ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k čestitke stelli za sestrico, pa tatly in dejanu, punci zaj pa fejst mamo jeziti eh saj ne,hecam se. čestitke in vse najboljše za 3.svečko našemu malemu nagajivčku Aneju Ianu, ki tak pridno Tio jezi- občasno, občasno pa neveta, kak še bi se polupčkala pa pocartala .. vse najboljše!!!! no, kak ste kaj? če se že nekaj glasim, še bom te nekaj napisala.vidim, da tudi ve kaj dosti ne debatirate, grem vsak dan pogledat sem gor, če se kaj novega dogaja. pa da vam povem še kak je kaj moja pupa- odlično,zdrava-hvalabogu, velka baba, nagajiva, natakljiva, kar ubogljiva in pridna, že trkam . samo strašno malo še govori, oz še v glavnem v svojem jeziku. pa saj bo tudi to počasi. danes je prvič rekla ime svojega strica v celoti- matej ( prej je bil Tej). obožuje Danajo Teo od deje777, jo nonstop lupčka, boža, tak da nevem.... bomo mogli hitro nekej vštimati . tak zaj se pa grem stisnem k njej, atija mava v nočni. vam še se kaj oglasim, če bo tako vreme ko danes, da bo čas za računalnike. lepo noč vsem a moja gradnja pa ni nič novega, ha? pisker marmelade, vedno ko pridem domov je nekaj zraven, hišica raste ko gobe po dežu no, zmatrani smo pa tudi... drugače pa tatly čestitam še 1x, pa pridita čiprej domov. aja, pa 29. 5 imamo krst za miha (če še nisem povedala ) zdaj grem pa nuši in adamu pasulj segret, miha že spi, jaz grem pa pod tuš, ker zdaj 2 dni nismo imeli tople vode in smo se umivali kot mački sem imela danes že vse potrebno s sabo v službo, da se tam stuširam, pa me je moj prej poklical, da so začasno uredili toplo vodo z bojlerom, dokler nam ne priklopijo nazaj plina.