Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.5.2010 12:49:25
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja mamamajča tako novico imaš, pa jo nič ne poveš.... pa skoraj na polovici že???? čestitam jah sorry, če vidiš, da sem enkrat na dva meseca tu HVALA!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.5.2010 12:59:46
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja mamamajča tako novico imaš, pa jo nič ne poveš.... pa skoraj na polovici že???? čestitam jah sorry, če vidiš, da sem enkrat na dva meseca tu HVALA! Oooooo, čestitke Kak lepo Sem vsa raznežena postala ... Jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.5.2010 14:30:58
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja mamamajča tako novico imaš, pa jo nič ne poveš.... pa skoraj na polovici že???? čestitam je to to kar mislim da je?????????
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.5.2010 14:31:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja mamamajča tako novico imaš, pa jo nič ne poveš.... pa skoraj na polovici že???? čestitam jah sorry, če vidiš, da sem enkrat na dva meseca tu HVALA! Oooooo, čestitke Kak lepo Sem vsa raznežena postala ... Jaz bi tudi ja očitno je čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.5.2010 14:32:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, kako je miha, kaj boljše? joooj, smo potem vsi po vrsti (razen nuše) zboleli adam je bruhal v ponedeljek popoldan, ko sem jaz delala, pa celo noč, jaz sem pa nadaljevala v torek zjutraj. k P sem prišla kot da me je valjar povozil... je P takoj videla, da je tudi z mano nekaj narobe in je še mene pregledala in napisala zdravila. no, atija je samo oplazilo, mene pa krepko položilo v posteljo za cela 2 dni.... okužili smo se s streptokokom, dobili AB, danes smo že bolje, počasi se nam vrača apetit... ojoj....se vas je pa lepo spet lotilo...no, glavno da gre na bolje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.5.2010 16:56:45
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja mamamajča tako novico imaš, pa jo nič ne poveš.... pa skoraj na polovici že???? čestitam jah sorry, če vidiš, da sem enkrat na dva meseca tu HVALA! Oooooo, čestitke Kak lepo Sem vsa raznežena postala ... Jaz bi tudi ja očitno je čestitke!!!!! Na ticker od mamemajče poglej
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2010 19:46:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.5.2010 20:44:24
|
|
|
|
*monchy*
|
mamamajca jeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiii cestitke vsem trem! ada za vas!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.5.2010 13:12:34
|
|
|
|
mamamajča
|
Hvalaaaaa Ej babe, danes sem zadnjič v službi........
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.5.2010 20:20:47
|
|
|
|
ada2
|
no, da javim, mi smo boljše, do ponedeljka smo še doma, potem pa se vrnemo v normalno življenje
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2010 20:46:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.5.2010 23:44:45
|
|
|
|
katka37
|
ojla, babike sem že mislila kaj je s to polovico, pa sem potem še jaz pogledala ticker- mamamajča, čestitam ada, zdaj pa dovolj počasi, ima da ste zdravi do konca leta vsaj pozdrav vsem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.5.2010 10:34:21
|
|
|
|
katjakokol
|
malo da vas pozdravim pa naj gre k vregu to vreme in vse se takrat ko je vikend mora tako zalivat zunaj pa se sama sma z maiem tak da bo se bolj tecno vidim da ste vse ok in da se kar malcki kar kopicijo mi pa se bomo kar cakali ce se sploh bo kaj mamamajča tebi pa iskrene čestitke in da bi slo vse ok mi pa mamo danes ze 16mescev juuuuuuuuuuj kako cas bezi
< Sporočilo je popravil katjakokol -- 15.5.2010 10:35:37 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.5.2010 11:34:53
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, da javim, mi smo boljše, do ponedeljka smo še doma, potem pa se vrnemo v normalno življenje No, super, da le gre na bolje Mi pa imamo za sabo par dni vročine, ne vem, kaj jo je mantralo, mogoče zobek Sma pa se vsaj pocartale v tem času kot že dolgo ne Ble sma tudi pri zdravniku, ker mi je spet omedlela, pa sma doble napotnico za nevrologa, čeprav je rekla, da najbrž ne bo nič takega za najt - gre za ipiko (strokovno afektivni šok), ki se včasih začne že celo pri dojenčkih in potem traja čez celo otroštvo, tak da bojo te omedlevice stalna praksa Pač je bolj take jezljive sorte dojenček, kaj čem. Je pa težko, ko pade ali se udari, pa samo čakam, če bo se začela dret ali bo pred tem okoli pala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.5.2010 20:17:42
