Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.5.2010 8:05:43
|
|
|
|
ledenka
|
jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.5.2010 9:25:58
|
|
|
|
pikicao.
|
ne samo kavaaa :) a ktera ve kje se da ta t zeleni kitkat kupt..hahahah :D
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.5.2010 11:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pinki pujsa mislim, da je napis v kitajščini gor Mam tam znance... Če želiš ti kej naročim in mi bodo poslali Punce v četrtek imam predstavitev Justa doma. Ob 17:30 če bi kera našla čas in prišla. Sicer pa lahko tudi kakšne želje po izdelkih izrazite in vam naročim če želite... Ko bo glih una teta tukaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.5.2010 13:11:07
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin aqua A ciste imaš na jajčnikih a kje? Meni jih je Gin mesec dni nazaj našla na obeh jajčnikih premera cc 2cm pa je rekla: " Mensezdi da so vodene " A me mora kaj skrbet? Sem se zaj** Pikica to je zate mišljen....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.5.2010 15:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 6:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! no jutri bom napisala pa dober večer pa bom vse čase dneva obdelala dans začnem pa jaz tamavčija v vrtec peljat s svojim avtom tko da bo bil dedi zraven sam zarad izpita če bi se kje najdl kakšni policaji za vsak slučaj,to se bom spet nasmejala k bo bil spet bel k stena
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 9:13:55
|
|
|
|
pikicao.
|
jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj dobila MENSTROOOOO kok sm vesela sicer me ze kr dobr krcki dajejo, ampak mi je vseenooo... pa poglejte brez unih bednih hormonskih tabletov, k sm sam 3 pojedla pa jih stran vrgla k so mi taksne strene zmesal!! iiiiii vesela k cebelaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 12:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj dobila MENSTROOOOO kok sm vesela sicer me ze kr dobr krcki dajejo, ampak mi je vseenooo... pa poglejte brez unih bednih hormonskih tabletov, k sm sam 3 pojedla pa jih stran vrgla k so mi taksne strene zmesal!! iiiiii vesela k cebelaaaa no vidiš super sem potem imela kar lepo prav da ko se bo vnetje malo pozdravila bo pa kuj pritekla ne super res zdej pa le pazi nase jaz mam pa tamavčija doma k je čist bošček razlog: no tako nogico (zgoraj je koleno) ma Luka k ga je včeri pičilo in sicer nimam pojma kaj k so šli fantje na hrib gledat rally,zdej je dans tak in je huje kot včeri k je mel samo rdeč,zdej ma pa ful zaotečeno in če ga hočem namazat začne kuj jokat da ga boli,kar verjamem ker je res grdo za videt,včeri sem ga z bepanthenom dans pa s kamagelom,pa mal vročine ma,pa zdele mi spi kar je zanj nenormalno kot tudi to da je spal od včeri 20.20 pa do dans zjutri do 7.20,in mi zdele spi že od pol 10 ure tko da bomo šli k dohtarci kot kaže
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 13:00:19
|
|
|
|
pikicao.
|
nujno in takoj do zdravnika!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 13:31:45
|
|
|
|
beyba
|
živaaaaa kaj to vidim....čestitke!!!!!! Benka tvoja dva sta srčka. Prav pasala vam bo še ena punčka Pingipujsek :-) BRAvo za menstro.... no vidiš kolk velik pozitivne energije pomaga! Erin- Veš te popolnoma razumem....mamo zadnje čase probleme eneke vrste mikla Veliko objemčkov in tolažilna rama...potem pa v nove boje in ogromno pikapok za to! Vsem ostalim en lep pozdrav Zdej se mi je pa juhica skuhala in se grem naprej učit matematko - moj zadnji izpit upam da me nau prijel kak magisterij delat!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 16:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
na slikci je zgoraj koleno spodaj pa stopalo,to je tista mišica pri piščali,to je najbolje kar lahko opišem zdej smo prišli komaj domov in je dobil antibiotik pa eno močno kremo tko da zdej upamo da bo tole prijel ker če se bo začel pacat bo drek,ker ga je pičila res ena strupena žuželka k je res hudo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 17:02:48
|
|
|
|
beyba
|
Larilu...bogi mali škrat. JA ti šment no tale je mogla bit pa fejst s pesticidi podkrepljena osica. Pikepoke za zdravje in cajtanje. Naj antibijotiki čimprej pomagajo pa da jih bo dobro prenašal. Ja tut mrčes ni več kar je bil! Je blo pa tole vsekakor za doktorje, tako da dobro da ste šli.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 21:18:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj dobila MENSTROOOOO kok sm vesela sicer me ze kr dobr krcki dajejo, ampak mi je vseenooo... pa poglejte brez unih bednih hormonskih tabletov, k sm sam 3 pojedla pa jih stran vrgla k so mi taksne strene zmesal!! iiiiii vesela k cebelaaaa yeeeeeeeaaaaaaaah! Čebela vesela - vesela čebela - česela vebela tooooo! zdaj pa deco delat! No, ko moadam M odide!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 21:19:16
