|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
19.5.2010 14:14:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Fidi, to o alkoholu ni res, vse sama sovražna propragandauser posted image . Jaz, pravoverna Dolenjka, ki sem ob cvičku in šmarnici gor zrasla.. pa mi skoraj nič ne manjka user posted image

kak bi mi Štajerci to sploh komentirali......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.5.2010 15:14:04   
miklarom
mismis - evo mene, ne še ne delam še mal lenarim naslednji teden začnem rabotkatuser posted image , mah, doma mam mal dela zato sem bolj malo gor, evo obljubim da se zdej vsak dan javimuser posted image

grethy - vse naj, naj pa ostani še naprej takšna kot si , evo malo tortice zate

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.5.2010 16:19:46   
tassi1
GRETKA- hepi rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image
sonček jejej  user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.5.2010 20:29:08   
tassi1
Punce, a bi bile tako dobre in bi mi svetovale, če se splača jemati - no moram vprašati BETY kako se reče- na lastno pest pri postopku pa še bejbi aspirin??
Sem tolk na hitrco padla v ta postopek, da razmišljam tudi o kaki še takšni stvari, ki je še nisem sprobala,..
če katera kaj ve, mi naj  proooosim  pove,...

drugač pa stimulacija: oni luškan blond mehiški igralec,
ki nastopa v tanovi nadaljevanji na Pop tv,-- njamm!! user posted image user posted image
lep večer vsem

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
19.5.2010 20:41:39   
loremi
Mašina sem se spet načakala pri dr. user posted image . Dobr da je več punc v čakalnici, drgač glih zaspim tam, pa tud če sme mela za brat s sabo.
V glavnem ... ja na izvidih od 2.abrazije (od prve in rojstva sončkov tko ni izvidov, ker sploh niso dal na preiskaveuser posted image , pa 2x sem jih prosila, če bojo dal) piše o nekih polipih, pa je sestra tam sam tolk komentirala, da se to v nosečnosti pojavlja in lahko tud vpliva naprezgodnji porod user posted image , dr. pa nebi bil dr.T, če nebi kometiral, da je to kr neki in da izvidi pač pomenjo, da je bla nosečnost. Da sam jst neki kompliciram spet user posted image .
A potem mu povem, da imam krvavitve zdej že od 01.05. in še vedno traja in trajaaa, pa me pogleda in reče ... sej nč ne krvaviš user posted image  (bemu sunce pa še na hlačkah (vložku itak, ja) se je poznala sled, predno sem šla na tist stol). In trdim, da neki ne štima, če tolk časa traja, da so na urgenci vidl, da je neki not ostal kljub dvem abrazijam ... pa prbije .. ok, bom na UZ pogledal. Pogleda ... mhm, ja neki je pa res ... nč bomo opravli histerološko operacijo, da vidmo, kaj je to user posted image  in če bi slučaaajno še bla kje kaka pregrada user posted image  (pa on jo je pred leti odstranil in menda dobr naredil, pol že ni tko fajn al kaj). In zdej morm še enkrat na operacijo, tko da bohve kolk časa bom zdej to čakala, ker se menda kr načakaš (upam, da me čez poletje ne bojo tolk zlo krvavitve zezale user posted image ), šele potem enkrat bomo govorili o kakem novem IVF. In to bo zdej še 3. poseg po rojstvu angelčkov user posted image . Sem pa res pod srečno zvezdo rojena ja.

sonya sej dolenjci ga mate menda že zjutri 0,05 promila v krvi, tko da na dolenjskem menda sploh ni nižje meje, kot 0,05 user posted image  user posted image  (mal heca more bit)

Grethy vse najboljše! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Sama najraje delam torte z eno plastjo testa in zgoraj same čokoladne kreme. Gre pa v tako torto kar 1 kg čokolade. Evo...zdaj se pa jaz slinim user posted image .

cjoooo njamiiii, kok bi šel en kos tele torte zdele dol, kr padla bi na svoje mesto, en cajt sem zarad stimulacije slinasta, en cajt pa zarad tort user posted image  (ja, tortice so moja šibka točka, nasploh sladko, pa ko vem, da to s PCO ne gre skup user posted image )
ja ma okrasila bom pa sam s smetano, da se mi sfiži tičina, pa se pol zezam, na-a, ne bom, nimam potrpljenja za to user posted image

