|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
21.5.2010 23:21:04   
mismis
ena bučka, žal ti jaz ne morem pomagati

damn Žižet, zapalila si me, namesto učenja je padlo tole... http://www.youtube.com/watch?v=rh22J_G8Txk&NR=1
uf, uf, uf

Lana, kako je mala princeska

kaj neodkrita nekaj praznuje, vse najbolje

alpog, tudi tebi lep večer

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ena bucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
22.5.2010 6:19:43   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tassi sama si napisala, da boš vsak čas 37, zdej se pa nekaj cmeraš user posted image  user posted image  user posted image . Bom popravila, veš, da bom user posted image
Glede medrola... Največ o tem ve Bety. Upam, da se bo kaj oglasila in ti napisala..
Jaz bi pa vseeno dodala nekaj. Ne ga jemati na lastno pest! To niso heci! Medrol napada imunski sistem in lahko pusti dolgoročne posledice.
Jaz bi ti svetovala naslednje: najprej naj ti naredijo imunološke preiskave. Če je vse OK ni potrebe za Medrolom. V MB mislim, da jih delajo že tako ali tako. Če pa obstaja kakšen imunološki problem, potem ga jemlji po zdravniških navodilih in naj te spremljajo ves čas. Stranski učinki so lahko zelo hudi.

no, sej vas bom ubogala! user posted image   Te raziskave so mi v Mb. že naredili, predvsem zaradi tega, ker sem imala 3 SS do 11 tedna- pravijo , da so bili ss naključni in da sva kromosomsko OK! Pri nama je problem moška neplodnost pa še jest sem brez enega jajcevoda( PO IZM). In pač sedaj bi res radad naredila vse kar je v moji moči, da bi nam končno uspelo- pa tudi magari z medrolom,. user posted image
Je pa tako, da imam tudi kronično ščitnično bolezen, pa še prevelik pritisk, tako da .. ( beri kilce) user posted image user posted image
lep sončen dan vam želim
PS: le zakaj zamudim vso stimulacijo?? user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
22.5.2010 11:02:49   
gigi1
Daaan user posted image

Zarči roka-roka! user posted image

Miša nisem te hotela odtrgati od študija user posted image . Sem mislila, da se malo sanjske pavze prileže user posted image  user posted image
Tale tvoj Garry pa tudi meni vedno bolj sede user posted image

Lanči kako ste? Dej mal stimulacije pliiiz user posted image

Hermy jaz tudi skoraj vse odkljukam user posted image  (no razen... ne bom rekla naglas koga user posted image ). Le kaj to pomeni? user posted image  user posted image

Alpog no...jaz sem se za Gala zapalila ravno zaradi tiste "moške" nadaljevanke user posted image . Se sprašujem, če sem jaz mal "topla" user posted image

Ena bučka jaz nisem jemala dhea, sem jemala 7 keto. Žal tudi tega nimam na zalogi.
Ti bom pa kar tukaj odgovorila na vprašanje. Ja sem imela FSH 12,8 in sem ga s 7 keto, Maco in cell defence uspela zbiti na 5,9. Na žalost tudi to ni pomagalo. Cell defence so primerne za boljše celice.
Tukaj je link, kje naročiš:
http://vitanetonline.com/description/67107/vitamins/Cell-Defense/#Cell-Defense-9
Je ameriska stran in čakaš na pošiljko 2-3 tedne, pa še ene 10 EUR carine plačaš na koncu.
jemlješ 3/dan ampak nobenih drugih vitaminov, mineralov...lahko pa kombiniraš z Maco, dheo in folno kislino.
Dheo in 7 keto pa lahko naročiš tukaj:
http://www.biovea.net/(S(3h51fl55wu4kfv55kuhkqwzf))/product_detail.aspx?PID=420
Če se prav spomnim sem dobila v 1 tednu.

