Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 19:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Strelka mogoče maš prav... Se bomo mal razživele Pikič kako si pa ti kej? Božam božam, čeprov ni glih filinga še
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 19:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Fargi kako pa ti kej? Brojiš sitno?? Boš luno prosila za karto al jo maš že?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 19:50:50
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Fargi kako pa ti kej? Brojiš sitno?? Boš luno prosila za karto al jo maš že? uf, ne šeeeee...ni še čas....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 20:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja no... Ampak pripraviš pa le lahko vse za na pot Sploh predno ti rata Lunco našo prklicat boš že tu tu za rodit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 20:28:36
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 No ja no... Ampak pripraviš pa le lahko vse za na pot Sploh predno ti rata Lunco našo prklicat boš že tu tu za rodit lunco bom drugje nažicala za karto...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 21:48:22
|
|
|
|
pikicao.
|
fargi hahahahahahahaha ok.. teb brisem plauga si me tok nasmejala.. hahahahhaah student+delam.... to sm jz :) hahah zivaaaaaaaa ti se kr bozi.. pa na t mauga ne pozabt.. cmocka dat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.5.2010 22:12:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ostalim vsem dajem tako, edina stvar da zbrisem plauga je.... hmmm... presenetite me,.. mogoce se vas pa usmilm samo zate pinkypiggy Mi je uspelo? strelka - welcome, welcome! Pa takoj h G! IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia neeeeeeeeeee, nočem plavega... a tole bo ok za izbris plavega? tak prisrčen nasmeh... priliznjenkaaaa maša - striiiiptiiiiiiz! Pa resno mislim! larilu - uh, te pa zezajo stem! Moj inštruktor je imel podobne fore, dokler mu nisem par krepkih povedala! živa - buški, buškiii booo! Si drugače OK? ajsi - še doma?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 4:15:53
|
|
|
|
pikicao.
|
se* ce dodas zraven se porcijo dödolov/f te se naslednji krog spustim s plavimi zadela si
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 7:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no tamavčijeva noga je tko tko,včer je mel še vročino čeprav ne vem zakaj ker je itak na antibiotikih ma pa zdej tako nogico tko da morm dans poklicat zdravnico da vidim kaj pa kako zdele sta že oba budna,tamavči gleda risanke tamala mi pa tle v naročju čiča pa lupčke vam pošilja tko da mal več napišem kasnej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 8:05:03
|
|
|
|
strelka1987
|
Dobro jutro bejbe... najprej hvala vse za topel sprejem, vam vse pošiljam virtualno kavico vidim, da ste zelo zgodnje js sm se pa šele zdle zbudila kr morem po eno kolegico na železniško, pol pa na kavico s čvekom...drugač bi še vedno gledala pod kožo drugače pa sm še študentka, delam samo preko servisa, če je kje kaj pametnega...da malo pomagam v najinem družinskem proračunu čestitke tebi pikicao. da zmoreš oboje hkrati...svaka ti čast se vam še javim kej bejbe za vse
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 9:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Larilu meni zgleda, da gre sicer počasi a vztrajno tole malo nazaj... Se* božam božam... Kaj pa nej drugega, če me pa skoz priganjate Sicer sem pa OK. Malo slabosti ampak ni panike. Pikič da se nebi spomnila kakih plavim mi talat. Če ti nardiš, ti skuham dődöle in jih potem tik predno prideš pojem Strelka tudi jaz sem zdejle ustala, ker sem si mislila, da bom kavico v miru spila, ker Ž še spi... SIcer bi tudi jaz še pod kožo gledala Sicer pa danes za nami mnogo boljša noč. Enkrat se je nekaj zbujal vsega skupi pol urce in zjutraj sem mu dvakrat dala dudo in ga obrnila na bok. Pa še zdej spi!!! Grem si hitro kapučino nardit, predn se zbudi. Turška kava pri meni med nosečnostjo odpade!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 9:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
AJSI ZA TVOJ PRVI DELOVNI DAN!!!!! Upam da se maš super
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 9:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 AJSI ZA TVOJ PRVI DELOVNI DAN!!!!! Upam da se maš super se podpišem! strelka welcome in sori za mal pozno dobrodošlico živček ja zgleda že bolje sam včeri je imel vročino ampak ker jemlje antibiotik je potem ne bi smel,tko da mi je kolegica rekla k je zdravnica da zgleda da je bil okužen s stafilokoki in da antibiotik kot je ospen in hiconcil ne pomagata tko da bom potem poklicala pa bomo videl
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 9:52:57
|
|
|
|
pikicao.
