Tiara123
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Tiara, me veseli, da se ti je mala poredila. Ima pa drugace cist ok mere, nic ne skrbi. Pa se nekaj te moram vprasat. Sta vidve ze presle na sportni del vozicka? Jaz sem mu danes menjala, saj je cist veselo sedel notri, fajn je, ker sedaj ga soncek ne bo tok motil, pride strehca tok fajn cez, imam pa v lezecem ali navec drugem polozaju, cist gor pa se kar lep cas ne. Samo po pravici povedano, se mi ze kolca za kosaro. Se zna celo zgodit, da bom se mal zamenjala. Sem te jaz hotela že isto vprašat, pa se mi je zdelo, da ste res na dopustu, ker se nekaj časa nisi javila Ja, midve sva šli na športni del en dan pred njenim 6m, pa bi jaz še vedno vztrajala pri košari, a smo na morju zamenjali, da je lahko ven gledala. Košara se je res odlično izkazala, nikoli ni protestirala notri, pridno je spala, pa še se mi je zdelo, da je lepo 'izolirana' pred zunanjimi dejavniki - predvsem vetrom, soncem, mrazom in hrupom. Nikoli ji ni bil problem zaspati not in je čisto lepo uživala. Sem opazila, da veliko BBjevk vztraja pri košari kar dolgo, pa ne zaradi sebe, ampak tudi zaradi dojenčka, ker jim je očitno čisto udobno v košari. Poznam pa tudi punce, ki so pri 4m dale v športni del, pa se je tudi OK obneslo, ni čisto res, ko piše na trakcu da je od 6.m dalje. Le fino je, da je tisti del od zimske vreče not, da bolj objame dojenčka. Mismo predvsem počakali na tople dni, ker nimamo zimske vreče za športni del in je bila v košari lepo zaprta. Če je hotela ven gledat, sem ji malo povzdignila košaro in je tudi lahko brez problema ven gledala. Zdaj smo 14 dni na športnem delu, pa tudi zelo lepo uživa. Se je meni tudi prve dni malo kolcalo po košari in sem imela ideje, da bi še malo menjali, ampak zdaj vidim, da ji je všeč in da tudi zaspi brez problema, če je zaspana. Jo imam pa vedno na srednji 'stopnji', nikoli na pokončni, kadar pa zaspi, jo pa poležim v horizontalo. Mi smo kupili še poletno strehico, sicer vidim, da tudi ne bi bilo potrebe, pa vseeno upam, da nam pride prav. Ja, za hrano sem se pa zdaj nehala sekirat, kuham ji tisto, kar sem ugotovila da ima rada, če pa noče jesti, je pa ne silim. Se tolažim s tem, da ne more biti ne po mami, ne po atiju nek hud jedec in da bo pač med suhimi. Še to, super, da ste uživali na dopustu, LM je pa itak zvezda, glede na to, da je tak lepotec
|