Tassi potem res ne jemati medrola. Pri vama je jasno zakaj gre. Zarodki so slabi, ker je seme slabo. Zaradi slabih zarodkov pa pride do SS in IVM. Res je pa tudi, da težave s ščitnico in pritisk niso ravno fajn user posted image
Mislim, da lahko naredita 2 stvari.
Seme lahko izboljšata z Profertil tabletami
Tukaj je veliko napisanega:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,5569465,5772232
Tvoj rabi beli recept in pot pod noge in v Avstrijo. Ga je pa treba prej naročiti in vplačati akontacijo.
Poleg Profertila lahko vzame še 1 evitol dnevno (doza E vitamina ne sme preseči 300 mg dnevno) in 1500 mg Mace.
Tebi priporočam, da se prehranjuješ strogo po Motignacu 3 mesece in tudi jemlješ Maco 1500 mg, pa morda še Centramed Mami, ker vsebuje vse vitamine in minerale, ki jih nosečnica potrebuje. Lahko probaš tudi z Bownovo terapijo ali limfno drenažo in masažo stopal. To je vse! Nič nevarnih dodatkov.
Zaradi ščitnice pa vseeno preveri z zdravnikom za centramed mami, čeprav mislim, da ne bi smelo biti kaj narobe in vprašaj fizioterapevta za Bownovo, če je primerna. Sem nekako mnenja, da bi bilo to celo dobrodošlo, pa vseeno - tega nimam naštudiranega in je bolje preveriti.
Tukaj je več o Bownovi:
http://www.bownovaterapija.com/vsebina.htm
Tudi seznam terapevtov, ker jih ni veliko. Sigurno je nekdo tudi v vašem koncu.

Neodkrita, če praznuješ ta vikend vse naj in uživaj user posted image  user posted image user posted image . Upam, da bo user posted image  uspela user posted image

Vsem želim lep sončen vikend user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
22.5.2010 13:58:20   
mausikaa
Dan,kaksen lep dan se je naredil, mi je celo uspelo malo po vrtu pobrskat. Sem pa definitivno dosegla rekord v spanju - spala sem celih 12 ur!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
22.5.2010 18:03:22   
miklarom
dan, se pokorno javljamuser posted image , mal bolj pozno k sem prej pucala po bajti, pol sem pa šla malo na kolo in se vozit okol, mi je tak pasalo

mismis - uf, jest pečem kar hočeš, vse za redituser posted image , zdej julija bom mela kr fajn del morem ogromno spečt peciva in piškotkov, k ma moj bratec srebrno poroko, pa bo mal fešte nareduuser posted image , še danes jutri uživam pol pa spet na šihtuser posted image

pri nas je pa danes kot aprilsko vreme, dež , sonce, dež...... kr neki.

vsem še lep dan naprej , se jutri spet javim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
22.5.2010 19:04:15   
gigi1
Moj je šel mal počivat, se nekaj slabo počuti...jaz pa tuhtam vse sorte...pa mal kruzam med MONom in RR
Nekaj okoli tega klomifena in estrofema mi ne da miru..

Punce, ki ste na GK (ali kje drugje) delale klomifenski test. Kakšen ste imele nivo estradiola 10. dan?
Moj je bil po klomifenu izredno visok in mi nihče na vprašanje zakaj je tako visok ni dal adekvatnega odgovora.  Če nisem fenomen in če ste tudi ostale imele visok nivo estradiola, potem se klomifena in estrofema nikakor ne sme skupaj jemati (razen če gre za nizek nivo estradiola v štartu ali kakšno diagnozo, ki to zahteva).

Hermy, sem ugotovila, da tokrat ti o tednih, jaz o stimulaciji user posted image

Mausi 12 ur???? Moje sanje user posted image  Mislim, da še v življenju nisem sestavila več kot 6 v kosu.

Miklca bratec srebrno? Je velika razlika med vama, al se je pa v iber mlad poročil? Pridna si user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
22.5.2010 19:19:39   
hermy1

Moj je šel mal počivat, se nekaj slabo počuti...jaz pa tuhtam vse sorte...pa mal kruzam med MONom in RR
Nekaj okoli tega klomifena in estrofema mi ne da miru..

