|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
13.5.2010 12:49:25   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ja mamamajča tako novico imaš, pa jo nič ne poveš.... pa skoraj na polovici že????

čestitamuser posted image user posted image user posted image

user posted image
jah sorry, če vidiš, da sem enkrat na dva meseca tuuser posted image

HVALA!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
13.5.2010 12:59:46   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

ja mamamajča tako novico imaš, pa jo nič ne poveš.... pa skoraj na polovici že????

user posted image

HVALA!

Oooooo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Kak lepouser posted image user posted image Sem vsa raznežena postala ... Jaz bi tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
13.5.2010 14:30:58   
trezika

je to to kar mislim da je????????? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
13.5.2010 14:31:51   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

user posted image

HVALA!

Kak lepouser posted image user posted image Sem vsa raznežena postala ... Jaz bi tudiuser posted image user posted image

ja očitno je user posted image

čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
13.5.2010 14:32:44   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, kako je miha, kaj boljše?

joooj, smo potem vsi po vrsti (razen nuše) zboleliuser posted image  adam je bruhal v ponedeljek popoldan, ko sem jaz delala, pa celo noč, jaz sem pa nadaljevala v torek zjutraj. k P sem prišla kot da me je valjar povozil... je P takoj videla, da je tudi z mano nekaj narobe in je še mene pregledala in napisala zdravila.

no, atija je samo oplazilo, mene pa krepko položilo v posteljo za cela 2 dni....
okužili smo se s streptokokom, dobili AB, danes smo že bolje, počasi se nam vrača apetit...

ojoj....se vas je pa lepo spet lotilo...no, glavno da gre na bolje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
13.5.2010 16:56:45   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image

HVALA!

ja očitno je user posted image

čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na ticker od mamemajče poglejuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 19:46:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
13.5.2010 20:44:24   
*monchy*
mamamajca jeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image cestitke vsem trem!

ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
14.5.2010 13:12:34   
mamamajča
Hvalaaaaauser posted image

Ej babe, danes sem zadnjič v službi........user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
14.5.2010 20:20:47   
ada2
no, da javim, mi smo boljše, do ponedeljka smo še doma, potem pa se vrnemo v normalno življenjeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3235
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 20:46:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
14.5.2010 23:44:45   
katka37
ojla, babike

sem že mislila kaj je s to polovico, pa sem potem še jaz pogledala ticker-

mamamajča, čestitam user posted image user posted image

ada, zdaj pa dovolj počasi, ima da ste zdravi do konca leta vsaj user posted image user posted image user posted image

pozdrav vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3237
15.5.2010 10:34:21   
katjakokol
malo da vas pozdravim pa naj gre k vregu to vreme in vse se takrat ko je vikend mora tako zalivat zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa se sama sma z maiem tak da bo se bolj tecnouser posted image

vidim da ste vse ok in da se kar malcki kar kopicijo mi pa se bomo kar cakali ce se sploh bo kajuser posted image user posted image user posted image

mamamajča tebi pa iskrene čestitke in da bi slo vse ok

mi pa mamo danes ze 16mescev juuuuuuuuuuj kako cas beziuser posted image

< Sporočilo je popravil katjakokol -- 15.5.2010 10:35:37 >

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
15.5.2010 11:34:53   
donna22

no, da javim, mi smo boljše, do ponedeljka smo še doma, potem pa se vrnemo v normalno življenjeuser posted image

No, super, da le gre na boljeuser posted image user posted image user posted image

Mi pa imamo za sabo par dni vročine, ne vem, kaj jo je mantralo, mogoče zobekuser posted image Sma pa se vsaj pocartale v tem času kot že dolgo neuser posted image user posted image

Ble sma tudi pri zdravniku, ker mi je spet omedlela, pa sma doble napotnico za nevrologa, čeprav je rekla, da najbrž ne bo nič takega za najt - gre za ipiko (strokovno afektivni šok), ki se včasih začne že celo pri dojenčkih in potem traja čez celo otroštvo, tak da bojo te omedlevice stalna praksauser posted image Pač je bolj take jezljive sorte dojenček, kaj čem. Je pa težko, ko pade ali se udari, pa samo čakam, če bo se začela dret ali bo pred tem okoli palauser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
15.5.2010 20:17:42   
mamamajča
punce, mam kar slabo vest, da sem tak malo tu. VERJAMETE AL NE, DOMA ŠE VEDNO NIMAM INTERNETA!user posted image NOORRROOO!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.5.2010 20:18:38   
mamamajča
No hvala vsem za čestitke. Sma v bistvu povedala samo mojim nadrejenim in pa seveda domačim, na fb nisem pisala.
V pon. pregled, upam da izvemo že spol :)

Neposredna povezava do sporočila: 3241
15.5.2010 20:20:46   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

jaz sem pa danes sladoledkala z enim prlekom ožejenim v šempeter (kakšen balzam je to za dušo)

misliš S.H.? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3242
15.5.2010 20:21:00   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
15.5.2010 20:22:45   
trezika

No, super, da le gre na boljeuser posted image user posted image user posted image

Mi pa imamo za sabo par dni vročine, ne vem, kaj jo je mantralo, mogoče zobekuser posted image Sma pa se vsaj pocartale v tem času kot že dolgo neuser posted image user posted image

Ble sma tudi pri zdravniku, ker mi je spet omedlela, pa sma doble napotnico za nevrologa, čeprav je rekla, da najbrž ne bo nič takega za najt - gre za ipiko (strokovno afektivni šok), ki se včasih začne že celo pri dojenčkih in potem traja čez celo otroštvo, tak da bojo te omedlevice stalna praksauser posted image Pač je bolj take jezljive sorte dojenček, kaj čem. Je pa težko, ko pade ali se udari, pa samo čakam, če bo se začela dret ali bo pred tem okoli palauser posted image user posted image

ojoj... kaj takega tudi obstaja? no, upam, da dasta tole skozi brez kakšnih buškuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.5.2010 20:23:34   
trezika
aja....da še tu povem...Maruša hodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
16.5.2010 11:02:05   
mamamajča
Bravo!user posted image user posted image user posted image čestitam! uuu, zaj bo pa veselo doma :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
16.5.2010 17:35:50   
ada2
a se lahko pohvalim, da sem skoraj prišla s peglanjem na čisto?
ostalo je le še nekaj atijevih srajc, ki pa bodo čakale na naslednjo tako akcijo, saj jih ima v omari že toliko, da jih niti nimam kam obesituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3247
16.5.2010 17:36:17   
ada2
aja user posted image user posted image user posted image  Maruša!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
16.5.2010 17:57:25   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ojoj... kaj takega tudi obstaja? no, upam, da dasta tole skozi brez kakšnih buškuser posted image

Ja, očitno to res obstajauser posted image user posted image Saj tudi jaz prej nisem vedlauser posted image user posted image

Sicer pa[color=#660066] BRAVO, MARUŠA ZA PRVE KORAKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
16.5.2010 17:58:47   
donna22

a se lahko pohvalim, da sem skoraj prišla s peglanjem na čisto?
ostalo je le še nekaj atijevih srajc, ki pa bodo čakale na naslednjo tako akcijo, saj jih ima v omari že toliko, da jih niti nimam kam obesituser posted image

Sma nekje na istemuser posted image user posted image Samo kaj, ko to ni nikoli za dolgouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?