skuštrana
|
Živa, čestitke za Jakca Ja, Pingi, vroče je za pop..., ampak resno. Meni se zdi neumno vklopit klimo, ker smo samo par dni nazaj še greli, pol se pa kuham Ampak sem zadovoljna, samo da ni več zime in da lahko začnem nosit poletne stvari .... Valči, jaz se čisto najdem v tvojih besedah, je pa res, da starejša kot sem manj potrpljenja imam ( ampak proti drugim še vedno dovolj )... Takle, ko imaš otroke, sploh če so živci, šele razumeš da je še kako res fajn imeti otroke bolj mlad, ker jaz si ne predstavljam pri 40 imeti tri takšne mulce...Uh... Nekako sem ujela zadnji vlak, kar se živcev tiče Sploh Oton je ultra naporen, ma, res..Liza je sedaj že malo večja, pa se ji tu in tam že da kaj dopovedat, Arsen je itak car , Oton pa...Ma, ta nam bo dal etra, živc na kubik. Zadnji gre spat, podnevi sploh ne spi, prvi se vstane...Lizi in Otonu že sedaj nagaja da je joj, krade jima vse igrače, s polic smo morali umakniti VSE, ker vse zmeče na tla...Odpre mi vse predale, omare in vse potegne ven.Previjanje mi vzame energije kot da bi šla na maraton. Ma, kaj šele bo. Sploh še hodi ne Sva z možem zadnjič komentirala, da ta pa ima pravi Balkanski mentalitet , razjezi se isti trenutek ko kaj ni po njegovo. In jokanje, cendranje...Cele dneve samo neko cendranje, če mu kaj ne paše...Da ti ne govorim o wc- to mu je super najboljša igrača. Pa vsa tehnika, je že uspel vrečt fotoaparat v wc školjko. Ko sem se že ravno razpisala o tem, dajte mi povedat a se kdaj vprašate če je vaša vzgoja pravilna? Ma, jaz sem zadnjič razmišljala o tem, ker Lizo in Arsena vsi hvalijo ( vrtec, razne dejavnosti,...) da sta res super in oh in sploh, doma pa tak kraval da je joj in si mislim da pol pa že nisva tolk kiksnila pri vzgoji, če se znata obnašat v javnosti... Desetka in Kasija, zmenita se pa pridita do Celja Seznam, Liza 2.1.2005 Pa res full manjka na seznamu, Metkica1 (sicer se ne javlja več) je povila tretjo punčko kak mesec nazaj