Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.5.2010 20:53:44
|
|
|
|
ada2
|
nuša pa gre jutri v šolo v naravi v belo krajino
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.5.2010 18:30:16
|
|
|
|
ada2
|
jeee, zdravi smo
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 19:07:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 19:08:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 19:09:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 19:10:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 19:11:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.5.2010 21:09:41
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a se lahko pohvalim, da sem skoraj prišla s peglanjem na čisto? če imaš posodo za perilo prazno, vse suho in zlikano,----tak recept pa jaz rabim a ti ne veš kaj pomeni skoraj? to je bilo mišljeno tiste zaloge sicer opranih cot, ki so se nabirale in nabirale, pa nikoli nikjer nikogar, da bi jih speglal tisti koš za umazano perilo v kopalnici pa pri nas še nikoli ni bil prazen... no, prvi dan, ko smo ga domov prinesli, oz. prvo minuto
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.5.2010 12:51:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jeee, zdravi smo SUPER
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.5.2010 12:52:07
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: morrak jaz sem pa danes sladoledkala z enim prlekom ožejenim v šempeter (kakšen balzam je to za dušo) misliš S.H.? ja prav imaš,a veš, da bojo tudi imeli dojenčka letos? res? ful fajn... on je že diplomiral ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.5.2010 12:52:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a se lahko pohvalim, da sem skoraj prišla s peglanjem na čisto? če imaš posodo za perilo prazno, vse suho in zlikano,----tak recept pa jaz rabim a ti ne veš kaj pomeni skoraj? to je bilo mišljeno tiste zaloge sicer opranih cot, ki so se nabirale in nabirale, pa nikoli nikjer nikogar, da bi jih speglal tisti koš za umazano perilo v kopalnici pa pri nas še nikoli ni bil prazen... no, prvi dan, ko smo ga domov prinesli, oz. prvo minuto
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.5.2010 12:54:01
|
|
|
|
trezika
|
ADA daj mi prosim povej h kateremu zobozdravniku hodijo tvoji otroci? Miha je že bil? Iščem zobozdravnika za Marušo....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.5.2010 15:34:45
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika saj dobis po posti za zobozdravnika
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2010 19:11:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2010 19:12:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.5.2010 19:47:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ADA daj mi prosim povej h kateremu zobozdravniku hodijo tvoji otroci? Miha je že bil? Iščem zobozdravnika za Marušo.... moji so vsi trije pri šolski zobozdravnici Kuliš Emiliji, drugače pa imaš še otroško v ZD spodaj - Smiljko Miličič.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.5.2010 21:25:09
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 monchy, tina pa kar starejša mulca učita, da moram včasih prav pop..... in ju pošteno skregati, njima je zdaj to tudi smešno ko tin ponavlja za njima joj grozni so no ampak ga zdaj ze 3 dni popravlam da more rect ce ze more neke rect, jeb*mti mis. pa mi na cajte uspeva no ampak vseeno se mu vcasih zasteka in ves srecen rece kar pac mora pa se ne neha in ne neha sprasevat. kje kaj zakaj ojojoj tak da ne vem vec vcasih kaj mu naj odgovarjam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.5.2010 19:37:06
|
|
|
|
ada2
|
aloha! bašem se s koruznim čipsom (tortiljo).... a katera pride pomagat?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.5.2010 21:00:39
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aloha! bašem se s koruznim čipsom (tortiljo).... a katera pride pomagat? zdaj sn pa verjetno že malo pozna kaj? je vrečka prazna?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.5.2010 20:24:06
|
|
|
|
trezika
|
tu gor pa je spet tišina
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.5.2010 20:28:30
|
|
|
|
ada2
|
dej trezika, dajva mi2 kako rečt
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.5.2010 7:43:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dej trezika, dajva mi2 kako rečt oprosti....vvčeraj potem nisem bla več za računalnikom...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.5.2010 13:17:47
|
|
|
|
ada2
|
tako, mi smo namišljeni požar pogasili , je bilo pa prav zanimivo in res obsežno - v službi smo imeli požarno vajo v kateri je sodelovalo okoli 120 gasilcev s 26 avtomobili, pa še civilna zaščita, pa zdravstveni dom....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.5.2010 20:54:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tako, mi smo namišljeni požar pogasili , je bilo pa prav zanimivo in res obsežno - v službi smo imeli požarno vajo v kateri je sodelovalo okoli 120 gasilcev s 26 avtomobili, pa še civilna zaščita, pa zdravstveni dom.... vam pa dogaja v službi...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.5.2010 18:05:47
|
|
|
|
ada2
|
kaj res nobena nima nič za povedat..... ali vse nekje feštate
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?