donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 donna tisto knjigico preko ognjišča sem dobila v 2 dneh. ko sem naročevala sem napisala, da prosim, če mi lahko hitro pošljejo, ker jo potrebujem do takrat za darilo in je bilo res expresno. za kolegico pa ne vem ravno kako dolgo bi potrebovala za izdelavo, se mi zdi, da se mora zadeva 24 ur sušiti v peči, pa potem je tudi odvisno od tega koliko reči ima pripravljenih za v peč, ker ene same sigurne ne bo delala. sicer pa, lahko ti dam njeno številko, pa se dogovoriš z njo, mogoče pa ima kaj že izdelanega, ki bi bilo primerno. pa glede na to, da greš ti na obhajilo, kjer so otroci že veliki, pa če je punca ji lahko daš zraven nakit iz njene kolekcije. joj, škoda, da nisi prej rekla, jaz bi morala ravno danes k njej, pa bi se lahko zmenili in šli skupaj.... razen, če na jutri popoldne prestavim Ne vem, a bi jo vprašala, kake so kaj možnosti? Bi si šla malo pogledat, zakaj pa ne. Kakšen nakit pa je? Ja, punčka ima obhajilo! Sem naročla album od ognjišča, upam, da bojo tudi mene upoštevali, da morajo bit ekspres
|