mismis
|
Dober dan, evo mene na tale deževen petek. Jah kaj čmo, težka je tale študentska, pa ne toliko v študiranju, kot bolj v tem, da se je treba pripraviti in najdi voljo za študij , ki jo pri meni kronično primankuje, ampak se brcam, kaj pa čem. Mikli, kaj pa ti kaj dobrega pečeš? Praviš, da si še kar na dopustu, fino sem ti fovš, jaz pa delam, delam, delam kt zamorc hermy, ti kar šparaj, bratec in sestrica vaju že čakata. Drgač ti pa verjamem, da tale dinar prav pride, ampak nekako je potrebno določiti prioritete želja , ker teli Božički in Dedki Mrazi bolj slabo berejo naša pisma. Mogoče je krivo to, da so že malo stari, pa slabo vidijo kruce, hrbetnica je zdaj ok? planikica, hvala ti za takpno spudbudo za naprej, pozitivizem vedno rpav pride Žižek, kak si mi? A sta že šla na VP po čemaž? Zarja, jap petek je, kako se to lepo sliši, če se le ne bi bilo treba učiti Tassi, superca tojte izvrinosti ti ne manjka LS, naj pa prvi krog uspešen Fida, bomo pa držali pestke, da uspe z darovano Loremi, petek je, a že kaj lažje dihaš. Ti, ampak tale tvoj dr. T me je pa čisto razočaral v odnosu do tebe, ma saj si ja njegova pacientka, lahko bi se bolj zavzel zate. Tele zadeve pa res niso hec, ma že jaz sem se bala salbo opravljene abrazije, pa sem imela kar srečo, ampak tole kar se tebi dogaja, pa res ni za nikamor. nč bejbike in kruce, je treba delat, da bomo imeli za žemljo in pasje brikete