Fidolina ma ja bi rabla dans en glažek, da se mal pomirim, ko grem od dr., ko ma take user posted image  hvala
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Aja , še to:
MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE OPOZARJA, DA LAHKO PREKOMERNO UŽIVANJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJUuser posted image

mamo mi razlog za to, ga med postopki za jajca rast pijemo, se prav za zdravje user posted image
pa sej me itak vemo, kje je meja .... sam ja, naši dečkoti pa včas pozabjo ja
pa na mismis ne smemo pozabit in ji en glažek ponudit no user posted image , ko tko pridno za buklami sedi, bo tud heineken dobrodošel!

opa Zarja, a da ste zdej na suhem, streha finito, ma ja glih tist dan vas je moglo pa tko prat no, eh, ampak ok, ste zmagal zdej! user posted image

miklarom se je javila, en pozdravček!

tassi jaz sem aspirin (na lastno pest) 1x jemala, začela sem nekak 2 dni pred ET in ene 2-3 dni po ET prekinla. To sem sam enkrat nardila, potem nič več (škatlco založila, pa nisem šla po drugo). Je pa treba pazit, da se ga ne jemlje, če je po punkciji še prisotna krvavitev.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
20.5.2010 9:17:37   
gigi1
Ahoj user posted image

Fidi sem že hotla popedenat seznamček, pa ne vem kaj se je s Trolčki zgodil. Zdej mi bo pa full časa vzel, da jih nekje najdem, ali kaj drugega. Bom, ko bom mela mal več časa user posted image .

Tassi, Loremi dejta mi še enkrat leta napisat pls, da ne brskam nazaj.

Tassi a si že v postopku? Napiši kdaj bo UZ, da navijamo user posted image . Glede baby aspirina. Reš ga je včasih skoraj vsem predpisoval, torej kaj škoditi ne more. Problem pa je, ker se ga ne dobi več brez recepta.

Miklca si pridna? user posted image  user posted image

Loremi user posted image  pa tolk sem upala na dobre novice user posted image . Kaj pa če bi šla ti po 2. mnenje? Jaz bi na tvojem mestu. Res mi ni všeč to kar se ti dogaja.
Glede PCO... jaz testo delam brez moke. V biskvit dam namesto moke oreščke, pa samo polovico sladkorja, ki je predviden v receptu. V kremo nikoli ne dajem sladkorja, ker je že čokolada dovolj sladka. S tako tortico se lahko občasno pregrešiš.

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
20.5.2010 9:40:34   
miklarom
jutrouser posted image

loremi - hudiča no kaj moreš ti zdej to pristajat, sem kr jezna na vse te nesposobne dohterjeuser posted image , jest bi tud na tvojem mestu šla še po drugo mnenje kot ti je že svetovala Gigi., čimprej ti naj to porihtajo, pol pa boma skupi šle v nove boje

gigi - sem pridna ja, mal je treba bit, čeprav še mal pa na šiht, mi kr mine vse skupi, user posted image  ko bi vsaj na loto zadelauser posted image

za vse ena kavica

user posted image

pa malo stimulacije za današnji dan

user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 20.5.2010 9:41:08 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
20.5.2010 9:45:45   
neodkrita
Jutro!
Gigi, kak ti to z oreščki narediš pri peki peciva. Nič. nič moke??? In kakšne oreščke daješ v testo.
Jaz tudi namreč zelo rada pečem, pa bi mi koristil ta nasvet (isto dkg oreščkov daš kot bi morala moke?)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
20.5.2010 10:10:57   
gigi1
Miklca upam, da se bo na šihtu obrnilo na bolje user posted image user posted image
Hvala za kofi in stimulacijo user posted image

Neodkrita jaz delam po občutku...gre pa približno takole:
6 jajc
3 žlice sladkorja
1 žlica doma narejenega vanilijevega sladkorja (palčko daš v sladkor)
200 g katerihkoli oreščkov (jaz imam najraje pražene lešnike) lahko mandlje, orehe, sem že delala tudi z indijskimi i brazilskimi oreščki, pa tudi z nesoljenimi arašidi.
2 žlici kakava (presejanega) ali 100-200 gr stopljene ohlajene čokolade (če hočeš boljši okus, potem uporabi čokolado - v tem primeru daš lahko še manj sladkorja - 1 žlico)
Pecilnega ne rabiš (ni moke), daš čisto malo radenske (1-2cl).