Hermy, sem ugotovila, da tokrat ti o tednih, jaz o stimulaciji user posted image

Žižka, upam, da se bo dragi kmalu počutil bolje...moj pa ves popoldan že kosi okoli bloka user posted image , jest pa tečna, ker bi ga mela mal zase, na tak lep dan...pa še ves teden ga ni bilo prav veliko user posted image . Ja, no, dobro, da imam vsaj izgovor za tečnobo user posted image !

Se je men zdelo, da ne govoriva istega jezika...na koncu sva se pa le "našli" user posted image user posted image user posted image .

Glede klomifena in estrofema...nisem jemala obeh skupaj,...al enga al pa drugega...ti ne znam pomagat user posted image !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
22.5.2010 22:44:25   
ena bucka
hvala gigi še enkrat,
pravzaprav že jem cell defense, pa MAP ( aminokisline ) in keto, na začetku DHEA. v glavnem, ni da niuser posted image in poskušam sledit Montiju, pa se včasih pregrešim.
kar se tiče keto sem malo v dvomih, ampak ker bo tole že moj peti ali šesti postopek, sem rekla, da bom poskusla še s tem. Bomo vidli kaj bo tokrat. šlogarca je rekla, da bouser posted image

aja, še nekaj, ko sem zadnjič kupovala na VITANET mi je nekdo zlorabil kartico in z njo napravil kar nekaj transakcij, tako da previdno s to stranjo!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
22.5.2010 23:06:14   
ena bucka
še nekaj, zelo sem vesela da ta tema obstoja, ker je dosti lažje it skozi vse to, če te nekdo res razume. Kar se tiče let je pri meni sicer tako, da zdaj, ko sem skoraj že v 40., sem postala dosti bolj flegma, pri 35 in še celo prej, pa sem bla cela panična, da kolk sem jst stara....
držim pesti za vse nas :-)

gigi, s klomifenom pa nimam nič izkušenj,

čau in lepo nedeljo vsem

(odgovor članu ena bucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
23.5.2010 6:40:43   
tassi1

Tassi potem res ne jemati medrola. Pri vama je jasno zakaj gre. Zarodki so slabi, ker je seme slabo. Zaradi slabih zarodkov pa pride do SS in IVM. Res je pa tudi, da težave s ščitnico in pritisk niso ravno fajn user posted image
Mislim, da lahko naredita 2 stvari.
Seme lahko izboljšata z Profertil tabletami
Tukaj je veliko napisanega:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,5569465,5772232
Tvoj rabi beli recept in pot pod noge in v Avstrijo. Ga je pa treba prej naročiti in vplačati akontacijo.
Poleg Profertila lahko vzame še 1 evitol dnevno (doza E vitamina ne sme preseči 300 mg dnevno) in 1500 mg Mace.
Tebi priporočam, da se prehranjuješ strogo po Motignacu 3 mesece in tudi jemlješ Maco 1500 mg, pa morda še Centramed Mami, ker vsebuje vse vitamine in minerale, ki jih nosečnica potrebuje. Lahko probaš tudi z Bownovo terapijo ali limfno drenažo in masažo stopal. To je vse! Nič nevarnih dodatkov.
Zaradi ščitnice pa vseeno preveri z zdravnikom za centramed mami, čeprav mislim, da ne bi smelo biti kaj narobe in vprašaj fizioterapevta za Bownovo, če je primerna. Sem nekako mnenja, da bi bilo to celo dobrodošlo, pa vseeno - tega nimam naštudiranega in je bolje preveriti.
Tukaj je več o Bownovi:
http://www.bownovaterapija.com/vsebina.htm
Tudi seznam terapevtov, ker jih ni veliko. Sigurno je nekdo tudi v vašem koncu.

gigi user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
23.5.2010 8:54:42   
Naska
Hojla,

no zdaj bom pa malce več spet doma... v glavnem ena znanka, ki je stara mislim da 43 je naravno zanosila, prvič pa ivf. Je pa delala zadnje leto dve stvari - ena je gledanje v sonce - poznate to? Drugo mi bo pa še razložila...
user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
23.5.2010 8:55:19   
Naska
http://www.pozitivke.net/article.php/Pozitivna-Energija-Joga-Sonce-Staranje

