loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, a gremo novim zmagam naproti ta teden? Dobra novica je, da je treba samo še 4x vstati zgodaj, pa bo spet vikend , uf tele tvoje žalostne zgodbe, probaj ne misliti na to, ma vem da je težko, ampak če se boš vsak dan borila z bolečino ne bo nič lažje. Treba je živeti in verjeti, bi rekla da če vama je 2x uspelo, vama bo nalednjič tudi, takrat bodo pa resnično veliko bolj pozorno. Čeprav te razumem in vem, da žalost ne mine kar tako, da je za to potrebno veliko časa. misumis love you! upam, da bodo zmage morm mojemu torto za 40 skup sestavt pa še kokrtolk more dobr izpast, pa še praznovanje prestat đizs sem si to drugač predstavljala . sploh ne vem, kako odmislit ... pa še težave me vsakodnevno spominjajo na to ... zdej se mi že 16. dan vlečejo krvavitve in glej da vraga dans so se spet spomnle bit močne . So dobr nardil, a ne, da so me 2x čistli pa še slabo nardil in mam zdej to . In v sredo imam mojega G in se sprašujem, če glede na jakost krvavitev sploh čem it, po drugi strani me a tolk jezijo, da nej kej nardi, da bo konc vsemu skup . Ma sej se nikakor nočem sama seb smilt, ampak nonstop mi gre na jok. Ko bi se vsej to enkrat nehalo, poletje, ko naj bi prišlana svet, pa šele prihaja. Nekako, glede na to, da se je do zdej 2x prijelo, upam v to, da se še bo, mi je to nekak "tolažba", čeprav je pa zdej naprej še večji strah, če se bo prijel in če se bo ... bo šlo do konca (pa kašno mam zdej stanje notr, da bodo sploh pogoji )? Pa ta moja vnetja, ko vem, da je blo to precej krivo, pa moj dr. še slišat noče o tem . Mora minit čas ... tkole vidiš, kaj je dejansko to, da čas "upam" celi rane. Morm it dans mal v Ljubljano ... ribice v akvarij dokupit. Sem jih že, pa so ble premičkenein so jih tavelke pomalcale in zdej morm kupit večje ribce, da se jih druge ne lotijo. Svašta, ribjih mladic jim pa ne bom kupovala za malco. Ampak morm jih pa dokupit, ker so jatne ribice in jih imam premalo. Pa tud jst za kužona kupit brikete, ne je to vsakih, kterihkoli. no sploh se punta in jih neče jest, forsira v to, da dobi kuhano hrano, aaa vejo oni kaj je dobr. Zarja teli obrazci so res ja tole se pa res lahko spomni samo kak tak, ki mu nikol ni blo treba zares delat in ki ni imel nikol šefa nad sabo, da mu vsake tolk časa kako tako prijavi in nardi, da bi ga najraj na .. ghm, ja. streho pa res upam, da zrihtate vsej tolk, da ne bo kje zamakal, tam okol oken gigi oprosti, sem preveč radovedna, ampak sem videla, da si napisala, da se ne gresta več postopkov ... pa vama je še kakšnen ostal? Sta si rekla .. da je dost matranja in vsega skup? jaz vama itak želim ... sej veš ... samo dobro, po možnosti z malo družbico! tko kot tudi vsem ostalim! fidolina, gigi ... dobre ste, da se podajate na tele ceste ... name še v lj. včas kdo piska, ko grem kak km/h prepočas, ko se glih ne znajdem je pa fajn marskej videt po svetu ja miklarom kje si, kako si? miss you, te imam za vzornico, glede na to, kolk pozitivne energije imaš v sebi neglede na vse! ampak waw no dans še ni blo kaplje dežja, sam da ne bom prehit zinla, za popldan se pa obeta a ne eh, nej še kej za kako večerno poletno osvežitev dežeka ostane
< Sporočilo je popravil loremi -- 17.5.2010 14:44:26 >