|
jz se tud podpisem se takooo lepo podpisem... larilu a si klicala zdravnika?? zivaaaa d neb jz teb kr celo plavo armijo poslala.. s temi dödolim...al kokr kol se ze sklanja me draziss---aaa hehe strelka a ti povem d se na polno sportam vmes ;) ucer sm nrdila 36 km d sm se cist zgonila k mam prevec energije.. pa dons morm tud.. k zdle 2 dni ne bom mela casa za sport.. bom sele v nedeljo lahko sla tect.. ampak bom pa zdle tok bolj, sm odvisnicaaaaa kaj pa ti studiras strelka? a zacnem ze s hihihi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 11:27:10
|
|
|
|
strelka1987
|
pikicao. js sm tut tuhtala o laufanju, ampak sm doma v eni vlki kotlin, ku je kukl in ukul en sam hrib...in sploh ne vem kej bi začela...na štadjoni mi pa ni za laufat, kr sm pol ku u izložbi za vse k so na bazeni.... u glaunem 1001 izgovor najdem, d mi ni treba laufat...morm s mal u roke vzet..zato pa zdej plavat hodm 3x na tedn, pa doma z dragim trampolinčkama tk, da...počasi se daleč pride študiram ekonomijo pa vzporedno pravo za javno upravo, sm rekla da tele 2 leti magisterija še stisnem, pol se bojo pa kr stepl za mene k bom šiht iskala sm večni optimist..sej vem kaj pa ti študiraš? to mate kako stezo za laufat, k tok kilometru nardiš?al na štadjonu? larilu, tudi tebi hvala, za dobrodošlico in strička
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 11:53:46
|
|
|
|
beyba
|
oilaaaaaaaaaaaaa madonc ste se razpisale..... Vas moram kar mal prebrat sem šele zdele opazla da sem zadnjo stran celo spustila..... Tuki smo pomoje vse živo, študentke, delavke, brezposelne, oboje.... ni da ni! Tako da dobrodošla strelka! KAj ti roza pujsek spet s plavimi groziš......nneeeeeeeeeeeee nnnnnnnnnnooooooooooooooo saj veš da smo ene pridne, pa se učimo, pa otroke lovimo okrog hiše....potem pa včasih zmanjka časa.... moraš bit mal popustljiva... Joj komaj čakam kak glas iz NLB-čakam če se bo odprlo delavno mesto mi šef sporoči. Je 90% da se bo....samo vprašanje kdaj! Grem se učit matematiko dobro da je zadnji izpit lp
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 11:55:39
|
|
|
|
pikicao.
|
strelka se mi zdi d sva iz istga kraja doma tecem pa okol jezerov, ob rekah.. pa tud v hrib ("do blat") pa tud eliptik pride v postev kadar so dezevni dnevi.. k v hrib je sicer napor, ampak je pa uzivanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 12:08:48
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, a bo ok al bi še kej bolj konkretnega? pikica, si vidla kok si nas hitro skup zbobnala s temi plavimi?!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 12:14:54
|
|
|
|
pikicao.
|
fargi.. wa wa wa wuuum.. bejba.. pa veeellliiikkk matematicnih celic za absorbiranje ti zelim d bo slo cim vec v glavo... pa NE NE BOM popustljiva kr redno se bo treba javljat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 12:56:23
|
|
|
|
strelka1987
|
pikicao. a res...pol se pa verjetno poznamo...sploh če si res iz tam k js...kr mi vsi vse poznamo js sm iz Hrastnika...sm šele zdle vidla da do blat laufaš, tko, da bi rekla, da si res iz hr...čeprou morem priznat, da si me s tistim jezerom pa reko mal zdrmala, ker tega pa nimamo uživancija pa vrejetn mal pol pride, ker men je blo do zdej tlek eno samo mučenje se bom pa js tut mogla mal učit, mam tale mesec na faxi kr pestro ampak, sej bo pa poletje bolš. kje dobite tele lepotce..prou paše mal učke spočit je učjr ena rekla, da niste glih zgovorne, pa se mi ne zdi, da bi blo to res
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 13:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
pigi sem poklicala pa je rekla da je tole še za počakat,ker lahko da gre za kakšno virozo ampak ne vem zakaj naj bi bila viroza k je drugače čist ok razen te noge in vročine tko da bom počakala sam če se mu bo pa zagnojil jim pa glave začnem trgat aja pa ti to k tok tečeš a to še namest mene al kaj? sej ful pohvalno morm rečt beyba kaj si ti res želiš it v NLB al kaj? ma mene ne spraviš več tja pa če me ne vem kdo na kolenih prosi,kot prvo ravnajo s tabo kot da si še nižje na lestvici od prahu,prve tedne ne smeš a ma nič delat in samo gledat v zrak,delavnik je obupen in plača je pa še huje Fargi je slikca kul sam jaz sem še za bolj konkretnega pa mal večje dimenzije aja pa lahk tud v 3D verziji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 14:08:00
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu samo zate.. d bo do tebe prtekla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 14:18:36
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, a bo ok al bi še kej bolj konkretnega? pikica, si vidla kok si nas hitro skup zbobnala s temi plavimi?! Ammm... neeeeeeeeee. Malo bolj se še potrudi. Predlagam naslednje pripomočke in elemente: fotoaparat & ogledalo (to so pripomočki) in fargin buški (to so elementi), če pa še kakšno rožico dodaš zraven, se pa ne bom nič jezila piki - zbriši plavega, pa t.i. jebozovnih čeveljčkov spljoh nisi komentirala! packa!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 14:34:24
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se* ce dodas zraven se porcijo dödolov/f te se naslednji krog spustim s plavimi zadela si se* a si slepaaaaaaaaa a to pa ni komentar.. zadela si
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 15:08:51
|
|
|
|
strelka1987
|
No pa da se še jaz malo javim...sem gledala vreme in so povedali da v naslednjem tednu lahko pričakujemo vročinski val upam, da se niso zmotli...že kr mal pogrešam sonček. drugač pa se morem pohvalit sem bla danes že pridna...sem sfiniširala seminarsko nalogo, tko, da se bom lahko popoldan samo še učila in mi ne bo treba viset na računalniku larilu tudi, js se ne bi branla take slikice v 3D upam, da dežek ne vpliva na vas tok k na mene...se mi že cel dan po malem spi ampak sonček prihaja...to pa j tut neki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Zanesljivost baby check plus (testna paličica)Sunshine93Zanima me kakšen test se vam zdi bc plus(testna paličica). Kakšno izkušnjo imate s tem testom ali je zanesljiv ali ne ?Odličen (
80%)
Napačne rezultate (
20%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!