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu na slikci je zgoraj koleno spodaj pa stopalo,to je tista mišica pri piščali,to je najbolje kar lahko opišem zdej smo prišli komaj domov in je dobil antibiotik pa eno močno kremo tko da zdej upamo da bo tole prijel ker če se bo začel pacat bo drek,ker ga je pičila res ena strupena žuželka k je res hudo *hugs* za mišeka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.5.2010 21:37:10
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: larilu na slikci je zgoraj koleno spodaj pa stopalo,to je tista mišica pri piščali,to je najbolje kar lahko opišem zdej smo prišli komaj domov in je dobil antibiotik pa eno močno kremo tko da zdej upamo da bo tole prijel ker če se bo začel pacat bo drek,ker ga je pičila res ena strupena žuželka k je res hudo *hugs* za mišeka tudi z naše strani.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.5.2010 7:44:25
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu za pajacka pocarti ga.. t mickeni pa cmocka vse ostale mamice tud svojim vseemm zakladkom CMOCKE POTALAT v MOJM IMENUUUUU bodoce mamice..POBOZITE SE po trebuscku tiste k pa delate..pa hit z ritko pomoigat d bodo rodilni organcki prpravljeni na boj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.5.2010 12:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dan hvala vsem jaz sem glih iz vožnje,pa jutr tud vozim,ma se mi že tko vleče da je joj in vmes še on ne ve kako naj naredim in pol je itak narobe,najbolj me pa moti to da morm speljat recimo na cesto čeprav nisem prepričana da bom lepo speljala (dovolj hitro) medtem ko že vidim avte pa jaz se raj prepričam sam un pa ti kr pejt,sam štos je v tem da enkrat bo pa počil sam jaz morm gledat na to da mam tamala dva madona no,mah škoda besed,sam vem pa da mi zdele ure nabija s takim veseljem da bo kr joj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.5.2010 22:25:40
|
|
|
|
ledenka
|
larilu za mulčka in za vožnjo! naredi izpit, pol pa vozi, kolkr lahko, da dobiš prakso. piki za M, zdaj pa novim zmagam naproti!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 13:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
dan prej sem domov prišla k sm vozila,pa v petek tud vozim pač nabijanje ur,tamavči je kaj pa vem neki belga se mu dela pa pri vbodu je tko čuden naguban pojma nimam kaj je zdej s tem,bom zvečer videla kako bo pa kako ste kej ve?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 15:02:56
|
|
|
|
strelka1987
|
Zdravo bejbe! Sprašujem, če ste pripravljene v svoje vrste vzet še eno, ki komi čaka, da bo srečka nosečka... najprej vam povem nekaj malega o sebi pol pa pretuhtite, če me vzamet moram priznat, da sem že bila na enem forumu, ampak so ble punce tok slabe volje skos, da sm se mogla dol vržt, kr me je to fejst psihiral...ve pa zgledate zlo pozitivne in tko...od vas bi v bistvu rabla mal psihične podpore, ker nisva nikomur povedala, da dela na ker sva namreč doma v najmanjšem mestu v zasavju, kjer vsi poznajo vse...pa mi ni do tega da bi bla lokalna tarča čvek... brez tabletk sem že od 1.4. vendar še vedno ti, tudi vsi testi so negativni...sedaj pa ne vem ali bi se naročila h G, al bi še mal počakala, da priteče? bom zlo vesela, če me vzamete v svojo družbo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 19:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Strelka seveda te vzamemo DOBRODOŠLA!!!! Upam da boš pri nas boljše volje, edin mal smo lene za pisat Glede na to, da še nisi dobila M bi jaz kar poklicala... Ziher je ziher... Sploh pa vprašat ni greh
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 19:18:44
|
|
|
|
strelka1987
|
Živa hvala za sprejem...sm se že mal prestrašla, da me nočete, k s tok časa nobena ni javla :) sm prepričana da ste eni veliki sončki, sm vas že mal prečekirala mogoče se boste pa zdej kej bol razgovorile, k ste eno veliko čveko dobile
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 19:22:44
|
|
|
|
pikicao.
|
strelka dobrodosla tle smo mal wiu wiu hahaha... tko d en vesel wiu od bork larilu, se mal pa se bos ti do mene prpelalaaaaa :)) tvoj pikec bo pa iz dneva v dan boljsi... porocaj.. ajsi... kako sluzbicaa, a si se ze navadla ;) nisi mi povedala kje si si dala nohtke zrihtaaat ..jaz biti firbec ziva.. a se bozas??? ostalim vsem dajem tako, edina stvar da zbrisem plauga je.... hmmm... presenetite me,.. mogoce se vas pa usmilm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 19:26:14
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ostalim vsem dajem tako, edina stvar da zbrisem plauga je.... hmmm... presenetite me,.. mogoce se vas pa usmilm neeeeeeeeeee, nočem plavega... a tole bo ok za izbris plavega? tak prisrčen nasmeh...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 19:29:46
|
|
|
|
strelka1987
|
hvala pikicao. ....a tale stiček je za mene? ker če je HVALA glih zato ku ste wiu wiu sm se odločla moj smrček mal k vam prnest če nism preveč firbčna....sej č sm, mi kr povejte že vse delate, al je še kaka študentka?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Tretji otrok, da ali ne?endrinaAli bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?da (
72%)
ne (
28%)
Število vseh glasov: 289Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!