|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
20.5.2010 15:34:52   
gigi1
LS sorry nate sem pa malčk pozabila. Dej mi pls podatke.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.5.2010 15:36:30   
sonya1
Jaz za sladko pravzaprav nisem. Me pa včasih (redko sicer) zgrabi, da bi jedla kaj sladkega. Če bi bilo mogoče kakšen košček biskvita, tortice... take kot je domače kupit, bi lepo kupila en košček. Zdaj pa pečem, pol se pa valja tam naokoli, pa nihče ne je.
Pred mano je pa treba vse slano skriti: pistacije, čipsi, smoki... vse kar je takega pojem skoraj z vrečko in ko enkrat začnem, me nič ne ustaviuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.5.2010 16:07:50   
Little Star
Gigi evo podatki, rosnih 38 let, cca. 36 krog, čakam M potem pa v prvi krog po laparo in histero..

S temi cukri cukrastimi ste me pa čisto "nakurle". Sem šla v akcijo..in voila.. tiramisu je končan user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.5.2010 16:10:20   
gigi1

user posted image   user posted image

user posted image

DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE

(TER KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image

user posted image  TREPETALKE user posted image

mausikaa (41)  user posted image    klomifenčkamo  user posted image user posted image user posted image   
                         kmalu razgovor v MB

Sonya1 (41) user posted image   klomifenčkamo user posted image user posted image user posted image   

Little Star (38) user posted image      prvi poiskus po laparo in histero
                                          septembra v postopek (upamo, da ne bo treba) user posted image user posted image user posted image    

user posted image V POSTOPKU user posted image

BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image       maja nizki štart user posted image user posted image user posted image     

Tassi (37)  user posted image maja nizki štart user posted image user posted image user posted image      

Zarja (30)  user posted image       junija po pingota   user posted image user posted image user posted image

Fidolina (43)   user posted image      postopek maja/junija user posted image user posted image user posted image   

Naska (41) user posted image         avgusta nov postopekuser posted image

Miklarom (38)    user posted image       kmalu po pingotauser posted image user posted image user posted image

Mišmiš (35)  user posted image      čakamo datum za nov postopekuser posted image user posted image user posted image      

Aqua 77(32) user posted image                nov postopek septembra  user posted image   user posted image user posted image     

Loremi (33) septembra operacija, potem pa v nove borbe user posted image   user posted image user posted image    

user posted image    NOVI KROG user posted image

Pikica36 (38)     še malo pa v nove borbe

Kiwi (42)  user posted image      nov postopek ?      

Pogum (36)  user posted image     nov postopek ? 

Bilka (38) user posted image    nov postopek ? 

Polaris (?)    user posted image  v pripravah na postopek

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

gigi (44)  user posted image          ma vas rada

Grethy (45)   user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

neodkrita (46)  user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

kajsica (37)  user posted image    (30)user posted image  

BarbiG (35) user posted image user posted image (30) user posted image    

Tanja_jes (31) user posted image   ali user posted image  (30) user posted image      

hermy1 (44)    user posted image    (28) user posted image    

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (42)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

Reni70 (38)   user posted image     Aleksej   user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (40)   user posted image    Živa user posted image  user posted image  user posted image

Še ena T (39)   user posted image  Žana  user posted image  user posted image  user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image   Goldyuser posted image Rebyuser posted image alpoguser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image Katka37 user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 20.5.2010 16:15:15 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.5.2010 16:27:25   
tassi1
GIGI- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem še mlada 36 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , šele poleti bom prestopila prag naslednje številke!!

Prvi UZ imam 13.8.2010, takrat začnem z gonalom- kratek postopek. Femoden tabletke začnem piti po 19.6.
Drugače pa, če ima katera kakšne podatke o jemanju MEDROLA in njegovih stranskih učinkih, mi naj prosim pomaga.
lep popoldan vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
20.5.2010 16:48:01   
Fidolina
Gigi - lepo si naredila user posted image user posted image user posted image . Pridnauser posted image

Praviš, da se zdim sumljiva, da me moraš skoz prestavljat. Ja veš, pri meni je tako, da odkar sva se fiksno odločila za darovano celico (na vrsti naj bi bila predvidoma sept/okt10), res kar malo odlašam. In če pride user posted image  taka bedna, malo rdečerjavih flekcev, sploh mesec kar preskočim. Zdaj imam me pa spodaj še vse boli. Ne vem, po moje sem si prehladila mehur in še ostalo zraven, ker imam vsak večer tudi malo vročine. Me bo moja G dala na eno rundo antibiotikov, tako, da bom šla v postopek res šele junija. Tam okrog 15-ega. Takrat pa probam eno rundico s K - pa kar bo- bo.