|
|
|
|
mamamajča
|
punce, mam kar slabo vest, da sem tak malo tu. VERJAMETE AL NE, DOMA ŠE VEDNO NIMAM INTERNETA! NOORRROOO!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.5.2010 20:18:38
|
|
|
|
mamamajča
|
No hvala vsem za čestitke. Sma v bistvu povedala samo mojim nadrejenim in pa seveda domačim, na fb nisem pisala. V pon. pregled, upam da izvemo že spol :)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.5.2010 20:20:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak jaz sem pa danes sladoledkala z enim prlekom ožejenim v šempeter (kakšen balzam je to za dušo) misliš S.H.?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.5.2010 20:21:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, da javim, mi smo boljše, do ponedeljka smo še doma, potem pa se vrnemo v normalno življenje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.5.2010 20:22:45
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, da javim, mi smo boljše, do ponedeljka smo še doma, potem pa se vrnemo v normalno življenje No, super, da le gre na bolje Mi pa imamo za sabo par dni vročine, ne vem, kaj jo je mantralo, mogoče zobek Sma pa se vsaj pocartale v tem času kot že dolgo ne Ble sma tudi pri zdravniku, ker mi je spet omedlela, pa sma doble napotnico za nevrologa, čeprav je rekla, da najbrž ne bo nič takega za najt - gre za ipiko (strokovno afektivni šok), ki se včasih začne že celo pri dojenčkih in potem traja čez celo otroštvo, tak da bojo te omedlevice stalna praksa Pač je bolj take jezljive sorte dojenček, kaj čem. Je pa težko, ko pade ali se udari, pa samo čakam, če bo se začela dret ali bo pred tem okoli pala ojoj... kaj takega tudi obstaja? no, upam, da dasta tole skozi brez kakšnih bušk
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.5.2010 20:23:34
|
|
|
|
trezika
|
aja....da še tu povem...Maruša hodi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.5.2010 11:02:05
|
|
|
|
mamamajča
|
Bravo! čestitam! uuu, zaj bo pa veselo doma :)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.5.2010 17:35:50
|
|
|
|
ada2
|
a se lahko pohvalim, da sem skoraj prišla s peglanjem na čisto? ostalo je le še nekaj atijevih srajc, ki pa bodo čakale na naslednjo tako akcijo, saj jih ima v omari že toliko, da jih niti nimam kam obesit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.5.2010 17:36:17
|
|
|
|
ada2
|
aja Maruša!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.5.2010 17:57:25
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, da javim, mi smo boljše, do ponedeljka smo še doma, potem pa se vrnemo v normalno življenje No, super, da le gre na bolje Mi pa imamo za sabo par dni vročine, ne vem, kaj jo je mantralo, mogoče zobek Sma pa se vsaj pocartale v tem času kot že dolgo ne Ble sma tudi pri zdravniku, ker mi je spet omedlela, pa sma doble napotnico za nevrologa, čeprav je rekla, da najbrž ne bo nič takega za najt - gre za ipiko (strokovno afektivni šok), ki se včasih začne že celo pri dojenčkih in potem traja čez celo otroštvo, tak da bojo te omedlevice stalna praksa Pač je bolj take jezljive sorte dojenček, kaj čem. Je pa težko, ko pade ali se udari, pa samo čakam, če bo se začela dret ali bo pred tem okoli pala ojoj... kaj takega tudi obstaja? no, upam, da dasta tole skozi brez kakšnih bušk Ja, očitno to res obstaja Saj tudi jaz prej nisem vedla Sicer pa[color=#660066] BRAVO, MARUŠA ZA PRVE KORAKE
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.5.2010 17:58:47
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a se lahko pohvalim, da sem skoraj prišla s peglanjem na čisto? ostalo je le še nekaj atijevih srajc, ki pa bodo čakale na naslednjo tako akcijo, saj jih ima v omari že toliko, da jih niti nimam kam obesit Sma nekje na istem Samo kaj, ko to ni nikoli za dolgo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?