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
23.5.2010 10:23:02   
miklarom
gigi - med nama z bratecom je 9.let razlike, je pa res da ga že jaz kar dohitevam , midva boma letos imela že 18.let poroke, tak dolg ga že imam na grbi user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
23.5.2010 10:57:35   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

gigi - med nama z bratecom je 9.let razlike, je pa res da ga že jaz kar dohitevam , midva boma letos imela že 18.let poroke, tak dolg ga že imam na grbi user posted image
user posted image  si se pa mlada poročila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
23.5.2010 20:50:22   
mausikaa
Evo pupe na RTL si lahko spocijete ocke ;-)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
24.5.2010 7:44:04   
zarja1
Sončno jutro pupe.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
24.5.2010 7:45:58   
mausikaa
dobro jutro,

evo en dober zajtrk

user posted image

zgleda da bo lep dan, jest pa v pisarni user posted image   še vedno kot napihnjena povožena žaba user posted image   v sredo pade testek, itak ne pričakujem pluska user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
24.5.2010 8:12:42   
sonya1
Dobro jutro, dekleta !

Mausi, malo pozitivizma, prosim !!!!!
Naska, to je pa lepo brati.
Čeprav sem ravno včeraj brala v časopisu, da je Travoltotova Kelly pri 47  letioh noseča. Sem jezna kot hudič, zakaj ne napišejo, da so si pomagali s svojimi kupčki novcev in znanostjo. Da bi kar nenadoma pri 47. letih zanosila, se mi pač zdi malo za lase privlečeno. Pol pa navaden neveden folk (kot sem bila jaz ) misli, da ima še časuser posted image

Midva sva imela čez vikend akcijo. Pa so me tako jajčniki boleli, da sem komaj lezla naokrog in mojega želodec, da je bolj ali manj samo ležal. Če ne bi bili ravno pravi dnevi, na kakšno tovrstno rekreacijo ne bi niti pomislila, zdaj sva pa s težko muko nekaj spravila skupaj user posted image Mogoče še danes za dobro mero, pol pa nekaj časa neuser posted image . Čez 14 dni bomo pa videli, če smo bili tokrat kaj bolj uspešni.

Dekleta, imejte se čudovito na tak lep dan user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
24.5.2010 9:26:46   
mausikaa
ma veš da Travoltov Janez ne bo priznal da so mu pomagali strici v belih haljah...pri njih to kar tko rata...user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
24.5.2010 9:46:44   
gigi1
Ahoj žabice user posted image

Bom še enkrat ponovila vprašanje. Ne zanima me ali ste skupaj jemale klomifen in estrofem. Razmišljam ali je to sploh smiselno skupaj jemati.
Zanima me kakšen nivo estradiola ste imele, ko so vam delali hormonske teste s klomifenom.
Na GK jih po 38. letu obvezno delajo. To je tisti test pred 1. postopkom, ko vam dajo Klomiden in morate 2x dati kri za hormonske preiskave.
Estradiol in FSH namreč merio 2x. Preden začnete jemati klomifen in po tem.
Zanima me predvsem drugo merjenje estradiola.

Hermy user posted image  user posted image  user posted image  sem se prav nasmejala, ko sem ugotovila.

Tassi malenkost user posted image

Miklca user posted image  sta pa res že džombe v zakonu user posted image

Naska lansko leto mi je mož od sestrične veliko razlagal o gledanju v sonce.
Tukaj je en link:
http://www.harmony.hr/SOLARNA_JOGA_hr2009.html

Mausika user posted image  user posted image  user posted image  navijam za user posted image user posted image . Bodi optimistična user posted image

Sonya ja zakaj pa misliš, da je zadnje čase toliko dvojčkov?
Johnu in Kelly pa res privoščim zdravega otročka user posted image

Zarči, Fidi, Miša, alpog, Gretka, Kruce, neodkrita, bebiii, ena bučka...in vem ostalim lupčke in lep dan

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
24.5.2010 10:13:05   
mismis
Dober dan vsem skupaj, ponedeljek je in imamo sonček, ma kaj  češ lepšga user posted image user posted image user posted image

Miklica moja, ampak ti si se pa res morala mlada poročiti, so pa take zveze nekaj tako lepega, tako doživljenske

sonya, ma prav grozni so tisti dnevi, ko se ti nič ne da, ti pa moraš user posted image , ker je test pokazal ovulacijo, grrr grrr, ko sva midva to prakticirala, nama je bilo obema kar malo mimo, takole na ukaz hopa cupa.