Glede cene  postopkov in mojega dragega, sem pa poštudirala en dober sistem.
On je imel malo pomislekov glede samoplačniških postopkov, češ, da so kar dragi in ali nama je to res potrebno, da mu je čisto lepo z mano, ipd.....Takrat sem jaz načela  temo darovanih celic in ker je za to cena z vsem (plus poti, spanje..) ca 5000eur, so se mu zadeli samoplačniški IVF v Sloveniji nenadoma zelo ugodni. Jaz sem se pa še vedno nagibala za darovano celico in za to varianto sva se  tudi odločila , a se mu je vseeno zdelo zelo drago (saj če bi bilo to 2 leti nazaj, denar, na srečo, pri nama ne bi bil problem, tako sva se pa zapufala, vse vtaknila v bajto in še posli gredo slabo-tako, da je sedaj denar kar problem). No, medtem, ko čakava najino darovalko,  sem  jaz (pod vplivom dejzike) načela tudi temo posvojitve v Rusiji. Ko sva izračunala, kakšna bi bila cena - je moj dragi ugotovil, da je v bistvu darovana celica v Pragi pravzaprav zelo pocen user posted image . In smo prišli iz dragega IVF na poceni darovano celico user posted image . Deci so tolk luštniuser posted image
Prav nam pridejo ti forumiuser posted image . V vseh pogledihuser posted image .

Sem naložilauser posted image . Lep dan!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
20.5.2010 18:51:54   
tassi1
fidolina-  user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, naše dedce je tako lahko obrnit v tisto smer katero mi hočemo, hahah  in pol je odgovor_ DA DRAGA user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
21.5.2010 7:37:47   
zarja1
Babe žabe dobro jutro. Pri nas spet lije kot iz škafa.......user posted image

Tassi pa saj poletje je tik pred vrati user posted image user posted image user posted image , od mene se tudi že poslavlja okroglica......

Gigi srce full user posted image user posted image user posted image  za seznam, a ima Miklaromka draga še pingvina?user posted image

Fidolinca moj tud ugotavlja, da so cene user posted image  in moji živčki user posted image ....zato pa mogoče prej le še pade Graz varianta.

Mausi kako si dans?

LS njami tiramisu........Ura še ni osem, meni pa že kruliiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Babe dans je petek!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.5.2010 8:25:43   
Little Star
Jutro. user posted image

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.5.2010 8:33:57   
Kruce Fiks
Servus beybike!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
21.5.2010 8:36:21   
sonya1
Dobro jutro, mačke !

Tale kavica in rogljič zgledata pa ful dobro.
Petek ! Hudouser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.5.2010 8:41:51   
planikica
Hej dekleta, sicer mi do vas manjka še nekaj (ne veliko) let, ampak sem slučajno videla vašo temo in bi rada nekaj delila z vami. Včeraj sem izvedela, da je noseča moja 42-letna sodelavka. Z možem sta se trudila leta in leta dolgo, pa ni šlo. Pred dvema letoma sta popolnoma obupala, zdaj pa je nosečnost prišla kot strela z jasnega, popolnoma nepričakovano. Amniocinteza opravljena, vse ok. Tako zelo sem vesela zanjo! Držim pesti tudi za vas! user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.5.2010 8:47:55   
alpog
Dobro jutro!
Ja, ful dobro zgleda! Se slinim, kot pri decih. Moram kar po nekaj sladkega. Pol pa hujšaj, če moreš!

< Sporočilo je popravil alpog -- 21.5.2010 8:48:17 >

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.5.2010 8:49:48   
alpog
Kruce, kako kaj v službi? So se babe že kaj umirile?

