|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
23.5.2010 18:06:17   
ada2
pa nova stran za nov teden...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.5.2010 12:35:30   
trezika
kaj z novim tednom bomo bolj čvekale? user posted image

dvomim, ker je vreme tako super user posted image

sva ble zunaj od osmih, zdaj pa je končno omagala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.5.2010 13:22:01   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Javi se za kak sprehodekuser posted image Mi2 imava puno cajtauser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.5.2010 20:23:11   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Javi se za kak sprehodekuser posted image Mi2 imava puno cajtauser posted image user posted image

veš da...midve morava samo do avta priti, pa se slišimouser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
24.5.2010 22:16:46   
ada2
jaz sem pa danes malo pupiko cartala user posted image user posted image user posted image

no, drugače smo pa že tik pod strehouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
25.5.2010 18:31:33   
donna22
ada, sem vidla, da si zadnjič nekomu svetovala na neki temi za darilo za krst ali nekaj takega, sem pozabla, kje že je to! Napisala si, da si naročila album preko interneta (ognjišče) - čez koliko časa si ga dobila? Ker mi2 grema na obhajilo v nedeljo, pa ne vem, če bo to pravi čas. Pa še nekaj si opisala, kaj ti je kolegica naredila - kje pa in koliko časa je porabila? Bi se rada malo zmazala ven, da ne bi glih 50 eur dalauser posted image , mamo zdaj cel kup drugih stroškov ... Neke ideje sama po sebi pa ne dobimuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
26.5.2010 8:43:54   
ada2
donna tisto knjigico preko ognjišča sem dobila v 2 dneh. ko sem naročevala sem napisala, da prosim, če mi lahko hitro pošljejo, ker jo potrebujem do takrat za darilo in je bilo res expresno. za kolegico pa ne vem ravno kako dolgo bi potrebovala za izdelavo, se mi zdi, da se mora zadeva 24 ur sušiti v peči, pa potem je tudi odvisno od tega koliko reči ima pripravljenih za v peč, ker ene same sigurne ne bo delala. sicer pa, lahko ti dam njeno številko, pa se dogovoriš z njo, mogoče pa ima kaj že izdelanega, ki bi bilo primerno. pa glede na to, da greš ti na obhajilo, kjer so otroci že veliki, pa če je  punca ji lahko daš zraven nakit iz njene kolekcije. joj, škoda, da nisi prej rekla, jaz bi morala ravno danes k njej, pa bi se lahko zmenili in šli skupaj.... razen, če na jutri popoldne prestavimuser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 26.5.2010 8:45:03 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
26.5.2010 16:57:37   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

donna tisto knjigico preko ognjišča sem dobila v 2 dneh. ko sem naročevala sem napisala, da prosim, če mi lahko hitro pošljejo, ker jo potrebujem do takrat za darilo in je bilo res expresno. za kolegico pa ne vem ravno kako dolgo bi potrebovala za izdelavo, se mi zdi, da se mora zadeva 24 ur sušiti v peči, pa potem je tudi odvisno od tega koliko reči ima pripravljenih za v peč, ker ene same sigurne ne bo delala. sicer pa, lahko ti dam njeno številko, pa se dogovoriš z njo, mogoče pa ima kaj že izdelanega, ki bi bilo primerno. pa glede na to, da greš ti na obhajilo, kjer so otroci že veliki, pa če je  punca ji lahko daš zraven nakit iz njene kolekcije. joj, škoda, da nisi prej rekla, jaz bi morala ravno danes k njej, pa bi se lahko zmenili in šli skupaj.... razen, če na jutri popoldne prestavimuser posted image

Ne vem, a bi jo vprašala, kake so kaj možnosti? Bi si šla malo pogledat, zakaj pa ne. Kakšen nakit pa je? Ja, punčka ima obhajilo!

Sem naročla album od ognjišča, upam, da bojo tudi mene upoštevali, da morajo bit ekspresuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
27.5.2010 20:37:30   
trezika
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 21:00:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
28.5.2010 6:02:21   
ada2
ta teden sem začela hodit v službo s kolesom.... zato imam nekaj minut viškauser posted image

donna nakita ima na razpolago kar nekaj - je pa vseh vrst - das masa, fimo masa, steklo..... za ploščico pa bi morala pogledat če bi ti kaj prav prišlo. nisem pa še bila pri njej, ker včeraj nisem utegnila, daj me ti pokliči danes malo po 14 uri, pa se zmeniva, če bi lahko prišla danes pogledat. ti pošljem št na ZS.

morrak user posted image user posted image user posted image  pazi se, nove hrbtenice ne boš dobila.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
   [Brisano sporočilo]
30.5.2010 8:49:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 21:13:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3288
31.5.2010 21:20:30   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

tišina in potem .......

spet tišinauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3289
31.5.2010 23:04:22   
katka37
pa še od mene po dolgem času malo tišine.........

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.6.2010 21:02:34   
ada2
tak, končno malo časa....

pa fraj računalnikuser posted image

nooo, danes so pripeljali rušt... pa za prevoz moram jeseni dat 3 kg grozdjauser posted image user posted image  
za ves les pa povabit na trgatevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v soboto smo imeli krst - miha se je najprej malo "pogovoril" z jezusom, potem pa se je sprehodil po cerkvi in se naselil pri dedku v naročju. po obredu ga je pa pridno žural - sploh ni mogel zaspatiuser posted image  - no, so drugi zato bolj spaliuser posted image

danes me je pa pričakala pošta z davčne in lahko rečem samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.6.2010 21:43:37   
trezika
Čer!
No, dans pa imam jaz eno novico...Marušo sva mela danes na kirurgiji user posted image user posted image user posted image HB je vse ok... 2x mi je dopoldan na glavo padla user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da sem šele zdaj malo k sebi prišla.... in da se ne bi cel čas sekirala, če je vse ok, sem seveda klicala P, povedala sestri kaj se je zgodlo, ona pa me je nadrla, češ kako mi je lahko 2x padlauser posted image user posted image user posted image user posted image tako me je šokirala, da ji nisem mogla kaj nazaj rečt... pol sn se zaradi tega še 3x bolj sekirala in žrla, pa počutila kot najslabša mati na svetu.... no, potem pa so me le potolažili da je vse vredu...seveda jo je še treba opazovat, če bi kaj naknadno prišlo...ampak je bla popoldan že ful živahna...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.6.2010 21:44:25   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

danes me je pa pričakala pošta z davčne in lahko rečem samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj dragi je tudi dobil danes in je bil podobnega razpoloženja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 21:55:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 21:57:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 21:57:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 20:02:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3297
3.6.2010 20:49:53   
trezika

ada jaz te bom zatožlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaj pa je uštimala??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
3.6.2010 21:19:26   
ada2

ada jaz te bom zatožlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj sem pa spet narobe naredla?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3299
3.6.2010 21:20:07   
ada2
da ne bom jaz tebe brez večerje spat poslala, če se boš potepala

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?