Ko je pečen je malo pocas_t in ga moraš kar previdno obrniti. Jaz dam kar čez en peki papir in posodo v kateri bo potem postreženo in zarotiram za 180 st. Potem pa spodnji (sedaj je zgoraj) peki papir previdno odluščim. Ne rabiš biskvita nič močit, ker je sočen zaradi oreščkov.

To so mere za cel tavelik pekač - tako delam rezine. Če gre za torto potem dam približno polovico zgoraj navedenega.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 20.5.2010 10:22:25 >

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
20.5.2010 10:25:13   
ledenka
sem vedla, da moram sem prit po stimulacijo user posted image  

ampak žiži, zdaj pa sem lačna user posted image  do kosila pa še 2 uri!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
20.5.2010 10:28:02   
zarja1
Dobro jutrooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , malo sem pozna dans.....

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.5.2010 10:35:29   
mausikaa
dan, evo da se še jaz pofočkam...kava je že mimo, no zame kakav...Prometrium me še vedno j**e, včeraj sem zaspala na kauču in to v sede user posted image  se mi tudi uležt ni blo treba...če bo šlo tkole naprej, bom šla v ponedeljek k svoji osebni zdravnici in za par dni na bolniško da se malo spravim k sebi, če se mi seveda ne bo uspelo sestaviti čez vikend - tkole pa še ni nikoli vplival name!

kakšen fajn recept, ste mi lušte naredile...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.5.2010 10:38:06   
loremi
Ahoj user posted image

tale mi je všeč, se bom kr prskledla zraven user posted image
Tassi, Loremi dejta mi še enkrat leta napisat pls, da ne brskam nazaj.

junija dopolnim 33
Loremi user posted image  pa tolk sem upala na dobre novice user posted image . Kaj pa če bi šla ti po 2. mnenje? Jaz bi na tvojem mestu. Res mi ni všeč to kar se ti dogaja.

Počas bom nehala upat, da se bo stanje oz. zdravje pri meni spravlo kdaj vsej na solidno, če ne že dobro user posted image  user posted image . Sem zdej dobro uro visela na telefonu, da sem dobila vezo in mi je rekla, nej pokličem avgusta ob Muser posted image , da bom septembra na vrsti (šeleeee) user posted image user posted image . In nej bo pol "mrfi" in mi bo avgusta še user posted image  zos delala. Eh user posted image . Je rekla sestra po tel., da če bi na redni poseg čakala, ne to kar imam jaz, bi pa prišla na vrsto prihodnje leto user posted image . A ste nori, že tko se mi bo predolgo tole pacalo user posted image . Še zarad doktorske nesposobnosti bom v novi akciji bohve kdaj user posted image .
Sem že šla nekam po drugo mnenje in je tisti dr. ravno tko rekel, da bi blo treba operirat, samo da je treba malček počakat, da se vidi, kaj bo telo samo nardilo. Da pa če ne bo šlo ven, je treba merkat, da če je vmes slučajno kak strdek, da ne pride do tromboze user posted image . Ampak kako nej jaz to merkam? To je kr neki ... merkat. Je treba kej nardit o tem. Ampak ta druga mnenja so tud tko ... dr. noče povedat vsega, ker točn ve, da si tam za drugo mnenje. Al pa spet odvisn, kam prideš in kak značaj imaš sam.
Sem pa šla k temu dr. na napotnico osebne zdravnice, ne vem pa, h komu bi šla tko, neodvisno, samoplačniško.
Tale testo za tortico se mi pa tko dobro sliš, da bo treba probat, hvala, gigi! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.5.2010 10:41:28   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
kakšen fajn recept, ste mi lušte naredile...

