loremi
|
Mašina sem se spet načakala pri dr. . Dobr da je več punc v čakalnici, drgač glih zaspim tam, pa tud če sme mela za brat s sabo. V glavnem ... ja na izvidih od 2.abrazije (od prve in rojstva sončkov tko ni izvidov, ker sploh niso dal na preiskave , pa 2x sem jih prosila, če bojo dal) piše o nekih polipih, pa je sestra tam sam tolk komentirala, da se to v nosečnosti pojavlja in lahko tud vpliva naprezgodnji porod , dr. pa nebi bil dr.T, če nebi kometiral, da je to kr neki in da izvidi pač pomenjo, da je bla nosečnost. Da sam jst neki kompliciram spet . A potem mu povem, da imam krvavitve zdej že od 01.05. in še vedno traja in trajaaa, pa me pogleda in reče ... sej nč ne krvaviš (bemu sunce pa še na hlačkah (vložku itak, ja) se je poznala sled, predno sem šla na tist stol). In trdim, da neki ne štima, če tolk časa traja, da so na urgenci vidl, da je neki not ostal kljub dvem abrazijam ... pa prbije .. ok, bom na UZ pogledal. Pogleda ... mhm, ja neki je pa res ... nč bomo opravli histerološko operacijo, da vidmo, kaj je to in če bi slučaaajno še bla kje kaka pregrada (pa on jo je pred leti odstranil in menda dobr naredil, pol že ni tko fajn al kaj). In zdej morm še enkrat na operacijo, tko da bohve kolk časa bom zdej to čakala, ker se menda kr načakaš (upam, da me čez poletje ne bojo tolk zlo krvavitve zezale ), šele potem enkrat bomo govorili o kakem novem IVF. In to bo zdej še 3. poseg po rojstvu angelčkov . Sem pa res pod srečno zvezdo rojena ja. sonya sej dolenjci ga mate menda že zjutri 0,05 promila v krvi, tko da na dolenjskem menda sploh ni nižje meje, kot 0,05 (mal heca more bit) Grethy vse najboljše! IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sama najraje delam torte z eno plastjo testa in zgoraj same čokoladne kreme. Gre pa v tako torto kar 1 kg čokolade. Evo...zdaj se pa jaz slinim . cjoooo njamiiii, kok bi šel en kos tele torte zdele dol, kr padla bi na svoje mesto, en cajt sem zarad stimulacije slinasta, en cajt pa zarad tort (ja, tortice so moja šibka točka, nasploh sladko, pa ko vem, da to s PCO ne gre skup ) ja ma okrasila bom pa sam s smetano, da se mi sfiži tičina, pa se pol zezam, na-a, ne bom, nimam potrpljenja za to Fidolina ma ja bi rabla dans en glažek, da se mal pomirim, ko grem od dr., ko ma take hvala IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Aja , še to: MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE OPOZARJA, DA LAHKO PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU mamo mi razlog za to, ga med postopki za jajca rast pijemo, se prav za zdravje pa sej me itak vemo, kje je meja .... sam ja, naši dečkoti pa včas pozabjo ja pa na mismis ne smemo pozabit in ji en glažek ponudit no , ko tko pridno za buklami sedi, bo tud heineken dobrodošel! opa Zarja, a da ste zdej na suhem, streha finito, ma ja glih tist dan vas je moglo pa tko prat no, eh, ampak ok, ste zmagal zdej! miklarom se je javila, en pozdravček! tassi jaz sem aspirin (na lastno pest) 1x jemala, začela sem nekak 2 dni pred ET in ene 2-3 dni po ET prekinla. To sem sam enkrat nardila, potem nič več (škatlco založila, pa nisem šla po drugo). Je pa treba pazit, da se ga ne jemlje, če je po punkciji še prisotna krvavitev.