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.5.2010 9:02:49   
miklarom
njp ,  evo zdaj se jaz vsak dan pokorno javljam, me ima mišmiš za pogrešano, zdaj pa nje ni nikjer in zdaj je ona med pogrešanimiuser posted image user posted image user posted image

zarja -  pa kaj ti praviš da pri vas lije, da mi ga ne bi dol pošiljala, k ga nč ne rabimuser posted image user posted image , usmiri ga kr v Avstrijouser posted image user posted image

gigi -  kako si mi ti, vidim da kr neki pečeš, a veš da jes tud zadnje cajte mal več, moj vse sfreza, kot ona freza za na za frezatuser posted image user posted image user posted image

še tri dni pol pa spet na šihtuser posted image

kruce - si pa redko besedenuser posted image

fidi - user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 21.5.2010 9:04:29 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.5.2010 9:04:35   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Glede cene  postopkov in mojega dragega, sem pa poštudirala en dober sistem.
On je imel malo pomislekov glede samoplačniških postopkov, češ, da so kar dragi in ali nama je to res potrebno, da mu je čisto lepo z mano, ipd.....Takrat sem jaz načela  temo darovanih celic in ker je za to cena z vsem (plus poti, spanje..) ca 5000eur, so se mu zadeli samoplačniški IVF v Sloveniji nenadoma zelo ugodni. Jaz sem se pa še vedno nagibala za darovano celico in za to varianto sva se  tudi odločila , a se mu je vseeno zdelo zelo drago (saj če bi bilo to 2 leti nazaj, denar, na srečo, pri nama ne bi bil problem, tako sva se pa zapufala, vse vtaknila v bajto in še posli gredo slabo-tako, da je sedaj denar kar problem). No, medtem, ko čakava najino darovalko,  sem  jaz (pod vplivom dejzike) načela tudi temo posvojitve v Rusiji. Ko sva izračunala, kakšna bi bila cena - je moj dragi ugotovil, da je v bistvu darovana celica v Pragi pravzaprav zelo pocen user posted image . In smo prišli iz dragega IVF na poceni darovano celico user posted image . Deci so tolk luštniuser posted image
Prav nam pridejo ti forumiuser posted image . V vseh pogledihuser posted image .

O, Fidi...krasno, da sta že na čakanju user posted image !!! Če boš potrebovala kakšne informacije...vprašaj! Ja, cene res niso majhne...moji starejši sta komentirali, da bi njima ta denar tudi prav prišel user posted image !!!
Še dobro, da ne vesta, da že "šparava" za bratca ali sestrico!! Bomo videli, če ne bo situacija še slabša...ker moramo pa hitro našparat...ne bodo me več dolgo tam gledali user posted image !!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.5.2010 9:07:22   
hermy1
Gigi, pri meni lahko mirno popraviš leta na 45 user posted image !!!

Mal sem glupa...kaj pa pomeni: (28)??

Lep petek!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.5.2010 9:39:47   
sonya1
Hermy, sem jaz prav razumela, da vama je uspelo z darovano celico ?

To sva namreč tudi midva gledala, da ne bi bila preveč obupana, če nama ne bo uspelo, da veva, da je še kakšna alternativa. Saj če spravijo skupaj en v redu močan zarodek, je pa meni še dr. Vogler rekel, da se pa maternica brez težav pripravi. Sva pa gledala London in Barcelono. Saj bova morala najbrž itak vse sama plačati, pa bova pol šla nekam, kjer se ne bo čakalo. Če nama s Klomifenom in user posted image in seveda mogoče še s kakšnim postopkom ne bo uspelo seveda. esno razmišljala, če ne bi IVF in podobno kar preskočila in šla direktno na darovano celico.

Fidi, ti torej tudi razmišljaš o darovani celici ? Zakaj pa Praga ? Saj vidim, da so nekaj cenejši kot Barcelona ali London, pa so tudi boljši ? Pa vidim, da so daljše čakalne dobe.
Ja, tudi midva razmišljava o hiši, pa jaz ravno zato zavlačujem vse skupaj, ker ne vem, koliko naju bo želja po otroku stala. Hudiča, pred destimi leti bi bila pa zastonj

Zarja, a ni zate to še malo prezgodaj, glede na to, da na vse tako dobro reagiraš ?