kr nabavt stvari doma pa probat, ni druge ... da ti mal cuker dvigne in razpoloženje ... jst se že čist slinm, itak grem dans v štacuno vse nabavt, pa še mal oreščkov oz. kr madljev zraven, pa bo
če ne bo šlo drugače, bi verjetn res blo smiselno kak dan doma ostat in se mal spočit, brezveze se tko matrat
kolk časa pa ga še jemlješ? pa popiješ tablete al si jih vaginalno vstavljaš?
zanimivo, da tko močno vpliva nate, smo si res različne v tem.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.5.2010 10:59:56   
gigi1
Mausi morda bi bilo res bolje, da ostaneš doma nekaj dni, če te tako matra user posted image . Ja včasih res malo drugače odreagiramo, ker tudi me nimamo konstantno isti nivo hormonov. Včasih imamo že naravno kakšnega hormona več...klomifen pa tudi svoje dela.

Loremi sem ti na ZS poslala kam se obrni.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.5.2010 11:02:47   
gigi1
Zarči, Ajsi helou user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 20.5.2010 11:07:03 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.5.2010 11:43:48   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

[kolk časa pa ga še jemlješ? pa popiješ tablete al si jih vaginalno vstavljaš?
zanimivo, da tko močno vpliva nate, smo si res različne v tem.

vaginalno

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.5.2010 11:45:19   
mausikaa

Mausi morda bi bilo res bolje, da ostaneš doma nekaj dni, če te tako matra user posted image . Ja včasih res malo drugače odreagiramo, ker tudi me nimamo konstantno isti nivo hormonov. Včasih imamo že naravno kakšnega hormona več...klomifen pa tudi svoje dela.

ma sej to mi ni jasno, do sedaj me nikoli ni tko matral, pa sem jemala ubijasko dozo Klomifena, pa Prometrij...tokrat me je pa že 1/2 Klomifena zmahala, da ne govorim o Prometriju

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.5.2010 11:47:39   
loremi
gigi hvalaaa, love ju!

mausikaa aha ti jemlješ še klomifen poleg?? jaaa ta pa lahk dela vraga ja, jst sem se po klomifenu ful zanč počutla user posted image , s tem da folikla pa v parih mescih jemanja ni blo niti enga user posted image , počutje pa tak, da sem nehala s tem, ker je itak brezveze, ker ni blo reakcije. ker če jemlješ utrogestan vaginalno, sploh nebi smel delat težav. no ... samo moje laično mnenje, da ne bom nenamerno kakih zavajajočih besed pisala.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.5.2010 14:37:05   
neodkrita
Gigi super recept! Hvala!
Sem delala tudi tisto "Majsko torto" sem jo našla tukaj na ringaraji, ne vem več al si ti poslala link, ampak torta fenomenaleee, da si prste obližeš. Moram ta vikend probat ta biskvit spečt, da vidim, če mi rata.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.5.2010 15:09:53   
gigi1

user posted image user posted image    

user posted image

DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE

(TER KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image   

user posted image  TREPETALKE user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image       maja nizki štart user posted image user posted image user posted image     

Tassi (37)  user posted image maja nizki štart user posted image user posted image user posted image      

Zarja (30)  user posted image       junija po pingota   user posted image user posted image user posted image

mausikaa (41)  user posted image    klomifenčkamo  user posted image user posted image user posted image   
                         kmalu razgovor v MB

Fidolina (43)   user posted image      postopek maja/junija user posted image user posted image user posted image   

Naska (41) user posted image         avgusta nov postopekuser posted image

Miklarom (38)    user posted image       kmalu po pingotauser posted image user posted image user posted image
sonya1 (41) user posted image   klomifenčkamo user posted image user posted image user posted image   

Mišmiš (35)  user posted image      čakamo datum za nov postopekuser posted image user posted image user posted image      

Aqua 77(32) user posted image                nov postopek septembra  user posted image   user posted image user posted image      

user posted image    NOVI KROG user posted image

Pikica36 (38)     še malo pa v nove borbe

Loremi (33) septembra operacija, potem pa v nove borbe

Kiwi (42)  user posted image      nov postopek ?      

