.Pa vroce za znoret,kaj sele bo.je pa zato S.veliko raje v vozicku,ker ima samo body in lahko se bolj veselo brca.Zdaj bom pocasi se kosaro ven dala,bo pa sploh uzivala.Upam . Se je pa zjutraj S.prvic prekotalila na trebuscek s tem da ji je uspelo tudi rokice izvlect zaenkrat ji samo ena stran ratuje,na drugo sploh ni navajena.Sicer je bila pa M.ista. M.se je pa prvic v wc polulala in to 2x .Kahlice ne mara,kot kaze,ker noc ein noce gor.na wc je pa zanimivo,ker smo tudi drugi gor,potem si se rito obrise,vodo potegne...Enkrat do sole bo . Moj uc je malo boljsi,pa itak,ko imam skos ocala,dvojna .In ker se mi se kar prevec blesci,vnetje pac,imam prav "fino"na celu fejst gube