Gigi, Miklarom, LS. Alpog, Tassi, Loremi... vsem lep dan ! 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.5.2010 9:45:14   
mismis
Dober dan,

evo mene na tale deževen petek. Jah kaj čmo, težka je tale študentska, pa ne toliko v študiranju, kot bolj v tem, da se je treba pripraviti in najdi voljo za študij user posted image , ki jo pri meni kronično primankuje, ampak se brcam, kaj pa čem.

Mikli, kaj pa ti kaj dobrega pečeš? Praviš, da si še kar na dopustu, fino sem ti fovš, jaz pa delam, delam, delam kt zamorc

hermy, ti kar šparaj, bratec in sestrica vaju že čakata. Drgač ti pa verjamem, da tale dinar prav pride, ampak nekako je potrebno določiti prioritete željauser posted image , ker teli Božički in Dedki Mrazi bolj slabo berejo naša pisma. Mogoče je krivo to, da so že malo stari, pa slabo vidijo

kruce, hrbetnica je zdaj ok?

planikica, hvala ti za takpno spudbudo za naprej, pozitivizem vedno rpav pride

Žižek, kak si mi? A sta že šla na VP po čemaž?

Zarja, jap petek je, kako se to lepo sliši, če se le ne bi bilo treba učiti user posted image

Tassi, superca tojteuser posted image  izvrinosti ti ne manjka

LS, naj pa prvi krog uspešen user posted image user posted image

Fida, bomo pa držali pestke, da uspe z darovano

Loremi, petek je, a že kaj lažje dihaš. Ti, ampak tale tvoj dr. T me je pa čisto razočaral v odnosu do tebe, ma user posted image  saj si ja njegova pacientka, lahko bi se bolj zavzel zate. Tele zadeve pa res niso hec, ma že jaz sem se bala salbo opravljene abrazije, pa sem imela kar srečo, ampak tole kar se tebi dogaja, pa res ni za nikamor.

nč bejbike in kruce, je treba delat, da bomo imeli za žemljo in pasje brikete user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.5.2010 9:46:12   
gigi1
Jutrčka user posted image

Fidika moja user posted image .
Veš kaj, ...če ti ne diši postopek se ne s tem ukvarjati. V glavi imaš Prago in ta bo uspešna user posted image  user posted image  user posted image . Poslušaj svoje občutke in se ne sili. Če se pa vseeno odločiš za postopek...v naših letih je statistika "naravnih" postopkov zelo slaba. Če že greš še 1x probati pred Prago, potem (no vsaj jaz bi tako naredila) pojdi raje v stimuliran postopek.

Tassi sama si napisala, da boš vsak čas 37, zdej se pa nekaj cmeraš user posted image  user posted image  user posted image . Bom popravila, veš, da bom user posted image
Glede medrola... Največ o tem ve Bety. Upam, da se bo kaj oglasila in ti napisala..
Jaz bi pa vseeno dodala nekaj. Ne ga jemati na lastno pest! To niso heci! Medrol napada imunski sistem in lahko pusti dolgoročne posledice.
Jaz bi ti svetovala naslednje: najprej naj ti naredijo imunološke preiskave. Če je vse OK ni potrebe za Medrolom. V MB mislim, da jih delajo že tako ali tako. Če pa obstaja kakšen imunološki problem, potem ga jemlji po zdravniških navodilih in naj te spremljajo ves čas. Stranski učinki so lahko zelo hudi.

Zarči še malo pa štart user posted image  user posted image . Joj kolk jaz navijam user posted image . Če se ne motim ima Miklca še 2 pingota user posted image

Miklca saj imam prav?

Mišmiša pa študira in je bolj malo z nami user posted image

LS hvala za italijanski zajtrk user posted image

Krucek helou user posted image  Kako ste? Hrbet?

Planikica hvala za post user posted image . To so zgodbe, ki nas vedno dvignejo in navdajo z upanjem user posted image . Čestitke sodelavki in vse dobro tudi naprej user posted image user posted image user posted image

Hermy bom popravila user posted image . (28) pomeni, da si v 28 tednu user posted image  user posted image  user posted image

Sonya, alpog in vse ostale jutrčka in lep dan user posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
21.5.2010 9:52:14   
gigi1
Miša moja user posted image pa si se le oglasila in me prehitela za mišjega user posted image . Nisva šla po čemaž. Lenaaa user posted image

Sonya ti bosta hermy in Fida bolje vedeli povedati. V Pragi imajo kar lepo statistiko, cene so bolj ugodne kot drugje, pa še srbohrvaško govorijo. Mislim, da jih tudi Reš priporoča in se zato veliko naših punc odloča za Prago.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
21.5.2010 9:52:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

GIGI- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem še mlada 36 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , šele poleti bom prestopila prag naslednje številke!!