Pogum (36)  user posted image     nov postopek ? 

Bilka (38) user posted image    nov postopek ? 

Polaris (?)    user posted image  v pripravah na postopek

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

gigi (44)  user posted image         vztrajno navija

Grethy (44)   user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

neodkrita (46)  user posted image    user posted image       slončka, uživa in navija

user posted image  

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

kajsica (37)  user posted image    (30)user posted image  

BarbiG (35) user posted image user posted image (30) user posted image    

Tanja_jes (31) user posted image   ali user posted image  (30) user posted image      

hermy1 (44)    user posted image    (28) user posted image    

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (42)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

Reni70 (38)   user posted image     Aleksej   user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (40)   user posted image    Živa user posted image  user posted image  user posted image

Še ena T (39)   user posted image  Žana  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image   Goldyuser posted image Rebyuser posted image alpoguser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image Katka37 user posted image  

user posted image   user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.5.2010 15:13:25   
sonya1
Vsake toliko malo pokukam, kako ste.
Imam eno vprašenje, ko sem Mausi brala, kako je zaspana.

Jaz nimam nobenih stranskih učinkov Kolomifena, se mi pa zdi, da imam nenormalen apetit in da sem utrujena kot pes. A je to mogoče od teh tabletk ?  Ker če ni, se moram malo v roke vzet, sicer se pa lahko še malo opravičujem, češ, da so tablete kriveuser posted image

Loremi, še mal,  pa bo petekuser posted image . Petek je dan za metek. Mi imamo ta vikend akcijouser posted image , pa bomo videli. Zaenkrat še šparamo moči, ene moremo kar naprej.
Gigi, bom raje tvojo torto spekla, A še kaj daš zraven, s čim premažeš ali je to dovolj ?

Ja, kul je tuki, kavica, pa tortice pa tipčki.
Je pa rekel en moj prijatelj ob slikah dobrih babnic: Sem že boljše videl, pa slabše k..user posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.5.2010 15:16:15   
sonya1
Gigiuser posted image
Kako si pa ti pridna  !  Lušno, res.
Zdaj se moramo pa samo še vse med nosečke preselit !
Zarja, če jih hočeš veliko, moraš kar resno zastavit ! Pa vse ostale tudi !

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.5.2010 15:16:50   
gigi1
Evo seznamček za prvo silo. Manjkajo mi datumi. Nimam časa več kot toliko.
Dejte mi mal datume posredovati...kaj ima katera kdaj...

Fidi ti si mi nekam sumljiva. Skoz prestavljam tvoj štart. Kdaj bo?

Mausika jaz imam svoje mnenje o teh stranskih učinkih. Ponavadi, ko nas takole ruka, tudi nuca user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da imam prav user posted image

Loremi malenkost user posted image

Neodkrita ja, jaz sem že link za majsko torto posredovala (nisem Vendy, da ne bo pomote user posted image )

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.5.2010 15:28:28   
gigi1
Sonya upam, da se kmalu vse med nosečke preselimo user posted image  user posted image  user posted image

Tisto je bil recept za biskvit.
Kreme naredim 2.
Eno čisto klasično čokoladno
Količine za 1. kremo za torto: (za polovični biskvit)
1/2 l stepene sladke smetane, 20-30 dkg stopljene ohlajene čokolade, občasno dodam 1 mali grški jogurt, mascarpone (raje ne, če imate PCO ali hujšate ker je zelo sladek) ali kakšno žlico nutele.
Drugo pa kot preliv. V topli smetani stopim čokolado razmerje 1:1 (1,5 dcl smetane, 150 g čokolade) in ko se malo ohladi prelijem po čokoladni kremi.
Pa ne pozabite mazati kreme, ko je biskvit v obodu od torte, da se ne bo vse zlivalo.
Čez noč mora stati, da se fajn ohladi.
Reže se obvezno s toplim ostrim nožem (jaz uporabljam kar tistega za pršut)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......