Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.5.2010 18:06:17
|
|
|
|
ada2
|
pa nova stran za nov teden...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.5.2010 12:35:30
|
|
|
|
trezika
|
kaj z novim tednom bomo bolj čvekale? dvomim, ker je vreme tako super sva ble zunaj od osmih, zdaj pa je končno omagala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.5.2010 13:22:01
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj z novim tednom bomo bolj čvekale? dvomim, ker je vreme tako super sva ble zunaj od osmih, zdaj pa je končno omagala Javi se za kak sprehodek Mi2 imava puno cajta
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.5.2010 20:23:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj z novim tednom bomo bolj čvekale? dvomim, ker je vreme tako super sva ble zunaj od osmih, zdaj pa je končno omagala Javi se za kak sprehodek Mi2 imava puno cajta veš da...midve morava samo do avta priti, pa se slišimo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.5.2010 22:16:46
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa danes malo pupiko cartala no, drugače smo pa že tik pod streho
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.5.2010 18:31:33
|
|
|
|
donna22
|
ada, sem vidla, da si zadnjič nekomu svetovala na neki temi za darilo za krst ali nekaj takega, sem pozabla, kje že je to! Napisala si, da si naročila album preko interneta (ognjišče) - čez koliko časa si ga dobila? Ker mi2 grema na obhajilo v nedeljo, pa ne vem, če bo to pravi čas. Pa še nekaj si opisala, kaj ti je kolegica naredila - kje pa in koliko časa je porabila? Bi se rada malo zmazala ven, da ne bi glih 50 eur dala , mamo zdaj cel kup drugih stroškov ... Neke ideje sama po sebi pa ne dobim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.5.2010 8:43:54
|
|
|
|
ada2
|
donna tisto knjigico preko ognjišča sem dobila v 2 dneh. ko sem naročevala sem napisala, da prosim, če mi lahko hitro pošljejo, ker jo potrebujem do takrat za darilo in je bilo res expresno. za kolegico pa ne vem ravno kako dolgo bi potrebovala za izdelavo, se mi zdi, da se mora zadeva 24 ur sušiti v peči, pa potem je tudi odvisno od tega koliko reči ima pripravljenih za v peč, ker ene same sigurne ne bo delala. sicer pa, lahko ti dam njeno številko, pa se dogovoriš z njo, mogoče pa ima kaj že izdelanega, ki bi bilo primerno. pa glede na to, da greš ti na obhajilo, kjer so otroci že veliki, pa če je punca ji lahko daš zraven nakit iz njene kolekcije. joj, škoda, da nisi prej rekla, jaz bi morala ravno danes k njej, pa bi se lahko zmenili in šli skupaj.... razen, če na jutri popoldne prestavim
< Sporočilo je popravil ada2 -- 26.5.2010 8:45:03 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.5.2010 16:57:37
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 donna tisto knjigico preko ognjišča sem dobila v 2 dneh. ko sem naročevala sem napisala, da prosim, če mi lahko hitro pošljejo, ker jo potrebujem do takrat za darilo in je bilo res expresno. za kolegico pa ne vem ravno kako dolgo bi potrebovala za izdelavo, se mi zdi, da se mora zadeva 24 ur sušiti v peči, pa potem je tudi odvisno od tega koliko reči ima pripravljenih za v peč, ker ene same sigurne ne bo delala. sicer pa, lahko ti dam njeno številko, pa se dogovoriš z njo, mogoče pa ima kaj že izdelanega, ki bi bilo primerno. pa glede na to, da greš ti na obhajilo, kjer so otroci že veliki, pa če je punca ji lahko daš zraven nakit iz njene kolekcije. joj, škoda, da nisi prej rekla, jaz bi morala ravno danes k njej, pa bi se lahko zmenili in šli skupaj.... razen, če na jutri popoldne prestavim Ne vem, a bi jo vprašala, kake so kaj možnosti? Bi si šla malo pogledat, zakaj pa ne. Kakšen nakit pa je? Ja, punčka ima obhajilo! Sem naročla album od ognjišča, upam, da bojo tudi mene upoštevali, da morajo bit ekspres
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.5.2010 20:37:30
|
|
|
|
trezika
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 21:00:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.5.2010 6:02:21
|
|
|
|
ada2
|
ta teden sem začela hodit v službo s kolesom.... zato imam nekaj minut viška donna nakita ima na razpolago kar nekaj - je pa vseh vrst - das masa, fimo masa, steklo..... za ploščico pa bi morala pogledat če bi ti kaj prav prišlo. nisem pa še bila pri njej, ker včeraj nisem utegnila, daj me ti pokliči danes malo po 14 uri, pa se zmeniva, če bi lahko prišla danes pogledat. ti pošljem št na ZS. morrak pazi se, nove hrbtenice ne boš dobila.
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2010 8:49:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2010 21:13:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.5.2010 21:20:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak tišina in potem ....... spet tišina
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.5.2010 23:04:22
|
|
|
|
katka37
|
pa še od mene po dolgem času malo tišine.........
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.6.2010 21:02:34
|
|
|
|
ada2
|
tak, končno malo časa.... pa fraj računalnik nooo, danes so pripeljali rušt... pa za prevoz moram jeseni dat 3 kg grozdja za ves les pa povabit na trgatev v soboto smo imeli krst - miha se je najprej malo "pogovoril" z jezusom, potem pa se je sprehodil po cerkvi in se naselil pri dedku v naročju. po obredu ga je pa pridno žural - sploh ni mogel zaspati - no, so drugi zato bolj spali danes me je pa pričakala pošta z davčne in lahko rečem samo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.6.2010 21:43:37
|
|
|
|
trezika
|
Čer! No, dans pa imam jaz eno novico...Marušo sva mela danes na kirurgiji HB je vse ok... 2x mi je dopoldan na glavo padla mislim, da sem šele zdaj malo k sebi prišla.... in da se ne bi cel čas sekirala, če je vse ok, sem seveda klicala P, povedala sestri kaj se je zgodlo, ona pa me je nadrla, češ kako mi je lahko 2x padla tako me je šokirala, da ji nisem mogla kaj nazaj rečt... pol sn se zaradi tega še 3x bolj sekirala in žrla, pa počutila kot najslabša mati na svetu.... no, potem pa so me le potolažili da je vse vredu...seveda jo je še treba opazovat, če bi kaj naknadno prišlo...ampak je bla popoldan že ful živahna...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.6.2010 21:44:25
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 danes me je pa pričakala pošta z davčne in lahko rečem samo moj dragi je tudi dobil danes in je bil podobnega razpoloženja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 21:55:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 21:57:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 21:57:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2010 20:02:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.6.2010 20:49:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada jaz te bom zatožlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj pa je uštimala??
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.6.2010 21:19:26
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada jaz te bom zatožlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj sem pa spet narobe naredla?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.6.2010 21:20:07
|
|
|
|
ada2
|
da ne bom jaz tebe brez večerje spat poslala, če se boš potepala
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?