Prvi UZ imam 13.8.2010, takrat začnem z gonalom- kratek postopek. Femoden tabletke začnem piti po 19.6.
Drugače pa, če ima katera kakšne podatke o jemanju MEDROLA in njegovih stranskih učinkih, mi naj prosim pomaga.
lep popoldan vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, šele sedaj videla...NIKAKOR IN POD NOBENIM POGOJEM jemati Medrol na lastno pest. Če se ga ne jemlje pravilno, lahko v kombinaciji z ostaimi zdravili fašeš Trombozo, ali pa kaj hujšega (sploh kombinacija kontracepcijksih tablet, Medrol in bog be daj še kakšen estrofem)
Tassi, ali ti niso dali v MB napotnice za dermatologa (odvzem krvi za avtoimune bolezni), meni jo je Reljič takoj dal, ko sem prišla k njemu na posvet po neuspelih 4. postopkih. Je pa res, da sva midva z mojim oba dobra, vedno dobri zarodki in tudi zamrznjenčki, samo vgnezdi se ne. Če se ne motim (kolkiko je moj spomin dober),  imaš pa ti problem s kvaliteto zarodkov. Ta problem pa ne boš rešila z Medrolom

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
21.5.2010 9:53:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miša moja user posted image pa si se le oglasila in me prehitela za mišjega user posted image . Nisva šla po čemaž. Lenaaa user posted image

jap brži sam in spretniji user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
21.5.2010 9:54:59   
gigi1

user posted image

DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE

(TER KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image

user posted image  TREPETALKE user posted image

mausikaa (41)  user posted image    klomifenčkamo  user posted image user posted image user posted image   
                         kmalu razgovor v MB

Sonya1 (41) user posted image   klomifenčkamo user posted image user posted image user posted image   

Little Star (38) user posted image      prvi poiskus po laparo in histero
                                          septembra v postopek (upamo, da ne bo treba) user posted image user posted image user posted image    

user posted image V POSTOPKU user posted image

BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image       maja nizki štart user posted image user posted image user posted image     

Tassi (36)  user posted image 19.06. femoden
                                                          13.08. 1. UZ user posted image user posted image user posted image      

Zarja (30)  user posted image       junija po pingota   user posted image user posted image user posted image

Fidolina (43)   user posted image      postopek maja/junija user posted image user posted image user posted image   

Naska (41) user posted image         avgusta nov postopekuser posted image

Miklarom (38)    user posted image       kmalu po pingotauser posted image user posted image user posted image

Mišmiš (35)  user posted image      čakamo datum za nov postopekuser posted image user posted image user posted image      

Aqua 77(32) user posted image                nov postopek septembra  user posted image   user posted image user posted image     

Loremi (33) septembra operacija, potem pa v nove borbe user posted image   user posted image user posted image    

user posted image    NOVI KROG user posted image

Pikica36 (38)     še malo pa v nove borbe

Kiwi (42)  user posted image      nov postopek ?      

Pogum (36)  user posted image     nov postopek ? 

Bilka (38) user posted image    nov postopek ? 

Polaris (?)    user posted image  v pripravah na postopek

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

gigi (44)  user posted image          ma vas rada

Grethy (45)   user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

neodkrita (46)  user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

kajsica (37)  user posted image    (30)user posted image  

BarbiG (35) user posted image user posted image (30) user posted image    

Tanja_jes (31) user posted image   ali user posted image  (30) user posted image      

hermy1 (45)    user posted image    (28) user posted image    

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (42)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

Reni70 (38)   user posted image     Aleksej   user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (40)   user posted image    Živa user posted image  user posted image  user posted image

Še ena T (39)   user posted image  Žana  user posted image  user posted image  user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image   Goldyuser posted image Rebyuser posted image alpoguser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image Katka37 user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
21.5.2010 10:02:18   
alpog
"Info Gigi"! Pridna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......