Ajsi, kak si ti kaj

maussii, kakšna stimulacija je bila včeraj na RTL, midva sva gledala talenta, ker sem čakala tisto zadnjo pevko, ki mi je fenomenalna

Zarja, a si videla, da bo tvoj Matt drugo leto spet postal fotr, kak pa drgače na vašem koncu. Če bo bog dal in sreča minila (beri ne bo dec tečen) se pa vidiva 02.06. na kavici user posted image

Hermy, a tole na avatarju je že vaša pupika?

Žižek, bi pomagal pa ne ve, saj veš da meni nikoli niso dali klomifena user posted image . Za Gerry-a pa saj veš kaj pravim:"Prste k sebi!", vse ostale vam psutim, ampak tale medvedek je pa res moj. user posted image  Drgač, a je bil vikend uspešen?

Fidi, kje se skrivaš?

no seveda tudi vsem ostalim; tassi, neodkrita, Little Star, BEBIII, Kruce, ma vsem želim prav lep dan...

zdaj pa delat banda, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
24.5.2010 10:20:34   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hermy, a tole na avatarju je že vaša pupika?

Naša lepotička, ja!! A ni srčkana user posted image ,...jest sem že zaljubljena vanjo...in jasno, da že sedaj vidim, da je podobna očku user posted image !!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
24.5.2010 10:24:45   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Čeprav sem ravno včeraj brala v časopisu, da je Travoltotova Kelly pri 47  letioh noseča. Sem jezna kot hudič, zakaj ne napišejo, da so si pomagali s svojimi kupčki novcev in znanostjo. Da bi kar nenadoma pri 47. letih zanosila, se mi pač zdi malo za lase privlečeno. Pol pa navaden neveden folk (kot sem bila jaz ) misli, da ima še časuser posted image

Dekleta, imejte se čudovito na tak lep dan user posted image

Sonya1, saj verjetno tudi tebi ne bo ravno v užitek vsakemu posebej razlagat, kaj vse si dala skozi, da si prišla do pikice...ko boš!! Res, da jim je lažje, ker se vsaj z denarjem ne bremenijo...ampak čakati na test, je pa po moje za vsako (z ali brez denarja) enako težko!!

Res lep dan user posted image  user posted image   user posted image ...moj ima danes dopust user posted image  user posted image  user posted image , jupiiiiiii in upam, da me kam odpelje!!!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
24.5.2010 10:28:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, a si videla, da bo tvoj Matt drugo leto spet postal fotr, kak pa drgače na vašem koncu. Če bo bog dal in sreča minila (beri ne bo dec tečen) se pa vidiva 02.06. na kavici user posted image

neeeeeee, a že spet? Jao Mattko moj....user posted image user posted image user posted image

Na kavi se ziher vidimauser posted image user posted image user posted image , ker sem javla, da imam jaz takrat UZ in da me ni. Mogoče pa ga bom res imela. user posted image  bi že lahko prišla......A me bo spet hudič jezil, al kaj?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
24.5.2010 10:28:47   
gigi1
Ena bučka sem te pozabila vprašati... Kako si izvedela, da so ti ravno na tej strani poskenirali kartico?
Meni so jo 3 mesece nazaj, pred tem pa sigurno pol leta nisem naročala pri njih. Nisem pa dobila nobenega obvestila, kje naj bi mi poskenirali kartico. V tistem obdobju sem s to kartico kupovala le v Sportininem outletu in Ikei.

Miša moja vikend je bil uspešen user posted image . Pa pri vas?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......